malcoolm 05.04.04, 18:23 serwus , wiecie moze czy w Szczecinie mozna gdzies pograc w snookera' pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jewta Re: Snooker w Szczecinie 05.04.04, 18:37 nic mi na ten temat nie wiadomo, wiem że niedaleko bo w szczecinku jest klub z dwoma stołami Odpowiedz Link Zgłoś
parmenion Re: Snooker w Szczecinie 06.04.04, 16:43 Zdaje sie że na Jagiellońskiej (zapomniałem nazwy klubu) mają stół i kije do snookera. Nie wiem jak z bilami :-). Odpowiedz Link Zgłoś
malcoolm Re: Snooker w Szczecinie 06.04.04, 18:28 chodzi Ci o Olimpic?... niestety, kiedys stol do Snooker'a byl, ale juz nie ma ... chodze tam dosc czesto na pool'a ... jutro bede to sie dokladnie dowiem o sn.. pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
parmenion Re: Snooker w Szczecinie 07.04.04, 12:02 Jakiś czas minął od kiedy tam byłem ostatni raz. Nie dziwie sie jednak że stołu snookerowego już nie ma bo służył im raczej za eksponat. Stoły do poola też były raczej fatalne, dużo przyjemniej gra sie w Maxtonie. PS: Prośba - jakbyś znalazł stół do snookera w Szczecinie lub okolicach to daj znać gdzie to jest i ile za tą przyjemność. BTW przy tej lawinowo rosnącej popularności snookera to jest jakiś pomysł na interes (ze dwa stoły, jakiś zaciszny lokal, ew. Paul Collier do sędziowania :-) Odpowiedz Link Zgłoś