dorotka_snooker 16.10.05, 19:54 snookerservice.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcia.back Re: CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE 16.10.05, 20:44 :))))))))))))))) Jutro ide po kasztany i zdecydowanie zrobie sobie własną Jewte :))) a żeby nie było,że to samotnik to i Rońka moge zrobić :))))) a może i stół da się wykobinować?? :)))))))) I wreszcie widziałabym spotkanie Jewta-O'Sullivan :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE 16.10.05, 22:36 boskie!! :D świetny pomysł!! chyba zrobie jewte i hendrego i postawie obok siebie ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kooniczyna Re: CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE 17.10.05, 21:42 szkołę mam usytuowaną w parku, więc z kasztanami nie będzie problemu. genialność tego pomysłu polega na prostocie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE 17.10.05, 21:58 Ja właśnie robie własną Jewte :)))) zobaczymy co z tego wyjdzie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE 17.10.05, 22:24 Dziewczęta jeśli chcecie to ja potem wasze "jewty" na blogu :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE 17.10.05, 22:43 hehe :) Narazie to moja "jewta" nie jest za bardzo snookerowa ;) ale kij trzyma i ma muszke :))) za to jaki fryz boooooski ma ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE 17.10.05, 22:44 ech... szkoda, że na mojej ulicy już dawno po kasztanach :( a chciałam sobie właśne Mistrzostwa Świata zrobic ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE 17.10.05, 23:11 Ja właściwie te kasztany to siostrze zakosiłam ;)))) hehe :))) jest nauczycielka i do czegos tam potrzebowała,a ze jej zostały,to jak byłam u niej to sobie kilka wziełam :))))) hehe :)))) niech sie przyda na coś :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE 18.10.05, 18:35 Hehe ;)) dzisiaj dorobiłam jeszcze Rońka i stół i wreszcie mogłam obejrzec spotkanie jewta-roniek :))) Sesje zdjęciową tez im zafundowałam :)))) hehe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE 18.10.05, 20:47 czekam/y na zdjecia! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE 21.10.05, 22:44 Piękna Jewta. Jak żywa. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_snooker Re: CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE 25.10.05, 11:15 :) Czesć Gatta - nice to see you :) Odpowiedz Link Zgłoś