panti2 09.11.05, 15:45 bo ja np. stojąc w sklepie mam czasem wrazenie jakby ktoś mnie ciągnął do tyłu choć stoję prosto strasznie dziwne uczucie podobno może być wynikiem niedokrwienia mózgu a może...jakiegoś guza o rany panikuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
musia2002 Re: czy macie czasem zachwiania równowagi? 09.11.05, 15:48 Tak czasem mam cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamarka Re: czy macie czasem zachwiania równowagi? 09.11.05, 16:23 Takie objawy może mieć lekka padaczka, guz mózgu, jakiś krwiak itp... Ale może to być również zmęczenie, głód itp Na forum Ci nikt diagnozy nie postawi. Jeśli Zdarza Ci się to od dłuższego czasu albo się nasila albo po prostu niepokoi, idź do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
julia246 Re: czy macie czasem zachwiania równowagi? 09.11.05, 17:38 Ja tak mam ale to błędnik nic więcej, to ma moja babcia, mama a teraz ja, jest nieprawidłowo położony, i tak się dzieje. Może to być też zapalenie błędnika, idz do laryndologa, albo neurologa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
anek.anek Re: czy macie czasem zachwiania równowagi? 09.11.05, 19:25 Przy najbliższej okazji powiedz o tym interniście. Niech zbada ci ciśnienie, zleci jakieś poszerzone badania krwi i ew. wizytę u specjalisty. Jeśli to sięzdarza często to faktycznie może świadczyć o jakiejś nieprawidłowości - ale absolutnie nie musi to być guz Odpowiedz Link Zgłoś
mruczek96 Re: czy macie czasem zachwiania równowagi? 09.11.05, 20:33 ja mam czasem. glownie wieczorami. najczesciej po wejsciu na emame. mowicie - zapalenie blednika? moze byc, moze byc... Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_kot Re: czy macie czasem zachwiania równowagi? 09.11.05, 20:51 Mruczusiu, piękną masz sygnaturkę! Taką... przyjacielską Wiem, że nie na temat, bo a takich zaburzeń nie mam; ale - zdrowia życzę! Odpowiedz Link Zgłoś