Dodaj do ulubionych

forumowicze proszą o uwolnienie od Waldka

19.01.07, 13:36
W dniu dzisiejszym już za dużo głupich wątków autorstwa tego Pana;)
Czy tylko mnie tak irytują:D?

Kochana kohol...POMOCY:):):)
Obserwuj wątek
    • dzikoozka popieram wniosek 19.01.07, 13:38
      jw
      • izabellaz1 Re: popieram wniosek 19.01.07, 13:42
        Ciekawe czy Waldek go popiera:D
    • niezorientowany1 Dajcie spokój Waldkowi * 19.01.07, 13:47
      izabellaz1 napisała:

> W dniu dzisiejszym już za dużo głupich wątków autorstwa tego Pana;)
      **Zrozumcie faceta ! Jak byście posiedziały tyle czasu z Pasquallą , to też
      byście pisały tak jak on. Pobędzie trochę na FK , uspokoi się , znormalnieje,
      nabierze wśród Was ogłady. Dobrze , że się od niej wyrywa :)
      NN
      • izabellaz1 Re: Dajcie spokój Waldkowi * 19.01.07, 13:53
        niezorientowany1 napisał:

Pobędzie trochę na FK , uspokoi się , znormalnieje,
        > nabierze wśród Was ogłady.

hahahaha a to dobre:D "Trochę" to On już siedzi a nawet bardzo trochę;)
        I ani się nie uspokoił, ani znormalniał ani nabrał ogłady;P
        • niezorientowany1 Re: Dajcie spokój Waldkowi * 19.01.07, 14:10
          izabellaz1 napisała:
          > hahahaha a to dobre:D "Trochę" to On już siedzi a nawet bardzo trochę;)
          > I ani się nie uspokoił, ani znormalniał ani nabrał ogłady;P

**Hmm ! To w takim razie należy go całkowicie odseparować od Pasquelli ! Może
          to przyniesie pożądany efekt ?
          :-))
          NN
    • nutopia Re: forumowicze proszą o uwolnienie od Waldka 19.01.07, 14:10
      izabellaz1 napisała:

> W dniu dzisiejszym już za dużo głupich wątków autorstwa tego Pana;)
      > Czy tylko mnie tak irytują:D?
      >
      > Kochana kohol...POMOCY:):):)
      >
      ona woli wycinać kogoś innego
    • nikita696 Re: forumowicze proszą o uwolnienie od Waldka 19.01.07, 14:14
      wystarczy dodać waldka do nieprzyjaciół i problem z głowy:)
      • izabellaz1 Re: forumowicze proszą o uwolnienie od Waldka 19.01.07, 14:21
        nikita696 napisała:

> wystarczy dodać waldka do nieprzyjaciół i problem z głowy:)

Ale to nie jest mój nieprzyjaciel tylko "forumośmieciołek":D
    • zoofka Re: forumowicze proszą o uwolnienie od Waldka 19.01.07, 21:15
      sam się zaraz skończy. Wypali śmiercią naturalną. Z pustego nawet Salomon
      przecież nie naleje a wym Panu głębi jakoś nie widzę.
      pustak
    • gocha1002 Popieram! 19.01.07, 21:42
      Również jestem za wyrzuceniem wątków tego przedstawiciela płci brzydkiej.
      Dlaczego? Bo jeśli ktoś ma kompleksy, powinien to uczciwie przyznać, a nie
      dowartościowywać sie, wylewając innym na głowę pomyje.
      Ale, jak ktoś tu stwierdził, może Waldziu sam sie wypali.
    • agatka_to_ja Re: forumowicze proszą o uwolnienie od Waldka 19.01.07, 23:23
      WIdze, ze Waldek trolluje swoim opluwaniem Polek po wszystkich forach.
      To typowy troll, ktory ma sztandarowe tematy: obrażanie wszystkiego co polskie,
      zwlaszcza polskich kobiet, zachwyt nad samym sobą ( jestem cudownym
      hamerykanskim mezczyzną, genialnym w lozku, ktory mial setki przygod milosnych,
      zwlaszcza ze skosnookimi paniami, a do tego jestem malarzem-artystą, znudzonym
      wlasną żoną, ktora jest idealna, ale ja potrzebuje ciagle innych kobiet i nie
      rozumiem dlaczego jest wiernosc w zwiazku przeciez powinienam miec prawo
      sypiania z innymi dupami. bo seks to sport.)....

To prowokator i troll - nie warto z nim gadac.
    • yagiennka Ja też, bardzo proszę admina forum! aby... 20.01.07, 02:05
      .. Waludusia zbanował, zdematerializował, natchnął rozumiem albo nie wiem co ale
      pragniemy WOLNOŚCI!!!!:)
    • jantoni.jajcorz Walduś jest specbronią facetów 20.01.07, 08:25
      zastosowaną w zemście za opanowanie F Mężczyzna przez kobiety :)))
      • michelle28 Re: Walduś jest specbronią facetów 20.01.07, 10:38
        Ci faceci musieliby byc idiotami zeby za swoje przedstawiciela wybrac taka d..
        a nie faceta ;-)
        • waldek1610 Michalinka 20.01.07, 10:40
          a wedlug Michalinki, oczywiscie "prawdziwy facet" to taki ktory nie ma wlasnego
          zdania tylko slucha babskich widzi misie... :)
        • paranormalny Re: Walduś jest specbronią facetów 20.01.07, 22:47
          michelle28 napisała:
          > Ci faceci musieliby byc idiotami zeby za swoje przedstawiciela wybrac taka
          d.. a nie faceta ;-)

Walduś nie jest przedstawicielem prawdziwych mężczyzn!!!!!!!!!!!!!
          To nasze narzędzie, którym gromimy wrogów ew. natrętki :)))
    • klawy_marian Absolutnie się nie podpisuję 20.01.07, 10:30
      Forum jest wolne i każdy ma prawo pisać co mu się chce. Jako kogoś wątki waldka
      nie interesują to po ch.. na nie wchodzi i je czyta?
      • waldek1610 Re: Absolutnie się nie podpisuję 20.01.07, 10:35
        klawy_marian napisał:

> Forum jest wolne i każdy ma prawo pisać co mu się chce. Jako kogoś wątki
        > waldka nie interesują to po ch.. na nie wchodzi i je czyta?

Marian, mozesz oczekiwac nastepujacych rzeczy;
        1. ze jakas panienka powie ze jestes Waldekie, bo przeciez nikt na swiecie nie
        posiada takich opini poza mna, przynajmniej wedlug ich dziewczecych "widzi
        misie" :)
        2. Za chwile rykna na ciebie, bo ten kto odwazy sie krytykowac Polki, staje sie
        natychmiasotow ich wrogiem, za chwiel pewnie rzuca na ciebie stek oszczerstw...
        • klawy_marian Re: Absolutnie się nie podpisuję 20.01.07, 10:42
          Ad 1. Ch.. mnie to obchodzi co kto sobie pomyśli na mój temat. Wszyscy tutaj
          mogą być pewni jedynie tego, że mam nick klawy_marian, a reszta to mniejsze lub
          większe domysły. Równie dobrze moge być klonem kohol, twoim, albo Franka Kimono.

Ad 2. Przeczytaj mnie uważnie - nie krytykuję Polek, tylko wniosek o usunięcie
          cię z forum i nie robię tego dlatego, że jestem fanem twoich wątków, tylko
          dlatego, że jestem za wolnością słowa. Krytykuję to, co mi się nie podoba i
          jasno o tym mówię, a konsekwencje mam gdzieś.
          • waldek1610 Re: Absolutnie się nie podpisuję 20.01.07, 10:50
            klawy_marian napisał:

> Ad 1. Ch.. mnie to obchodzi co kto sobie pomyśli na mój temat. Wszyscy tutaj
            > mogą być pewni jedynie tego, że mam nick klawy_marian, a reszta to mniejsze
            > lub większe domysły. Równie dobrze moge być klonem kohol, twoim, albo Franka
            > Kimono.

Gdy trzyma sie z kobietami trzeba sie z taka ewentualnosci liczyc, kobiety po
            prostu lubia manipulowac. Mozesz byc naprawde rownym gosciem, ale jesli powiesz
            cos co im sie nie spodoba to beda probowac zrobic z ciebie ostaniego fajtlape.
            Mysle ze kobiety mysla ze w ten sposob ciebie zlamia bo uderza ciebie w slaby
            punkt, czyli meskosc :)
            >
            > Ad 2. Przeczytaj mnie uważnie - nie krytykuję Polek, tylko wniosek o
            > usunięcie cię z forum i nie robię tego dlatego, że jestem fanem twoich
            > wątków, tylko dlatego, że jestem za wolnością słowa. Krytykuję to, co mi się
            > nie podoba ijasno o tym mówię, a konsekwencje mam gdzieś.

