martin914 Re: gdzie mozna pograc w curling we wroclawiu? 07.03.06, 16:29 O ile mi wiadomo, to we Wrocławiu nie ma żadnego klubu. Najbliżej jest chyba do Gliwic. Zawsze możecie pomyśleć o założeniu własnego klubu na dolnym śląsku. Pozdrawiam.M.K. Odpowiedz Link Zgłoś
hopp-schwiiz Re: gdzie mozna pograc w curling we wroclawiu? 07.03.06, 19:42 a w Swidnicy nic nie ma ?? Odpowiedz Link Zgłoś
antraks_kkc Re: gdzie mozna pograc w curling we wroclawiu? 08.03.06, 19:17 We Wrocławiu studiuje teraz 3 zawodników drużyny reprezentacji Polski juniorów (Kamil, Przemek i ja - WItek). Bardzo zależałoby nam na potrenowaniu z nową ekipą właśnie we Wrocławiu. Jesteśmy tu jednak zupełnie nowi i nie mamy pojęcia jak i z kim załatwiać lodowisko. Jeżeli ktoś ma takie możliwości to zapraszam do kontaktu - antraks@wp.pl będzie lodowisko i kamienie, będzie super zabawa i gra:)! Najbliższym klubem jest KKC Piechowice. W Świdnicy juz raczej nie trenują. Odpowiedz Link Zgłoś
punijczyk Re: gdzie mozna pograc w curling we wroclawiu? 09.03.06, 10:41 Rany! Dużo bym dał by pograć w Curling. NIgdy nie miałem okazji, ale fascynuje mnie ta dyscyplina... Chętnie dołączę do inicjatywy utworzenia klubu we Wrocku! Odpowiedz Link Zgłoś
lobuz12 Re: gdzie mozna pograc w curling we wroclawiu? 09.03.06, 14:20 Mozliwe że niedługo do wrocka na studia przyjedzie ekipa z wałbrzycha Odpowiedz Link Zgłoś
punijczyk Re: gdzie mozna pograc w curling we wroclawiu? 10.03.06, 10:24 Studenci, nie studenci, jaka to różnica? Pytanie - gdzie można grać?;-) I z kim?;-) Odpowiedz Link Zgłoś