Dodaj do ulubionych

Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 08:58
Poszukuję takich perfum.POMOCY!!
Obserwuj wątek
    • aisha-medea Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! 16.08.05, 09:04
      najlepiej pojsc do Sephory, albo innej perfumerii i spytac sie kogos z obslugi.
      Nie wiem, jak jest w Wawie, ale w paryskiej Sephorze sprzedawcy maja chyba w
      glowie komputer i nos psa, bo po dlugim i nieskladnym opisie zapachu zawsze
      podaja mi dokladnie to, o co mi chodzilo.
      • Gość: ewa Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 09:08
        Oooo w Warszawie to watpię, żeby tacy profesjonalisci byli. Nie ma szans....
        • Gość: natkaa Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.asta-net.com.pl 16.08.05, 09:58
          dla mnie pachną tak perfumy J.LO Miami Glow!!!bardzo ładne
      • Gość: up Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 09:52
        up
    • Gość: keira Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 10:42
      kiedys je widzialam na allegro. doslownie o zapachu gumy do zucia:

Chupa Chups EDP Night Fever
      www.allegro.pl/show_item.php?item=54962089
      Chupa Chups EDP I Love Me
      www.allegro.pl/show_item.php?item=54962087

• Gość: goldioo Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 11:44
        to,że nazywają się Chupa Chups nie znaczy że pachną g.d.ż.!!!!NIE pachną.
        • Gość: keira Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 12:31
          przepraszam, nie guma do zucia, tylko lizakiem :)
          • Gość: goldioo Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:00
            lizakiem też nie.To słodkie,kwiatowe perfumy.
            • Gość: keira Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:08
              bij zabij, ale firmie chupa chups chodzilo chyba o stworzenie zapachu slodkiego
              dla nastolatek, przypominajacego slodzycze (lizaki), a nie dorabianie ideologii,
              ze nie wiadomo jak oryginalne zapachy. poza tym w wiekszosci sa owocowe, nie
              kwiatowe, a to spora roznica :) chociaz laik nie pozna wlasciwych nut i sam nie
              wie czym pachnie...
              www.iloveme.com
              • Gość: goldioo Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:12
                Róża, jaśmin, cedr - bardzo owocowe:).Owoce są w nucie głowy....dalej
                odpadają.W takim razie mogłaby użyć jakichkolwiek "owocowych" perfum.
    • Gość: aga Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.chello.pl 16.08.05, 12:44
      perfum nie znam ale polecam brązowy błyszczyk Lancome Juicy tubes
    • Gość: babajaga Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 15:02
      ale o jaką gumę Ci chodzi?
      ja na przykład zuję cynamonową.
      • charade Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! 16.08.05, 15:16
        Nute gumy do żucia mają wg mnie Boudoir Vivienne Westwood, ale to ciężki i
        kontrowersyjny zapach.
        • Gość: goska Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.08.05, 16:08
          baby doll-slodziutki zapach;)
          • Gość: ewa Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 19:05
            up
            • madai Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! 16.08.05, 20:48
              dla mnie guma do zucia-donaldem-pachnie Echo Davidoffa.
              • Gość: aga Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.chello.pl 17.08.05, 10:25
                mam Echo i absolutnie gumy w nim nie czuję
                Do autorki: spróbuj poszukac na forum "O perfumach"
                • Gość: kaskuni Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 13:57
                  byly kilka lat temu takie perfumy versace w rozowym flakoniku. dla mnie guma do
                  zucia w klasycznym wydaniu. fajne
        • Gość: www Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 14:37
          Żadne z powyższych- dawajcie dalej!
    • magdzie Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! 17.08.05, 14:04
      Puma rozowa taka guma mi pachnie;))
    • Gość: kkkkkkk Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.warta.pl / 195.149.64.* 17.08.05, 14:31
      emporio armani - ten pierwszy - złotawy
      • Gość: maxi Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 20:56
        armani czerwone.
        • Gość: www Re: Perfumy o zapachu GUMY DO ŻUCIA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 14:35
          Co jescze??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka