katinka555 27.01.05, 19:52 czy ktos uzywal olejku do wlosow z tej serii (Skarby Indii)? warto kupic, czy nie warto? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaliczka Re: olejek do wlosow Planet Spa 27.01.05, 22:19 Zerknij tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=19842143&v=2&s=0 Odpowiedz Link
sister52 Re: olejek do wlosow Planet Spa 27.01.05, 22:31 Warto jak najbardziej. Miałam okazję wypróbować olejek, który jest rewelacyjny. Wkłada się go do ciepłej wody, aby się ogrzał, potem na mokre nieumyte włosy na minutkę. A po tym normalnie się myje włosy szamponem. Po użyciu olejku włosy są błyszczące, odżywione, silniejsze. Olejek jest super. Aha, mimo że to olejek, nie wyczuwam w nim tłustości, więc nie ma mowy o tym, żeby przetłuszczał włosy. On odżywia każde włosy, nieważne czy suche czy przetłuszczające się. Dodam, że ja mam przetłuszczające się i nie zauważyłam po kilkakrotnym użyciu olejku jakiegokolwiek przetłuszczania się moich włosów. Odpowiedz Link
justa_79 Re: olejek do wlosow Planet Spa 28.01.05, 10:35 sister, a nakładasz go też przy skórze głowy czy tylko na resztę włosów? Odpowiedz Link
sister52 Re: olejek do wlosow Planet Spa 28.01.05, 10:40 Nie nakładałam go przy skórze, choć trochę zapewne się tam dostało podczas aplikacji. Ale generalnie to jest olejek do włosów a nie do skóry głowy :o) Odpowiedz Link
justa_79 Re: olejek do wlosow Planet Spa 28.01.05, 11:52 no wiem, ale chodziło mi o to, czy nakładasz go na całe włosy, już od głowy, czy nie, żeby ich nie przetłuścił. bo ja np. jak nakładam odżywki, to staram się nie nakładać na włosy tuż przy głowie, tylko tak kilka cm dalej zaczynam. Odpowiedz Link
biba46 Re: olejek do wlosow Planet Spa 09.02.05, 08:29 właśnie jestem po użyciu i bardzo mi odpowiada, z wyjatkiem aptecznego zapachu, który na szczęście po umyciu włosów znika. Sister, mam pytanie, jak często go używasz (ja myję głowę co 2-3 dni) i czy nie zmieniły Ci się wrażenia? Odpowiedz Link
sister52 Re: olejek do wlosow Planet Spa 09.02.05, 10:11 Raz na tydzień. Tyle wystarczy moim zdaniem. Można nawet rzadziej, np. co 3-4 mycie głowy. Odpowiedz Link
biba46 Re: olejek do wlosow Planet Spa 09.02.05, 10:30 dzięki; w sobotę będę eksperymentować z włosami mężczyzny, jeśli się nie wykręci Odpowiedz Link
miszczynia Re: olejek do wlosow Planet Spa 13.02.05, 11:58 Biba napisz coś o tym eksperymencie. A może się wykręcił? Czy zapach go nie drażnił? Odpowiedz Link
biba46 Re: olejek do wlosow Planet Spa 13.02.05, 12:41 wymigał się, powiedział że ma za mało czasu, ale ja zamawiam kolejne i namówiłam znajomą, która ma długie włosy. Popieram apel efki, bo wypadałoby dając go, ewentualnie uprzedzić na jak długo jej wystarczy. Jednym słowem, czy jest wydajny, czy proporcjonalnie do ceny i objętości, lepszy dla tych z krótkimi włosami? Odpowiedz Link
hepinka Re: olejek do wlosow Planet Spa 28.01.05, 13:01 jeszcze nie kupowałam z 03/05 ale sobie kupię może być ciekawy biorąc pod uwagę pachnącą stronę Odpowiedz Link
katinka555 Re: olejek do wlosow Planet Spa 28.01.05, 16:51 dziekuje, Dziewczyny! kupie ten olejek, moja konsultantka tez go pochwalila Odpowiedz Link
bezsenna Re: olejek do wlosow Planet Spa 09.02.05, 10:32 No ja moze tez tak go zachwalacie-a na poczatku mialam go odpuscic. Czyli polysk gwarantowany?? Odpowiedz Link
efka_gdansk Re: olejek do wlosow Planet Spa 12.02.05, 17:19 a wydajny on jest? bo ztego co widziałm po objętosci to buteleczka jest malutka... zy jezeli mam włosy do pasa to starczy mi chociaż na kilka myć? Odpowiedz Link
naina Re: olejek do wlosow Planet Spa 13.02.05, 15:40 Ja mam wlosy troche za ramie,nakladalam od polowy dlugosci i niestey nie jest wydajny,bo pomimo tego,ze olejek to nie jest tlusty ani gesty,wiec trzeba go troche zuzyc,a do tego buteleczka 50ml;/Z nastepnego katalogu zamowie 2 opakowania,bo mimo to jest swietny.Pozdr! Odpowiedz Link
biba46 Re: olejek do wlosow Planet Spa 13.02.05, 15:51 dzięki za wskazówkę, przekażę długowłosej. Odpowiedz Link
doda1983 Nie ma olejku w kat.05 ??? 13.02.05, 21:06 Czy ja go nie potrafię znależć czy rzeczywiście w kat. 05 go nie ma? Dziwne to w sumie to nowość, więc chyba powinien być... Jeżeli nie w promocji, to chociaż w cenie regularnej, a tu go nawet w katalogu nie pokazali... Odpowiedz Link
miszczynia Re: Nie ma olejku w kat.05 ??? 13.02.05, 21:26 Ja również nie widzę go w kat. 05, natomiast w kat. 04 jest, ale za 16,90 zł (cena reg. 21,90 zł!) Odpowiedz Link
miszczynia Re: Nie ma olejku w kat.05 ??? 13.02.05, 21:50 OCZY wiście Przepraszam, pomyliłam się. Treselle - dziękuję, że naprawiłaś moją pomyłkę. Odpowiedz Link
justa_79 Re: olejek do wlosow Planet Spa 16.02.05, 10:18 użyłam wczoraj tego olejku i nie widzę żadnej różnicy faktycznie, nie jest tłusty i nie obciąża włosów, buteleczka jest maleńka, konsystencja rzadka i dosyć dużo go trzeba użyć na długie włosy. Odpowiedz Link