Wiem, ale w jakims sensie poparcie mojego prawa do wyrazania opini, nie
            przysporzy tobie przyjacilek na Forum Kobiet. Niestety jest tak ze jesli nie
            mowisz o Poleczkach w samych superlatywach to jestes nikim, niewazne ze jestes
            kims, bo to sie nie liczy. Widzisz, ty jestes "prawdziwym mezcyzna" tylko wtedy
            gdy zgadzasz sie z kobietkami na forum ;)
            • klawy_marian Re: Absolutnie się nie podpisuję 20.01.07, 10:56
              Ku.. waldek, ja tu tylko zgłaszam weto co do wniosku ograniczajcego wolność
              słowa, a ty mi tu elaboraty o Polkach robisz. Ch.. mnie obchodzi, czy za
              wnioskiem o wy..ie cię z forum stoją Polki, Żydzi, uczniowie
              południowokoreańskiego liceum, czy członkowie Akademii Pana Kleksa.
              • qw994 Re: Absolutnie się nie podpisuję 20.01.07, 10:59
                Ha ha ha :)
                To już wiesz, na czym polegają rozmowy z Waldziem? :) Ty o słupie, on o d.. :)
                I tak za każdym razem.
                • waldek1610 Qwa nie ladnie jest nagadywac przeciwko blizniemu 20.01.07, 11:06
                  Cos mi sie zdje ze tobie nie podobaja sie moej tematy, bo nie nakrecam nimi pro-
                  feminstycznej kobiecej propagandy.. :)
                  • qw994 Re: Qwa nie ladnie jest nagadywac przeciwko blizn 20.01.07, 11:09
                    Nie, po prostu są nudne i głupie aż do mdłości.
                    • klawy_marian Re: Qwa nie ladnie jest nagadywac przeciwko blizn 20.01.07, 11:26
                      Skoro są głupie i nudne, to w takim razie skąd tyle wpisów w jego wątkach? I to
                      kobiet głównie.

qw994 napisał:

> Nie, po prostu są nudne i głupie aż do mdłości.
                      • waldek1610 Re: Qwa nie ladnie jest nagadywac przeciwko blizn 20.01.07, 11:45
                        klawy_marian napisał:

> Skoro są głupie i nudne, to w takim razie skąd tyle wpisów w jego wątkach? I
                        > to kobiet głównie.

dlatego ze to je boli, bo kobiety wiedza ze niestety to co waldek pisze jest
                        prawda...
                        • qw994 Re: Qwa nie ladnie jest nagadywac przeciwko blizn 20.01.07, 15:52
                          Zwróć się do specjalisty, już nieraz ci to mówiłam.
                          • waldek1610 Re: Qwa nie ladnie jest nagadywac przeciwko blizn 21.01.07, 06:41
                            Qwa, myslisz ze faceci sa tacy powierzchowni ze nie rozumieja kobiecej
                            mentalnosci?

Fajnie by bylo gdyby kazdego z kim sie niezgadzamy lub nie lubimy mozna wyslac
                            do specjalisty albo zeby go/ja zamkneli w psychiatryku :)....
                • klawy_marian Re: Absolutnie się nie podpisuję 20.01.07, 11:08
                  No i co z tego? To nie powód, żeby wnioskować o wydupczenie go z forum. O tym,
                  czy będę z waldkiem rozmawiał, czy nie - decyduję ja i nie potrzebuję do tego
                  opieki admina.

qw994 napisał:

> Ha ha ha :)
                  > To już wiesz, na czym polegają rozmowy z Waldziem? :) Ty o słupie, on o
                  d.. :)
                  > I tak za każdym razem.
                  • qw994 Re: Absolutnie się nie podpisuję 20.01.07, 11:10
                    > No i co z tego? To nie powód, żeby wnioskować o wydupczenie go z forum.

Trollowanie jest takim powodem.
                    • kadfael Re: Absolutnie się nie podpisuję 20.01.07, 11:15
                      Popieram!!! Dodam, że część z tych wątków juz dawno powinna zniknąc bez naszego
                      przynaglania- np. ten o gustach jest wszak rasistowski!!! A jego sygnaturka
                      jest obraźliwa. Oczywiście ja moge mu dac ignora, ale to nie o to chodzi-z tego
                      co pamietam trollowanie na forach jest niedopuszczalne, więc dlaczego to my
                      mamy sie przystosowowywać? Z trollem precz!!!!
                      • waldek1610 sygnaturka 20.01.07, 11:18
                        naprawde sadzisz ze w mojej sygnatrurce nie ma wiele prawdy o kobietach???
                      • klawy_marian Re: Absolutnie się nie podpisuję 20.01.07, 11:19
                        Co za pie..nie. Najpierw potępiasz rasizm jako nietolerancję dla osób innej
                        narodowości, a potem ty dajesz przykład nietolerancji pisząc "z trollem precz"
                        i dowodząc swojej nietolerancji dla osób reprezentujących określone poglądy.

kadfael napisała:

> Popieram!!! Dodam, że część z tych wątków juz dawno powinna zniknąc bez
                        naszego
                        >
                        > przynaglania- np. ten o gustach jest wszak rasistowski!!! A jego sygnaturka
                        > jest obraźliwa. Oczywiście ja moge mu dac ignora, ale to nie o to chodzi-z
                        tego
                        >
                        > co pamietam trollowanie na forach jest niedopuszczalne, więc dlaczego to my
                        > mamy sie przystosowowywać? Z trollem precz!!!!
                      • sara.24 Re: Absolutnie się nie podpisuję 20.01.07, 11:26
                        > Popieram!!! Dodam, że część z tych wątków juz dawno powinna zniknąc bez
                        naszego
                        >
                        > przynaglania
                        Zgadzam się w pełni. Zastanawia mnie tylko czemu jeszcze nikt nie zrobił z tym
                        porządku. Wykasowywane czy wykropkowywane są wypowiedzi o wiele mniej
                        toksyczne, a ten sobie tworzy wkoło wątki o tym samym, obraża nie raz ludzi
                        których nie zna, w sygnaturce ma brednie za jakie inny miałby wywalony post.
                        • klawy_marian Re: Absolutnie się nie podpisuję 20.01.07, 11:32
                          A mnie obrażasz ty - swoim nickiem. Bo miałem świnkę morską, która nazywała się
                          sara i przejechał ją samochód 24-go czerwca. I co z tego? Mam pisać do kohol,
                          żeby cię wywaliła z forum, bo obrażasz ludzi, których nie znasz?

sara.24 napisała:

> > Popieram!!! Dodam, że część z tych wątków juz dawno powinna zniknąc bez
                          > naszego
                          > >
                          > > przynaglania
                          > Zgadzam się w pełni. Zastanawia mnie tylko czemu jeszcze nikt nie zrobił z
                          tym
                          > porządku. Wykasowywane czy wykropkowywane są wypowiedzi o wiele mniej
                          > toksyczne, a ten sobie tworzy wkoło wątki o tym samym, obraża nie raz ludzi
                          > których nie zna, w sygnaturce ma brednie za jakie inny miałby wywalony post.
                    • klawy_marian Re: Absolutnie się nie podpisuję 20.01.07, 11:16
                      Tak? A podaj mi ogólną definicję trollowania. Potem odnieś to do wątków waldka
                      a na koniec podaj mi paragraf, który tenże łamie pisząc tu swoje tematy.

qw994 napisał:

> > No i co z tego? To nie powód, żeby wnioskować o wydupczenie go z forum.
                      >
                      > Trollowanie jest takim powodem.
                    • waldek1610 Re: Absolutnie się nie podpisuję 20.01.07, 11:17
                      qw994 napisał:

> > No i co z tego? To nie powód, żeby wnioskować o wydupczenie go z forum.
                      >
                      > Trollowanie jest takim powodem.

Z tzw; trolowaniem jest jak z pogladami politycznymi, najpierw komunisci
                      wsadzali dojowniko o prawa czlowiek do wiezienia, a teraz zanosi sie ze bedzie
                      na odwrot.

Najlatwiej jest nazwac kogos trolem, albo przestepca i po sprawie :)
                      • kadfael Re: Absolutnie się nie podpisuję 20.01.07, 11:20
                        Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i
                        krytykowanie cytat z netykiety)-to przecież jest celem waldka, więc jak
                        najbardziej się mieści w definicji trolla
                        • klawy_marian Re: Absolutnie się nie podpisuję 20.01.07, 11:22
                          A skąd ty ku.. wiesz co jest jego celem? Poza tym, to, że ktoś krytykuje od
                          razu kwalifikuje go do podciagnięcia pod definicję trolla? Ty też go właśnie
                          skrytykowałaś. Znaczy - jesteś trollem?

kadfael napisała:

> Ignoruj trolle - użytkowników, których jedynym celem jest dokuczanie i
                          > krytykowanie cytat z netykiety)-to przecież jest celem waldka, więc jak
                          > najbardziej się mieści w definicji trolla
                          • kadfael Re: Absolutnie się nie podpisuję 20.01.07, 11:24
                            Rozumiem, że jesteś klonem waldka?
                            • klawy_marian Re: Absolutnie się nie podpisuję 20.01.07, 11:27
                              Jak dla ciebie, to mogę być nawet dwutonowym nosorożcem o imieniu Zuzia, jeśli
                              tak ci wygodniej.

kadfael napisała:

> Rozumiem, że jesteś klonem waldka?
                            • sara.24 Re: Absolutnie się nie podpisuję 20.01.07, 11:29
                              kadfael napisała:

Na to wygląda ;-) Waldek niby milczy, a nagle znalazł się jego obrońca.
                              • klawy_marian Re: Absolutnie się nie podpisuję 20.01.07, 11:35
                                Ja pie.., jaka ty sprytna jesteś. I pewnie jak się głębiej zastanowisz i
                                wpatrzysz się w mojego nicka przez 15 minut to wpadniesz w końcu na genialny
                                pomysł, że w realu nazywam się Marian.

sara.24 napisała:

> kadfael napisała:
                                >
                                > > Rozumiem, że jesteś klonem waldka?
                                > Na to wygląda ;-) Waldek niby milczy, a nagle znalazł się jego obrońca.
                                • waldek1610 Kobieca schizofremia 20.01.07, 11:44
                                  klawy_marian napisał:

> Ja pie.., jaka ty sprytna jesteś. I pewnie jak się głębiej zastanowisz i
                                  > wpatrzysz się w mojego nicka przez 15 minut to wpadniesz w końcu na genialny
                                  > pomysł, że w realu nazywam się Marian.

Marian, nie przejmuj sie, ona chce udowodnic wszyskim, a zwlaszcza sobie samej
                                  ze ma racje, we wszystkim, a jesli bylo by naczej to niedarowala by sobie tego
                                  i musial by wziasc jakies proszki...Ach co za schizofreniczki sa te baby :)

> sara.24 napisała:
                                  >
                                  > > kadfael napisała:
                                  > >
                                  > > > Rozumiem, że jesteś klonem waldka?
                                  > > Na to wygląda ;-) Waldek niby milczy, a nagle znalazł się jego obrońca.

Nie do wiary, Waldek nie jest jedynym mezcyzna ktoremu zalzey na prawach
                                  mezcyzny bardziej niz na prawach kobiet :)
                                  • klawy_marian Re: Kobieca schizofremia 20.01.07, 12:08
                                    Waldek co ty pie..sz? Jakie prawa mężczyzny? Ja tu napisałem, że jestem za
                                    wolnością słowa. To, czy jesteś mężczyzną, kobietą, masajem, albo bawarskim
                                    góralem to mi akurat koło dupy lata.
                            • waldek1610 A nie mowilem :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.01.07, 11:40
                              kadfael napisała:

Oczywisice przeciez tzw "prawdziwy facet" wedlug definicji niektorych kobiet na
                              tym forum to facet ktory wszystko co pisze jest zgodne z kobiecymi
                              oczekiwaniami :) Ale te baby naprawde sa glupie, szok!
                              • kadfael Re: A nie mowilem :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.01.07, 11:47
                                No i teraz juz choćbyś nie wiem jak sie wypierał naruszyłes zasady nektykiety-
                                to jest atak personalny. Zgłaszam to do administracji forum....
                                • waldek1610 Re: A nie mowilem :) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.01.07, 11:54
                                  i o to wlasnie ci chodzilo, gratuluje1!! Ty nie chcialas z Waldkiem dyskutowac
                                  i tlumaczyc sie dlaczego Polki maja zly gust i leca na niskich, krepych
                                  latynosow tylko chcialas udu.p.ic Waldka. Gratuluje :)
                  • paranormalny Re: Absolutnie się nie podpisuję 20.01.07, 22:51
                    klawy_marian napisał:
                    > No i co z tego? To nie powód, żeby wnioskować o wydupczenie go z forum.

Z forum to może nie, ale spotkania z agresywnym gejem to mu życzę :)))
    • michelle28 Pytanie do administratorów 20.01.07, 11:53
      • waldek1610 urazilem ciebie ksiezniczko? :) 20.01.07, 11:55
        zepsuta jestes to ciep :)
      • michelle28 Re: Pytanie do administratorów-cd ;-) 20.01.07, 11:56
        Czy naprawdę żadne z zachowań toksycznego Waldka nie kwalifikują się chociażby
        do tego żeby usuwać niektóre jego posty, jeśli nie do jakichś konkretniejszych
        działan?
        • waldek1610 Michelle naucz sie nowego slowka; "hipokrytka".... 20.01.07, 12:24

• michelle28 Spadaj 20.01.07, 12:32
            w przeciwienstwie do ciebie znam to slowo od dawna, tobie potrzebny byl slownik
            zeby poznac jego znaczenie.
            • waldek1610 Ksiazniczko 20.01.07, 12:37
              gdy twoja nauczycielka prosi ciebie zebys sprawdzila nowe slowko w slowniku, to
              znaczy ze jest nowe dla ciebie a dnie dla niej :)
    • b.pascal Prosty i niezawodny sposób na uwolnienie się... 20.01.07, 11:59
      Postępuj według poniższego algorytmu:
      1. Przejdź do swoich opcji klikając na "Moje forum".
      2. Znajdź sekcję "Przyjaciele i nieprzyjaciele"
      3. W okienku opisanym jako "Dodaj nieprzyjaciela:" wpisz: waldek1610
      4. Zaznacz opcję "Nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół"
      5. Kliknij na najbliższym przycisku "OK".
      6. Wróć na forum i ciesz się odzyskaną wolnością. ;)
      • kadfael Re: Prosty i niezawodny sposób na uwolnienie się. 20.01.07, 12:05
        Pascal ja Cię przepraszam, ale jesli ktoś rzuca rasistowskie teksty, to chyba
        powinnien wylecieć z forum a nie, że ja go tylko nie widzę a on nadal na tym
        forum zostaje, chyba sie nie mylę?
        • sara.24 Re: Prosty i niezawodny sposób na uwolnienie się. 20.01.07, 12:17
          > Pascal ja Cię przepraszam, ale jesli ktoś rzuca rasistowskie teksty, to chyba
          > powinnien wylecieć z forum a nie, że ja go tylko nie widzę a on nadal na tym
          > forum zostaje, chyba sie nie mylę?
          O to chodzi. Można zamknąć oczy i udawać że nie ma tych głupot, tylko dlaczego
          osoba która notorycznie łamie pewne zasady miałaby nie ponosić konsekwencji
          swoich działań?
          • b.pascal Re: Prosty i niezawodny sposób na uwolnienie się. 20.01.07, 13:01
            sara.24 napisała:

> O to chodzi. Można zamknąć oczy i udawać że nie ma tych głupot,

Jeśli to tylko głupoty, to to jest najlepsze wyjście.

> tylko dlaczego osoba która notorycznie łamie pewne zasady miałaby nie ponosić
            > konsekwencji swoich działań?

Jeśli rzeczywiście łamie, to powinna ponieść konsekwencje. Proponuję jednak
            korzystać z przyjętych na forum zasad reagowania na łamanie Regulaminu lub
            Netykiety. Są to:
            - kosz,
            - mail do administratorki społecznej (z podaniem linków),
            - mail na adres: forum@agora.pl (z podaniem linków)
            Można stosować wszystko na raz, ale zalecana jest cierpliwość, bo reakcja zwykle
            nie jest natychmiastowa. :)
            Ale tak czy inaczej najlepszą metodą zawsze jest ignorowanie trolla. Troll żywi
            wyłącznie Waszym zainteresowaniem, jak karaluch okruszkami. Pozbawcie go tej
            pożywki, a uschnie jak paprotka na pustyni. Szkoda, że tak mało osób próbuje tej
            metody. Niestety, to skutkuje tylko wtedy, gdy cała forumowa społeczność jest
            konsekwentna w głodzeniu trolla, a to bardzo rzadki przypadek. :)
            • michelle28 Re: Prosty i niezawodny sposób na uwolnienie się. 20.01.07, 13:16
              > Jeśli rzeczywiście łamie, to powinna ponieść konsekwencje. Proponuję jednak
              > korzystać z przyjętych na forum zasad reagowania na łamanie Regulaminu lub
              > Netykiety. Są to:
              > - kosz,
              > - mail do administratorki społecznej (z podaniem linków),
              > - mail na adres: forum@agora.pl (z podaniem linków)
              > Można stosować wszystko na raz, ale zalecana jest cierpliwość, bo reakcja
              zwykle
              Masz rację, trzeba się za to zabrać konstruktywnie. Samo narzekanie jak widać
              niewiele daje ;-)

> Ale tak czy inaczej najlepszą metodą zawsze jest ignorowanie trolla. Troll
              żywi
              > wyłącznie Waszym zainteresowaniem, jak karaluch okruszkami. Pozbawcie go tej
              > pożywki, a uschnie jak paprotka na pustyni.
              To by mogło być najskuteczniejsze, tylko trudne do wykonania. Wymagałoby wiele
              cierpliwości i tak jak napisałeś konsekwencji wszystkich forumowiczów. A czasem
              jak człowiek po raz dziesiąty czyta podobną bzdurę, to już nie może i pisze,
              licząc naiwnie że przyniesie to jakiś efekt ;-)

• sara.24 Re: Prosty i niezawodny sposób na uwolnienie się. 20.01.07, 13:22
              > Jeśli rzeczywiście łamie, to powinna ponieść konsekwencje. Proponuję jednak
              > korzystać z przyjętych na forum zasad reagowania na łamanie Regulaminu lub
              > Netykiety. Są to:
              > - kosz,
              > - mail do administratorki społecznej (z podaniem linków),
              > - mail na adres: forum@agora.pl (z podaniem linków)
              > Można stosować wszystko na raz, ale zalecana jest cierpliwość, bo reakcja
              zwykl
              > e
              > nie jest natychmiastowa. :)
              > Ale tak czy inaczej najlepszą metodą zawsze jest ignorowanie trolla. Troll
              żywi
              > wyłącznie Waszym zainteresowaniem, jak karaluch okruszkami. Pozbawcie go tej
              > pożywki, a uschnie jak paprotka na pustyni. Szkoda, że tak mało osób próbuje
              te
              > j
              > metody. Niestety, to skutkuje tylko wtedy, gdy cała forumowa społeczność jest
              > konsekwentna w głodzeniu trolla, a to bardzo rzadki przypadek. :)
              Trzeba więc rozpocząć akcję wysyłania maili z linkami to wszystkich możliwych
              bzdurnych waldkowych wątków. Szkoda tylko że administracja sama z siebie nie
              podjęła jeszcze żadnych kroków mimo że sytuacja trwa już dość długo.
              Wiele razy nie odpisywałam na te bzdury, tylko czasem nie da się milczeć.
              Zawsze znajdą się też osoby które jeszcze nie go nie znają i liczą na normalną
              dyskusję. W zamian niestety otrzymują stek bzdur i coraz to bardziej niesmaczne
              i niesprawiedliwe teksty.
        • b.pascal Re: Prosty i niezawodny sposób na uwolnienie się. 20.01.07, 12:51
          kadfael napisała:

> Pascal ja Cię przepraszam, ale jesli ktoś rzuca rasistowskie teksty, to chyba
          > powinnien wylecieć z forum a nie, że ja go tylko nie widzę a on nadal na tym
          > forum zostaje, chyba sie nie mylę?

Jeśli jego wpisy łamią Regulamin lub Netykietę, to powinny być one usuwane.
          Usuwanie samego forumowicza z forum jest możliwe tylko w sposób opisany przeze
          mnie wcześniej. Można co prawda komuś zablokować konto, a czasem także IP
          (rzadko i zwykle mało skutecznie) oraz usunąć całą twórczość z jakiegoś okresu,
          ale dzieje się to zwykle w przypadku poważnych lub nieustannych naruszeń zasad.
          Nie wiem, czy tak jest w tym przypadku, ale na ile dotąd znałem twórczość
          Waldiego, to się do tak drastycznych posunięć nie kwalifikowała. A tu i teraz go
          nie czytam, bo na szczęście nie muszę. :)
          • mandi.ole Re: Prosty i niezawodny sposób na uwolnienie się. 21.01.07, 07:02
            a pamietacie Potworskiego???
            jego posty cieszyly sie popularnoscia,fajnie sie czytalo, pisalo z nim, a
            jednak zostal zabanowany.rgulaminu w nich nie lamal...zarzucono mu,ze nie
            trzyma sie tematyki kobieta
            nei mozna zrobic tego samego z Waldkiem?
            generalnie facet mi zwisa- wyraznie widac,ze facet ma zaburzone poczucie
            meskosci- wcale bym sie nie dziwila,jakby okazal sie niezdolny w lozku...a
            tutaj moze wyladowac swoje frustracje.
            poweim wiecej- jestem pewna,ze sexualnie jest nieteges
    • kadfael jaki ten pascal liberalny 20.01.07, 12:03
      Zobaczcie co mi napisał - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
      f=299&w=55848181&a=55848318
      • klawy_marian Re: jaki ten pascal liberalny 20.01.07, 12:10
        "Podane forum nie istnieje lub jest niedostępne. "

Rzeczywiście - ale ci dowalił.
      • b.pascal Re: jaki ten pascal liberalny 20.01.07, 12:54
        To akurat nie ma nic wspólnego z liberalizmem. Wiele osób rozbawisz do łez
        nazywając mnie liberałem. ;))))
    • waldek1610 co jak co ale Polacy.. udup.iac innych potrafia :) 20.01.07, 12:17
      co jak co ale Polacy.. udup.iac innych potrafia :)

Zeby tyle energi Polacy mieli na prace rozbudowa autostrad, sluzyb zdrowia,
      tworzenia nowych mniejsc pracy oraz polepszenia poziomu zycia w Polsce....to
      Polska byla by druga Japonia... :)
      • jafiga Re: co jak co ale Polacy.. udup.iac innych potraf 20.01.07, 12:35
        jakby Polska była drugą Japonia to nie miał byś tematów na wątki- bo lubisz
        azjatki:P apeluje bracia polacy weżcie sie za te atostrady wtedy bedziemy
        Japonczykami - i Waldemar nam odpusci:)
        • waldek1610 Re: co jak co ale Polacy.. udup.iac innych potraf 20.01.07, 12:49
          jafiga napisała:

> jakby Polska była drugą Japonia to nie miał byś tematów na wątki- bo lubisz
          > azjatki:P apeluje bracia polacy weżcie sie za te atostrady wtedy bedziemy
          > Japonczykami - i Waldemar nam odpusci:)

Nie bo wtedy bylbyby dwie Japonie :) Ja na was wcale sie nie uwzialem, raczej
          itytyje mnie ten Polki brak tolerancji, wgledem odmiennuch opini.
          • jafiga Re: co jak co ale Polacy.. udup.iac innych potraf 20.01.07, 13:12
            ale ja toleruje odmienne opinie jak najbardziej. ale takie ktore maja
            uzasadnienie... a twim im brak ...mimo to toleruje je. ale zaczynaj byc nudne
            waldek wiec moze jakies novum wprowdzisz...chyba ze cie predzej stąd wywalą nie
            z braku tolerancji tylko z faktu ze jestes monotematyczny(sprawdz ws łówniku
            jak nie rozumiesz) i zasmiecasz forum :)
      • yagiennka Ah biedny Walduś ;) 20.01.07, 15:59
        A ty masochisto co tu robisz jak nikt cię nie lubi, buuuuu?:D Może do roboty się
        weź. Obiad ugotuj, chałupe posprzataj, śmieci wynies. Tylko migiem.
        • qw994 Re: Ah biedny Walduś ;) 20.01.07, 16:03
          Waldzio robi z siebie męczennika, widocznie to go rajcuje. On kontra wszystkie
          głupie baby. Polki w szczególności. Szkoda, że nie wyemigrował do Korei
          Północnej, tam nie ma internetu.
          • izabellaz1 Re: Ah biedny Walduś ;) 20.01.07, 16:37
            Szkoda, że nie został misjonarzem gdzieś w wiosce w Afryce i nie po godzinach
            nie próbuje leczyć zębów lwom:D
            Może któryś by się zlitował nad "głupimi babami z Polski" i kłapnął
            zniecierpliwiony paszczą;)
            • niezorientowany1 Czegoż chcecie od Waldusia ?? 20.01.07, 16:57
              Witam :)
              Gdzie ma się wypłakać , jeśli nie przy damskiej pierwsi ? Dajcie mu się wyżalić , bądźcie Matkami-Polkami, bo chude Marry z USA najwyraźniej pogoniły mu kota. Została mu jeno Pasquella i Wy, Rodaczki Waldka (rocznik 1610 - trzyma się jak na swój wiek, cud , że nie spleśniał do immentu - dop. NN)
              :-))
              Pozdrawiam wyrozumiałe Panie
              NN
              • wielo-kropek Re: Czegoż chcecie od Waldusia ?? 20.01.07, 22:59
                Popieram ciebie niezorientowany. Skoro mnie tu kobiety na FK naprawily (no nie
                dokonca, bo ja wciaz wymagam naprawy i dlatego tu m.in wciaz jestem), to i
                waldka naprawia taksamo. W koncu to ich forum.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka