gawronka Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 13:46 Rozumiem, że panowie komentatorzy milczeli jak grób? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker I znów dla gawronki 07.04.04, 13:49 Sorry to pierwsze to jakiś niewypał. Naprawdę możesz żałować że nie masz polskiego Eurosportu. Oglądałam poranną transmisję z meczu Higgins vs Henry, komentował nasz uroczy R.J. i jak zwykle wykazał się elokwencją, erudycją i nnymi tego typu cechami ( szczególnie jeśli weźmie się pod uwagę że znał wynik meczu wcześniej ) Moje spostrzeżenia dla Ciebie: 1. konkursów brak 2. pytania widzów standartowe 3. komentator stwierdził że woli określenie Miss niż jego polski odpowiednik "chybiony" [ ja mu się wcale nie dziwię jak bym była facetem to też bym wolała mówić Miss, to tak ładnie brzmi ;))))))))))))))) ] 4. Podkreślone zostało uwielbienie żeńskiej części publiczności dla R O'S i Paula Huntera To tyle na razie, o 15:00 do R.J. ma dołączyć P.K. więc może byc jeszcze milej Dorota PS. Komentatorzy trzymać tak dalej a może moja babcia uwierzy że snooker nie jest tak kryminogenny jak się jej wydaje ;)))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 13:57 hehehe, znając wynik mozna nawet typować trafi czy nie trafi jakieś szczególnie trudne uderzenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 14:08 rigel napisał: > hehehe, znając wynik mozna nawet typować trafi czy nie trafi jakieś szczególnie > > trudne uderzenie :) czasami się gubię dla niepoznaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 14:10 jewta napisał: > rigel napisał: > > > hehehe, znając wynik mozna nawet typować trafi czy nie trafi jakieś > szczególnie > > > > trudne uderzenie :) > > czasami się gubię dla niepoznaki:) Przyznaj się, co wy tam pijecie przy mikrofonach ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 14:13 gawronka napisała: > jewta napisał: > > > rigel napisał: > > > > > hehehe, znając wynik mozna nawet typować trafi czy nie trafi jakieś > > szczególnie > > > > > > trudne uderzenie :) > > > > czasami się gubię dla niepoznaki:) > > Przyznaj się, co wy tam pijecie przy mikrofonach ;o) > > popijamy sobie kawkę i walimy koks:) żeby nie zasnąć jak Ebdon gra. jak gra ronnie to tylko kawka, jak mcmanus to psychotropy Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 14:15 Przy Lee to jeszcze warto zagryźć szyneczką. On taki apetyczny ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 14:17 gawronka napisała: > Przy Lee to jeszcze warto zagryźć szyneczką. On taki apetyczny ;o) ZLOŚLIWIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 14:20 dorota_snooker napisała: > gawronka napisała: > > > Przy Lee to jeszcze warto zagryźć szyneczką. On taki apetyczny ;o) > > ZLOŚLIWIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No dobra, już nie będę ;) ale się zastanawiam, czy komentatorom łatwo przychodzi patrzeć z kamienną miną, jak on się gramoli na stół... No dobra, już jestem niema ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 14:20 dorota_snooker napisała: > gawronka napisała: > > > Przy Lee to jeszcze warto zagryźć szyneczką. On taki apetyczny ;o) > > ZLOŚLIWIEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pamiętecie barry'ego pinches'a? na niego nic nie pomoże, chyba że "pomroczność jasna" Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 14:24 jewta napisał: > pamiętecie barry'ego pinches'a? > na niego nic nie pomoże, chyba że "pomroczność jasna" A widać go w ogóle ponad stołem? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 14:32 faktycznie... lepiej żeby się nie pojawiał, ale śmiuesznie wygląda , tak jakdy kij drugi raz w życiu widział a trzymał pierwszy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek.kruk Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 13:57 ygh... czyli nie opowiadac juz, ze matka ronniego siedzi za probe wyrolowania skarbowki, ojcie za morderstwo (podobnie jest z ojcem kinga...), white wciaga prochy, a hunter w przerwie meczu zabawia sie z narzeczona? ;) /dolaczam dopiero o 17:30. i tak musze wczesniej sie zerwac z roboty/ Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 14:08 Możesz ewentualnie rozszerzyc nieco wiadomości widzów o szczegóły dotyczące tego sklepu z bielizną, którego to Ronnie jest właścicielem ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 14:09 przemek.kruk napisał: > czyli nie opowiadac juz, ze matka ronniego siedzi za probe wyrolowania > skarbowki, to już wiemy :) nie wiemy o jakiej kwocie mowa :) > ojciec za morderstwo tez juz wiemy. moja prywatna teoria mówi, że własnie ten fakt jest najbardziej pociągający w osobie Ronniego :) ale to oczywiście jest prywatna teoria. >(podobnie jest z ojcem kinga...) oooo. tego nie wiedziałem, musiałem chyba opuścić jakąs transmisję, ale gadałeś nie po naszemu ;) > white wciaga prochy ciekawsze byłoby, czy i jaki wpływ ma to na jego grę > hunter w przerwie meczu zabawia sie z narzeczona NO JASNE!! a pozostałych nic nie wiadomo?? Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 14:05 dorota_snooker napisała: > Sorry to pierwsze to jakiś niewypał. > > Naprawdę możesz żałować że nie masz polskiego Eurosportu. > Oglądałam poranną transmisję z meczu Higgins vs Henry, komentował nasz uroczy > R.J. i jak zwykle wykazał się elokwencją, erudycją i nnymi tego typu cechami > > ( szczególnie jeśli weźmie się pod uwagę że znał wynik meczu wcześniej ) > Moje spostrzeżenia dla Ciebie: > 1. konkursów brak > 2. pytania widzów standartowe > 3. komentator stwierdził że woli określenie Miss niż jego polski > odpowiednik "chybiony" [ ja mu się wcale nie dziwię jak bym była facetem to też > > bym wolała mówić Miss, to tak ładnie brzmi ;))))))))))))))) ] > 4. Podkreślone zostało uwielbienie żeńskiej części publiczności dla R O'S i > Paula Huntera > > To tyle na razie, o 15:00 do R.J. ma dołączyć P.K. więc może byc jeszcze milej > Dorota > > PS. Komentatorzy trzymać tak dalej a może moja babcia uwierzy że snooker nie > jest tak kryminogenny jak się jej wydaje ;)))))))))))))))))))))) każdy znał wynik tego meczu :) ktoś mi zarzucił że mówię po angielsku:)))) że zamiast "miss" mam mówić "chybienie" ??!! więc przy kolejnej relacji ze "snookera" będziemy zapowiadać tak -witamy z glasgoł turniej "mitsrzostwa graczy" a dyscyplina to oczywiście " bezpośrednie trafienie w linii prostej każdej z bil rozgrywanych jest całkowicie lub częściowo blokowane przez bilę lub bile nierozgrywane" Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 14:09 Jeeewta, no chyba nie traktujesz poważnie wytycznych RIGELA? przecież on się tylko kredą interesuje. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 14:20 nie tylko kredą się interesuje :( a nie chciałabys wiedziec w jakim sklepie zaopatruje się narzeczona Huntera? Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 14:23 No tak, jeszcze się interesujesz bodaże spódniczkami na stole snookerowym ;o) A narzeczona Huntera obiera się tak fatalnie (ten biust na wierzchu!), że doprawdy nie mam życzenia wiedzieć, gdzie się zaoaptruje w te swoje szałowe ciuchy... :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 14:15 Może ja już nic nie będę pisać, ja tu w samych superlatywach a Ty sie denerwujesz. Ja tam lubie słuchać jak mówisz miss.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 14:18 dorota_snooker napisała: > Może ja już nic nie będę pisać, ja tu w samych superlatywach a Ty sie > denerwujesz. > Ja tam lubie słuchać jak mówisz miss.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! > ! spoko ,tylko nie rozumiem takich absurdów. chyba mam klaustrofobię , jak sobie pomyślę że jeszcze 5h na 2m kw. to aż mi ciary przechodzą droga Miss Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 14:26 Dzięki za wirtualny komplement ;)))))))) A co do 2 m kw. to czy choć dobrze za to płacą ????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 14:30 w zasadzie normalnie+ niezły dodatek zdrowotny:))) za komlement bardzo proszę Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 14:31 ale teraz siedząc na tych 2 m kw. możecie już mieć świadomość, że sporo osób kibicuje już nie tylko graczom, ale i komentatorom ;) M. wazeliniara (noco?) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 14:32 (znaczy jakby co, to możecie sobie zwizualizować szerokie forum z miłośnikami snookera, siedzącymi tu i ówdzie) Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 14:34 ha. a to dobre. czy my się nie znamy? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: I znów dla gawronki 07.04.04, 14:36 znaczy od kilku dni wirtualnie, jak mniemam :) Odpowiedz Link Zgłoś
gawronka Wychodzi na to... 07.04.04, 14:37 ... że dobrze się stało, że nie mam polskiego Euro. Pozwala mi to zachować szlachetny obiektywizm i zdrowy rozsądek (w stosunku do komentatorów) ;) misiania napisała: > ale teraz siedząc na tych 2 m kw. możecie już mieć świadomość, że sporo osób > kibicuje już nie tylko graczom, ale i komentatorom ;) > > M. wazeliniara (noco?) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wychodzi na to... 07.04.04, 14:39 hyhyhy, tjaaaaa, największy obiektywizm osiągniesz, słuchając relacji z trzecich rąk ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker A jednak żałuj................. 07.04.04, 14:49 gawronka napisała: > ... że dobrze się stało, że nie mam polskiego Euro. Pozwala mi to zachować > szlachetny obiektywizm i zdrowy rozsądek (w stosunku do komentatorów) ;) > > Obiektywnie trzeba przyznać że naprawdę miło się ich słucha, przynajmniej ładnie po polsku mówią ( może z małymi wyjątkami.....miss.....). Swego czasu oglądałam pasjami biathlon, podczas jednej z relacji jakiś komentator stwierdził że zawodnik cytuję " właśnie wyrżnął orła ". A tu czy słyszałaś kiedyś aby ktoś powiedział, R O'S właśnie zbutował stół, albo skisił taką łatwą bilę ( choc zapewne takie słowa cisna się nie raz do ust ) Odpowiedz Link Zgłoś
jewta Re: A jednak żałuj................. 07.04.04, 14:54 ok drogie Panie - Hendry v Greene już za moment. spadam Odpowiedz Link Zgłoś