Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE SAM(A

16.10.05, 19:54
    snookerservice.com/
    Obserwuj wątek
      • marcia.back Re: CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE 16.10.05, 20:44
        :)))))))))))))))

Jutro ide po kasztany i zdecydowanie zrobie sobie własną Jewte :))) a żeby nie
        było,że to samotnik to i Rońka moge zrobić :))))) a może i stół da się
        wykobinować?? :))))))))

I wreszcie widziałabym spotkanie Jewta-O'Sullivan :)))))))
      • karunaa Re: CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE 16.10.05, 22:36
        boskie!! :D świetny pomysł!! chyba zrobie jewte i hendrego i postawie obok
        siebie ;)))))
        • kooniczyna Re: CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE 17.10.05, 21:42
          szkołę mam usytuowaną w parku, więc z kasztanami nie będzie problemu.
          genialność tego pomysłu polega na prostocie ;-)
          • marcia.back Re: CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE 17.10.05, 21:58
            Ja właśnie robie własną Jewte :)))) zobaczymy co z tego wyjdzie :)))
            • dorota_snooker Re: CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE 17.10.05, 22:24
              Dziewczęta jeśli chcecie to ja potem wasze "jewty" na blogu :)
              • marcia.back Re: CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE 17.10.05, 22:43
                hehe :)
                Narazie to moja "jewta" nie jest za bardzo snookerowa ;) ale kij trzyma i ma
                muszke :))) za to jaki fryz boooooski ma ;)))))))))
              • karunaa Re: CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE 17.10.05, 22:44
                ech... szkoda, że na mojej ulicy już dawno po kasztanach :( a chciałam sobie
                właśne Mistrzostwa Świata zrobic ;)))
                • marcia.back Re: CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE 17.10.05, 23:11
                  Ja właściwie te kasztany to siostrze zakosiłam ;)))) hehe :))) jest
                  nauczycielka i do czegos tam potrzebowała,a ze jej zostały,to jak byłam u niej
                  to sobie kilka wziełam :))))) hehe :)))) niech sie przyda na coś :))))
                  • marcia.back Re: CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE 18.10.05, 18:35
                    Hehe ;)) dzisiaj dorobiłam jeszcze Rońka i stół i wreszcie mogłam obejrzec
                    spotkanie jewta-roniek :)))
                    Sesje zdjęciową tez im zafundowałam :)))) hehe :)))
                    • karunaa Re: CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE 18.10.05, 20:47
                      czekam/y na zdjecia! :))))
      • gatta13 Re: CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE 21.10.05, 22:44
        Piękna Jewta. Jak żywa. ;)
        • dorota_snooker Re: CHCESZ MIEĆ WŁASNĄ JEWTĘ ??? ZRÓB JA SOBIE 25.10.05, 11:15
          :) Czesć Gatta - nice to see you :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka