gucio-gutens 24.10.08, 11:27 Kto widział wczoraj nowe szoł na tv Trwam? Jak wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
le.chujarek chodzi o ten program, który prowadzi s. hołownia? 24.10.08, 13:55 niezły. najardziej podobało mi sie jak h.jankowski oceniał występ pośpieszalskiego, i jak potem dowalił mu t.bartoś. miodzio! Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: chodzi o ten program, który prowadzi s. hołow 24.10.08, 14:23 ale wpadka Ojca Knabita do przerębli tez zajebjaszcza była. wysłałem na niego esemesa. Odpowiedz Link Zgłoś
le.chujarek o tak! knabit może być czrnym koniem tego programu 24.10.08, 14:49 szkoda tylko że głódź za nim nie przepada i sypie jakieś denne komentarze (jak chociażby "knabit - zdejmij habit!"). ale z drugiej strony publiczność często opowiada się przeciw jurorom, więc jestem dobrej myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: o tak! knabit może być czrnym koniem tego pro 24.10.08, 19:01 moim zdaniem Sobecką powinni z jury wyperdolić. za dużo krzyczy i kłoci się z każdym. różańcem bez przerwy po mikroportach wali i jazgot przeraźliwy się robi. a już ten tiszert z JP2 i napis "I like Pope because the Pope smokes dope" to kompletne przegięcie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: o tak! knabit może być czrnym koniem tego pro 24.10.08, 19:51 No i ta jej poza jak Sharon Stone z przesłuchania w Nagim instynkcie! Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta Re: Gwiazdy chodzą po wodzie 25.10.08, 04:09 Najbardziej przegiął Jarkwacz z tą deską surfingową. Powinni go dożywotnio zdyskwalifikować. fotoforum.gazeta.pl/3,0,1374380,2,449.html Odpowiedz Link Zgłoś
ta_ziemia Re: ja podciągnę to do góry .... 26.10.08, 01:56 mnie ujął ksiądz który obalił litr wina mszalnego w 20 sekund, a potem sciagnął sutanne jednym ruchem. nie wiem dlaczego dostał tak mało zdrowasiek. Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta Re: ja podciągnę to do góry .... 26.10.08, 04:27 Bo wg Cymańskiego miał zbyt obcisłe stringi. I głupio się pytał, czy jest ratownik w razie czego. fotoforum.gazeta.pl/3,0,1374387,2,442.html Odpowiedz Link Zgłoś
bright_witch Re: Gwiazdy chodzą po wodzie 31.10.08, 18:27 mowiecie powaznie? ruszyl taki program? jestem szczerze mowiac w maly szoku :-) jesli tak... czekam jeszcze na wersje po 23:00 na jakims odpowiednim kanale pod tytulem 'gwiazdy robia po lodzie'... :-P Odpowiedz Link Zgłoś
jak-kania-dzdzu Re: Gwiazdy chodzą po wodzie 31.10.08, 20:46 W niedzielnym odcinku siostra Anastazja (ta od 100 przepisów na...) zademonstruje 100 najprostyszych sposobów jak utrzymać się na wodzie przy użyciu kropidła i wałka kuchennego. Odpowiedz Link Zgłoś
brace Re: Gwiazdy chodzą po wodzie 01.11.08, 14:32 mnie się wydaje, że Pospieszalski się za bardzo spieszył...gdyby zwolnił ciut to by mu się węgiel z kadzidła nie wysypał...no cóż...może następnym razem trafi na "jajko na łyżce" Odpowiedz Link Zgłoś
le.chujarek odcinek z 06.11.2008 07.11.08, 15:37 kto widział wczorajszy odcinek? tylko nie mówcie, że przegapiliście... jak podobała się wam konkurencja lania wody podczas chrztu? moim zdaniem była strasznie niesprawiedliwa - przecież duchowni mają w technikach sakramentalnych sporo większe doświadczenie od świeckich... i czy myślicie, że terlikowskiego nie powinno się zdyskwalifikować za to, że podmienił knabitowi wino mszalne na bourbon? nic dziwnego, że mu transsubstancjacja nie wyszła! i jeszcze jedno: hołownia jak sobie chce, to niech żartuje. ale niech nie robi znaczących pauz w nieoczekiwanych miejscach, gdy się wita słowami "niech będzie pochwalony!" to wcale nie było śmieszne :/ Odpowiedz Link Zgłoś