Dodaj do ulubionych

słynna przerwa między udami

03.03.07, 16:42
czy to sprawka figury czy masy ciała? bo ja już nie wiem nie jestem gruba ani
za chuda... jestem szczupła i nie mam takiej przerwy a chciałabym i nie wiem
jaki jest na to sposób a dziewczyny które ową przerwę mają narzekają... ech
ja już nie wiem.. ostatnio się odchudzałam i schudłam ale uda i tak są
złączone
Obserwuj wątek
    • madziululka82 Re: słynna przerwa między udami 03.03.07, 16:44
      janiestety taka przerwe mam:(:(
      • kasienka340 Re: słynna przerwa między udami 03.03.07, 16:48
        i narzekasz?? ja bym chciała bo zgrabnie to wygląda, no chybaże jest strasznie
        duża i można tam jeszcze jedną noge mieć:D
        • madziululka82 Re: słynna przerwa między udami 03.03.07, 16:52
          no nie jest duza ale zaraz zmierze ta przerwe i ci powiem jaka jest :)
          • kasienka340 Re: słynna przerwa między udami 03.03.07, 16:56
            to się ciesz!!! mi się to strasznie podoba, i nie wiem co mam zrobić. Pewnie
            mam taka figure i musiałabym duużo schudnąć. Jestem szczupła i nie chcę
            wyglądać jak kościotrup :) będę musiała obejść się bez tej przerwy .. a szkoda :
            (
          • kreatywni Re: słynna przerwa między udami 04.03.07, 18:42
            A ja nie mam i się cieszę. Nie podoba mi się ta przerwa między udami. Są
            ćwiczenia gimnastyczne dla tych co nie mają a chcę mieć i dla tych co maja a
            nie chcą mieć.

Pozdrawiam
            Ania
            • kasienka340 Re: słynna przerwa między udami 05.03.07, 16:28
              a mogłabyś zdradzić jakie to są ćwiczenia??
        • madziululka82 Re: słynna przerwa między udami 03.03.07, 16:53
          a tobie chodzi o przerwe jak złaczasz nogi czy w ogle o [przerwe bez wzgledy na
          to w jakej pozycji sie znajdja uda.
          bo ja jak mam złaczone nogi to mam przerwe niestety wynoszącą 1 cm :( taka
          luczke miedzy nogami:(
          • kasienka340 Re: słynna przerwa między udami 03.03.07, 16:58
            no to w sam raz:D taką mogłabym mieć :) no jak ja stane w lekkim rozkroku to
            dopiero mam przerwe okolo 1cm
            • purecharm Re: słynna przerwa między udami 03.03.07, 17:17
              Ty chyba zartujesz. Nie ma nic brzydszego niz przerwa miedzy nogami, mimo iz nogi masz zlaczone...
              • kasienka340 Re: słynna przerwa między udami 03.03.07, 17:21
                Twoim zdaniem. Mi się to podoba:)
              • madziululka82 kasienko a ile masz w udzie najszersze miejsce? 03.03.07, 17:22
                moze masz za grube uda?co??
                zmierz jak mozesz i masz metr w domu :)
                • kasienka340 Re: kasienko a ile masz w udzie najszersze miejsc 03.03.07, 17:37
                  mam 51cm
                  • madziululka82 Re: kasienko a ile masz w udzie najszersze miejsc 03.03.07, 17:39
                    51 cm tylko??o kurcze to strasznie malo..powinnas miec szpare:)
                    chyba ze jestes bardzo niska to co innego:)
                    • kasienka340 Re: kasienko a ile masz w udzie najszersze miejsc 03.03.07, 17:41
                      no właśnie wiem:( Mam 165 wzrostu. Juz mam takie uda i chyba nic nie poradze
    • patriaszeprudy miom zdaniem to kwestai figury(jednak) ja 03.03.07, 18:23
      mialam zawsze taka przerwe- i ja lubie z czysto pragmatycznych wzgledow- dzinsy
      sie nie przecieraja w udach;)
      fakt ze mam 49cm w udzie...

moja siostra miala bardzo zgrabne nogi(teraz mniej)ale ZAWSZE jej sie spodnie
      wycieraly w udach.moglaby gazete niesc miedzy udami- i by nie wypadla;)
      • kasienka340 Re: miom zdaniem to kwestai figury(jednak) ja 03.03.07, 19:54
        też tak uważam. Kiedyś mi się wycierały dżinsy między nogami i przez to
        musiałam zaraz kupować nowe:/ teraz już mi się tak nie wycierają no chybaże są
        bardzo stare... może jest jakaś poprawa:) spróbuje schudnąć jeszcze ;D
        • napolnoc Re: miom zdaniem to kwestai figury(jednak) ja 03.03.07, 20:31
          Przerwa (duza) jest zazwyczaj spowodowana krzywymi nogami. Jesli dziewczyna
          stojac z zlaczonymi stopami ma przerwe i jej nogi w zadnym miejscu sie nie
          dotykaja, to ma po prostu krzywe nogi. I wcale ladnie to nie wyglada. Zgrabne i
          proste nogi maja trzy przerwy, miedzy kostka a najgrubszym miejscem lydki, potem
          pod kolanem i ostatnia miedzy udami. Dziewczyny co zas wogole nie maj zadnej
          przerwy tez maja krzywe nogi.
    • marylka1000 Re: słynna przerwa między udami 03.03.07, 20:47
      to nie jest wyznacznik w zadnym wypadku
      • crunch4 Re: słynna przerwa między udami 04.03.07, 06:33
        haha to sie nazywa wyrwa miedzy nogami, ciesz sie ze masz proste
    • lalumek Re: słynna przerwa między udami 04.03.07, 10:13
      taka przerwa zalezy tylko i wylacznie od ksztaltu nog;) mam przerwe miedzy
      udami, nie mam krzywych nog (jak tu poprzednie dziewczyny twierdzily;)) kiedy
      bylam grubsza, przerwa nie znikla-tak wiec nie zalezy to takze od masy ciala.
      Moja siostra takowej przerwy juz nie ma, choc jest takze szczupla. I nigdy
      takiej przerwy nie miala:) inny ksztalt nog-i tyle :P
      • babsi.b Re: słynna przerwa między udami 04.03.07, 10:50
        To bardziej zalezy od bioder a nie od ksztaltu nog. Kto ma szerokie biodra (chodzi oczywiscie o rozstaw kosci nie tluszcz) ten ma taka przerwe.
        Ja mam dosc waskie biodra i takiej przerwy nie mam z czego sie ogromnie ciesze!
        • wrrotka Re: słynna przerwa między udami 04.03.07, 12:41
          babsi.b masz chyba racje, ja niestety mam szeroką miednice w stosunku do reszty
          ciała i tą "wyrwe" posiadam. ma aż 2,5 cm :( nogi nigdy nie były moim atutem...
          Jedyny plus, że nigdy mi sie spodnie nie przecieraja:p
        • mysz.koscielna Re: słynna przerwa między udami 04.03.07, 12:45
          No pewnie! ja też sie ciesze,że czegoś takiego nie mam - to wygląda jakby
          dwupłatowiec mógł przelecieć między nogani - złączonymi w dodatku!
          Czasem sie zastanawiam, dlaczego dziewczyny z takim defektem uporczywie
          wkładaja obcisłe spodnie, które to podkreślają?
          Naprawde, nie chce nikogo dyskrymminować, ale to nie jest ładne...
          • 1dycha Re: słynna przerwa między udami 04.03.07, 13:07
            a ja marzę o takiej przerwie...
            • mysz.koscielna Re: słynna przerwa między udami 04.03.07, 13:32
              poważnie, PODOBAJĄ Ci się takie pałąkowate w udach nogi z dziurą u góry?
              hmmmm, ja to zawsze niezbyt estetycznie odbierałam, tak samo jak chodzenie ze
              stawianiem stóp do środka, no ale cóż, są gusta i guściki:)...
              • silencia22 Re: słynna przerwa między udami 04.03.07, 15:32
                hahaha! ale sie usmialam! wy naprawe nie wiecie o co chodzi z tą przerwą?to
                jest wyznacznik zgrabnych i szczuplych ud!nie chodzi o to zeby miec przerwe na
                calej dlugosci nog..przerwa musi byc:
                1)miedzy udami
                2)druga miedzy gornymi częsciami piszczeli tuz pod kolanami
                3)miedzy dolnymi czesciami pisczeli tuz nad kostkami-trzecia przerwa

i nie oszukujcie sie-to jest wyznacznik zgrabnych nog!
                • arieska Re: słynna przerwa między udami 04.03.07, 17:06
                  silencia22 napisała:
                  > i nie oszukujcie sie-to jest wyznacznik zgrabnych nog!

To Ty sie oszukujesz. Zgrabne i szczuple nogi nie sa rownoznaczne z dziura,
                  przez ktora pies z buda by przelecial. Znam duzo szczuplych (jesli nie chudych)
                  dziewczyn, ktore jednak tej przerwy nie maja pomimo cieniutkich udek. To kwestia
                  budowy, kosci, a nie tylko wagi i "zgrabnosci".
                  • kasienka340 Re: słynna przerwa między udami 05.03.07, 16:27
                    to zależy kto jak woli i co komu się podoba. Ja chciałabym mieć taką przerwe
                    bardzo oczywiście nie dużą! ale żeby była... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka