Dodaj do ulubionych

o tym jak Barbara Giertych egzamin na prawie zdawa

IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 02.01.05, 12:11
"Przekrój" z 19 grudnia 2004 r., str 49 :

"Doktor Ryszrd Sowiński ,dzis adiunkt na Wydziale Prawa i Administracji UAM w
Poznaniu ,spotkał Romana Giertycha po 10 -letniej przerwie ,wiosną 2004
roku ,podczs egzaminów studenckich. Drzwi jego gabinetu otworzyły się nagle i
zamiast studentki Barbary Giertych wślizgnął się jej mąż Roman ,z którym
doktor na początku lat 90 jeżdził na pielgrzymki...-Za chwilę wejdzie tu moja
żona-powiedział.-Chcę żebyś wiedział ,że będziesz teraz egzaminował właśnie
ją.
Zdumiało mnie - mówi doktor Sowiński -że człowiek pełniący tak ważną funkcję
potrafi się zniżyć do takiego poziomu by promować na egzaminie własną zonę.
Właściwie namawiał mnie w ten sposób do wystawienia nieobiektywnej oceny.
Zrobił dokładnie to samo co tak bardzo publicznie potepia.
Ryszrdowi Sowińskiemu na pożegnanie powiedział ,że LPR przygotowuje właśnie
nowy program dla Polski i potrzebuje ekspertów. - Takich jak ty - rzucił".
Obserwuj wątek
    • Gość: elle Re: o tym jak Barbara Giertych egzamin na prawie IP: *.inet.biz.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 12:31
      a ona co? ani me ? A on co? Celujący?Śmieszne.
      • Gość: barbarag Re: o tym jak Barbara Giertych egzamin na prawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 12:40
        śmieszne?
        to czemu się nie śmiejesz?
        mnie też nie jest do śmiechu tak co ranka do tego g. się uśmiechać a muszę
    • Gość: Blong to paskudne pomowienia pewnie z kulczykowych IP: *.chello.upc.cz 02.01.05, 12:36
      zrodel

roman sie z sowinskim nie spotkal
      tzn. spotkal sie ale tylko przechodzac obok niego
      dokladniej wszedl do jego gabinetu ale natychmiast wyszedl
      uzupelniamy wszedl, powiedzial dzien dobry i wyszedl
      pelniejsza wersja, wszedl powiedzial dzien dobry zapytal o zdrowie zony
      sowinskiego, pozegnal sie i wyszedl
      itd.
      smile
    • Gość: v2 Re: o tym jak Barbara Giertych egzamin na prawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 12:39
      Na jaką ocenę zdała Basia? Co o jej egzaminie opowiedział p. doltór? A może
      była przygotowana na 6+???
    • platformiak Re: o tym jak Barbara Giertych egzamin na prawie 02.01.05, 12:46
      Może jak poprosze pana romana, zalatwi mi tak zdanie sesji zimowejsmile
    • Gość: kassa Re: o tym jak Barbara Giertych egzamin na prawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 13:49
      Jak znam Romka to nie jest prawda. Moze kiedys byłoby go na to stac. Ale dzis?
      Napewno nie zawracałby sobie dupy rozmowa z jakims adiunkciną. Najwyzej by
      zadzwonił.
    • Gość: krakus kolejna manipulacja.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 13:59
      ...tym razem masonów z Przekroju. Bo owszem, chodziło żonę, tylko że nie jego,
      bo Romano nie ma żony. To znaczy ma, ale od bardzo niedawna, i dlatego nie ma o
      czym (kim) gadać. Poza tym w ogóle ze sobą nie śpią.
    • Gość: jan. dr Sowiński miałby "stołek" gdyby pismakom nie IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 02.01.05, 15:02
      chlapał jęzorem. A tak figa z makiem.,he he
      • imagistyk Re: dr Sowiński miałby "stołek" gdyby pismakom ni 02.01.05, 16:00
        A Młodzież Wszechpolska zrobi z Wami porządek.A p.Barbara zostanie prezesem PAN bo ma już opanowany katechizm.A to polskiejkobieciewszechpolskiej wystarczy.
      • Gość: antynazi Re: dr Sowiński miałby "stołek" gdyby pismakom ni IP: *.chello.pl 10.01.05, 21:52
        A rektor UAM coś milczy na temat studentki Barbary G.
        • edico Re: dr Sowiński miałby "stołek" gdyby pismakom ni 12.03.05, 21:13
          Poprzednio zaangażował się w sprawę Paetza. Może wziął trochę na wstrzymanie smile
    • Gość: Dawny student A Romuś to jak zdawał swoje egzaminy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 17:10
      A Romuś to jak zdawał swoje egzaminy? Przecież załatwiał mu wszystko tatko
      komunistyczny czynownik. Dlatego z Romusia taki prawnik jak z koziej d... trąba.
      • Gość: starałupa Re: A Romuś to jak zdawał swoje egzaminy? IP: *.mt.pl / *.mt.pl 02.01.05, 20:08
        Wolę już Romusia, niż pana Wassssssserana!
      • venus99 Re: A Romuś to jak zdawał swoje egzaminy? 02.01.05, 20:10
        znieważyłeś chamie członka polskiej palestry, powszechnie znanego ze swojego
        rozumu i nadzwyczajnej uczciwości, podobnie zresztą jak dziadek i tatuś.
        Giertych Roman Wódz Narodu Polskiego jest konstytucyjnym organem (kiedyś się to
        nazywało fiucikiem),będziesdz siedział.
        • Gość: jan. "Venusie" ! Obsmarkałem się :) IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 02.01.05, 22:03
          • edico Re: "Venusie" ! Obsmarkałem się :) 12.03.05, 21:17
            (F)ilm
            (I)
            (U)wentualnie
            (T)elewizja

Ot tak na wszelki wypadek, gdyby się komuś dywagacje Venusa66 nie podobały smile)

pzdr
        • Gość: Oozie Re: A Romuś to jak zdawał swoje egzaminy? IP: *.handelsbanken.se 13.01.05, 09:47
          venus99 napisał:

> znieważyłeś chamie członka polskiej palestry,

Romuś NIE jest członkiem palestry
    • Gość: hen-ryk Re: o tym jak Barbara Giertych egzamin na prawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 23:29
      Mam znajomą, która chodziła do sredniej szkoły w klasie z samym Romano G.
      Niestety, nic nie chce mówic - jedyne, co usłyszałem od niej w związku z Nim,
      że to były czarne dla nich /uczniów/ czasy, bo On pełnił jakąś funkcję w tzw
      samorządzie uczniowskim i dlatego nic mi nie powie więcej.
      I dlatego zacieśniam znajomość, bo to intrygujace. Zacieśnianie idzie powoli,
      więc:
      Może ktoś dorzuci jakieś info na temat ucznia Romano G?
      • magdusia8 Ja mam wiadomości ze żlobka. Już wtedy Roman G. 07.01.05, 10:53
        montował czarną sitwę ;-D A tak w ogóle, gdybyś sam nie zrozumiał, to jesteś
        śmieszny.
        • Gość: . Nie: wtedy na kolanach u JARUZELSKIEGO sie bawil IP: *.range81-156.btcentralplus.com 15.01.05, 12:45
          I nie jest to makabrycznym dowcipem, bynajmniej.
    • Gość: antykorupcjonista Czy Barbarę G. wywalą "za to" z MW na buzię ? IP: *.chello.pl 05.01.05, 10:05
    • Gość: Krzys52 Czy jestesmy tym zaskoczeni, Janie? IP: *.proxy.aol.com 05.01.05, 15:53
      Przeciez doskonale znamy te koltunerie narodowo-katolicka, i wiemy z
      najbardziej skoncentrowna jest na zabieganiu o wlasne dobro. Dobro ojczyzny
      itp. dyrdymaly to tylko mydlo na oczy naiwnych - narzedzie do realizacji
      egoistycznych celow.
      • Gość: jan. Re: Czy jestesmy tym zaskoczeni, Janie? IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 05.01.05, 20:21
        zdziwiony nie jest , gdyż juz się przyzwyczaiłem do ichnego :
        bóg ,honor ,bankomat ,w skrócie bhb.
        oświecam tylko innych. tak na wszelki wypadek ,gdyby jeszcze mieli jakieś
        wątpliwości
        • marianna.rokita Bog,honor, bankomat :) 07.01.05, 00:21
          Piekne haselko Jasiek kupuje.
          • Gość: świetne hasło Re: Bog,honor, bankomat :) :-) :-) Rewelacja !!o/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 20:30
        • magdusia8 Racja, czerwoni to najgorsze bydło. 07.01.05, 11:43
          • Gość: faNtom Re: Racja, czerwoni to najgorsze bydło. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 19:05
            Magdusiu. A jakiego koloru Ty jesteś bydlęciem???
          • Gość: zasmucony Re: Racja, czerwoni to najgorsze bydło. IP: *.chello.pl 07.01.05, 21:09
            Smutno mi sie robi jak czytam przemyślenia katoliczki "Magdusi".sad
            • Gość: . Katoliczka z "8"? To nazistka! Jej bogiem - Adolf8 IP: *.range81-156.btcentralplus.com 15.01.05, 12:43
              Pojeli?
              • edico Re: Katoliczka z "8"? To nazistka! Jej bogiem - A 12.03.05, 21:24
                Jeszcze chyba - mam nadzieję - nie. Co najwyżej została skażona katolicyzmem
                papieża Aleksandra VI 1492-1503 (Rodrigo de Borja). Jemu się nie dziwię i tez
                bym tak chciał. Ale żeby chcica aż tak daleko wędrowała smile)
    • Gość: patience Re: o tym jak Barbara Giertych egzamin na prawie IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.01.05, 15:18
      > "Doktor Ryszrd Sowiński ,dzis adiunkt na Wydziale Prawa i Administracji UAM w
      > Poznaniu ,spotkał Romana Giertycha po 10 -letniej przerwie ,wiosną 2004
      > roku ,podczs egzaminów studenckich. Drzwi jego gabinetu otworzyły się nagle i
      > zamiast studentki Barbary Giertych wślizgnął się jej mąż Roman ,z którym
      > doktor na początku lat 90 jeżdził na pielgrzymki...-Za chwilę wejdzie tu moja
      > żona-powiedział.-Chcę żebyś wiedział ,że będziesz teraz egzaminował właśnie
      > ją.

... a poniewaz nie pomoglo, to na następny egzamin Giertych wyśle Swiętego
      Piotra, który poklepie egzaminatora po ramieniu i powie: Za chwile wejdzie tu
      żona Giertycha. Chcę, żebyś wiedział, że będziesz teraz egzaminował właśnie ją.

A na pożegnanie powie egzaminatorowi, Ze Niebiosa przygotowują właśnie nowy
      program "Apokalipsa" i potrzebują ekspertów. Takich jak Giertych, a nawet jak
      on...
    • Gość: aa Czy o próbie korupcji wie już policja ? IP: 157.25.31.* 08.01.05, 12:09
      • Gość: antynazi Re: Czy o próbie korupcji wie już policja ? IP: *.chello.pl 10.01.05, 17:58
        info.onet.pl/1035510,11,item.html
        • Gość: antynazi zróbmy 1.000.000 ulotek z wypowiedzią Giertycha IP: *.chello.pl 10.01.05, 21:59
          rozdajmy je i rozplakatujmy
          • Gość: hehehe Re: zróbmy 1.000.000 ulotek z wypowiedzią Giertyc IP: *.chello.pl 12.01.05, 10:18
            W najnoeszej "Angorze" jest super zdjęcie zdziwionego Romana. Ma taką codowną
            minę i wytrzeszcz oczu. To się nadaje do tej ulotki.

fotka z "Angory" + cytaty z "Przekroju" = ulotka smile
    • Gość: podniesienie :) Re: o tym jak Barbara Giertych egzamin na prawie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 14:41
    • Gość: Karol Re: o tym jak Barbara Giertych egzamin na prawie IP: 5.5R* / *.wlfdle.rnc.net.cable.rogers.com 11.01.05, 15:07
      Dziwne, bo nikt nnie pisze o tym, czy Barbara Gietrych ten egzamin wtedy zdala
      czy nie. Cicho jest o tym, czy Dr. Sowinski te "oferte korupcyjna" przyjal czy
      tez ja odrzucil? Moze ktos zna odpowiedz, dlaczego nie powiadomiono prokuratora
      jkeszcze wiosna 2004 roku, a robi sie teraz, "podczas afery Orlenu" i "sprawy
      Kulczyka". Biedny ten Kulczyk, ze juz sie za takie tanie chwyty zabiera.
      Dziwicie sie Gietrychowi, a macie "prezydenta III RP", ktory jest "magistrem" a
      egzaminu wogole nie mosial zdawac. Czy wtedy sam Wojtek J. jezdzil do Gdanska?
      • Gość: Andrzej Re: o tym jak Barbara Giertych egzamin na prawie IP: *.chello.pl 12.01.05, 21:27
        Karolu ! Prokuratura powiadomiana dopiero teraz gdyż dopiero teraz napisał o
        tym "Przekrój".
    • Gość: ojejku. W Bydgoszczy tez korupcja na uczelni IP: *.chello.pl 13.01.05, 09:40
      info.onet.pl/1036913,11,item.html
    • Gość: hi hi Te "momenty" z egzaminu zacytowały wszystkie IP: *.chello.pl 15.01.05, 20:21
      ,no prawie wszystkie gazety. Ten urywek z "momentami" z "Przekroju" widziałem
      juz w :

-Angorze
      -Gazecie Wyborczej
      -Przekroju

Oj Romuś....smile
    • Gość: Asia Giertychowa to też ciekawy przypadek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 10:43
      Ale sie dobrali. Romek i Barbara to dobrana para.
    • andrzej105 Re: o tym jak Barbara Giertych egzamin na prawie 12.03.05, 21:07
      smile))
    • vivi86 Re: o tym jak Barbara Giertych egzamin na prawie 27.02.23, 09:47
      No, ale to już nie razi. Dzisiejszej opozycji wolno. Żle tylko jak robi tak ktoś z PiSu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka