Dodaj do ulubionych

Hicior :) lata wśród perfum damskich???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 11:14
Zdradćcie mi Drogie Forumowiczki, które perfumy są dla Was hitem tegoż
lata? :)
Obserwuj wątek
    • pocahontass Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? 27.07.05, 11:57
      Dla mnie Armani Mania - dla tego zapachu zdradziłam swoją wieloletnią miłość:
      Miracle Lancome'a.
      pzdr,
      pc
    • Gość: mika Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 12:58
      od 5 lat hitem letniej pory roku jest dla mnie Acqua di Gio Armaniego
    • Gość: Jaga Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? IP: *.icpnet.pl 27.07.05, 13:02
      Aroma Sun Lancome...
      • wunia83 Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? 27.07.05, 13:35
        Escada Island Kiss - to co prawda zeszłe lato, ale u mnie króluje do dziś :)))
        • Gość: Liv Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.07.05, 15:18
          Ja sie zakochalam wlasnie w ANGEL INNOCENT, a tak w ogole hitem bylyby Cool
          Water Davidoff, ale wydaja mi sie nietrwale; podczas letnich romantycznych
          nocy - wylacznie Devotion Gabrieli Sabatini.
        • Gość: M&M Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? IP: 217.96.30.* 28.07.05, 01:59
          Mania Armani, ale ta pierwsza w czarnym pudelku!!! Ale niestety nie moge jej
          nigdzie dostac, bo chyba ja wycofali z rynku i jest nowa Mania ale to nie to
          samo!
    • Gość: Ina Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 16:15
      Hitem lata na ulicach zostanie Miss Dior Cherie- takie są moje prognozy i prognozy mojej ciotki pracującej w pewnej perfumerii.
      • Gość: Mendosita Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? IP: *.gwardii.osi.pl 27.07.05, 18:39
        Jak dla mnie- Escada Rockin' Rio :)
        • chicarica Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? 27.07.05, 18:47
          Oooo, dla mnie też :)
          Świetne są, takie właśnie latynosko-roztańczone :)
          • Gość: kasia Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 21:05
            a dla mnie CK One w wersji Summer :)
          • Gość: Mendosita Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? IP: *.gwardii.osi.pl 27.07.05, 21:24
            Jak ładnie napisałaś, latynosko- roztańczone :)) Super pasuje do tego zapachu!
            • bibi.mal Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? 27.07.05, 22:10
              Rockin' Rio faktycznie "roztańczone",

a co myślicie o nowym Glow?? - dla mnie ciut za... lizakowe ;/ a szkoda, bo
              używałam Glow i Still i bardzo mi sie one podobały...
              • Gość: malenka :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.05, 22:44
                Rockin' Rio Escady i Miss Dior Cherie:)
    • Gość: Angel Re: Hicior :) lata wśród perfum damskich??? IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 27.07.05, 23:28
      Be Delicious Donny Karan
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka