sprosnica 24.11.06, 21:09 Drogie Panie...Czy znacie jakieś szczególne i ciekawe sposoby na uszczęśliwienie swojego partnera? :P Ciekawe pomysły? Interesujące wnioski ? Mądre wskazówki? Jakiś przepis na pysznego loda ? :P pozdr wszystkie sprośnice :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mahadeva Re: jak zrobić dobrego loda ? :> 24.11.06, 21:12 ja nawet praktycznie nie znam smaku spermy Odpowiedz Link Zgłoś
krambambulia Re: jak zrobić dobrego loda ? :> 24.11.06, 21:14 kuchnia.gazeta.pl/kuchnia/2,54041,,,,23586496,P_KOBIETA_PRZEPISY.html Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: jak zrobić dobrego loda ? :> 24.11.06, 21:17 mahadeva napisała: > ja nawet praktycznie nie znam smaku spermy a kto Cię pyta o smak??? (a teoretycznie znasz?;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sumitka Re: jak zrobić dobrego loda ? :> 24.11.06, 21:55 Mnie kręci nie tyle sam lód, co obgryzanie wafelka. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: jak zrobić dobrego loda ? :> 24.11.06, 21:26 Koniecznie wstaw do zamrazarki/lodowki - bo rozmrozone nie sa juz dobre. Trzeba spuscic w zlewie:> Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: jak zrobić dobrego loda ? :> 24.11.06, 21:52 staraj się ni gryźć - reszta to kwestia upodoban i umiejetnosci Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: jak zrobić dobrego loda ? :> 24.11.06, 21:59 od razu polykac?:) takiego zimnego? Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: jak zrobić dobrego loda ? :> 24.11.06, 22:00 a ja najpierw obgryzam cala czekolade dookola...mniam Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: jak zrobić dobrego loda ? :> 24.11.06, 22:04 cala_w_kwiatkach napisała: > a ja najpierw obgryzam cala czekolade dookola...mniam czyli najpierw ANALizujesz a dopiero potem zabierasz sie za lody?:) Odpowiedz Link Zgłoś
cala_w_kwiatkach Re: jak zrobić dobrego loda ? :> 24.11.06, 22:05 yyyyyhhhh maretina napisała: > cala_w_kwiatkach napisała: > > > a ja najpierw obgryzam cala czekolade dookola...mniam > czyli najpierw ANALizujesz a dopiero potem zabierasz sie za lody?:) tak, najpierw ANALizuje opakowanie a potem dobieram sie do srodka;) Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: jak zrobić dobrego loda ? :> 24.11.06, 22:07 ja ten jestem w gronie ANALizujacych a pozniej zabierajacych sie do "roboty" :D Odpowiedz Link Zgłoś
sprosnica Re: odp 24.11.06, 22:11 Moje Dorgie Panie oczekiwałam bardziej konkretnych odp... Odpowiedz Link Zgłoś
khaki3 Re: odp..rdol? 24.11.06, 22:12 czy co? alez my dajemy konkretne odpowiedzi wymieniamy sie preferencjami i w ogole:D Odpowiedz Link Zgłoś
sprosnica Re: odp..rdol? 24.11.06, 22:13 cóż... mimo wszystko wciąż oczekuje konkretnych wskazówek :P :) pozd :P Odpowiedz Link Zgłoś
sperma_we_wlosach Czekanie na Godota :). 24.11.06, 22:19 Albo masz ten dryg do robienia laski albo nie masz. Zapytaj aktualnego faceta jak chce to miec zrobione. I odrob lekcje koniecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: odp 24.11.06, 22:13 czy moja jest malo konkretna? btw...jesli nie masz wyczucia, albo nie wiesz co robic, to nie rob i po sprawie Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: jak zrobić dobrego loda ? :> 24.11.06, 22:13 No ale przeciez masz napisane - najpierw musisz zrobic(zakupic), potem wsadzic do lodowki (zeby sie nie roztopil), nastepnie obgryzc (tak sie mowi?) czekolade w celu "ANALizacji" a potem skonsumowac calosc:) Aha tylko patyka nie polknij Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: jak zrobić dobrego loda ? :> 24.11.06, 22:24 o > Aha tylko patyka nie polknij wyjmij loda z opakowania na wstepie i lepiej konsumuj powoli, nie lapczywie, bo gardelko rozboli. od lodow mozna miec angine!:) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi nie ma przepisu,albo masz to coś w sobie i 24.11.06, 23:10 zrobisz to umiejętnie z oddaniem i sexem albo nie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: jak zrobić dobrego loda ? :> 25.11.06, 01:51 myslisz ze zrobienie loda jest takie proste? po pierwsze musisz poznac charakter faceta zgadnac czy ma ochote na ostra suke potulna laske niewolnice etc jezeli to juz wiesz to połowa sukcesu do tego dopiero dostosowujesz miejsce ubranie i technike i jeszcze wiele rzeczy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
heart_of_ice Re: jak zrobić dobrego loda ? :> 25.11.06, 09:53 fellatio w czternastu odslonach: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=395&w=3579591 i gg;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11113&w=4912674 Pauli -- bywam na Łysej Górze:) Odpowiedz Link Zgłoś
krwawabestia Re: jak zrobić dobrego loda ? :> 25.11.06, 10:07 a znasz moze definicje tranny? Odpowiedz Link Zgłoś
waldek1610 jak zrobić dobrego loda ? :>z perspektywy odbiorcy 25.11.06, 10:05 sprosnica napisała: > Drogie Panie...Czy znacie jakieś szczególne i ciekawe sposoby na > uszczęśliwienie swojego partnera? :P Ciekawe pomysły? Interesujące wnioski ? > Mądre wskazówki? Jakiś przepis na pysznego loda ? :P pozdr wszystkie > sprośnice :) Jako facet moge powiedziec, w jaki sposob lubie miec obciagnietego, za przeproszeniem. A wiec do rzeczy; partnerka musi robic to spontaniczne, oraz z wigorem, tak jak bylaby to jedyna rzecz dla ktorej zostala stworzona... :) Ja keiruje sie podobna zasada gdy lize mojej partnerce cipke oraz dupcie, czyli robie to z pasja, nawet gdy robie to po raz 1000-czny! Jedna uwaga, penis to nie wargi sromowe ani nie lechtaczka, wiec drogie panie nie ssijcie tylko rzoledzia, ale rowniez caly czlonek, az do nasady. Pewne rytmiczne ruchy, oraz gdy facet bedzie sie zaczynal trzas to znaczy ze jest bliski wytryskowi, to mozecie przejsc do lizania worka mocznowego, zeby przedluzuc jemu ( i sobie samej) przyjemnosc. Potem znowu wziasc go do ust i ssac calego czlonka symulujac jego ruchy w lechtaczce, poprzez poruszanie glowy; in and out. Zycze smacznego! Odpowiedz Link Zgłoś