Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Z ostaniej chwili - w tv - dzisaj

04.11.05, 11:21
    chodzą słuchy że dzisiaj na tvp2 o godzinie 20:00 (chyba w programie załuż się)
    wystąpi Piotruś Majcherczyk z jakimś trick shot'em - wiadomość nie sprawdzona
    więc sprwdzice ją proszę sami ;)
    Obserwuj wątek
      • karunaa Re: Z ostaniej chwili - w tv - dzisaj 04.11.05, 11:33
        sprawdzę, sprawdzę :) dzieki!
        • marcia.back Re: Z ostaniej chwili - w tv - dzisaj 04.11.05, 22:44
          A ja potwerdzam,że było :) a nawet nie tyle ja,bo nie widziałam,co moja
          babcia ;))) zadzwoniła do mnie po 21 z okrzykiem "wreszcie widziałam tego
          Twojego snookera!!!!" :)))) juz jej nawet nie tłumaczyłam,że to nie do końca
          to,ale co tam :)))
      • gatta13 Re: Z ostaniej chwili - w tv - dzisaj 05.11.05, 14:05
        Wystąpił, ale się mu nie udało: chciał wbić czerwone, zanim do kieszeni doleci wcześniej udezrona biała.
        • karmazynala Re: Z ostaniej chwili - w tv - dzisaj 05.11.05, 14:31
          A jesce jak gadali z Wiktorem Zborowskim to mówili, że "gra w golfa ci się
          raczej w filmach nie przyda" "prawda" "snooker raczej też" :| czy to znaczy, że
          Zborowski gra w snooka?
      • kemot8 A tymczasem Quinten Hann... 05.11.05, 23:21
        To ja jeszcze dodam, że Quinten Hann wystąpi w 5 najbliższych odcinkach programu
        "Brainiac" na Discovery (soboty i niedziele o 16). On wbija kulki do
        odpowiednich kieszeni... a to powoduje wysadzenie w powietrze jednej z przyczep
        kempingowych. Trochę to dziwne i trudne do wyjaśnienia, po prostu trzeba zobaczyć ;)
        No i fajnego ma irokeza :D

A widzieliscie, że na eurosporcie są relacje z Sheffield?
        Co prawda nie snookera, ale też interesującej gry o nazwie bowls, rowniez
        polecam! (jutro o 19:30)
        • karunaa Re: A tymczasem Quinten Hann... 05.11.05, 23:39
          kemot8 napisał:

> To ja jeszcze dodam, że Quinten Hann wystąpi w 5 najbliższych odcinkach program
          > u
          > "Brainiac" na Discovery

widziałam te odcinki, leciały kiedys na niemieckiej Vivie :))
          poza tym anglicy coś bardzo lubią wysadzać przyczepy kempingowe, juz w nie
          jednym programie to robili :o ;))

> A widzieliscie, że na eurosporcie są relacje z Sheffield?
          > Co prawda nie snookera, ale też interesującej gry o nazwie bowls, rowniez
          > polecam! (jutro o 19:30)

oglądam, na razie powoli się wciągam, ale zasady już poznałam :) a przynajmniej
          te najwazniejsze ;)
          • marcia.back Re: A tymczasem Quinten Hann... 06.11.05, 01:15
            Ja bardzo lubie bowls :))) od 3 lat wiem co to jest,gdyż zainteresowałam się
            tym będąc we Francji,gdyż wszyscy wszędzie w to grali :)))) a ja nie wiedziałam
            o co chodzi :))) hehe :))) Naprawdę super się to ogląda :)))
            Gdy wyjaśniono mi tam mniej więcej na czym to polega (raczej mniej niż
            więcej :DDD) to nawet probowałam pograć troszkę,i musze przyznać,że nie
            najgorzej mi poszło,ale jak to się mówi...początkujący mają szczęście :)))
        • karmazynala Re: A tymczasem Quinten Hann... 08.11.05, 15:31
          kemot8 napisał:

> To ja jeszcze dodam, że Quinten Hann wystąpi w 5 najbliższych odcinkach
          program
          > u
          > "Brainiac" na Discovery (soboty i niedziele o 16). On wbija kulki do
          > odpowiednich kieszeni... a to powoduje wysadzenie w powietrze jednej z
          przyczep
          > kempingowych. Trochę to dziwne i trudne do wyjaśnienia, po prostu trzeba
          zobacz
          > yć ;)
          > No i fajnego ma irokeza :D
          >
          Dlaczego jak patrzyłam w niedziele to nie było Kurhana? <Hanna>
          Ale fajne było to pytanie czy jak niemy sobie beknie to będzie słychać czy nie?
          Wszystkim nauczycielom to i o tym jak sie puści bąka to pierwsze usłyszy czy
          poczuje:D

> A widzieliscie, że na eurosporcie są relacje z Sheffield?
          > Co prawda nie snookera, ale też interesującej gry o nazwie bowls, rowniez
          > polecam! (jutro o 19:30)

Hm... Oglądałam to kiedyś, fajne cacko, ale jakoś wole poczekać na Biathlon :P
          <23 listopad: nowy sezon:D)
      • aneszkas z innej beczki 06.11.05, 17:08
        Wiem, że nie na temat, ale muszę się tym z wami podzielić i was, forumowiczów i
        fanów snookera, pochwalić, bo się bardzo ładnie posługujecie pewnym narzędziem,
        mianowicie językiem polskim!:) I to przecież w takich rozmowach żartobliwych i
        na luzie! A piszę dlatego, że kodowałam właśnie wywiady i tylu błędów
        gramatycznych, logicznych i cholera jeszcze wie jakich i stwierdzam jedno:
        koszmar z ulicy wiązów, Freddie Kruger napada (i bynajmniej nie chodzi mi o
        Przemka;))! A tu proszę jak snookeromaniacy ładnie piszą - elegancki sport to i
        kibice eleganccy...;D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka