dorota_snooker 04.11.05, 11:21 chodzą słuchy że dzisiaj na tvp2 o godzinie 20:00 (chyba w programie załuż się) wystąpi Piotruś Majcherczyk z jakimś trick shot'em - wiadomość nie sprawdzona więc sprwdzice ją proszę sami ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karunaa Re: Z ostaniej chwili - w tv - dzisaj 04.11.05, 11:33 sprawdzę, sprawdzę :) dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: Z ostaniej chwili - w tv - dzisaj 04.11.05, 22:44 A ja potwerdzam,że było :) a nawet nie tyle ja,bo nie widziałam,co moja babcia ;))) zadzwoniła do mnie po 21 z okrzykiem "wreszcie widziałam tego Twojego snookera!!!!" :)))) juz jej nawet nie tłumaczyłam,że to nie do końca to,ale co tam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gatta13 Re: Z ostaniej chwili - w tv - dzisaj 05.11.05, 14:05 Wystąpił, ale się mu nie udało: chciał wbić czerwone, zanim do kieszeni doleci wcześniej udezrona biała. Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynala Re: Z ostaniej chwili - w tv - dzisaj 05.11.05, 14:31 A jesce jak gadali z Wiktorem Zborowskim to mówili, że "gra w golfa ci się raczej w filmach nie przyda" "prawda" "snooker raczej też" :| czy to znaczy, że Zborowski gra w snooka? Odpowiedz Link Zgłoś
kemot8 A tymczasem Quinten Hann... 05.11.05, 23:21 To ja jeszcze dodam, że Quinten Hann wystąpi w 5 najbliższych odcinkach programu "Brainiac" na Discovery (soboty i niedziele o 16). On wbija kulki do odpowiednich kieszeni... a to powoduje wysadzenie w powietrze jednej z przyczep kempingowych. Trochę to dziwne i trudne do wyjaśnienia, po prostu trzeba zobaczyć ;) No i fajnego ma irokeza :D A widzieliscie, że na eurosporcie są relacje z Sheffield? Co prawda nie snookera, ale też interesującej gry o nazwie bowls, rowniez polecam! (jutro o 19:30) Odpowiedz Link Zgłoś
karunaa Re: A tymczasem Quinten Hann... 05.11.05, 23:39 kemot8 napisał: > To ja jeszcze dodam, że Quinten Hann wystąpi w 5 najbliższych odcinkach program > u > "Brainiac" na Discovery widziałam te odcinki, leciały kiedys na niemieckiej Vivie :)) poza tym anglicy coś bardzo lubią wysadzać przyczepy kempingowe, juz w nie jednym programie to robili :o ;)) > A widzieliscie, że na eurosporcie są relacje z Sheffield? > Co prawda nie snookera, ale też interesującej gry o nazwie bowls, rowniez > polecam! (jutro o 19:30) oglądam, na razie powoli się wciągam, ale zasady już poznałam :) a przynajmniej te najwazniejsze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marcia.back Re: A tymczasem Quinten Hann... 06.11.05, 01:15 Ja bardzo lubie bowls :))) od 3 lat wiem co to jest,gdyż zainteresowałam się tym będąc we Francji,gdyż wszyscy wszędzie w to grali :)))) a ja nie wiedziałam o co chodzi :))) hehe :))) Naprawdę super się to ogląda :))) Gdy wyjaśniono mi tam mniej więcej na czym to polega (raczej mniej niż więcej :DDD) to nawet probowałam pograć troszkę,i musze przyznać,że nie najgorzej mi poszło,ale jak to się mówi...początkujący mają szczęście :))) Odpowiedz Link Zgłoś
karmazynala Re: A tymczasem Quinten Hann... 08.11.05, 15:31 kemot8 napisał: > To ja jeszcze dodam, że Quinten Hann wystąpi w 5 najbliższych odcinkach program > u > "Brainiac" na Discovery (soboty i niedziele o 16). On wbija kulki do > odpowiednich kieszeni... a to powoduje wysadzenie w powietrze jednej z przyczep > kempingowych. Trochę to dziwne i trudne do wyjaśnienia, po prostu trzeba zobacz > yć ;) > No i fajnego ma irokeza :D > Dlaczego jak patrzyłam w niedziele to nie było Kurhana? <Hanna> Ale fajne było to pytanie czy jak niemy sobie beknie to będzie słychać czy nie? Wszystkim nauczycielom to i o tym jak sie puści bąka to pierwsze usłyszy czy poczuje:D > A widzieliscie, że na eurosporcie są relacje z Sheffield? > Co prawda nie snookera, ale też interesującej gry o nazwie bowls, rowniez > polecam! (jutro o 19:30) Hm... Oglądałam to kiedyś, fajne cacko, ale jakoś wole poczekać na Biathlon :P <23 listopad: nowy sezon:D) Odpowiedz Link Zgłoś
aneszkas z innej beczki 06.11.05, 17:08 Wiem, że nie na temat, ale muszę się tym z wami podzielić i was, forumowiczów i fanów snookera, pochwalić, bo się bardzo ładnie posługujecie pewnym narzędziem, mianowicie językiem polskim!:) I to przecież w takich rozmowach żartobliwych i na luzie! A piszę dlatego, że kodowałam właśnie wywiady i tylu błędów gramatycznych, logicznych i cholera jeszcze wie jakich i stwierdzam jedno: koszmar z ulicy wiązów, Freddie Kruger napada (i bynajmniej nie chodzi mi o Przemka;))! A tu proszę jak snookeromaniacy ładnie piszą - elegancki sport to i kibice eleganccy...;D Odpowiedz Link Zgłoś