Dodaj do ulubionych

Tołpa - KURACJA ANTYCELULITOWA

IP: *.aster.pl 17.11.04, 15:42
Witam Forumowiczki. Właśnie przeczytałam na www.tolpa.pl o nowej
serii "Kuracja antycelulitowa". Czy któraś z Was używała tej serii (zwł.
Maski i Serum) i jeśli tak, to z jakim efektem? Pozdrawiam serdecznie :)
Obserwuj wątek
    • Gość: naina Re: Tołpa - KURACJA ANTYCELULITOWA IP: *.238.103.203.adsl.inetia.pl 19.11.04, 20:20
      Ja mialam balsam z borowina,dla mnie super,chociaz konsystencja wodnista i
      mazal sie,ale to ulatwia masaz.Skora byla gladka,jedrna i napieta,niestety
      tylko podczas stosowania balsamu(chociaz to tez cos).Warto sprobowac tych
      kosmetykow bo efekty beda na pewno,mniejesze czy wieksze,ale dla mnie to dobra
      firma.Pozdr!
      • lotoss Re: Tołpa - KURACJA ANTYCELULITOWA 19.11.04, 20:21
        Ja koniecznie tego wyprobuje, co mi szkodzi. A jaki jest zapach tych
        kosmetykow? Pytam z ciekawosci.
        • Gość: naina Re: Tołpa - KURACJA ANTYCELULITOWA IP: *.238.100.64.adsl.inetia.pl 20.11.04, 16:45
          Zapach wlasnie srednio ciekawy,balsam mial zapach jakiegos preparatu
          leczniczego,chociaz lekki,wcale nie intensywny,nawet przyjemny.Na skorze nie
          czuc za bardzo.Trudno opisac.Sprawdz sama;)Pozdr!
          • Gość: reggie Re: Tołpa - KURACJA ANTYCELULITOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 16:49
            Powiedzmy sobie szczerze niczego się nie pozbedziemy samymi kremami:(
            smutne,ale prawdziwe,potrzeba ruchu!!! Krem moze być tylko do ćwiczeń,samym
            niewiadomo jak dobrym nic nie zdziałamy :(
            tez walcze z balsamem ujędrniajacym Dave,balsam sam w sobie mi sie
            podoba,efektów zero,bo poza wsmarowywaniem w siebie go nic nie robie :)
            pozdrawiam
    • Gość: Madame Re: Tołpa - KURACJA ANTYCELULITOWA IP: *.aster.pl 20.11.04, 18:33
      Oczywiście, że same kremy nic nie dadzą! Ruch, "żp" (żreć połowę), duzo wody, a
      peelingi z kawy i kremidła na dodatek. Swoja drogą to słyszałam, że nawet to
      nie zlikwiduje na dobre dużego cellulitu, ale powiedziała to kosmetyczka
      wykonująca mi zabiegi (właśnie TYLKO zabiego według niej cos dają), więc było
      to w jej interesie. Swoja drogą podejrzewam, że miała też mniejszą/większą
      reację.
      A serum Topy kupiłam, pachnie znoście, zobaczymy czy nie wysuszy skóry na
      wiór...
    • justa_79 Re: Tołpa - KURACJA ANTYCELULITOWA 22.11.04, 15:45
      używałam maski borowinowej i balsamu ultrawygładzającego, efekt: wygładzona i
      ujędrniona skóra.
    • slotna Re: Tołpa - KURACJA ANTYCELULITOWA 22.11.04, 16:46
      Uzywalam serum. Bardzo podobal mi sie zapach, ale ja lubie takie ziolowo-
      apteczne;) Serum jest lekkie, szybko sie wchlania, moja skore nawilzalo i nie
      zostawialo lepkiej warstwy - nie znosze tych zelowatych wysuszaczy. Zuzylam
      tylko jedno opakowanie, wiec trudno mi ocenic efekt antycellulitowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka