Gość: ewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 08:58 Poszukuję takich perfum.POMOCY!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aisha-medea Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! 16.08.05, 09:04 najlepiej pojsc do Sephory, albo innej perfumerii i spytac sie kogos z obslugi. Nie wiem, jak jest w Wawie, ale w paryskiej Sephorze sprzedawcy maja chyba w glowie komputer i nos psa, bo po dlugim i nieskladnym opisie zapachu zawsze podaja mi dokladnie to, o co mi chodzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 09:08 Oooo w Warszawie to watpię, żeby tacy profesjonalisci byli. Nie ma szans.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natkaa Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.asta-net.com.pl 16.08.05, 09:58 dla mnie pachną tak perfumy J.LO Miami Glow!!!bardzo ładne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 09:52 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keira Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 10:42 kiedys je widzialam na allegro. doslownie o zapachu gumy do zucia: Chupa Chups EDP Night Fever www.allegro.pl/show_item.php?item=54962089 Chupa Chups EDP I Love Me www.allegro.pl/show_item.php?item=54962087 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldioo Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:44 to,że nazywają się Chupa Chups nie znaczy że pachną g.d.ż.!!!!NIE pachną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keira Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 12:31 przepraszam, nie guma do zucia, tylko lizakiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldioo Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:00 lizakiem też nie.To słodkie,kwiatowe perfumy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keira Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:08 bij zabij, ale firmie chupa chups chodzilo chyba o stworzenie zapachu slodkiego dla nastolatek, przypominajacego slodzycze (lizaki), a nie dorabianie ideologii, ze nie wiadomo jak oryginalne zapachy. poza tym w wiekszosci sa owocowe, nie kwiatowe, a to spora roznica :) chociaz laik nie pozna wlasciwych nut i sam nie wie czym pachnie... www.iloveme.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldioo Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:12 Róża, jaśmin, cedr - bardzo owocowe:).Owoce są w nucie głowy....dalej odpadają.W takim razie mogłaby użyć jakichkolwiek "owocowych" perfum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.chello.pl 16.08.05, 12:44 perfum nie znam ale polecam brązowy błyszczyk Lancome Juicy tubes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babajaga Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 15:02 ale o jaką gumę Ci chodzi? ja na przykład zuję cynamonową. Odpowiedz Link Zgłoś
charade Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! 16.08.05, 15:16 Nute gumy do żucia mają wg mnie Boudoir Vivienne Westwood, ale to ciężki i kontrowersyjny zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.08.05, 16:08 baby doll-slodziutki zapach;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:05 up Odpowiedz Link Zgłoś
madai Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! 16.08.05, 20:48 dla mnie guma do zucia-donaldem-pachnie Echo Davidoffa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.chello.pl 17.08.05, 10:25 mam Echo i absolutnie gumy w nim nie czuję Do autorki: spróbuj poszukac na forum "O perfumach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaskuni Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 13:57 byly kilka lat temu takie perfumy versace w rozowym flakoniku. dla mnie guma do zucia w klasycznym wydaniu. fajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 14:37 Żadne z powyższych- dawajcie dalej! Odpowiedz Link Zgłoś
magdzie Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! 17.08.05, 14:04 Puma rozowa taka guma mi pachnie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkkkk Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 17.08.05, 14:31 emporio armani - ten pierwszy - złotawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 20:56 armani czerwone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 14:35 Co jescze?? Odpowiedz Link Zgłoś