hasz0 25.05.09, 08:27 Tak zrozumiałem z wypowiedzi młodszych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 Chcę by Tysk mi pracę z Czyma sprawiedliwość odtąd 25.05.09, 08:30 ...tatatatatam! Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Chcę by Tysk mi pracę z Czyma sprawiedliwość 30.05.09, 17:18 hasz0 napisał: > ...tatatatatam! Myślisz durniu ze zniekształcanie nazwisk to dobry dowcip ? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 obraza dla oszustow i złodziei 25.05.09, 09:46 hasz0 napisał: > Tak zrozumiałem z wypowiedzi młodszych. Skleroza nie boli ale sie trzeba nachodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 współczuję młodszym ode mnie...nie to zdrowie... 25.05.09, 12:56 nie powstrzymywano na siłę selekcji naturalnej zdrowego IQ z powodu braku antybiotyków i innych środków .... Ot ...pamiętam, że gorzką solą uratowano mnie przed śmiercią od jadu ........ Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 skleroza to pół biedy ...ale to co u Was obserwuję 25.05.09, 13:00 to natychmiastowe zapominanie sensu tuż po łopatologicznym wytłumaczeniu... ...do niedawna nie było to znane w pedagogice... Teraz te powszechne dysleksje, dysgrafie, dysortografie, dyskalkulie, dyslogicule, dyspercepcjule... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: skleroza to pół biedy ...dysplatfusule, dystus 25.05.09, 13:01 kupalikotule... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Hasz ugryzl sie w warge 25.05.09, 13:46 hasz0 napisał: > pamiętam, że gorzką solą uratowano mnie przed śmiercią od jadu Midas to Ty nie jestes. Pozywisz sie powietrzem, byle bys nie machal rekami jak plujesz. -- Pozdrawiam Rycho7 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 otóz mylnie percepujesz choć propagandowo dość spr 25.05.09, 14:34 ytnie! __________Bronisz PO? __________Oskarżasz PiS? (symbolicznie mnie jako Bola skaczacego przez płot, który był tam za wysoki a on SAM (!!!) za niski) Co z "panią od szpitali" Co z panem od "przeszkoleń" wywalanych z rozdawanych z atrakcyjnym terenem Mossadowi stoczni? Co z komornikiem (1,3 mln) u M. Grada (brata)? Co z szyfrantem? Co ze ściętym obywatelem? Co z zaplanowanym budżetem ale do TYŁU PO terminie jego realizacji..? Co z faktem, ze na swiecie pozywani i ścigani są inwestorzy stoczniowi a nie stocznie...w dodatku likwidowane po sztucznej plajcie dla zysków kolesiostwa? Co TV publiczną gdy wadomo, że prywatne sprzyjają swoim dobroczyncom jako beneficjenci nagonki plwaczo-lżacej? Kogo najbardziej PO-żądają "prawdziwi mężczyźni-Buschnesmani? ...żony do grobu, czy zdziewki, którą sie porzuca po spełnieniu i uiszczeniu opłaty? Co z grafologiem prokuratora, który wywinał się dyscyplinarnej karze oskarzeniem o oskarzenie samobójczyni - "nie było mafii węglowej"? Co z......pytac dalej? Co z posłem Lewandowskim...uniewinnionym w Krakowskim SR za rozdawanie fabryk kolesiom... i do tej pory nie napisanym uzasadnieniem... aby nie było przed wyborami kasacj? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: otóz mylnie percepujesz choć propagandowo doś 25.05.09, 15:51 hasz0 napisał: > __________Bronisz PO? PO nie jest z mojej bajki. Wole w Nicei umierac na marskosc watroby. > __________Oskarżasz PiS? Niemozebnosc. Ja jedynie obnazam oblude. Ale przeciez drob to samo dobro i niecnie nie postapa. > Co TV publiczną Jej "publicznosc" drob obsr.l poprzednia raza. Przeoczyles? Teraz to juz jedynie trzeba obornik zaorac. > ...żony do grobu Zielonej zabci do zimy. > Co z grafologiem prokuratora Ja mam sie tlumaczyc, ze mi ukradles portfel? Dlaczego trzymam swoje dokumenty we wlasnosci zlodzieja? Haszyzm pelna geba. Paragraf 22 dla umyslkowo ubogich. > Co z......pytac dalej? W czasach rzadow SLD dopiero Cie poznawalem. Nie zamierzalem bronic frajera ktory dla "dobra Rzeczypospolitej" popelnial oczywiste liberalne harakiri lewaka. Obecnie juz Cie znam. Jako nominowany przez Ciebie komuch nie odczuwam potrzeby bronienia antykomunistycznych libearalo-populistow. Totez pytaj se do woli. G.wno mnie przejmuja Twoje pytania. POPiS to jedno szambo dla mnie. > Co z posłem Lewandowskim...uniewinnionym w Krakowskim SR Od lat Ci wciskam do pustki czaszki abys sie dowiedzial co to jest dowod i z DOWODAMI posuwal do prokuratury. Ja nie jestem sad do znoszenia Twojego jojczenia. Jakie dowody na lewandowskiego taki wyrok. Co i tak malo mnie przejmuje. Kolesie sobie robili prawko w cyrku na Wiejskiej. > aby nie było przed wyborami kasacj? Drob mniejszy od dawna wojuje z sedziami. Naskocz im na puklerz. > > > > > > > Tak Cie posuwa ta KL? Odpowiedz Link Zgłoś
haszysta ________potrafisz uzasadnić choćby w 1% swe tezy? 25.05.09, 16:25 "liberalne harakiri lewaka"???? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: ________potrafisz uzasadnić choćby w 1% swe 26.05.09, 18:10 haszysta napisał: > "liberalne harakiri lewaka"???? Gdy Miller wygral wybory to stwierdzilem, ze wyprowadzenie Polski z zapasci gospodarczej po AWS unicestwi lewice. Lewica jest od rozdawania a nie od oszczedzana budzetu. Empiria potwierdzila to w 100%. Gospodarke poprawil, lewice wyzerowal. Zupelnie obiektywnie SLD jest w potrzasku. Trzeba wypracowac aby bylo co dzielic. Liberalizm z kazdej strony kopie tylki palaczom opon. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: ___Ziobro to oszust a Kaczor to złodziej 26.05.09, 17:59 Może i masz rację. Z bliska to wszystko widać wyraźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk On gardzi ludźmi. To tylko pionki w grze, 28.05.09, 18:40 "Libicki przyrównał Jarosława Kaczyńskiego do cara Rosji. - Czy Mikołaj II chciał dobra Rosji? Oczywiście. Ale w azjatycki sposób widział to dobro i działał azjatycką metodą. Tak samo jest z PiS. To "prywatna" partia Jarosława Kaczyńskiego. On gardzi ludźmi. To tylko pionki w grze, która ma prowadzić do szlachetnych celów. Bo nie mam wątpliwości, że Kaczyński chce dobra Polski - uważa b. członek PiS. Prezes PiS podobno bardzo przeżywa ataki na swoją rodzinę, zwłaszcza na brata. - On nie szanuje nikogo poza własną rodziną. I może jeszcze postaci historyczne. O szacunku dla ludzi żyjących poza rodziną nie ma mowy - tłumaczy Libicki . Według Libickiego , Kaczyński często słucha się doradców, ale szybko zapomina o ich radach. Zwłaszcza, że ludzi pragnących znaleźć się w jego pobliżu jest wciąż dużo. - W przedpokoju, przed biurem prezesa, stale stoją tłumy. Nie wiedzą, czy zostaną przyjęci, ale liczą, że go złapią za mankiet - wyjawia." ... politbiuro.pl/politbiuro/1,85401,6659278,Prezes_PiS__od_kuchni_.html Odpowiedz Link Zgłoś
haszmachszach Re: ____________Ziobro to oszust a Kaczor to złod 30.05.09, 17:26 hasz0 napisał: > Tak zrozumiałem z wypowiedzi młodszych. Pierwszy raz napisales prawdę. Tak trzymać. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ale co zwacikiem w sercu? jak z teczką Bolka? 30.05.09, 17:30 nie pojedzie nawe na kropelce z wacikiem g1.pcworld.pl/news/thumb/3/5/35298 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 a hasz0 spam?....spamer to Ty bo nie donosisz się 01.06.09, 11:31 dos edna tylko spamujesz inwektywami ad personam... Katarasinska-Sledź nie przeszkadza a polityka niszczenia www.knurowski.cba.pl/wykonczyc%20rolnika.htm Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Ziobro to oszust , Kaczor złodziej a hasz0 spamer 01.06.09, 17:21 Największy spamer na forum GW !!! I w dodatku idiota pieprzący o sprawch które nikogo nie interesują. Czy ty półgłówku zdajesz sobie sprawę że wiekszość ludzi nie wie o co ci chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 w oparach absurdu na trojnogu Sybilli 01.06.09, 17:29 awuk napisał: > Czy ty półgłówku zdajesz sobie sprawę że wiekszość ludzi nie wie o > co ci chodzi ? On tak celowo. Prorok muwi atak aby w kazda strone dalo sie zinterpretowac. Jednoczesnie tak, nie, albo, azaliz. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 __________Mon, 01 Jun 2009 14:59:24 +0200 01.06.09, 17:31 Mon, 01 Jun 2009 14:59:24 +0200 "Rząd nie zajmuje się sprawą fabryki Opla" Rząd zaniedbuje swoje elementarne obowiązki, zamiast ratować fabrykę Opla w Gliwicach, zajmuje się tylko akcjami propagandowymi - twierdzi PiS. Mon, 01 Jun 2009 14:49:25 +0200 Odpowiedz Link Zgłoś
awuk To fabryka rządowa ? 01.06.09, 19:06 szach0 napisał: > "Rząd nie zajmuje się sprawą fabryki Opla" > Rząd zaniedbuje swoje elementarne obowiązki, zamiast ratować fabrykę > Opla w Gliwicach, zajmuje się tylko akcjami propagandowymi - > twierdzi PiS. To fabryka rządowa - polska ? I twoim zdaniem co rzad powinien zrobić ? Pojechać do Brukseli i wąlnąć pięścią w stół ? Odpowiedz Link Zgłoś
nie2006 Znacjonalizować, znacjonalizować 01.06.09, 22:32 awuk napisał: > szach0 napisał: > > > "Rząd nie zajmuje się sprawą fabryki Opla" > > Rząd zaniedbuje swoje elementarne obowiązki, zamiast ratować > fabrykę > > Opla w Gliwicach, zajmuje się tylko akcjami propagandowymi - > > twierdzi PiS. > > > To fabryka rządowa - polska ? I twoim zdaniem co rzad powinien > zrobić ? Pojechać do Brukseli i wąlnąć pięścią w stół ? Nasz forumowy "pracowicowiec" z łże-szlacheckim rodowodem doznaje orgazmów na samą myśl o walce ze znienawidzonym prawem własności. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Znacjonalizowaći sprywatyzować ale już kolesiom 01.06.09, 22:44 a w USA ? A w Unii? duże korporacje ponadnarodowe niekotrolowane przez demokracje doprowadziły rabunkową pogonią za megazyskiem kreowanym wbrew świętemu prawu własnosci szachrajką i spekulacją pazernych cynicznych MegaEgostów do nast. katastrof: - coraz większy dystans, dzielący kraje wysoko rozwinięte gospodarczo i kraje ubogie - ocieplenie - korupcji politycznej, zauważa się spadek autorytetów przywódców i instytucji, rosnąca populacja ideologii populistycznych - tendencja do nowego, kosmopolitycznego stylu życia, polegającego na zaniku roli religii, rodzimej kultury i narodowości, które to czynniki stanowiły wyznacznik ludzkich zachowań. - niszczy różnorodność kulturową, degraduje kulturowe i narodowe normy, zabija lokalne tożsamości, marginalizuje wytwórczość artystyczną i rzemieślniczą. - powierzchowna uniformizacja i towarzysząca jej dezintegracja. Dochodzi do eksplozji małych nacjonalizmów, w wyniku których małe społeczności próbują tworzyć własne państwa narodowe. - upadek etyki wartosći wyższych itd. ....... Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Znacjonalizowaći sprywatyzować ale już kolesi 01.06.09, 22:45 Obaj jesteście doskonała ilustracją tego procesu zguby Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Ziobro to oszust, Kaczor złodziej a Kurski kłamca 02.06.09, 19:58 www.video.banzaj.pl/film/2127/sejm-v-kadencji---giertych-demaskuje-kurskiego/ Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: fakt!...prawda.....weźmy teraz Was...... 05.06.09, 19:30 szymon.plejada.pl/25,8064,3,odc11_-_seria_viii,1,wideo.html#autoplay Odpowiedz Link Zgłoś