Dodaj do ulubionych

Sprzedam mieszkanie na Partynicach - Zlota Podkowa

08.10.06, 00:04
Sprzedam 76m mieszkanie/apartament z przewidywanym terminem odbioru na
wiosne/ lato 2007.

Mieszkanie polozone jest/ bedzie w budynku A (wiecej www.rafin.pl oraz forum
przyszlych mieszkancow www.zlotapodkowa.prv.pl) i sklada sie z 2 sypialni,
kuchni oraz salonu (31m) z wyjsciem na taras (40m) oraz ogrodek (ponad 50m).

Cena (500 000 zł)zawiera rowniez miejsce parkingowe na poziomie -1 oraz
komorke lokatorska.

Kontakt

zlotapodkowa@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • czepialska Re: Sprzedam mieszkanie na Partynicach - Zlota Po 08.10.06, 10:26
      A jaki jest stan zaawansowania budowy? Dużo więcej niż dziura w ziemi???
      • zlotapodkowa Re: Sprzedam mieszkanie na Partynicach - Zlota Po 08.10.06, 11:36
        to akurat juz jest - nie ma sasiadow na gorze
        • Gość: 9 Re: Sprzedam mieszkanie na Partynicach - Zlota Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 13:40
          przegieta cena. nie warto
          • Gość: kupiec Re: Sprzedam mieszkanie na Partynicach - Zlota Po IP: 62.242.2.* 18.12.06, 13:56
            za 384 kupilem w dolmacie rzut beretem od rafina. Co prawda na 3 pietrze plus
            poddasze ale mam 54m2 bez skosow (ppierwszy poziom) i drugie tyle ze skosami
            (drugi poziom 30m2 powzyej 1,8) - rozklad jest lepszy niz u rafina oddane
            bedzie wczesniej no i 120 tysiecy mniej jakby nie patrzec. Fakt bez ogrodka i
            tarasu no ale 50 metrow ogrodka do ktorego beda laly psy sasiadow za 120 tys to
            ja mam w glebokim powazaniu
            • zlotapodkowa Re: Sprzedam mieszkanie na Partynicach - Zlota Po 19.12.06, 15:00
              Pietrowe kawalerki mialem taniej niz 380:)
              milego mieszkania
              Pzdr
    • Gość: alf Re: chyba ciebie pogieło z ceną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 18:14
    • Gość: yo Re: Sprzedam mieszkanie na Partynicach - Zlota Po IP: *.telsat.wroc.pl 08.10.06, 23:46
      Nazywanie tego mieszkania apartamentem jest komiczne!!!!!
      • Gość: maciek Re: Sprzedam mieszkanie na Partynicach - Zlota Po IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.06, 00:38
        komiczna jest ta grupa dyskusyjna,
        już tu nie wchodzę... ble
        • Gość: gosc Re: Sprzedam mieszkanie na Partynicach - Zlota Po IP: *.range86-137.btcentralplus.com 09.10.06, 00:44
          ktora grupa dyskusyjna??
          • zlotapodkowa Re: Sprzedam mieszkanie na Partynicach - Zlota Po 09.10.06, 10:47
            Po pierwsze: cena do negocjacji - sugerowalem sie cenami Rafina i popytem
            wlasnie na mieszkania na parterze z ogrodkiem
            Po drugie: kwestia nomenklatury czy jest to mieszkanie czy cokolwiek innego
            otwarta

pzrd
            • Gość: bullet Re: Sprzedam mieszkanie na Partynicach - Zlota Po IP: *.range86-142.btcentralplus.com 10.10.06, 02:43
              nie musisz sie tlumaczyc.
              Mysle, ze poki co to nie sprzedasz tego mieszknaia w tydzien bo tak teraz mozna
              sprzedac mieszknaie, ale jak tylko bedzie gotowe czyli po odbiorze to wezmiesz
              swoje pieniadze. bez problemu.
              i nie przejmuj sie ze ktos Ci tu napisze ze cena przegieta.
              A co to on chce kupic, ????
              gada zeby gadac.
              • Gość: kolega inwestora Re: Sprzedam mieszkanie na Partynicach - Zlota Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.06, 12:20
                Dla mnie za tanio nie kupuje mieszkań zwanych apartementami za taka kaske 1mln
                za aprtment to brzmi ok
            • Gość: gt59 Re: Sprzedam mieszkanie na Partynicach - Zlota Po IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 01:22
    • Gość: gosc Re: Sprzedam mieszkanie na Partynicach - Zlota Po IP: 62.233.250.* 13.10.06, 16:30
      Proszę o informacje ilu pietrowy jest budynek.
      • zlotapodkowa Re: Sprzedam mieszkanie na Partynicach - Zlota Po 13.10.06, 16:45
        napisalem mieszkanie / apartament, bo zauwazylem ze teraz tak sie mowi we
        Wroclawiu:) Nomenklatura obojetna - nie jest to dom.

O ile sie nie myle to jest to parter, pierwsze pietro i drugie z attyka, ale
        nie jestem pewiem (moze jest jeszcze jedno pietro).

Z powodu spoznienia w budowie nabywca bedzie mogl dochodzic kary umownej od
        Rafina (mieszkanie oplacone jest w calosci). Mieszkanie budowane jest pod
        nadzorem Banku Slaskiego - wiem ze taka ochrona objeta jest tylko czesc osiedla.

Pozdrawiam
        • zlotapodkowa Re: Sprzedam mieszkanie na Partynicach - Zlota Po 23.10.06, 09:47
          podbijam...
          mieszkanie ma byc oddane w kwietniu.
          • Gość: bananowy Re: Sprzedam mieszkanie na Partynicach - Zlota Po IP: *.lanet.net.pl 03.11.06, 22:01
            heh, dobry jesteś. W Rafinie można było ostatnio dostać takie mieszkanie za
            niecałe 400.000 (skończyły się podobno).
            Zastanawiam się też nad tym co piszesz - ogródek, taras, określona powierzchnia,
            hehe. Zapytaj Bulleta jaka była powierzchnia ogródka w umowie a jaka w
            rzeczywistości ;>
            Kara umowna za opóźnienie? Na tą chwilę jest to około 0,4% za każdy miesiąc
            spóźnienia od ceny zakupu (a kupowałeś chyba za 4250 zł/m2, czyli cena
            mieszkania około 335.000)
            I ostatnia sprawa - mając tylko umowę przedwstępną nie jesteś jeszcze
            właścicielem (przynajmniej nie na 100%). Deweloper może jeszcze rozwiązać z Tobą
            umowę, wypłacając chyba 10% kary umownej od ceny ZAKUPU mieszkania przez Ciebie...

Jak ja nie lubię naciągaczy...
            • zlotapodkowa Re: Sprzedam mieszkanie na Partynicach - Zlota Po 04.11.06, 09:55
              Dzieki. Ogloszenie jest najprawdopodobnie juz nieaktualne.

Jak mozesz mowic o czyms (np umowa) bez wczesniejszego przeczytania?

Jezeli nazywasz mnie naciagaczem to podaj tu swoje imie - spotkamy sie w sadzie.

Pozdro
        • Gość: bananowy Re: Sprzedam mieszkanie na Partynicach - Zlota Po IP: *.lanet.net.pl 03.11.06, 22:25
          Dla wyjaśnienia - pracowałam w Rafinie.
          • Gość: bullet Re: Sprzedam mieszkanie na Partynicach - Zlota Po IP: *.range86-139.btcentralplus.com 04.11.06, 01:09
            no to fakt.
            moj ogrodek zostal okrojony o 12% :)
            a brydzi ogrodeczek zostal okrojony o okolo 50% ....
            • Gość: szerp Re: Sprzedam mieszkanie na Partynicach - Zlota Po IP: *.in-addr.btopenworld.com 26.03.07, 11:18
              aktualne to ogloszenie jeszcze?
    • zlotapodkowa aktualne 27.03.07, 09:11
      • Gość: llll Re: aktualne IP: *.itaka.pl 04.04.07, 18:08
        Eee, to całkiem dobra cena. Ja mam tam też mieszkanie, 49 m za które już
        proponowano mi 380 000 PLN.
        Chyba sprzedam, bo jeszcze nie zdążyłem tam zamieszkać ale wystarczy poczytać
        forum tego osiedla, żeby sie zniechecic.
        Ma sie wrazenie ze mieszkaja tam sami szpiedzy i agenci. Ktos krzywo pierdnie,
        i juz jest watek na forum.katastrofa. Jakies ustawy wyciagaja, drukuja,
        obklejaja drzwi... Najlepszy jest watek o bialym pudlu co robi kupy, a
        własciciel nie sprzata. (swoja droga to co ten pies ma robić? kwiatki?)
        Co robia wspaniali "służbisci" (czyt. mieszkancy)??? Zamiast pogadac z facetem,
        żeby te kupy sprzątal, to oni pisza do niego pisma i strasza straża miejska,
        hahaha...paranoja.
        • Gość: bullet Re: aktualne IP: *.range86-133.btcentralplus.com 04.04.07, 21:13

adres forum
          www.zlotapodkowa.wroclaw.pl

ps. życzę sąsiadowi aby piesek posadził "kwiatka" pod twoimi drzewami albo abyś
          podczas spaceru wdepnął w kolejnego "kwiatka"
        • Gość: Janbud Re: aktualne IP: *.in-addr.btopenworld.com 17.04.07, 09:21
          to osiedle juz jest w calosci wybudowane? sa tam jakies sklepy, przedszkole albo
          cos podobnego?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka