Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

gdzie mozna pograc w curling we wroclawiu?

07.03.06, 16:09
    Obserwuj wątek
      • martin914 Re: gdzie mozna pograc w curling we wroclawiu? 07.03.06, 16:29
        O ile mi wiadomo, to we Wrocławiu nie ma żadnego klubu. Najbliżej jest chyba do
        Gliwic. Zawsze możecie pomyśleć o założeniu własnego klubu na dolnym śląsku.
        Pozdrawiam.M.K.
        • hopp-schwiiz Re: gdzie mozna pograc w curling we wroclawiu? 07.03.06, 19:42
          a w Swidnicy nic nie ma ??
          • antraks_kkc Re: gdzie mozna pograc w curling we wroclawiu? 08.03.06, 19:17
            We Wrocławiu studiuje teraz 3 zawodników drużyny reprezentacji Polski juniorów
            (Kamil, Przemek i ja - WItek). Bardzo zależałoby nam na potrenowaniu z nową
            ekipą właśnie we Wrocławiu. Jesteśmy tu jednak zupełnie nowi i nie mamy pojęcia
            jak i z kim załatwiać lodowisko. Jeżeli ktoś ma takie możliwości to zapraszam
            do kontaktu - antraks@wp.pl będzie lodowisko i kamienie, będzie super zabawa i
            gra:)! Najbliższym klubem jest KKC Piechowice. W Świdnicy juz raczej nie
            trenują.
            • punijczyk Re: gdzie mozna pograc w curling we wroclawiu? 09.03.06, 10:41
              Rany! Dużo bym dał by pograć w Curling. NIgdy nie miałem okazji, ale fascynuje
              mnie ta dyscyplina...

Chętnie dołączę do inicjatywy utworzenia klubu we Wrocku!
              • lobuz12 Re: gdzie mozna pograc w curling we wroclawiu? 09.03.06, 14:20
                Mozliwe że niedługo do wrocka na studia przyjedzie ekipa z wałbrzycha
                • punijczyk Re: gdzie mozna pograc w curling we wroclawiu? 10.03.06, 10:24
                  Studenci, nie studenci, jaka to różnica?
                  Pytanie - gdzie można grać?;-) I z kim?;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka