atagha 26.08.05, 20:33 Który antyperspirant Avon Active ma najdelikatniejszy zapach? Mam klientkę, która generalnie używa dezodorantów bezzapachowych, ale postanowiła skusić się na Active i kaze mi wybrac najlepszy dla niej zapach. Pomóżcie... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gatta13 Re: Który antyperspirant Active pachnie najdelika 26.08.05, 20:40 I jak pachną pozostałe? Odpowiedz Link
biba46 Re: Który antyperspirant Active pachnie najdelika 26.08.05, 21:42 IMO to Pure pachnie najdelikatniej (znam go tylko w wersji body spray). Potwierdza to moja klientka, która kupiła Pure deo w kulce, a wcześniej używała bezzapachowego On Duty. Natomiast wg wielu zapach: Fresh = Fantastic day, Breathe = Get ready, a Balance = Divine time. Osobiście tego nie sprawdzałam, ale może ktoś jeszcze się wypowie i wtedy łatwiej będzie któryś wybrać. Odpowiedz Link
estella85 Re: Który antyperspirant Active pachnie najdelika 26.08.05, 22:50 Pure jest delikatny, Fresh taki kawiatowy ale b. delikatnie kwiatowy. Ten rozowy jest bardzo slodki i mocny. Polecam dwa pierwsze, byle nie sztyft ktory brudzi. Odpowiedz Link
jola_wroc Re: Który antyperspirant Active pachnie najdelika 05.09.05, 07:32 ja nie polecam żadnego!! te dezodoranty w kulce to porażka, nie wiem jak w sprayu Odpowiedz Link