Dodaj do ulubionych

Bailine -elektrostymulacja warto?

04.04.08, 00:18
oglasza sie salon z Krakowa-byl ktos na tych zabiegach?warto sie
wybrac?
Obserwuj wątek
    • vilejka Re: Bailine -elektrostymulacja warto? 06.04.08, 00:30
      Nie warto! ja chodziłam z córką własnie do Krakowa i uwazam,ze
      wyrzuciłam w błoto ponad 2 tys złotych ( nie licząc dojazdów, bo
      jestem spoza krakowa)Efekt był zaden, choc podobno "na inne panie
      działa"...Ja juz bym sie nie dała na to nabrać.
      • ag-az Re: Bailine -elektrostymulacja warto? 06.04.08, 13:40
        Też interesowałam się serią zabiegów elektrostymulacji i też w różnych miejscach
        panie w gabinetach/salonach mówiły mi, że "na jedne panie działa, a na drugie
        nie...". Tak naprawdę jest ze wszystkimi zabiegami. Tylko w jednym salonie pani
        była szczera i powiedziała mi, że efekty są jak połączy się dwa a nawet trzy
        różne zabiegi ze sobą np.: endermologia ( czy body health - to samo pod inną
        nazwą ) uzupełniona właśnie elektrostymulacją i dieta i jeszcze raz dieta ;-)))

• vilejka Re: Bailine -elektrostymulacja warto? 06.04.08, 14:23
          no własnie, dieta to podstawa, wtedy nawet zabiegi nie są
          potrzebne, zwłaszcza, że są wyjątkowo nieprzyjemne:/ Ja co prawda
          zmieniłam wtedy dietę -zalecaja jeśc zgodnie z grupa krwi, ale mi
          to i tak nic nie dało. Jak przejdziesz na diete i dodasz do tego
          rower albo basen to efekt bedzie znacznie lepszy. Baillaine
          szczerze NIE POLECAM!
          • madzinka2 Re: Bailine -elektrostymulacja warto? 28.05.08, 22:24
            goraco polecam bo sama na wlasnej skorze i ciele wyprobowalam:)
            Efekty sa juz przy 4-5 wizycie.Zabiegow trzeba wziasc 10:).Mniej cm
            w obwodach ud talii brzucha.Ja zaufalam i absolutnie nie
            zaluje:)).Polecam goraco gabinet w Krakowie.Pani dietetyczka rowniez
            doradzi i zaradzi:)
            Namiary podam na magda.pb@wp.pl
            pozdrawiam
            • kat_ja1 Re: Bailine -elektrostymulacja warto? 29.05.08, 00:19
              szczerze odradzam. skorzystałam z zabiegu darmowego, próbnego w salonie w wawie. skurcz mięsni owszem czuć.....tylko gdzie jest rozkurcz???Koleżanka, z którą byłam, dała się namówić na serię zabiegów. dziewczyna wagi 62 kg, przy 172, niespecjalnie fanatyczka sportu, a więc ciało lekko galaretowate i cellulit stopnia 2. skóra lekko się ujędrniła, obwody jakie miała, takie były. efekty były tylko tuż po zabiegu, kiedy skóra była naprężona i zaróżowiona....ale taki efekt można uzyskać masażami i do tego kupić dobry czy wręcz luksusowy krem do ciała, a niekoniecznie trzeba wydawać 2500 bo tyle ją to kosztowało. A koleżance madzince radzę, żeby swoją reklamę trochę zmieniała, przynajmniej kolejność słów, bo taki sam tekst, łącznie z telefonem, zamieściła na vitalii......żenujące trochę...naciągać ludzi na zabiegi, które nic nie są warte, a kosztują niemało........
              • madzinka2 Re: Bailine -elektrostymulacja warto? 29.05.08, 15:19
                nie wiem o jakim to sprzecie mówisz który to nie sprawdzil sie w
                elektrostymulacji ( bailine?-to nazwa moze jego?).Ale ja przeszlam
                serie zabiegów na sprzecie o zupelnie innej nazwie.Pisze i chwale
                nie po to zeby robic komuś reklame gabinetu tylko po to zeby
                zaproponowac dziewczyna taka droge przeze mnie sprawdzona.Ja
                stracilam w obowdzie w tych miejscach w ktorych potzrebowalam.A co
                do rozkurczu to jakto nie ma?Ten sprzet dzialal tak ze najpierw powo
                dowal skurcz miesni np jednej nogi potem prad przechodzil z praca
                na noge druga i po chwili zapracowaly obie.Wiec jak widac nastepowal
                skurcz zeby zaraz po tym rozkurczyc miesnien.Wiec moje zadowolenie
                jest wyrazne i stad zacheta do wyprobowania na sobie.
                • suzanna Re: Bailine -elektrostymulacja warto? 29.05.08, 20:43
                  Warto!!! Po dwoch miesiacach zabiegow (2 razy w tyg.), diecie pt.
                  nie jem slodyczy - 5 kg mniej, cellulit zredukowany o ok. 80%, skora
                  jest jedrniejsza i ogolnie lepiej sie ze soba czuje. Nie
                  wypowiadajcie sie po jednym zabiegu, bo tak samo jak efekt
                  zaniedbania nie jest kwestia jednego dnia, tak jeden zabieg nie
                  spowoduje, ze bedziecie mialy od razu super gladkie cialka bez
                  cellulitu. Trzeba pochodzic i sie pomeczyc, do tego stosowac sie do
                  diety. Nie ma cudow. PS Bardziej bym nie wierzyla w te wszystkie
                  super - antycellulitowe kremy. Tu chodzi o pobudzenie naczyn
                  krwionosnych i rozbicie zdeformowanej tkanki tluszczowej (grudki
                  cellulitowe) ktore zyskacie tylko intensywnym treningiem lub masazem
                  (a to zapenia bailine). Jak bym miala jeszcze raz wydac te kase, to
                  bez wachania wybralabym bailine. Przynajmniej bez wstydu bede mogla
                  pokazac sie na plazy :). Pierwszy raz od czasow uuuuhuhuhu...:)
                  • madzinka2 Re: Bailine -elektrostymulacja warto? 29.05.08, 21:12
                    wielkie gratulacje:)))
                    Tak to wlasnie jest.Jak sie podejdzie do tematu powaznie a nie
                    podpina sie przegryzajac czekolade i wypatruje efektow po pierwszym
                    razie to zadowolenie gwarantowane:)))

pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka