ona881 03.07.07, 12:08 jaki obstawiacie prog na farmacje w pierwszym naborze????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktoś Re: AM Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 12:23 podczas pierwszej pewnie około 165..a ile masz punktów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona881 Re: AM Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 12:37 152, i marnie widze ta moja farmacje ;/;/; w pierwszym naborze nei mam szans, ale na dtugi ten juz przestaąłm liczyc a TY ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: AM Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 12:40 ja mam 159... i też liczę, że jeśli sie dosatnę to w 2-3 naborze a jak nie to analityka. Tez składałas na analitykę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona881. Re: AM Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 14:38 tez, ale Ty masz duzo wieksze szanse na farme niz ja bo jednak ta roznica 7 punktow robi duzo, prawde moiwac ja juz pogodziłąm sie z tym ze farma jest eni dla mnie, ej a nei wiesz jak to jest jak przyjma mnei na analityke ipodpisze im papiery ( bo chce miec awaryjnie) to wykresla mnei z listy rezerwowej na farme ?? chyba tak to działa nie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: AM Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:09 hejka mama pytanko co do aplikacji jaka sie w lublinei uzupełnia tam jest cos takieho jak numer matury - to jasne o co chodzi ale nastepene to naeks ( co to jest)????? co tam wpisac ?? czy moze to jest tylko dla osob poprawiajacych mature??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: AM Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:19 pole przy aneksie wypełniaja tylko ci, którzy poprawiali mature. Tak dla pewności zapytam: mamy teraz dostarczac jakiekolwiek dokumenty, czy osoby, które zostaną zakwalifikowane? Odpowiedz Link Zgłoś
warjatka06 Re: AM Lublin 03.07.07, 18:58 dokumenty sklada sie dopiero, jak sie dostaniesz i bedziesz na liscie zakwalifikowanych, czyli w dniach 12-14 lipca, a 11 lipca bedzie lista zakwalifikowanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: AM Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 15:16 też słyszałam, ze tak jest: jak sie jedne potwierdzi to się z drugich jest skreslonym, mam nadzieje,ze to nieprawda;/ i tez nie moge byc pewna, czy sie na farmację dostane... a jak nie to analityka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warjatka06 Re: AM Lublin IP: 213.76.172.* 03.07.07, 18:18 u nas w klasie dziewczyny, ktore skladaja papiery na farmacje maja ok.135-140 i mysle, ze sie dostana, bynajmniej w drugim naborze. ja mam 176, ale mam nadzieje, ze zalapie sie na lekarski (253 ;)) pozdrawiam i zycze powodzenia, juz niedlugo wszystko bedzie jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: AM Lublin IP: *.static.xcore.pl 03.07.07, 19:31 Ludzie a dostaliście potwierdzenie że opłata doszła???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkk Re: AM Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 17:17 a w foprmularzu na am lublin jako date zdanai egzminu dojrzałosci wpisuje sie 29 nie???? Odpowiedz Link Zgłoś