Dodaj do ulubionych

która ma suszarke jonizującą??? albo prostującą:))

IP: 85.219.162.* 11.10.05, 10:06
dziewczyny, napiszcie cos o niej:) jak dziala? czy rezultaty sa inne niz po
zwyklej suszarce? mam geste, sztywne wlosy, ktore zima elektryzuja sie na
potege. walka z prostownica co 2gi dzien nie dla mnie, szkoda mi czasu. moze
ta suszarka jakos tak wygladza i dyscyplinuje wlosy??? szukalam na wizazu
jakiegos info, ale tam wszystko o prostownicach a o tej suszarce nic.
o kurcze dziewczyny !!!!!!!!!!!!! w trakcie jak to pisalam na tvp2 byla
reklama suszarki rowenta o nazwie lissima. ze niby prostuje w trakcie suszenia:)
moze ktoras ja ma? to jakas nowosc?
Obserwuj wątek
    • maarzenka napiszcie coś o tej Lissimie 14.10.05, 13:44
      ja też bym chciała wiedzieć jakie są efekty stosowania tej Lissimy. Proszę,
      napiszcie cos jeśli wiecie.. :)
    • dorota100 Re: która ma suszarke jonizującą??? albo prostują 14.10.05, 14:03
      Żadne, niby ma zbierać ładunki i włosy mają być błyszczące i gładkie. Efekt
      taki sam jak po zwykłej suszarce. Ja uparłam się i dostałam taką w prezencie.
      Jestem zawiedzona, starta szmalu. Dopiero teraz przyszła refleksja,
      porozmawiała ze swoim fryzjerem. Bardzo go rozbawiłam, słyszał już też o
      suszarkach z laserem??????? Ja bym sobie odpuściła ten zakup.
      • roxana55 Re: która ma suszarke jonizującą??? albo prostują 14.10.05, 14:09
        Ja miaam podobnie:( Tez sie uparlam ze musze miec taki "wynalazek" i meczylam
        mame dopoki mi jej nie kupila i zamiast "jedwabiscie prostych wlosow"
        otrzymalam jedynie gniew mamy kiedy zobaczyla ze suszarka za ktora tyle
        zaplacila, nie przynosi ZADNYCH efektow!! Beznadzieja :/
        • Gość: czekoladopodobna Re: która ma suszarke jonizującą??? albo prostują IP: 85.219.162.* 14.10.05, 16:33
          wiecie co, podumalam podumalam i na wizazu jeszcze posiedzialam i w koncu
          zdecydowalam sie na pewien zakup. ale nie tej suszarki tylko profesjonalna
          prostownice efalock champion, dziewczyny na wizazu daja same super noty, podobno
          najnajnaj prostownica. a suszarka wystarczy mi zwykla skoro piszecie ze ona nic
          nie daje. szkoda kasy, jeszcze mnie krew zaleje ze wywalilam niepotrzebnie 2
          stowy...
          jak tylko dostane prostownice to wam napisze czy rzeczywiscie taka rewelka.
          jesli chcecie:))
          • vanillla3 Re: która ma suszarke jonizującą??? albo prostują 14.10.05, 18:00
            he . ja mam suszarke Rowenty lissima. nieprawda jest ze to nawosc bo mam ja juz
            jakies 1,5 roku. prawda jednak ze doskonale prostuje wlosy, jak sie dodatkowo
            uzeyje jakiegos wspomagajacego kosmetyku, to wogole- rewelacja! ciezko jednak
            uchwycic wlost przy samej glowie w ten sprzet. ja dlatego na poczatku susze
            normalnie wlosy przy skorze, dopiero pozniej wydziejam pasma wlosow i heja! o
            wiele szybciej niz prostownica( i chyba mniej szkodzi), a efekt identyczny! ja
            placilam za nia 129 zl, teraz jak weszla reklama widzialam ja w sklepach za
            179zl. mimo to polecam zakup!
            • Gość: hania Re: która ma suszarke jonizującą??? albo prostują IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 20:08
              Mam suszarkę jonizujacą Philipsa HP 4882. Jedyne co zauważyłam to to że włosy
              przestały mi się elektryzować.
            • Gość: roxy Re: która ma suszarke jonizującą??? albo prostują IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 12:47
              może dlatego wyższa cena, że ten nowy model jest "jonizujący", a starszy nie.
              Starsze sa po ok. 130 zł, a nowsze ok. 180 zł. Starsza jest fioletowa, a nowsza
              bordowa, tyle udało mi się ustalić szperając w internecie.
    • Gość: Kim Re: która ma suszarke jonizującą??? albo prostują IP: *.0101.adsl.tele2.no 14.10.05, 20:13
      Mam jonizującą Zeptera.jak dla mnie szybko suszy i wlosy nie są takie suche i
      matowe jak po innych suszarkach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka