epa5 Re: Matujacy puder przeciw wypryskom... 13.08.05, 18:32 Bardzo dobry!!! Jest transparenty, mocno matuje, używam albo bezpośrednio na krem, albo na podkład, w miejsca najbardziej świecące. Długo matuje, naprawdę dobry, ma zapach tej matującej serii. Polecam. Odpowiedz Link
neo_r Re: Matujacy puder przeciw wypryskom... 16.08.05, 23:35 czy w skłądzie jest alkohol ?? możesz tu wypisać skład ?? dzięki! Odpowiedz Link
justa_79 Re: Matujacy puder przeciw wypryskom... 17.08.05, 10:37 alkohol w pudrze w kamieniu? sproszkowany? Odpowiedz Link
kasiulek_nr1 Re: Matujacy puder przeciw wypryskom... 22.08.05, 22:45 mogą być pochodne alkoholu, które dzialają podobnie albo gorzej... Odpowiedz Link
neo_r Re: Matujacy puder przeciw wypryskom... 25.08.05, 18:34 > alkohol w pudrze w kamieniu? sproszkowany? hihihih myślałam, że to w tubce puder wtedy (tzn.podkład) Odpowiedz Link
morganaa1 Re: Matujacy puder przeciw wypryskom... 19.08.05, 11:53 sorry ale co to znaczy ze jest transparentny??a co z jego kolorem??pisza ze bazbarwny niby?/widac cos na twarzy oprocz matowego efektu?? Odpowiedz Link
gudz666 Re: Matujacy puder przeciw wypryskom... 19.08.05, 11:58 transparentny = bezbarwny Odpowiedz Link
morganaa1 Re: Matujacy puder przeciw wypryskom... 22.08.05, 20:58 czyli nie bedzie go widac na twarzy,znaczy nie bedzie zadnych plam i innych takich smug,bedzie tylko efekt matujacy tak?? Odpowiedz Link
morganaa1 Re: Matujacy puder przeciw wypryskom... 25.08.05, 18:11 no chyba sie nie dowiem jak wyglada ten puder na twarzyczy sa smugi i czy daje jakis kolor?wogole to moze powiecie czy najlepiej go nakladac,puszkiem czy pedzlem?? Odpowiedz Link
hepinka Re: Matujacy puder przeciw wypryskom... 25.08.05, 20:10 spokojnie, ja np jeszcze nie miałam możliwości zamówienia tego pudru ale brzmi nieźle i jeśli jest równie skuteczny jak tonik to się na pewno skuszę Odpowiedz Link
anexxa Re: Matujacy puder przeciw wypryskom... 12.09.05, 18:21 Puder można nakładać gąbką dodaną do niego, ale jest ona dośc mała i raczej niewygodna. Puder jest w miarę transparentny, ale kilka warstw daje efekt trupa (zielonkawy). Matuje w miarę nieźle, ale żeby jakoś przeciwdziałał wypryskom, nie powidziałabym - akurat mam jednego "gościa" i pomimo cierpliwego wcierania w niego pudru nie ruszył się z miejsca. Pomógł roll-on Clearasila. Odpowiedz Link
baabcia Re: Matujacy puder przeciw wypryskom... 24.09.05, 22:09 transparentny to chyba tyle co nie kryjący, przezroczysty. Daje naturalny wyglad, a kolor pozwala ukryć przebarwienia. Na naczynia krw. czerwone kładzie się zieleń i to daje kolor zdrowej skóry. Odpowiedz Link
justa_79 Re: Matujacy puder przeciw wypryskom... 23.09.05, 10:32 taki sobie ten puder, bardzo mały, raczej wielkości cienia do powiek niż pudru a gąbeczka jeszcze mniejsza - a przecież mogli ją zrobić tej samej wielkości, co opakowanie. nawet czubek nosa trudno nią przypudrować, dlatego noszę w kosmetyczce puszek normalnej wielkości. daje ładny mat, ale wcale nie trwa to dłużej niż po innych pudrach, dlatego za tą cenę wolę kupić pełnowymiarowe opakowanie innego pudru (Lentheric, Max Factor Creme Puff). chyba faktycznie tylko na imprezę się przyda, gdy chcemy mieć przy sobie coś małego. nie wysusza, działania na wypryski też nie zauważyłam żadnego. Odpowiedz Link