Dodaj do ulubionych

Siateczka we włosach BEYONCE?!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 15:02
www.beyonceworld.net/pictures/albumlaunchparty/images/arrivalhq10.jpg
Co to ma, kurcze , być? Nie wiem,czy wzrok przypadkiem mnie nie myli ale ona we włosach ma jakąs siatkę. Ciekawe co jeszcze ma doczepione??;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Emi Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 15:04
      www.beyonceworld.net/pictures/signingvirginmegastore/images/signinghq02.jpg
    • Gość: Emi Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 15:07
      www.beyonceworld.net/pictures/signingvirginmegastore/images/signinghq02.jpg
      www.beyonceworld.net/pictures/signingvirginmegastore/images/signinghq06.jpg
      www.beyonceworld.net/pictures/signingvirginmegastore/images/signinghq15.jpg
      Szczególnie na ostatnim zdjęciu to widać...
      • diastema Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! 20.11.04, 15:11
        patrze i nic nie widze;/ o co ci chodzi?????????
    • yoolcia20 Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! 20.11.04, 15:21
      Ja chyba ślepa jakas jestem...
      • stephanie_s Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! 20.11.04, 15:27
        hmm jaka siateczka...wysyłałas chyba 3000 razy to samo zdjecie ale choc wzrok
        wytezam to zadnej siateczki na włosach nie widze...
        • Gość: manga Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 15:35
          blee okropnosc

nie na wlosach tylko u nasady - w "gornej" czesci czola (przynajmniej ja tam
          widze ;D )...widac - ohyda ;/
          • Gość: reggie Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 15:36
            kurna ja tez nic nie widze :/
            • Gość: Emi Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 15:41
              Prosze popatrzeć przy nasadzie włosów- na czole- jest tam taka delikatna siateczka, to samo z boków. Jesli znajdę wyrazniejsze zdjęcie zaraz je tu umieszę. No nie mówcie, dziewczyny,że nie widzicie...
              • Gość: manga Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 15:42
                widac tam takie nawet jakby lekkie przebarwienie - inny kolor "skory" tak
                jest ....
                ohydztwo ;/
                • charade Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! 20.11.04, 15:54
                  Ja tam tez nic nie widze, co nie zmienia faktu, że uważam, że ona wygląda jak
                  sztuczna lala.
    • yoolcia20 Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! 20.11.04, 15:51
      To znajdz jakieś wyrazniejsze zdjęcie.
    • Gość: Emi Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 15:55
      www.beyonceworld.net/pictures/radiomusicawards04/arrivalshq/images/arrivalhq34.jpg
      Przy nasadzie.No ja tam cos widzę.
      • yoolcia20 Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! 20.11.04, 16:01
        No chyba mi soczewki wyleciały bo nadal nic nie widze.
        pzdr
        • Gość: Emi Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 16:04
          No szkoda Yoolcia,bo ja widzę:) Szczególnie widoczne jest to na czole. Widac, że Beyonce ma tam "naklejoną" taką siateczkę- nie wiem,czy to peruka czy "coś" co ma za zadanie podtrzymywac włosy. A może Ty tego nie widzisz, bo tak straaaasznie widoczne to to nie jest. W końcu chodzi o to,by publika się nie połapała...
          • Gość: julita30 Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 16:13
            Nie wiem gdzie ty widzisz jakąs siateczke;-)))).A może estes zazdrosna o jej
            urode i doszukujesz sie na siłę "defektu"?;-))))Przyznaj sie....Nie szukaj u
            niej czegos czego nie ma.Jest przepiekna kobieta-fakt-troche sztuczny
            wygląd,ale nie oszukujmy sie -laska nieziemsko piekna.
            • diastema Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! 20.11.04, 16:26
              przeciez tam nie ma zadnej siateczki tylko ona ma tak wlosy ulozone ;)
              • Gość: julita30 Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 16:50
                ..oj,ale zawsze znajdzie sie taka która bedzie na siłę doszukiwac sie czegos,
                czego nie ma;-)))Szczególnie jesli choedzi o inna kobiete;-))
          • Gość: Free :/ IP: *.tele2.pl 20.11.04, 16:43
            nawet gdyby miala te siateczke to CO Z TEGO? modelki na wybiegach tez takie
            noszą jesli stylista sobie tak wymysli. beyonce moze sobie nawet podtrzymywac
            wlosy i nawet te siateczke moze byc specjalnie widac.
            za to cos jej z boku wystaje :P
            • Gość: Emi Re: :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:19
              Jakoś posyłałam inne zdjecia, ale teraz jak sobie wchodza na linki ciagle pojawia sie to samo. Proponuje zatem zobaczyć na stronie
              www.beyonceworld.net/main.htm
              dział zdjęcia AWARD SHOWS--: i siateczka jest;)
              A SWOJĄ DROGĄ NICZEGO JEJ NIE ZAZDROSZCZĘ. I wcale nie myslę,że jest nieziemsko piekna. Kobieta jak wiele z nas, upiekszona mocnym makijażem. Spójrzcie na siebie w lustro- też jesteście piekne, może nawet bardziej niz taka Beyonce:)
              • koteck Re: :/ 20.11.04, 17:25
                www.beyonceworld.net/pictures/radiomusicawards04/arrivalshq/images/arriva
                lhq04.jpg no na tym zdjęciu (sama twarz) coś widać, może to nie jest
                siateczka, tylko tak zasechł jakiś specyfik do układania włosów?
                • koteck Re: :/ 20.11.04, 17:26
                  nie wszedł link, chodzi mi o to zdjęcie samej twarzy
                  • koteck Re: :/ 20.11.04, 17:30
                    Chyba rzeczywiście ma doczepione włosy, te z wierzchu, bo jej koleżanki tak nie
                    mają. Zresztą co z tego, niech sobie ma, i tak jest ładna.
              • Gość: julita30 Re: :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 17:33
                www.beyonceworld.net/pictures/signingvirginmegastore/images/signinghq15.j
                pg na tym tak NA UPARTEGO, cos widac...
                • Gość: AgaU Re: :/ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 18:41
                  dziewczyny, ja ogolnie jestem przeciw takim watkom 'co ci sie nie podoba u tej
                  pani..', ale fakt,
                  ma cos przy nasadzie wlosow, widac to na zdjeciach bardzo dobrze.
                  mnie to wyglada na przyklejona peruke, ale expertem nie jestem..
                  pozdrawiam,
                  aga
                  • Gość: BlueBerry Re: :/ IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.11.04, 18:51
                    dokladnie: )
                    siatke widac na wiekszosci zdjec - wystarczy je powiekszyc. jak dla mnie to po
                    porstu siatka mocujaca peruke. sporo gwiazd (np niejeka Kryska Aquilera) ktore
                    czesto zmieniaja fryzury nosi peruki - zadne wlosy by nie wytrzymaly takiego
                    tempa:)) a tak swoja droga - strasznie to wszytsko sztuczne i wystylizowane -
                    mam wrazenie ze bardziej jej to zabiera urode niz daje.
                    • Gość: julita30 Re: :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 19:20
                      www.beyonceworld.net/pictures/palacehotelmadrid/images/hq05.jpg a tu
                      jakie zabójcze buty maja ;-))))
              • zuzazuzka Re: :/ 20.11.04, 19:44
                Faktycznie tam na zjęcia widac coś takiego, jakby pozlepiane wlosy..
                Ale kolorek ma fajny, pasowalby mi:)
                • Gość: Emi Re: :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:09
                  Watek nie miał na celu pisanie o urodzie Beyonce.Mówiąc szczerze kiedyś uważałam ją za jedną z fajniejszych kobiet w muzycznym światku ( ładniejszych). No i kiedyś wykryłam stronkę , na której z bliska mozna się jej przyjrzeć...i co ...?Moim zdaniem Beyonce jest "zrobiona"- sztuczne rzęsy, tony makijażu no i dodatkowo ..włosy...
                  Może i jest fajna, może i podoba się facetom, ale...przecież to wizualny trik.
                  • koteck Re: :/ 20.11.04, 20:28
                    W takim razie trzeba pisać, że ładnie wygląda a nie , że jest ładna. Masz chyba
                    rację, bo ja np. nie miałam okazji jej zobaczyć bez makijażu i tych innych
                    dodatków.
                    • Gość: Emi jest:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:40
                      Znalazłam to zdjęcie: trzeba wejść na
                      www.beyonceworld.net/main.htm
                      następnie
                      pictures
                      potem Appereances
                      potem Launch True Star ( czyli premiera nowego zapachu )
                      pierwszy pionowy rząd, zdjęcie cztery---
                      • Gość: manga Re: jest:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:50
                        widac widac widac i jeszcze raz widac !!

w zasadzie to niech sobie nosi peruke itd., ja bym sie w czyms takim okropnie
                        czula, ale jesli ona lubi <rotfl> ;)

pozdr.
                      • Gość: a Re: jest:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:55
                        rzeczywiscie jest,na niektórych zdjęciach(twarzy_)widac dośc
                        dokładnie ..szczegolnie przy uszach.
                        • Gość: manga Re: jest:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 20:56
                          w sumie dziwi mnie to, ze tego dokladniej nie zamaskowali - chyba cos im nie
                          wyszlo, bo nie sadze zeby to byl zamierzony efekt ;D

pozdr.
                      • Gość: spray Re: jest:) IP: *.vline.pl 20.11.04, 21:32
                        Jeeeeeeeeeeeeest!
                        Faktycznie, co za ohyda! wygląda jak ruska lalka..sztuczne rzęsy, włosy
                        doklejane..;)
                      • diastema Re: jest:) 20.11.04, 21:54
                        to nie siateczka tylko bardzo krociotkie wloski kotre rosna mam takie same ;)
                        • kalooo Re: jest:) 20.11.04, 21:59
                          > to nie siateczka tylko bardzo krociotkie wloski kotre rosna mam takie same ;)

cebulki też masz w kształcie sześciokątów? ;)

bleee...ugh,ona z bliska jest że tak powiem co najmniej przeciętna...;/
                          A na forum babki ciągle pytają o trądzik,zaskórniki itd-no proszę,a tu nawet
                          Beyonce nie ma kogos,kto by jej to zlikwidował...;)
                          • charade Re: jest:) 20.11.04, 22:10
                            O rety, faktycznie ! Trzeba było tak od razu :))) No, okropnista jest z bliska,
                            ale ja nigdy nie byłam zbyt wysokiego zdania o jej urodzie. Teraz niech mi ktoś
                            napisze, jaka ja zazdrosna jestem, hehe
                            • Gość: konim691 Re: jest:) IP: *.lubin.dialog.net.pl 20.11.04, 23:15
                              www.beyonceworld.net/pictures/radiomusicawards04/backstagehq/images/backstagehq02.jpg

Najbardziej widac na tym zdjeciu jak dla mnie,zwlaszcza jak sie powoli
                              otwira.Jakies kółeczka na czole..
                              Rozwalil mnie kolor różu na polikach..;)pozdr
                          • Gość: marek Re: jest:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 08:00
                            kakooo,a gdzie ty u niej masz tradzik!!wku..aja mnie watki, w których na siłę
                            staracie doszukac sie jakiegos defektu u naprawde pieknych kobiet.Defektu
                            ktorefgo nie ma.Jestescie zazdrosne, poje..e brzydule.I tylko takie baby
                            szukają wyyimigowanych braków urody.Zadna z was nawet do piet nie dosięga jesli
                            chodzi o porownanie urody.Ona chćby miała nawet cos doklejonego to i tak jest
                            cudna, nie to co wy pasztety siedzace przed kompami, zgryzliwe brzydaki.!!!!!
                            Kalooo, jak B.jest przeciętna to jaka ty jestes;-))))))))
                            buhahahahahahahah..morda zakazana napewno.
                            • kalooo do niejakiego marka ze znanego IP: 21.11.04, 12:25
                              mam zasadę,że nie wdaję się w pyskówki z kimś kto ma taki poziom jak ty*,więc
                              wybacz,ale nie odpowiem nic na temat tego co napisałeś w swym żenującym
                              poście...

*poziom IQ niższy niż liczba liter w imieniu(żebyś zajarzył postanowiłam
                              wytłumaczyć,szanowny GOŚCIU PORTALU...)
                      • Gość: vanillka Re: jest:) IP: 81.219.170.* 21.11.04, 15:31
                        Na każdym ze zdjęć , do których podałas linki widać dokładnie tą siateczkę, o
                        której mówisz. Ja również sadzę, że to peruka... Wygląda to jak skóra wężą...
                        Naprawdę mało sympatyczne blelele
                        Aha i zgadzam się z opinią, że te mocne makijaże i cała reszta scenicznych
                        bajerów raczej odbierają jej urodę niż dodają...
                  • nadja Re: :/ 21.11.04, 00:56

Na nowej plycie jest zdjecie bez makijazu.
                    tez wyglada slicznie.
                    ona po prostu jest piekna, i tyle.

n
          • nadja Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! 21.11.04, 00:51

Co za bzdury...

