Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

agencje nieruchomości-czy opłaca sie wnich praca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 21:14
    Zamierzam szukać pracy wtakich agencjach czy to sie opłaca.Jak to wygląda,ktoś
    wie.Dzieki
    Obserwuj wątek
      • Gość: jjjjjj Re: agencje nieruchomości-czy opłaca sie wnich pr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 22:44
        może ktoś ci powie bo ja nie mam pojęcia
      • Gość: airis Lepiej się w to nie pakować, zależy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 07:06
        Wszystko zależy nie tyle od twojej umiejętności wyszukiwania ofert co od
        możliwości, jakie daje takie biuro. Moja matka pracuje w takim, gdzie dwoje
        szefów (jeszcze dzieci - jedno 24 lata, drugie prawie 30) na nic praktycznie nie
        wykłada kasy. Popołudniami nie można korzystać z telefonu, bo przyjeżdża szef,
        żeby podpinać się pod łącze, nie mają internetu (a teraz można przesyłać
        przecież zdjęcia z ofertami - nie rozumiem, jak można mieć tak wszystko w dupie
        we własnej firmie :| kompletnie nie idą za duchem czasu), komputer - atrapa,
        wszystko jest poblokowane i nie można odczytywać z płyty czy dyskietki, żeby
        broń Boże nikt nie drukował. Niekiedy kasę samemu trzeba wykładać na ogłoszenia,
        bo pan "zapomina". Nie mówiąc o stronie internetowej, którą im zrobiłam już
        ponad dobry miesiąc temu i do dziś kasy za to nie dostałam, bo nie można się
        doprosić. Wybieraj przede wszystkim duże firmy, a nie pseudo-interesy typu
        Krzak, bo szefowie wyraźnie coś kręcą (z reguły wygląda to tak, że bez umowy
        będziesz na czarno popieprzać na mieście, a klientów sprzątną ci twoi "szefowie"
        [no chyba, że masz licencję to zupełnie co innego ;)))]. Wszystko zależy od
        podejścia - moja matka trafiła na wyjątkowych kretynów, ale że pracować jej się
        już nie chce, więc się w to bawi od kilku miesięcy. Jak masz jeszcze jakieś
        pytania to dawaj :))) Pozdrawiam.
        • Gość: Jacek Re: Lepiej się w to nie pakować, zależy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:56
          nie pakuj sie
          • Gość: xx Re: Lepiej się w to nie pakować, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 23:04
            Ja również odradzam.
            Stracisz bardzo dużo czasu, benzyny w swoim prywatnym samochodzie i pieniędzy
            na telefon. Ale najgorsze będzie obżeranie się z niektórymi klientami - ludzie
            potrafią być naprawdę okropni.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka