Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 11:14 Zdradćcie mi Drogie Forumowiczki, które perfumy są dla Was hitem tegoż lata? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pocahontass Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? 27.07.05, 11:57 Dla mnie Armani Mania - dla tego zapachu zdradziłam swoją wieloletnią miłość: Miracle Lancome'a. pzdr, pc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 12:58 od 5 lat hitem letniej pory roku jest dla mnie Acqua di Gio Armaniego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaga Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? IP: *.icpnet.pl 27.07.05, 13:02 Aroma Sun Lancome... Odpowiedz Link Zgłoś
wunia83 Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? 27.07.05, 13:35 Escada Island Kiss - to co prawda zeszłe lato, ale u mnie króluje do dziś :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liv Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.07.05, 15:18 Ja sie zakochalam wlasnie w ANGEL INNOCENT, a tak w ogole hitem bylyby Cool Water Davidoff, ale wydaja mi sie nietrwale; podczas letnich romantycznych nocy - wylacznie Devotion Gabrieli Sabatini. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? IP: 217.96.30.* 28.07.05, 01:59 Mania Armani, ale ta pierwsza w czarnym pudelku!!! Ale niestety nie moge jej nigdzie dostac, bo chyba ja wycofali z rynku i jest nowa Mania ale to nie to samo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ina Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 16:15 Hitem lata na ulicach zostanie Miss Dior Cherie- takie są moje prognozy i prognozy mojej ciotki pracującej w pewnej perfumerii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mendosita Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? IP: *.gwardii.osi.pl 27.07.05, 18:39 Jak dla mnie- Escada Rockin' Rio :) Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? 27.07.05, 18:47 Oooo, dla mnie też :) Świetne są, takie właśnie latynosko-roztańczone :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 21:05 a dla mnie CK One w wersji Summer :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mendosita Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? IP: *.gwardii.osi.pl 27.07.05, 21:24 Jak ładnie napisałaś, latynosko- roztańczone :)) Super pasuje do tego zapachu! Odpowiedz Link Zgłoś
bibi.mal Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? 27.07.05, 22:10 Rockin' Rio faktycznie "roztańczone", a co myślicie o nowym Glow?? - dla mnie ciut za... lizakowe ;/ a szkoda, bo używałam Glow i Still i bardzo mi sie one podobały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malenka :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:44 Rockin' Rio Escady i Miss Dior Cherie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angel Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 27.07.05, 23:28 Be Delicious Donny Karan Odpowiedz Link Zgłoś