n
        • Gość: Doras Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.devs.futuro.pl 23.11.04, 14:57
          yoolcia20, nie widzisz, bo Ci wyskakuje inne zdjecie... jak wpiszesz ten adres
          to zobaczysz takie zdjecie, na ktorym widac ta siateczke :]
      • stephanie_s Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! 21.11.04, 15:28
        ojej spooky....
    • Gość: Gonia Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.37.92.199.adsl.snet.net 21.11.04, 01:21
      To nie jest perulka, ale tez to nie sa jej wlosy , wiekszosc murzynek
      (oczywiscie tych bardziej majetnych ) obcina sie niemal na luso by do tych
      koncowek doczepic sztuczne piekne wlosy , ona na pewno ma doczepione naturalne
      bo jet bogata i ja na to stac. Mieszkam w USA i mam czarne kobiety w pracy
      ktore robia takim sposobem lub przyczepiaja dlugie warkoczyki , to tylko takie
      zludzenie a to nie sa ich wlosy , musza co jakies trzy cztery tygodnie chodzic
      do fryzjera na korekty. Najbardziej jest to widoczne wlasnie u nasady wlosa.
      Tyra Banks ma to samo i u niej to widac jeszcze bardziej.
      • Gość: ada Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.cable.mindspring.com 21.11.04, 02:03
        dokladnie tak ew. znam dziewczye o ciemnej karnacji ktora ma rozprozstowane
        wlosy a te ktore jej odrastaja sa silnie skrecone jak u murzynek i wyglada to
        wlasnie jak "cos obcego" trudno okreslic,ale to efekt odrastania
        • Gość: julita30 Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 08:07
          ..A zazdrosne panie juz miały satysfekcje że możżżżeeeeejednak, moze jednak ma
          peruke hehehe...Mam wrażenie, że watki tego typu zakładaja zakompleksione
          baby.Takie, które maja radoche jesli znajdą jakis minus w wygladzie,oczywiwscie
          minus ichh zdaniem.B.i tak jest cudowna, popatrzcie sobie jeszcze na jej
          zdjecia,, moze cos znajdziecie hehehehe.Zaraz pewnie pojawią sie tez glosy ze
          jest gruba;-)))hehehe, taki watek już kiedyś był..
          • Gość: kasia Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.tcz.pl / *.tcz.pl 21.11.04, 09:23
            Format pliku to jpg a nie bmp więc możliwe jest że podczas oglądania zdjęcia widać kwadraty zamiast jednolitego zdjęcia, które mogą przypominać siatkę :)
            • Gość: spray Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.vline.pl 21.11.04, 10:14
              Rany boskie, może byś weszła na tę stronę, poszukała zdjęcia i dopiero się
              wypowiadała? Informatyk się znalazł..
              • Gość: Emi Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 13:15
                To ja załozyłam ten wątek i wcale nie jestem zakompleksiałym babskiem ale przemilcze te kwestie,bo i tak zawsze znajdzie się osoba,która stwierdzi,że na siłę staram się dopatrzeć w kimś defektu. Do Beyonce nic nie mam, powiem nawet,że bardzo lubię jej głos a jej piosenki są,moim zdaniem takie super wpadające w ucho, także, gdy nie mam humoru słucham Beyonce. To,co zauważyłam w jej włosach było nie jest jednak odrastającymi małymi włoskami tylko wyraźnie przypomina siatkę- ma kształt malutkich sześciokątów. No i na mój chłopski rozum peruka to też nie jest, dlatego zapytałam, bo może któraś z Was to wie.
                Miałam jeszcze jeden malutki cel pisząc o Beyonce- by dziewczyny,które naprawde przejmują się z powodu jedego pryszcza, meszku nad górną wargą czy worów pod oczami wreszcie UWIERZYŁY w siebie!!! Każda z nas jest piękna, a przypuszczam,że gdybyśmy oddały się w ręce specjalistów,którzy zajmują sie Beyonce też nie jeden powiedziałby o nas ,że jestesmy nieziemskie. Grunt to umieć zaakcentować to,co piękne, a ukryć defekty.
                • charade Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! 21.11.04, 13:31
                  Nie wiem, dlaczego to takie trudne - zrozumieć, że coś/ktoś komuś się może po
                  prostu nie podobać ? Ciągle ktoś serwuje tę zdartą kliszę: krytykujesz urodę
                  innej kobiety/sama będąc kobietą/jesteś żałosnym i opuszczonym przez wszystkich
                  pasztetem, który jej zazdrości.

Mnie się wygląd i styl Beyonce NIE PODOBA. Nie ma to nic wspólnego z
                  zazdrością, jak można być zazdrosnym o jakąś gwiazdę o sztucznie wykreowanej
                  urodzie, która tak naprawde się opiera na umiejętnościach fotografów i
                  możliwościach programów komputerowych ?
                  • Gość: julita30 Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 13:36
                    No nie wiem..nie widziałam B.na żywo co prawda, ale sadze że w rzeczywistości
                    może byc jeszcze piekniejsza niz na zdjeciach.Czemu zawsze sadzicie że
                    atrakcyjna ,piekna kobieta tzn jej wizerunek to TYLKO I WYŁĄCZNIE SZTUCZNOŚC,
                    POPRAWEIANA KOMPUTEROWO?Ciężko uwierzyc ,że może w realu ona naprawde jest
                    piekna?I jej wygląd nie jest tylko i wyłącznie dziełem grafików komp.??
                    • nadja Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! 22.11.04, 00:37

Ja widzialam ja na zywo i podobala mi sie tak samo jak na zdjeciach :-)
                      n
                  • nadja Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! 22.11.04, 00:37

Mozna, wystarczy obejrzec zdjecia prywatne, nie pozowane,
                    bez makijazu - wyglada pieknie, o wiele lepiej niz kiedy
                    jest wymalowana. Wiec teoria jakoby byla sztuczna i wykreowana
                    przez fotografow upada
                    n
              • Gość: kasia Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.tcz.pl / *.tcz.pl 21.11.04, 18:42
                No doktorantak politechnice dla informacji
              • Gość: kasia Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.tcz.pl / *.tcz.pl 21.11.04, 18:44
                No tak jestem tylko doktorantem na Politechnice a zdjęcie widziałam i jak przedmówczynie nie zauwazyłam siateczki.
                • Gość: julita30 Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 19:22
                  Ja też ogladałam bardzo wnikliwie wiele zdjęć ww artystki ,i nawet gdybym
                  bardzo chciała to nie dało się tam zauważyć żadnej siatki...bo jej po prostu
                  nie ma..myślę,że to wina zdjęcia tak jak pisała któraś z dziewczyn.
          • Gość: Free ja juz napisalam IP: *.tele2.pl 21.11.04, 22:08
            ze jej cos wystaje, a chodzi o faldke.
    • Gość: G' Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.pl / 62.233.173.* 21.11.04, 13:57
      coś dużo osób wypowiadających się tutaj korzysta z usług jednego operatora
      sieci ;p popatrzcie na IP ;]
      • Gość: Emi Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 14:47
        No ja na pewno nie mam nic wspólnego z Julitą30. Już sama zauważyłam zbiezność operatorów:)
        • mangax Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! 21.11.04, 14:59
          hehe :>

teoria spiskowa dziejow ;D :P

ja sie od poczatku trzymam wersji, ze siateczka jest - pomimo krotkowzrocznosci
          ja widze <buehehe> ;D

pozdr.

• Gość: julita30 Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 15:11
            ;-)ja tez nie mam nic wspólnego z innymi osobami majacymi ten sam ip co ja;-))
          • Gość: Mila Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.37.122.251.adsl.snet.net 21.11.04, 15:15
            Julite30 to juz kiedys wywalali z tego forum , wiec nie mam pojecia co ona tu
            jeszcze robi z tymi swoimi dennymi wypowiedziami,
            Co do BEYONCE to dziewczyny dajcie spokoj , dla was to jes strasznie dziwne ze
            murzynki doczepiaja sobie wlosy podczas gdy w stanach jest to normalne i kazdy
            o tym wie . W Polsce tego sie nie spotyka bo nie ma czarnych ot i cala
            filozofia . Ona tego nawet nie ukrywa , tu kazdy to wie ze jak murzynka ma
            piekne wlosy to nie sa jej.
            • koteck Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! 21.11.04, 15:28
              A tam włosy i reszta. Wystarczy, że ładnie śpiewa (np. wishing on a star).
            • Gość: julita30 Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 15:28
              Julite30 to juz kiedys wywalali z tego forum , wiec nie mam pojecia co ona tu
              jeszcze robi z tymi swoimi dennymi wypowiedziami,
              ------------------
    • Gość: Mila Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.37.122.251.adsl.snet.net 21.11.04, 15:54
      Jak popisze jeszcze o murzynskich wlosach to sobie uswiadomisz jak naprawde
      jest , a to swiadczy jednie o tym ze jestes glupia baba z Ciemnigrodu ktora nic
      w swiecie nie widziala poza bazarkiem z uzywanymi lachami w Niemczech. Z tego
      forum nie raz cie wywalali ale patrze ze jednak uparta jestes i oslabiasz
      forumowiczow w dalszym ciagu, no ale z forum Anexy to polecialas z wielkim
      hukiem ha ha ha ,
      • Gość: julita30 Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.04, 16:32
        ..A TY MOŻE BĘDZIESZ NA TYLE ODWAŻNA I ZALOGUJESZ SIĘ , BO WIEM NA PEWNO ŻE
        PISZĄC W INNYCH WĄTKACH I NA INNYCH FORACH PISZESZ ZALOGOWANA.TERAZ ZABRAKŁO CI
        ODWAGI??Nie muszę kupować używanych łachów-stać mnie na nowe i dobrej
        jakości,kupowane za granicą-nie tylko w Niemczech;-)))Ty, powiedz mi co to jest
        ten "Ciemnigrod" bo pierwsze słyszę to słowo;-))Hehehe, cos ci się pomyliło;-))
        Nie umiesz zbudowac poprawnego, polskiego zdania;-))Tak w ogóle,nie wiem po co
        w dalszym ciągu dyskutuję z tobą=ale przyznam że rozbawiła mnie twoja opowieść
        o murzyńskich włosach, hehehe,,ty światowa kobieto;-))))Ja , w odróznieniu od
        ciebie zawsze podpisuję się swoim imieniem.
        • Gość: mILA Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: 69.37.211.* 21.11.04, 20:52
          • Gość: kiwi Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.238.73.196.adsl.inetia.pl 21.11.04, 21:15
            widać oj widać tą siateczke beeee
            kiwi
            • Gość: reggie Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 08:46
              Widziałam wczoraj wywiad z nia i faktycznie ma jakas peruke,ale co w tym
              złego?????
    • Gość: Judyta Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.04, 09:54
      o jaaa dziewczyny, boze popatrzecie na to jak sie zachowujecie. nie wiem w
      ogole po co ktos zalozyl ten watek bo sorry ale co kogo obchodzi co dana pani
      ma albo nie ma we wlosach ?????????? chyba nie macie co robic w wolnym czasie i
      szperacie w necie wyszukujac pie.. dramat. a jeszcze zeby sie klocic na
      forum o cos takiego. no naprawde brak mi slow.

Do Julity30 - nie wiem po co wdajesz sie w jaka kolwiek rozmowe z pania nie
      pamietam nicku! slonko nie warto. szkoda czasu/. ogolnie to chcialam powiedziec
      ze popsortu NIE ROZUMIEM po co ta rozmowa i ten post. zajmijcie sie dziewczyny
      swoim zyciem a nie zyjcie zyciem kogos innego.
      • Gość: Emi Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.04, 15:14
        Skoro, droga Judyto , moralizujesz, to po co w ogóle odpisywałas na ten post. W końcu każdy ma prawo do pisania o czym chce, kiedy chce itd...
    • Gość: Magda Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: 195.82.94.* 22.11.04, 15:53
      www.beyonceworld.net/pictures/club4040aniversary/images/partyhq02.jpg
      ale na tej focie jakoś sieteckzi nie widać... mimo ze zblizenie calkiem
      konkretne. Widac natomiast ze na brodze ma zaskorniki... Tyle ze co z tego:)
      Ktora z nas nie ma jakiegos defektu?:)))))))))
      Magda
    • Gość: Magda Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: 195.82.94.* 22.11.04, 16:01
      no i niestety zauwazylam na pewnych zdjeciach cos dużo gorszego od peruki,
      pryszczy itd.... kto zgadnie coz to takiego?;)
      Pozdrowienia
      Magda
      • Gość: Ostrzegammmmmmmmmm Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.37.123.60.adsl.snet.net 22.11.04, 19:06
        Ktos specjalnie probuje zainfekowac wasze komputery , ktos podaje sie za rozne
        osoby i podaje linki ze zdjeciami otwarcie linka powoduje zainfekowanie
        komputera przez grozny wirus Trojan Horse , moj AVG to wykryl wiec miejcie
        sie na bacznosci ,
    • Gość: Aga Re: Siateczka we włosach BEYONCE?! IP: *.21.pl / 213.199.204.* 22.11.04, 19:03
      tu widac swietnie
      www.beyonceworld.net/pictures/carouselball/vipreception/images/reception17.jpg

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka