grejdi 24.08.06, 10:33 Tak się cieszę!A już myślałam, że nic z tego. Acha, będę pracować w przedszkolu. Może to nie szczyt marzeń, ale pół roku bezrobocia weryfikuje marzenia. Pozdrawiam bardzo radośnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radekzbroda Re: Juuuhuuuu Dostałam pracę!!! 24.08.06, 13:56 Gratulacje!! Też miałem podobnie (znaczy poza tym przedszkolem), jak ktos liznłą bezrobocia to potem praca jest czymś wspaniałym :) A więc życzę miłych dzieci, miłych rodziców, rozumnej przełożonej :) Odpowiedz Link
sensamilla Huraaa! 04.08.07, 13:02 Witam, pragnę sie pochwalić - od wrzesnia zaczynam pracę (i staż) w wiejskiej szkole podstawowej (mała szkoła, klasy 4-6 po 15 osób) - mam nadzieję że będzie mi sie miło pracowało :-) Aha, będę matematyczką :-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
iguloo Re: Huraaa! 04.08.07, 16:29 Gratuluję:) Ja też od września zaczynam pracę w szkole (ponadgimnazjalnej)- będę prowadziła rewalidację indywidualną!....i rozpocznę staż (akurat na 30 urodziny)! Odpowiedz Link
sunnysmile Re: Huraaa! 06.08.07, 22:03 sensamila - a Ty przypadkiem nie będziesz uczyła w małej wiejskiej szkole w woj. śląskim? akurat w tej, z której odchodzę szukali matematyka :) Opis pasuje :) Odpowiedz Link
sensamilla Re: Huraaa! 06.08.07, 22:42 dolny śląsk.. a dokładnie z jakiej miejscowości odchodzisz...??? Odpowiedz Link
sunnysmile Re: Huraaa! 07.08.07, 10:34 Ja odeszłam z małej miejscowości ale na Górnym Śląsku. Czyli to jednak nie Ty, a szkoda :( Bo coś czuję, że dzieciaki miałyby fajną nauczycielkę :) Odpowiedz Link