tygrysio_misio 06.07.06, 17:14 dobieracie sie do kobiety a ona nie ma majtek co o takiej myslicie? mowicie cos czy nie? a jak mowicie a ona odpowie,ze to temu ze goraco to uwierzycie czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malinowy.cycek Re: Kobieta bez majtek na upie;] 06.07.06, 17:46 kiedy kurtyna znika to czas na spektakl a nie dywagacje nad jego programem :) tuz po pomyslalbym zapewne ze to widowisko zawdzieczam kobitce ktora lubi przeciagi ot tak po prostu. a jako zapalony zeglarz upatrywalbym w takiej foczce moj typ :) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Kobieta bez majtek na upie;] 06.07.06, 17:51 mówię "a to się dobraliśmy charakterem" Odpowiedz Link Zgłoś
voker Re: Kobieta bez majtek na upie;] 06.07.06, 18:51 szybciej przechodzimy do rzeczy :-)P Odpowiedz Link Zgłoś
snatcher Re: Kobieta bez majtek na upie;] 06.07.06, 19:09 tygrysio_misio napisała: > dobieracie sie do kobiety a ona nie ma majtek > > co o takiej myslicie? > > mowicie cos czy nie? > > a jak mowicie a ona odpowie,ze to temu ze goraco to uwierzycie czy nie? Po raz kolejny smiecisz na tym forum.Chyba mowil ci juz to ktos nieraz. Odpowiedz Link Zgłoś
frostinio Myslimy, ze swietnie :) 06.07.06, 19:11 W upaly majtek sie nie nosi :) Odpowiedz Link Zgłoś
szubrawiec76 Re: Myslimy, ze swietnie :) 06.07.06, 21:58 albo z głupawym uśmiechem pytamy .. "taki gorąc.. mogę zamoczyć?" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Kobieta bez majtek na upie;] 06.07.06, 19:13 myśle: o! czyżbym się właśnie miał zakochać? nic nie mówię, nic nie pytam, bo przecież wiadomo po co i dlaczego. Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: Kobieta bez majtek na upie;] 07.07.06, 07:10 jakbym byla facetem to bym zapytala czy wie, ze takie przeciagi moga doprowadzic do przeziebienia i moze zlapac wilka :) chlopaki Wy w ogole troskliwi o zdrowie nie jestescie...eh :) Odpowiedz Link Zgłoś
hultaj78 Re: Kobieta bez majtek na upie;] 07.07.06, 11:31 > jakbym byla facetem to bym zapytala czy wie, ze takie przeciagi moga > doprowadzic do przeziebienia i moze zlapac wilka :) W opisanej sytuacji to prędzej złapie jakiegoś ptaka niż wilka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 nie nos majtek jesli jestes nagrzana, jest OK :) 07.07.06, 07:25 tygrysio_misio napisała: > dobieracie sie do kobiety a ona nie ma majtek > co o takiej myslicie? Nie myslimy bo nie ma na to czasu, koncentrujemy sie calkowicie na jej pupie :) > mowicie cos czy nie? > a jak mowicie a ona odpowie,ze to temu ze goraco to uwierzycie czy nie? Jesli nie zapomne to po wszystkim powiem ze miala fajna pupe, i bardzo mi smakowala :) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Re: Kobieta bez majtek na upie;] 07.07.06, 11:17 > ze to temu ze goraco To gwara Bialostocka? Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Kobieta bez majtek na upie;] 08.07.06, 15:35 ja jeszcze tak nie chodziłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
znj2 Re: Kobieta bez majtek na upie;] 08.07.06, 16:26 W upał, raczej nie dobieram się! Odpowiedz Link Zgłoś