jelonek85 28.08.04, 17:58 Hej. Nie znalazlam jeszcze zadnej konkretnej opinii na temat tego nowego produktu, wiec jeżeli któraś z was go używała, to niech napisze - moja mama chce go kupić i nie wiem czy warto jej polecić. Z góry dzięki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sister52 Re: mikrodermabrazja w kremie 28.08.04, 20:27 Witam, opinie o tym produkcie już wymieniałyśmy jakieś kilka wątków niżej. Produkt jest bardzo dobry i zdecydowanie wart swojej ceny. Odpowiedz Link
jodarek1 Re: mikrodermabrazja w kremie 28.08.04, 21:15 Witam! Mikrodermabrazję Anew Clinical nabyłam tydzień temu i już 3 razy stosowałam. Jest to biały krem, o delikatnym chemicznym zapachu, szorstki od drobniutkich kryształków tlenku glinu. Stosuje się go na mokrą twarz, masuje się przez 1-2 minuty i potem spłukuje. Jest to właściewie peeling ale inny niż znane mi dotychczas. Mimo, że drobinki ścierające są bardzo drobne to peeling jest bardzo bardzo ostry. Bardzo dobrze ściera martwy naskórek. Po zabiegu skóra jest lekko zaczerwieniona ale za to gładziutka jak pupcia niemowlęcia. Ja jestem zadowolona z efektu, choć nie potrafię go porównać do zabiegu mikrodermabrazji w gabinecie kosmetycznym jako, że nigdy takowemu się nie poddawałam. Ale kto wie, może kiedyś Pozdrawiam serdecznie Joasia Odpowiedz Link
jelonek85 Re: mikrodermabrazja w kremie 02.09.04, 17:54 Dzieki za pomoc, mysle, ze mama sie skusi. pozdrawiam Odpowiedz Link