sugarhoney 19.02.04, 21:10 i szamponów koloryzujących?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: Jak przyciemnić włosy bez stosowania farby... 20.02.04, 00:16 Mozna próbowac po myciu spłukiwac wywarem z kory debu- do ciemnych włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czrn Re: Jak przyciemnić włosy bez stosowania farby... IP: 5.3.1R* / *.cache.pol.co.uk 20.02.04, 01:41 PO KAZDYM MYCIU PLUCZ WLOSY W KORZE DEBU, ZAWSZE UZYWAJ SZAMPONU DO WLOSOW CIEMNYCH (NIGDY RUMIANEK) SLYSZALAM TEZ MOJA KUMPELA CHWALI SOBIE PLUKANKI Z ORZECHA WLOSKIEGO I MYJE WLOSY W fructis do wlosow farbowanych (zatrzymuje kolor) OSTATECZNIE MOZESZ SOBIE ZROBIC HENNE (TO NIE FARBA). pamietaj jednak ze skoro twoj naturalny kolor jest jasniejszy to przyciemniajac wlosy dodasz sobie lat wiec nie przesadz Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Gdzie kupić ta korę dębu?? 24.02.04, 20:46 Mam włosy średno brąz stosowałam kolor do 24 zmyć, ale chciałabym dać włosom odpocząć troszeczkę:) Farbowałam na ciemny brąz i dlatego spodobał mi się pomysl z ta kora dębu i orzechem, tylko gdzie toto kupić?? Jakieś sklepy zielarskie może?? Odpowiedz Link Zgłoś
femme-fatale Re: Gdzie kupić ta korę dębu?? 27.02.04, 13:30 Sklepy zielarskie i apteki. Naprawdę polecam tą korę, ożywia kolor i fajnie nabłyszcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay .. IP: *.tele2.pl 20.02.04, 16:33 ja wlasnie kupilam szampon Mrs. Potter's ożywiajacy kolor - jest do czterech kolorów, mam z orzechem i hebanem do brazowych i kasztanowych, jest napisane na nim ze ozywia kolor i nadaje polysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szopen Re: Jak przyciemnić włosy bez stosowania farby... IP: *.VERIZONE.COM.PL / *.verizone.com.pl 25.02.04, 11:55 niedawno kupiłam we Francji szampon i odzywke timotei z henna do włosów brązowych,ma nadawac blask,tworzyc refleksy ,itp,itd,ostatnio pojawiły sie w polsce{w rossmanie odzywka +szampon za 6,99 w promocji},a w aptece super pharm tez widziałam szampon z henna do wlosow brazowych firmy home institut, za ok.20 zl Odpowiedz Link Zgłoś