calineczka50 04.04.08, 00:18 oglasza sie salon z Krakowa-byl ktos na tych zabiegach?warto sie wybrac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vilejka Re: Bailine -elektrostymulacja warto? 06.04.08, 00:30 Nie warto! ja chodziłam z córką własnie do Krakowa i uwazam,ze wyrzuciłam w błoto ponad 2 tys złotych ( nie licząc dojazdów, bo jestem spoza krakowa)Efekt był zaden, choc podobno "na inne panie działa"...Ja juz bym sie nie dała na to nabrać. Odpowiedz Link Zgłoś
ag-az Re: Bailine -elektrostymulacja warto? 06.04.08, 13:40 Też interesowałam się serią zabiegów elektrostymulacji i też w różnych miejscach panie w gabinetach/salonach mówiły mi, że "na jedne panie działa, a na drugie nie...". Tak naprawdę jest ze wszystkimi zabiegami. Tylko w jednym salonie pani była szczera i powiedziała mi, że efekty są jak połączy się dwa a nawet trzy różne zabiegi ze sobą np.: endermologia ( czy body health - to samo pod inną nazwą ) uzupełniona właśnie elektrostymulacją i dieta i jeszcze raz dieta ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
vilejka Re: Bailine -elektrostymulacja warto? 06.04.08, 14:23 no własnie, dieta to podstawa, wtedy nawet zabiegi nie są potrzebne, zwłaszcza, że są wyjątkowo nieprzyjemne:/ Ja co prawda zmieniłam wtedy dietę -zalecaja jeśc zgodnie z grupa krwi, ale mi to i tak nic nie dało. Jak przejdziesz na diete i dodasz do tego rower albo basen to efekt bedzie znacznie lepszy. Baillaine szczerze NIE POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
madzinka2 Re: Bailine -elektrostymulacja warto? 28.05.08, 22:24 goraco polecam bo sama na wlasnej skorze i ciele wyprobowalam:) Efekty sa juz przy 4-5 wizycie.Zabiegow trzeba wziasc 10:).Mniej cm w obwodach ud talii brzucha.Ja zaufalam i absolutnie nie zaluje:)).Polecam goraco gabinet w Krakowie.Pani dietetyczka rowniez doradzi i zaradzi:) Namiary podam na magda.pb@wp.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kat_ja1 Re: Bailine -elektrostymulacja warto? 29.05.08, 00:19 szczerze odradzam. skorzystałam z zabiegu darmowego, próbnego w salonie w wawie. skurcz mięsni owszem czuć.....tylko gdzie jest rozkurcz???Koleżanka, z którą byłam, dała się namówić na serię zabiegów. dziewczyna wagi 62 kg, przy 172, niespecjalnie fanatyczka sportu, a więc ciało lekko galaretowate i cellulit stopnia 2. skóra lekko się ujędrniła, obwody jakie miała, takie były. efekty były tylko tuż po zabiegu, kiedy skóra była naprężona i zaróżowiona....ale taki efekt można uzyskać masażami i do tego kupić dobry czy wręcz luksusowy krem do ciała, a niekoniecznie trzeba wydawać 2500 bo tyle ją to kosztowało. A koleżance madzince radzę, żeby swoją reklamę trochę zmieniała, przynajmniej kolejność słów, bo taki sam tekst, łącznie z telefonem, zamieściła na vitalii......żenujące trochę...naciągać ludzi na zabiegi, które nic nie są warte, a kosztują niemało........ Odpowiedz Link Zgłoś
madzinka2 Re: Bailine -elektrostymulacja warto? 29.05.08, 15:19 nie wiem o jakim to sprzecie mówisz który to nie sprawdzil sie w elektrostymulacji ( bailine?-to nazwa moze jego?).Ale ja przeszlam serie zabiegów na sprzecie o zupelnie innej nazwie.Pisze i chwale nie po to zeby robic komuś reklame gabinetu tylko po to zeby zaproponowac dziewczyna taka droge przeze mnie sprawdzona.Ja stracilam w obowdzie w tych miejscach w ktorych potzrebowalam.A co do rozkurczu to jakto nie ma?Ten sprzet dzialal tak ze najpierw powo dowal skurcz miesni np jednej nogi potem prad przechodzil z praca na noge druga i po chwili zapracowaly obie.Wiec jak widac nastepowal skurcz zeby zaraz po tym rozkurczyc miesnien.Wiec moje zadowolenie jest wyrazne i stad zacheta do wyprobowania na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
suzanna Re: Bailine -elektrostymulacja warto? 29.05.08, 20:43 Warto!!! Po dwoch miesiacach zabiegow (2 razy w tyg.), diecie pt. nie jem slodyczy - 5 kg mniej, cellulit zredukowany o ok. 80%, skora jest jedrniejsza i ogolnie lepiej sie ze soba czuje. Nie wypowiadajcie sie po jednym zabiegu, bo tak samo jak efekt zaniedbania nie jest kwestia jednego dnia, tak jeden zabieg nie spowoduje, ze bedziecie mialy od razu super gladkie cialka bez cellulitu. Trzeba pochodzic i sie pomeczyc, do tego stosowac sie do diety. Nie ma cudow. PS Bardziej bym nie wierzyla w te wszystkie super - antycellulitowe kremy. Tu chodzi o pobudzenie naczyn krwionosnych i rozbicie zdeformowanej tkanki tluszczowej (grudki cellulitowe) ktore zyskacie tylko intensywnym treningiem lub masazem (a to zapenia bailine). Jak bym miala jeszcze raz wydac te kase, to bez wachania wybralabym bailine. Przynajmniej bez wstydu bede mogla pokazac sie na plazy :). Pierwszy raz od czasow uuuuhuhuhu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
madzinka2 Re: Bailine -elektrostymulacja warto? 29.05.08, 21:12 wielkie gratulacje:))) Tak to wlasnie jest.Jak sie podejdzie do tematu powaznie a nie podpina sie przegryzajac czekolade i wypatruje efektow po pierwszym razie to zadowolenie gwarantowane:))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś