Dodaj do ulubionych

Forumowiczki z F.Dekameron

IP: *.acn.waw.pl 05.11.03, 17:57
Czy są to zakompleksione,niedowartościowane i sfrustrowane kobiety nie
wiedzące co zrobić z nadmiarem wolnego czasu,bojące się rozmawiać na forum
publicznym?Jak przeglądam wątki na dekameronie to ręce opadają.Jak można
wypisywać takie głupoty i tak nudzić?A jednak można.
Obserwuj wątek
    • ks_jozef_pien_z_redakcji_bravo Re: Forumowiczki z F.Dekameron 05.11.03, 21:00
      Czytelniku, mylisz sie bardzo, gdyz szanowne forumowiczki z fd w wiekszosci
      bardzo ciezko pracuja w naszej redakcji, nie zauwazylem oznak ociagania sie.
    • dekameron Re: Forumowiczki z F.Dekameron 05.11.03, 22:33
      Gość portalu: Artur napisał(a):

> Czy są to zakompleksione,niedowartościowane i sfrustrowane kobiety nie
      > wiedzące co zrobić z nadmiarem wolnego czasu,bojące się rozmawiać na forum
      > publicznym?

nie, misiaku.
      na dekameronie można podjąć temat bez ryzyka, że pojawi się jakiś palant, który
      bezmyślnie nas zwyzywa od kurew, dziwek i babochłopów, i wiemy, że nie pojawi
      się tam ktoś, kto rozpocznie bezproduktywny, zawistny, mający obrazić temat -
      taki jak twój. żal dupę ściska że nie możesz tam wejść i nabruździć? bo na to
      wygląda. spora część osób dekamerona zna się osobiście, nikt nie zgrywa
      chojraka, który chowając się za anonimowością bezkarnie zostawia wielką kupę na
      środku, co często zdarza się tutaj.
      mamy komfort, że nie pojawią się tam podróbki nicków ani obelżywe słowa od
      durniów jakich tutaj pełno.
      mamy również komfort, że żaden z tematów nie zostanie określony jako głupi czy
      niepotrzebny, bo akurat komuś się nie spodobał - co najwyżej nikt nie odpowie.
      a ze swojej strony dodam jeszcze, że mam złośliwą satysfakcję, że piszesz coś
      takiego o nas. nie jesteś jedyną osobą, która podczytuje i zrzędzi o
      dekameronie. i cóż? możecie nam (pod)skoczyć.
      na koniec zapytam cię, dupku żołędny: czy myślisz że ten wątek bije na głowę
      to, co tworzymy na dekameronie? nie odpowiadaj, to pytanie retoryczne.
      he he he.
    • nawiedzona_baba Panie (???) Arturze 05.11.03, 22:41
      portal gazety oferuje kilkadziesiąt, jeżeli nie kilkaset, innych możliwości
      spędzenia czasu

do wyboru (oprócz forum ogólnego) masz jeszcze tematyczne, czat, kawiarenkę,
      randki

czy nie szkoda Twojego cennego (???) czasu na czytanie Dekamerona ?????????
    • Gość: Artur Do dekameron IP: *.acn.waw.pl 06.11.03, 00:14
      Oj wyłażą z ciebie kompleksiki,biedna frustratko.Jakim prawem śmiesz nazywać
      mnie bezpodstawnie dupkiem żołędnym?!Zrobiłem ci coś?
      Dlaczego z góry zakładasz,że przeciętny użytkownik forum publicznego musi od
      razu bluzgać,rzucać chamskie teksty,obrażać innych chowając się za
      anonimowością w sieci?Masz jakiś wypaczony obraz świata.
      Nie martw się,nawet nie będę próbował logować się na wasze śmieszne forum.Za
      bardzo cenię swój czas.Żałosna jesteś.
      • dekameron Re: Do dekameron 06.11.03, 00:27

> Oj wyłażą z ciebie kompleksiki,biedna frustratko.

w którym miejscu? i skąd wiesz, że akurat ten dekameron to facet? bo widzisz,
        mamy dziesięcioro administratorów, i nie tylko kobiety.

> Jakim prawem śmiesz nazywać
        > mnie bezpodstawnie dupkiem żołędnym?!Zrobiłem ci coś?

tak. stwierdziłeś, że jesteśmy sfrustrowane i zakompleksione czy coś w ten
        deseń. po co? - bez powodu. nie napisałeś do każdego z nas osobnego maila,
        tylko walnąłeś na drugie forum. jaki miałeś cel? obrazić nas? a może ci się
        nudziło? jeśli za wskazaniem problemu (wydumanego bądź nie) nie idzie rzeczowa
        porada, uważam to za durne ględzenie ze złośliwymi intencjami.
        i nie odgrywaj teraz skrzywdzonej sierotki, bo mnie jeszcze wzruszy ten ton
        wyrzutu. to nie dekameron zaczął pisać o arturze, że artur jest skompleksiały.

> Dlaczego z góry zakładasz,że przeciętny użytkownik forum publicznego musi od
        > razu bluzgać,rzucać chamskie teksty,obrażać innych chowając się za
        > anonimowością w sieci?

oj no nie rozśmieszaj mnie, stary. na cytaty by miejsca nie starczyło - zajrzyj
        na oślą ławkę i na co pieprzniejsze wątki tutaj.

> Masz jakiś wypaczony obraz świata.
        > Nie martw się,nawet nie będę próbował logować się na wasze śmieszne forum.Za
        > bardzo cenię swój czas.Żałosna jesteś.

no i co, kolego żołędny? czy "żałosna jesteś", "smieszne forum" to nie są słowa
        z obraźliwą intencją?
        nawiasem mówiąc, nadal przypominasz mi lisa narzekającego na kwaśne żołę... to
        znaczy winogrona. idę o zakład, że gdyby nie było ograniczenia w pisaniu, już
        byś się tam dorwał i napisał jakieś ugrzecznione świństewko.
        ja tam nie uważam, że jesteś żałosny, ale po prostu ograniczony w nieruchomym
        punkcie widzenia.
        ty mi - żałosna zakompleksiona osoba - dobrze
        ja tobie - dupek żołędny - źle?
        o, kolego. nie ma tak dobrze, zanim siądziesz przed komputerem, wyrzuć kalego
        za drzwi.
    • Gość: Artur Jeszcze do dekameron IP: *.acn.waw.pl 06.11.03, 00:18
      Chyba nikt cię nigdy porządnie nie wygrzmocił i m.in. stąd biorą się twoje
      kompleksy.
      • dekameron Re: Jeszcze do dekameron 06.11.03, 00:34

> Chyba nikt cię nigdy porządnie nie wygrzmocił i m.in. stąd biorą się twoje
        > kompleksy.

właśnie o tym mówię, dupku żołędny.
        z reguły ignoruję takie odpowiedzi, ale poświęcę się tym razem i ci odpowiem.
        to, co napisałeś jest najbardziej standardową odpowiedzią mało elokwentnego
        koleżki z neta, który siedząc w nocy przed komputerem dłubie w nosie
        naprzemienie z jajami i widocznie nie ma co robić. im bardziej wchodzimy w
        rozmowę, tym bardziej wyłazi z ciebie ordynarna świnia - no bo cóż innego?
        czekam, aż zaczniesz rzucać kurwami albo zaproponuejsz zrobienie sobie loda.
        o otóż właśnie na tym polega wyższość tego "żałosnego" fdekameron. nie pojawi
        się tam żaden arturek-gburek z jakąś swoją bezsensowną chęcią dowalnia komuś.
        lepiej się czujesz, mówiąc że mnie nikt nie wygrzmocił?
        to napisz jeszcze że jestem alfonsem, pedałem, lesbą, lezbą, lezbijką,
        lesbijką, lepperem, begerową, kołkiem, szmatą, dziwką, chujem i tak dalej.
        nic tym nie osiągniesz, może co najwyżej zniesmaczysz parę osób, a tam gdzie
        działa FD i tak nie nasmrodzisz, dzieciaku mentalny.
    • luiza-w-ogrodzie Fora prywatne a fora publiczne 06.11.03, 00:51
      Fora prywatne na ktorych pisza osoby poznane na forach publicznych zawsze
      powodowaly wscik dupy u tych uczestnikow z forow publicznych, ktorych nie
      dopuszczono do dyskusji. Podobne posty jak ten arturowy byly pisane na forum
      Polonia na temat forow Polonia Bis i Polonia2. Zjawisko w swoim wulgaryzmie na
      tyle powszechne ze nie warto arturowi poswiecac wiecej czasu.

Pozdrawiam
      Luiza-w-Ogrodzie

><((((º>`·.¸¸.·´¯`·...¸><((((º>¸.
      .·´¯`·.. ><((((º>`·.¸¸.·´¯`·.¸.·´¯`·...¸><((((º>
    • Gość: Artur Kończę z dekameron IP: *.acn.waw.pl 06.11.03, 00:54
      Nie nawrzucam ci od kurew czy chujów,nie zaloguję się na FD,żeby założyć jakiś
      obraźliwy wątek-to nie w moim stylu.Nie zaproponuję ci także zrobienia mi loda-
      od tego mam koleżanki,naprawdę w tym dobre.A może miałaś(miałeś?) nadzieję?
      Kończę tą bezsensowną wymianę zdań.Szkoda,że teraz Dekameron będzie mi się
      kojarzył zamiast z Boccacio z grupą dyskusyjną
      zakompleksionych,niedowartościowanych frustratów.
      P.S.Miłego wyjazdu do Sandomierza,może tam cię ktoś dowartościuje(wiesz co mam
      na myśli).
      • Gość: habitus Re: Kończę z dekameron IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 15:29
        A te twoje koleżanki od lodów to wiedzą, jak się przechwalasz publicznie? To co
        napisałeś całkowicie cię dyskredytuje jako mężczyznę. Jesteś nie tylko
        prymitywny ale jeszcze, o zgrozo, NIEDYSKRETNY!!!! Co za hańba!!
    • anahella O rety! 06.11.03, 09:33
      > Jak przeglądam wątki na dekameronie to ręce opadają.Jak można
      > wypisywać takie głupoty i tak nudzić?A jednak można.

MI tez rece opadaja. Tez nie wiem jak mozna wypisywac takie glupoty jak
      powyzej, i tak sie nudzic. Domyslam sie ze wlasnie z nadmiaru a nie braku
      wolnego czasu autor watku czyta forum Dekameron (i to jak sie okazuje
      dokladnie). Bo przeciez ani nas lubi ani sie z nami identyfikuje ani tez nie ma
      nam nic konkretnego do powiedzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka