Dodaj do ulubionych

Skąd przybywamy............. 2 ..........427 +

01.07.05, 22:54
Skad przybywamy Autor: kla-ra Data: 11.10.2004 16:21

Witam serdecznie,moja 50-tka tuz,tuz,pierwsza dekada skorpiona i o dziwo
wcale mnie to nie przeraza.Proponuje tu wpisywac miejsca naszego
zamieszkania.Dzieki temu lepiej sie poznamy,a moze tez nawiazemy ze soba
przyjaznie,kto wie.Rozpoczynam: Klara-Krakow

Poniżej link do części 1

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=16593622
(a piszcie też coś więcej o sobiesmile)
Obserwuj wątek
    • ligia12 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 01.07.05, 23:03
      dla przypomnienia trzecia dekada strzelca i będzie 50-tka
      ligia Kraków
      • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 01.07.05, 23:06
        Witam z.........30 raz wink)))))))
        • regine Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 02.07.05, 10:30
          regine - W-wa Zach.
          • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 02.07.05, 10:33
            Czy chodzi Ci o to, żebym Cię po raz 50-ty powitała? wink))))))))))))))No, dobra:
            Witam Cię baaaaaardzo serdecznie.
            • regine Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 02.07.05, 14:13
              O to chodziło smile))))
              Bardzo miłe powitanie!!!!
              Pomyślę, czy zostać z Wami,czy tu naprawdę jest tak miło jak piszecie?????
              Pożyjemy...Zobaczymy....Czy warto...smile))))))))))))))
              • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 02.07.05, 14:48
                Jak ja Cię Regino szurnę.......oberwiesz, pojade do tej zach. W-wki i zobaczysz
                wink))))))
                • fleur1 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 06.07.05, 10:02
                  Mieszkam w Jeleniej Górze, z zawodu jestem informatykiem, urodziłam się w
                  Cieplicach Sląskich Zdroju, karkonoskim uzdrowisku, które reforma
                  administracyjna skasowała z mapy.
                  Uwielbiam czytać ksiązki, przeczytałam ich tysiące.
                  Od jakiegoś czasu postanowiłam pojeździć po świecie i w ostatnim roku spędziłam
                  w Polsce tylko dwa miesiące. W czerwcu wróciłam z mojej najciekawszej podróży w
                  życiu, spędziłam najpiękniejsze wakacje, 3 miesiące w Izraelu.
                  Teraz idę do warsztatu po rower, pan miał mi sprawdzić przerzutki, napompować
                  koła i czekam aż zrobi się sucho na ulicach, chce pojeździć po okolicy, a jest
                  gdzie.
                  Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
                  • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 06.07.05, 10:11
                    Dzieki za prezentację smile
                    Jesteś już na liscie pod nr....................wink))))))))))))))))))))))
                    Poopowiadaj o swoich podrózach, mamy tu kilka tematycznych wątków, ale
                    najlepszym wydaje się być: "Podróże, wycieczki, spacery".....jest trochę niżej.
                    • grazyna10 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 13.07.05, 21:12
                      Przyjmiecie mnie do swego grona? Wlasnie niedawno doroslam do waszego forum.
                      Wczesniej z Wroclawia od 3,5 roku mieszkam w Holandii. Ekonomista z
                      wyksztalcenia obecnie na etacie kury domowej z wyboru. Nowy etat bardzo mi
                      odpowiada, nigdy nie myslalam, ze to jest takie fajne zjecie. Znak zodiaku
                      Blizniak czyli wszystkiego ciekawa, pelna pasji i zainteresowan. A poza tym
                      matka jednej corki, tesciowa jednego ziecia i babcia jednej wnuczki no i
                      przyjaciolka jednego myszowatego.
                      • mira54 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 13.07.05, 21:21
                        Witaj Grazynko, pozdrawiam Cie serdecznie i zapraszam do klikania na forum.
                      • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 13.07.05, 21:34
                        Witaj Grażynko-bliźniaczko.......ślicznie sie przedstawiłaś, a mnie najbardziej
                        zaintrygował "myszowaty" wink))))
                        Spróbuj nas trochę poczytać, a w miedzyczasie gadaj.......Spełniona
                        zawodowo "kura domowa", to właśnie to, no nie? smile))
                      • fanka8 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 13.07.05, 22:12
                        Grażynko, witam Cię z Wrocławia. Moze nawet, jak tu mieszkałaś, nasze drogi
                        kiedyś się skrzyżowały??
                        Polecam się jako źródło wiedzy, co piszczy we Wrocławiu smile)
                        • regine Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 13.07.05, 22:34
                          Witaj Grażynko, witaj smile))
                          Zawsze miło, poznać kogoś nowego,poczujesz się dobrze między nami,zobaczyszsmile))
                          Jak dorosłaś ,czyli masz takie same problemy jak i my ,żaglądaj w każdy kątek
                          na forum...A na pewno dowiesz się o nas więcej, pomoże Ci to ,na poznanie nas
                          bliżej...
                          Cieszę się,że jesteś z mamismile))
                          Witam bardzo serdecznie !!!
                          • wiktoria53 Grazyno 13.07.05, 23:05
                            Jesteś dobrym człowiekiem droga Grażynko. Mam syna Blizniaka to wiem co za
                            ludki są spod znaku bliźniąt. Witaj .
                            • maladanka Re: Grazyno 13.07.05, 23:54
                              witam i ja,wrocławianka na dobrowolnej emigracji w Beskidzie Niskim smile,bardzo
                              ciekawa jestem codziennego zycia w Holandii ale czy bym umiała zyć tam,gdzie
                              jest równiutko?
                              • grazyna10 Re: od Grazyny 14.07.05, 08:04
                                Dziekuje za serdeczne przyjecie. Postow jest tak strasznie duzo, ze nie dam
                                rady ich wszystkich przeczytac, ale bede sie wlaczala na biezaco.
                                "Myszowatego"juz wam wyjasniam. Na forum Mieszkam w Holandii jedna z dziewczyn
                                w sposob humorystyczny napisala historie prawdziwa Holandii powstania. Ostatnie
                                dziecko starych juz rodzicow wyszlo takie nie najladniejsze, takie jakies
                                myszowate i dali mu na imie Holender. Tak sie to slowo przyjelo, ze juz zadna
                                nie okresla swojego holenderskiego partnera inaczej jak myszowaty. Dla mnie
                                osobiscie brzmi to sympatycznie. A o zyciu w plaskim i deszczowym kraju jeszcze
                                wam napisze. Pozdrawiam wszystkich w piekny sloneczny poranek.
                                • natla Re: do Grazyny 14.07.05, 17:13
                                  ......z tym myszowatym, to fajna legenda i jakże przydatna na określienie
                                  chłopów (przynajmniej niektórychwink))))
      • cher1 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 09.09.05, 15:06
        mam to już za sobą od 11 miesięcy i da się z tym żyć
    • chcepogadac Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 14.07.05, 17:01
      to tez sie przedstawie, 8 grudnia 2004 juz bylasmile
      Podziwiam i ciesze sie, ze was odnalazlam!
      • natla Do chce pogadać...... 14.07.05, 17:16
        Fajnie, że juz tu byłaś, ale może wrócisz do poprzedniego nicka? No bo jak ja
        mam do Ciebie w skrócie mówić....chciątko?....chcica?....pogadółka......no
        kurcze jak?. wink)))
        • chcepogadac Re: Do chce pogadać...... 14.07.05, 17:30
          Nie bylam tu jeszcze.
          Dzis was odnalazlam.
      • gwiazda37 To może i mnie przyjmniecie......... 14.07.05, 18:05
        Coprawda do piędziesiatki troszkę mi brakuje ale chętnie podyskutuję na różne
        tematy. Jestem z Łodzi........sama bez chłopa.........
        • axsa Re: To może i mnie przyjmniecie......... 14.07.05, 18:07
          Witaj, Wchodź, tu nie ma bramkarza. Każdy może jak tylko chce.
          smile))
          • natla Re: To może i mnie przyjmniecie......... 14.07.05, 18:10
            Gwiazdeczko, super....odmłodzisz nas, zresztą małolatów, to tu mamy
            kilka wink)))))))))))))))))))))))))))))
            • gwiazda37 Re: To może i mnie przyjmniecie......... 14.07.05, 18:15
              Dzięki, podpowiedzcie mi proszę jak poruszać się po tym forum. Nie wszystko
              mogę znaleźć. A z Łodzi to pojawia się ktoś tutaj?
              • axsa Re: To może i mnie przyjmniecie......... 14.07.05, 18:37
                Trochę musisz rozejrzeć się sama. Po prostu - otwierasz interesujące Cie
                wątki, tak jak ten - czytasz, piszesz, albo czytasz i nie piszesz, bo akurat
                Cię to nie interesuje.
                Wiem, na razie masz problem, bo nie wiadomo za który wątek sie zabrać.
                Wejdź gdzies, na pewno masz coś interesującego do powiedzenia.
                smile))
                • natla Re: To może i mnie przyjmniecie......... 14.07.05, 18:51
                  Gwiazdeczko, już Ci wspólczuje...wink)) w tym gadulstwie sie wyznać, to nie lada
                  sztuka. Jak mnie przez kilka godzin nie ma, to juz głupieję i nadążyć nie mogę.
                  Zobacz sobie linki na głównej str, a potem radzę Ci, żebyś weszła w wątki
                  z dzisiejszego dnia....i tak duuuużo......żebyś była na bieżąco.........
                  z czasem połazisz powoli po reszcie....a jest co czytać.smile)))
                  • gwiazda37 Re: To może i mnie przyjmniecie......... 14.07.05, 19:12
                    Zdążyłam już co nieco przejrzeć. Niektóre tematy są bardzo kontrowersyjne ale
                    ciekawe. Powoli odnajdę się tutaj.
                    • natla Re: To może i mnie przyjmniecie......... 14.07.05, 19:19
                      Kontrowersyjne????.....a zarzucają nam za dużo słodyczy.wink))......ma nadzieję,
                      że sie do niczego nie przykleiszwink)))
                      Szukaj i odnajduj sie....
                      • gwiazda37 Re: To może i mnie przyjmniecie......... 14.07.05, 22:52
                        Spoko, nie będę się czepiać, to nie w moim stylu.
                        Ale mam dodatkowe pytanie. Rozejrzałam się już po forum i zaintrygowały mnie
                        fora ukryte. Co to jest? Czy aby móc tam coś skrobnąć to potrzebne jest jakieś
                        specjalne zaproszenie?
                        • natla Re: To może i mnie przyjmniecie......... 15.07.05, 22:42
                          Przykro mi, nie wiem, może chwała Bogu, że nie wiem, nigdy nie próbowałam się
                          tam dostać. A Ty Gwiazdeczko miałaś sie rozglądać po *naszym* forum, a nie
                          obcych!!! wink)))
                          • regine Re: To może i mnie przyjmniecie......... 15.07.05, 23:13
                            Witaj Gwiazdeczko,nigdzie się nie rozglądaj,Fora ukryte...nigdy mnie jakoś nie
                            pociągały ,trzymam się 3 otwartych.Wystarczy.Troszkę też podczytuję inne
                            ciekawe, otwarte...Podróże ,kuchnia,zdrowie,kwiaty i ogrody...Czasu i tak
                            braknie na wszystko.
                            Poczytałaś sobie nas ,mniej więcej wiesz ,kto i co..
                            Zachęcamy, do pogaduszek na tematy ważne mniej i więcejsmile)))
                            A, że kontrowersyjne...cóż takie życie i różne charaktery...
    • dankarol Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 02.08.05, 22:54
      Witam ! Mogłabym się do Was załapać? Dziś po raz pierwszy tu trafiłam. W lutym
      zaliczyłam półwiecze i jakoś się tym nie martwię. Całe półwiecze spędzam w
      Krakowie. Od jakiegoś czasu wysiaduję fotel w domu, albo przemierzam park
      uwiązana na smyczy do futrzaka. Przeglądając znalazłam tu parę ciekawych
      rzeczy.
      Dan-ka
      • regine Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 02.08.05, 23:09
        Możesz, możesz smile) Nawet by wypadało, się załapać do rówieśników !!!
        Przyjmujemy Wszystkich, którzy chcą być z nami!!!
        Miło witam w swoim imieniu Danusiusmile))
        Pisz, czytaj, bądź z nami, też mamy futrzaki, zajrzyj do wątku "Nasze
        zwierzaki".Każdy z nas coś tam w domu hoduje, większość psy i koty...
        Ale są i tacy, co lubią kwiatki, spacery, kino, teatr, książki...
        Znajdziesz coś dla siebie smile))
      • maladanka Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 02.08.05, 23:10
        No to kolejna Danuta! A może zrobimy forum Danut? A w Krakowie już były dwa
        spotkania - tylko patrzec , jak się spotkamy - a o futrzaku napisz w temacie o
        zwierzakach
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=16955004
        A kto by się martwił "półlitrem" - najwyżej to tym,że za mało! Witaj!
        • sarna52 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 03.08.05, 00:18
          Znalazłam grono piędziesęciolatków cieszę się bardzo.Witam.Dopiero
          raczkuję.Poznaję tematy.Podoba mi się wasz luz i wszechstronność.Jestem
          bliżniakiem z Trójmiasta, a tu tyle Krakowianek.Czy mogę się przyłączyć ja od
          Neptuna?
          • yoanna Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 03.08.05, 00:23
            Raczkuj swobodnie i bez oporów smile
            Lajkonik pewnie Neptunowi krzywdy nie zrobi więc wchodź śmiałosmile
            Witaj Sarnasmile
            • maladanka Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 03.08.05, 00:26
              wpłyń na szerokie forum....powiej wiatrem od morza...
          • regine Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 03.08.05, 11:38
            Witaj Sarenko ,miło że jesteś tutaj razem z nami...smile))
            Trafiłaś w "wyluzowane towarzystwo"...Miłego "bycia" na naszym forum !!!
          • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 03.08.05, 14:43
            Sarenko! Podjęłaś zyciową decyzje wink)))))))))))))
            Witaj jeszcze raz wśród nas i opowiadaj o sobie.
      • hania48 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 02.08.05, 23:55
        Jeszcze jedna psiara! Witam z prawie drugiego brzegu Polski.
        Myślę,że gdybyśmy założyli podforum psiarzy, to byłaby nas w nim większoc.
        Jest tu nie tylko prę ciekawych rzeczy, ale i sporo ciekawych ludzi. (przy tym muszę skromnie dodac, że nie myśle o sobie! smile).)
        Pozdrawiam.
        • tesunia Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 03.08.05, 09:43
          sarenko,
          milo bedzie nam mieci Cie w naszym gronie,
          wiec do dziela "trzaskaj wpisy"

pozdrawiam cieplutko.
      • tesunia Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 03.08.05, 09:45
        dankarol napisała:

> Witam ! Mogłabym się do Was załapać? Dziś po raz pierwszy tu trafiłam. W
        lutym
        > zaliczyłam półwiecze i jakoś się tym nie martwię. Całe półwiecze spędzam w
        > Krakowie. Od jakiegoś czasu wysiaduję fotel w domu, albo przemierzam park
        > uwiązana na smyczy do futrzaka. Przeglądając znalazłam tu parę ciekawych
        > rzeczy.
        > Dan-ka

witaj Danko....
        powieksza sie grono imienniczek,jak i krakowianek,
        rozgrzewaj paluszki i do dzielawink)

pozdrawiam cieplutko.
        • lanka3 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 04.08.05, 19:49
          za pól roku 50-tka,i właśnie przypadkowo tu się znalazłam. Mieszkam w Opolu,
          dorosła córka, pracuję. I tak tu spokojnie, nikt sie nie kłóci, jeśli
          pozwolicie to zostanę dłużej (chyba całą dekadę!). pozdrawiam z Opola
          • fanka8 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 04.08.05, 20:28
            Cześc Lanka - wita Cię fanka smile) Jeśli szukasz miłego grona, to dobrze
            trafiłas!!
          • tesunia Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 04.08.05, 21:52
            pewnie,lanko,ze dozwalamy bys z nami zostala
            my zgodne wszystkie /cy jestesmysmile)

pozdrawiam cieplutko.
            • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 04.08.05, 21:58
              Witak Lanko i czuj się jak u siebie smile
              • tofika Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 04.08.05, 23:24
                Dankarol,Gwiazdeczka i Lanko... witajcie wsrod nas ....
                W tak zacnym Gronie i frywolnym ..czujcie sie ,czujcie jak najlepiejsmile)))
                • regine Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 04.08.05, 23:36
                  Witaj Lanko, czytaj i pisz, pisz i czytaj, a jest cosmile)
                  Miło będzie poczytać coś nowego...Pomysłów Ci chyba nie brak...
                  Więc witamy !!!
                  • w5w7 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 05.08.05, 00:16
                    Jak milo..coraz nas wiecej.Ale to was nie dziwi, że w zasadzie tu same
                    kobietki? Gdzie te chlopy? A moze jednak tak, jak pisałam juz na któryms wątku,
                    zamiast klikac tutaj siedzą na czatach, z kamerkami i wypiekami na twarzach?
                    hahahaha....biedactwa.
                    • maladanka Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 05.08.05, 00:23
                      witam wszystkie nowe Forumki! bardzo fajnie,że nas więcej,może jakieś nowe
                      tematy dojdą albo uzupełnienie do starych.
                      • wiktoria53 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 05.08.05, 15:16
                        Witajcie "nowe" panie forumki:dankarol,sarna,lanka,gwiazda.Czytajcie, piszcie i
                        bądźcie z nami.Pozdrawiam serdecznie.
                        • lanka3 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 05.08.05, 17:22
                          w tak miłym gronie dobrze sie poczułam. Od poniedziałku urlop więc posiedzę
                          dłużej (jak dziecko mnie dopuści).W międzyczasie pomaluję mieszkanie, poklikam
                          i będę nic nie robić
                          • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 05.08.05, 20:16
                            No jasne, malowanie mieszkania to takie zupełne nic. wink)Witaj i gadaj. smile
    • bryza102 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 07.08.05, 21:30
      Dobry wieczor wszystkim!Jestem Zojka z Poznania.Moge dolaczyc?
      • yoanna Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 07.08.05, 21:46
        Witaj Zojka, zapraszamysmile
        Startuj i baw się z nami smile
        • wiktoria53 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 07.08.05, 21:59
          Zojka, witam Cię na naszym forum i zachęcam do pisania wink
      • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 07.08.05, 22:17
        Witaj u nas świeżutka Bryzo i ............ nie leń się wink)
        • fanka8 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 08.08.05, 20:40
          ja też witam wszystkie nowe buzie, moze uda Wam sie zadomowic u nas na dłużej?
          Warto, nawet jak sie nie ma w ogóle czasu, tak jak ja smile)
    • walderka Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 09.08.05, 08:48
      Witam wszystkich rówieśników, również starszych i młodszych. Chciałam dołączyć
      do tego grona, jako, że też mam Abrahama za sobą i pragnę wziąść udział w
      dyskusji o tym jak się odnaleźć w tym coraz starszym świecie, podczas gdy serce
      wciąż młode i pełne energii.Trochę się gubię na tym forum i nie bardzo wiem kto
      tu jest kim, ale z czasem myślę,że się połapię.A może spotkam kogoś znajomego z
      reala? big_grin, bo widzę że jednak sporo emerytów serfuje po internecie, choć w
      realu trudno mi ich spotkać (albo się nie przyznawają, tylko dlaczego?)
      Klikam z Zagłębia, konkretnie z Dąbrowy Górniczej i pozdrawiam.
      • malwina52 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 09.08.05, 08:51
        witam cieplutko,
        napewno szybko sie tu odnajdziesz,
        zycze milych dyskusji i spotkan
        nie tylko na kabelku smile))))
        • walderka Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 09.08.05, 09:13
          malwina52 napisała:

> witam cieplutko,
          > napewno szybko sie tu odnajdziesz,
          > zycze milych dyskusji i spotkan
          > nie tylko na kabelku smile))))
          Dzięki Malwinko za odzew, wreszcie zajarzyłam i trochę się połapałam.Pozdrówka
          • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 09.08.05, 09:23
            Walderako witaj u nas. Nie jest tak źle z połapaniem się. Twój pierwszy liscik
            na tym wątku był tuż przed powitaniem Malwiny.smile
            Jeżeli mogę Ci coś poadzić, to poświeć trochę czasu na cztanie. Klikaj
            w interesujace Cię wątki, rozwijaj je tak abyś miała wszystkie listy przed
            oczami i czytaj.
            Zaraz, zaraz........Ty z Zagłebia?????? Ja ze Ślaska, i co? wink)))))))))))
            • walderka Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 09.08.05, 10:47
              natla napisała:

> Walderko witaj u nas. Nie jest tak źle z połapaniem się. Twój pierwszy liscik
              > na tym wątku był tuż przed powitaniem Malwiny.smile
              > Jeżeli mogę Ci coś poadzić, to poświeć trochę czasu na cztanie. Klikaj
              > w interesujace Cię wątki, rozwijaj je tak abyś miała wszystkie listy przed
              > oczami i czytaj.
              > Zaraz, zaraz........Ty z Zagłebia?????? Ja ze Ślaska, i co? wink)))))))))))

Witaj Natla, sąsiadko zza miedzy.
              Dzięki za wskazówki.Pozdrowionka zza Brynicy (choć ja nad Czarną Przemszą)
              • kompanka48 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 24.08.05, 10:01
                Miło spotkać forumowiczki z bliskich stron.(Sosnowiec)To coś tak jakby
                spotkanie po latach...Piszę z komp.świeżutko oczyszczonego dostrojonego -
                znikał internet.Ale fajnie
                • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 24.08.05, 11:18
                  Witaj krajanko.....no, prawie wink)
                  Pisz na czyściutkim kompie i czuj się jak u siebie. Jak mozesz, napisz o sobie
                  więcej. smile
    • walderka Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 09.08.05, 09:09
      To ja ponownie - Walderka, pisałam przed chwilą posta ale jakoś nie mogę go
      odnaleźć.Naprawdę trudno jest się połapać na tym forum, choć kilka innych
      postów widzę,że są.Więc jeszcze raz witam rówieśników, także trochę starszych i
      młodszych. Klikam sobie z Dąbrowy Górniczej i jeszcze raz pozdrawiam,
      szczególnie młode emerytki.
      • tesunia Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 09.08.05, 10:04
        witaj Walderko....
        zawsze ciesza nowe odwiedziny milych duszyczek....
        czytaj i odpisuj....

pozdrawiam z skandynawskim ciepelkiem.
        • tofika Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 09.08.05, 10:11
          Sarna --pomykasz tak ,dopiero Cie dzis witam,
          a tu : Zojka i Walderka ..witajcie -pozdrawiam
        • walderka Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 09.08.05, 10:27
          tesunia napisała:

> witaj Walderko....
          > zawsze ciesza nowe odwiedziny milych duszyczek....
          > czytaj i odpisuj....
          >
          > pozdrawiam z skandynawskim ciepelkiem.
          Witam Cię również w tym miejscu, od rana grasuję wsród "pięćdziesięciolatków" i
          szukam bratnich dusz, wprost nie mogę oderwać się od kompa, a czas biegnie i
          muszę wrócić do bardziej prozaicznych obowiązków, ale nie powiem żeby mi się
          chciało wychodzić z domku. A ciepełko to dziś u nas chyba
          takie ...skandynawskie, a ja preferuję bardziej południowe, ale na razie jakoś
          zabrakło go u nas.
          • tesunia Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 09.08.05, 10:41
            walderko
            tez preferuje typowo poludniowe ciepelko...ale cuz czlek ma zrobic??
            niemozliwoscia juz jest zmieniac klimat w tym wieku
            i zaczynac wszystko od nowa....
            cieszmy sie to co mamy i byle gorzej nie bylo
            taz kole lunchu zaskakuje z pracakawink)
            • walderka Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 09.08.05, 10:51
              tesunia napisała:

> taz kole lunchu zaskakuje z pracakawink)
              a to po jakiemu, bo nie mogę zaskoczyć?
              • wiktoria53 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 09.08.05, 14:53
                walderko witam serdecznie
            • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 .Tesunia...42 09.08.05, 16:11
              > taz kole lunchu zaskakuje z pracakawink)<

Tesunia, też umarłam ze śmiechu wink))) Przetłumacz, albo kup klawiaturę nową wink))
              • tesunia Re: Skąd przybywamy............. 2 .Tesunia...4 09.08.05, 17:19
                ..kole lunchu zaskakuje z pracka..(cyt)

a myslalam,ze pokumacie totowink)))))))))
                napisalam,
                ..ze w porze lunczu dopiero nawiedza mnie ochota do pracy..
                • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 .Tesunia...4 09.08.05, 18:03
                  Niby pojęłam, ale nie byłam pewna...wink))).....tak wcześnie??? smile
                  • regine Re: Skąd przybywamy............. 2 .Tesunia...4 09.08.05, 18:26
                    Witam i ja również nowe "duszyczki" smile))
                    Przybywa nas ostatnio, robi się coraz ciekawiej...z rzadka bywam ostatnio na
                    naszym forum, bo obłożyła mnie choroba ,no i jest nas dwie do jednego
                    komputera... Ale już niedługo.
                    Jeszcze raz WITAM SERDECZNIE !!!
                    • sarna52 Re: Skąd przybywamy............. 2 .Tesunia...4 13.08.05, 14:55
                      Witam miłe grono piędziesięciolatków. Nie bylo mnie pare dni ,ale chciałabym
                      się z wami przywitać i poczytac co przez ten czas porabialiście ?
                      • ania091951 Re: Skąd przybywamy............. 2 .Tesunia...4 13.08.05, 22:54
                        MOZE I JA DOLACZE DO WASZEGO GRONA MIESZKALAM W W-WA OD 10 LAT MIESZKAM W
                        CHICAGO.MYSLE ZE WAS NIE ZGUBIE BO DOPIERO UCZE SIE KLIKANIA POZDRAWIAM WAS ANIA
                        • regine Re: Skąd przybywamy............. 2 .Tesunia...4 13.08.05, 22:59
                          Witaj Aniu ,Witaj...smile))Miło ,że przyłączasz się do nas...
                          Naspisz coś więcej jeśli możesz, lub chcesz o sobiesmile))
                          Będzie miło poznać Cię bliżej...Jeśli nie możesz, to pisz do nas, czytaj nas...
                          Razem będzie nam raźniej.
                          Pozdrawiam i witam!!!
                          • ania091951 Re: Skąd przybywamy............. 2 .Tesunia...4 14.08.05, 02:17
                            JESTEM MATKA DWOCH SYNOW TESCIOWA JEDNEJ SYNOWEJ I BABCIA JEDNEGO WNUKA.WSZYSCY
                            JESTESMY W STANACH JUZ 10LAT POZDRAWIAM WAS ANIA Z CHICAGO
                            • maladanka Re: Skąd przybywamy............. do Ani 14.08.05, 09:42
                              Gapa jestem - najpierw weszłam na wątek o grzybach i pytam gdzie mieszkasz, a
                              niżej czyli tutaj wszystko opisałaś.
                              Mamy w Chicago bardzo sympatyczną rodzinę poznaną przez gadu-gadu.Nawet już się
                              częściowo znamy na żywo.Tzn.znamy żeńską połowę rodzinki smile
                              • tesunia Re: Skąd przybywamy............. do Ani 14.08.05, 10:05
                                witaj ....
                                by nas nie zgubic,wloz to forum do favoritow....

zawsze jest milo z nowymi przybyszami,
                                zachecam nie tylko do czytania,ale rowniez i do pisania....

pozdrawiam cieplutko.
                                • ania091951 Re: Skąd przybywamy............. do Ani 14.08.05, 17:38
                                  JUZ WLOZYLAM DZIEKI
                                  • tesunia Re: Skąd przybywamy............. do Ani 14.08.05, 22:11
                                    bedziemy czekac teraz na Twe wpisysmile)
                                    zycze powodzenia.
                                    • dankarol Re: Skąd przybywamy............. do Ani 18.08.05, 17:58
                                      Mogę się trochę porządzić i podrzucić do góry, może ktoś nowy się zjawił
                                      • tofika Re: Skąd przybywamy............. do Ani:) 18.08.05, 18:05
                                        Powitanko kieruje do Ani ,091951
                                        • ania091951 Re: Skąd przybywamy.............TOFIKA 19.08.05, 00:26
                                          TO SA MOJE MAGICZNE LIDZBY
                                          • tofika Re: Skąd przybywamy............. do Ani:) 19.08.05, 07:58
                                            Aniu ,więc niech będa i tajemnicze i magiczne ,oczywiscie ,ze tylko Twoje !!!!
                                            • wiktoria53 Re: Skąd przybywamy............do Beiko 20.08.05, 16:58
                                              Podrzuciłam dla Ciebie smile
                                              • natla Re: Skąd przybywamy............do Beiko 20.08.05, 17:03
                                                Wiktorio, nie trzeba podrzucać, bo link jest na głównej str. na górze. Co nie
                                                znaczy oczywiście, że nie można wink))))
    • sonny8 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 23.08.05, 11:45
      Kielce
      • tofika Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 23.08.05, 12:25
        Sonny 8 witaj smile)))pozdrawiam
        • krista57 Re: Skąd przybywamy............. 23.08.05, 13:49
          Witam serdecznie nowych forumowiczow ....Anię,Sarenkę,Walderke,Sonny
          Klikajcie trochę zebysmy mogli się poznać.
          Jestem z północy Polski....ciepłej na tą porę roku,pozdrawiam od Bałtyku.
          • natla Re: Skąd przybywamy............. 23.08.05, 15:50
            Witak Sonny, a jakiej płci jesteś wink)))
            Napisz coś więcej o sobie smile
          • ania091951 Re: Skąd przybywamy......do krista57...... 23.08.05, 17:53
            A Z JAKIEGO MIASTA POCHODZISZ JA ZASADNICZO JESTEM Z WARSZAWY ALE MIJ MAZ Z
            DGYNI-REDLOWA ALE TEZ MIESZKALISMY NA CHYLONI A PRZED WYJAZDEM DO STAMOW W
            RUMI -JANOWO POZDRAWIAM ANIA
            • krista57 Re: Skąd przybywamy......Ania.... 23.08.05, 18:05
              ..jak juz gdzies pisałam z urodzenia jestem lubuszanka
              od 19 roku zycia mieszkam w Szczecinie i często chodzę "po świetlistej buczynie"
              /tak mnie niegdys powitala Natla/ po Puszczy Bukowej.
              • ania091951 Re: Skąd przybywamy......Ania.... 23.08.05, 21:27
                to jestes przyjezdna pomorzanka cos jak ja pozdrawiam
                • sarna52 Re: Skąd przybywamy......Ania.... 23.08.05, 23:09
                  Witaj,witaj Aniu ,myslałam ,ze tu juz nikogo z Trojmiasta nie spotkam.W Gdyni
                  nie byam często ,ale REDŁOWO i Chylonie znam ,miałam koleżanke na Pustkach
                  Cisowskich.Jestem nową sierpniową forumowiczką.
                  • muraszka1 Re: Skąd przybywamy 24.08.05, 11:21
                    Olsztyn,Warmia,
                    ale tak duzo pisze w watkach o Olsztynie,ze pewnie juz wiecie smile
                    • kompanka48 Re: Skąd przybywamy 24.08.05, 19:02
                      Wybyłam (przestało padać)a tu takie miiiłe powitanie !...muszę poćwiczyć
                      komp...smile))A o mnie : zostałam z kotem ktoś pisał - futrzak(cudownie)moi
                      powyjeżdżali do końca lata.Dałam się uziemić ale coś za coś.Komp.wolny!
                      ( i nikt nie jęczy )Literatką to ja nie jestem !Pozdro.

• kryzar Re: Skąd przybywamy 24.08.05, 20:01
                      Mam nadzieję,że przyjmiecie do swego grona gdyniankę.Jestem +50 ale mały -60.W
                      Gdyni mieszkam prawie od zawsze i nigdy nie zmieniłabym miejsca
                      zmieszkania.Bardzo odpowiada mi stały zapach morza i stały przeciąg na
                      ulicach.Gdynia jest młodym i ładnym miastem,mamy jeszcze dosyć dużo zieleni no
                      i wybieg nad morzem.To tyle .Łączę pozdrowienia i liczę na przychylność przy
                      przyjmowaniu mnie do waszego forum.
                      • natla Re: Skąd przybywamy 24.08.05, 22:30
                        Kryzar, juz jesteś z nami....smile)) pisz i czytaj, fajnie mamy.smile
                        • tesunia Re:kompanka48 / kryzar 24.08.05, 22:45
                          witam,
                          powtarzam za szefowa.....czytajcie i odpisujcie/opowiadajcie
                          jednym slowem zostanicie z namismile)

pozdrawiam cieplutko.
                          • krista57 Re:kompanka48 / kryzar 25.08.05, 11:37
                            Witajcie dziewczyny i zostancie z nami.Trochę ty ostatnio pustawo ale wiele
                            osób wyjechało na wakacje.
                            Potrzebne "aktywistki".
                      • bryza102 Re: Skąd przybywamy 04.09.05, 21:09
                        O rany,dziewczyny,znalazłam GDYNIANKĘ)))))
                        Witam serdecznie Kryzar!Co prawda los tak chciał,że mieszkam w Poznaniu,ale
                        jestem rodowitą Gdynianką ,a P-ń dopiero od paru lat.Nie mogę się
                        przyzwyczaić...Bardzo często jestem w Gdyni,tam mam całą rodzinę - Kaszubka
                        znaczy jestem,z racji urodzenia i z racji umiłowania do regionu kaszubskiego!
                        Miwszkałam w dzielnicy Działki Leśne.Pozdrawiam wszystkie Panie z Wybrzeża!
                  • ania091951 Re: Skąd przybywamy......Ania.... 24.08.05, 23:26
                    PRZYKRO MI ZE NIE MIESZKAM JUZ W W-WA ANI NA WYBRZEZU OBECNIE MIESZKAM W
                    CHICAGO A NA RYDZOWEJ MAM RODZINKE ,ALE MYSLE ZE NIEDLUGO DO WAS POWROCE
                    POZDRAWIAM WAS ANIA
    • amicula Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 02.09.05, 22:34
      do Natli:moje miasto i ja, to Lublin, oczywiście, że będę tutaj i z Wami, w
      przerwie między pracą, rowerową eskapadą, dotąd dopóki jeszcze będzie tak ładnie
      jak dzisiaj było...przejechałam jako Singiel(ka) tylko 16km, tak więc pomiędzy
      w/w zajęciami i...szukaniemczegośtam, w co jeszcze wierzę...bedę...

ann/Anka/
      • leontynia Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 02.09.05, 22:44
        Witam sąsiadkęsmile))))
        • regine Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 03.09.05, 02:30
          Ja również się przyłączam do powwitań, szczególnie witam krajankę z Lublina, bo
          to bliskie sercu strony...Wracam tam zawsze z łezką w oku.
          Witajcie i piszcie,piszcie ,plotkujcie...
          Zawsze to weselej i rażniej w większym gronie.
          A literatów tu i tak nie ma ni chyba ,że Axsasmile)
          Potrafi z niczego zrobić dzieło!!!
      • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 03.09.05, 07:37
        No to jeszcze raz witaj Amicula.......byłam 2 dni w Lublinie jakieś 35 lat temu.
        Oczrowało mnie stare miasto. Pamiętam też, że kupiłam sobie kapitalne ciuchy,
        w których brylowałam kilka lat smile))))))))
        Ciszę się, że zostajesz z nami, czuj się jak u siebie smile)
        • tesunia Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 05.09.05, 10:23
          witam i pozdrawiam cieplutko amicule...
          • kla-ra Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 05.09.05, 10:51
            Witam wszystkie Panie bardzo,bardzo serdecznie.
            • maladanka Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 06.09.05, 10:57
              I ja witam machajac plastrem zoltego sera z najwiekszymi dziurami!Bo akurat w
              kraju dziur w serze przebywam
              • cher1 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 09.09.05, 15:11
                maladanka napisała:

> I ja witam machajac plastrem zoltego sera z najwiekszymi dziurami!Bo akurat w
                > kraju dziur w serze przebywam
                ser bardzo lubię więc ci zazdroszczę,ja w tym roku zwiedzam polską ziemię,
                gdzie też dziur nie brakuje, niekoniecznie w serze
                • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 09.09.05, 15:14
                  Cher1, czy mozna powitać ? smile
                  • cher1 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 09.09.05, 15:16
                    natla napisała:

> Cher1, czy mozna powitać ? smile
                    jasne, witaj!
                  • cher1 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 09.09.05, 15:18
                    nie bardzo umiem się tu poruszać , bo jestem "nowa",ale szybko się uczę
                    • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 09.09.05, 15:24
                      Przejrzyj sobie linki na górze naszej głównej strony, a potem poczytaj tytuły
                      wątków i ...............nadrabiaj zaległosci wink))))))))
                      A skąd jesteś? bo ten wątek o tym wink) Napisz coś o sobie.....
            • cher1 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 09.09.05, 15:13
              cześć , aczy ty też jestes panią czy może panem?
    • cher1 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 09.09.05, 15:28
      A ja też z południa Poski,Tarnów się kłania
      • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 09.09.05, 15:35
        No to już tam mozecie małą grupkę dyskusyjną utworzyć wink))
      • regine Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 10.09.05, 14:45
        Cher !!! Witam Cie po polsku ....Ale z dalekiego i goracego Izraela,gdzie
        ostatnio wiatry mnie zaniosly....Napisz cos wiecej o sobie...Wracam do kraju
        pod koniec pazdziernika ,wiec poczytam twoje wpisy i wiecej bede mogla rowniez
        napisac.jak na razie pozdrawiam goraco z pieknego i goracego krajusmile)
        • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 11.09.05, 23:40
          Podrzucam dla Gappppp wink)))))))))
          • kla-ra Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 12.09.05, 06:59
            Cher1,
            witam i serdecznie pozdrawiam
          • goskaa.l Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 12.09.05, 07:01
            Przepraszam i kajam się... Niestety, tylko dla stałych(rych) bywalców forum
            jest jasne, że ten wątek to kontynuacja. Ja wlazłam na forum, coś tam
            napisałam, natknęłam się na stary i czym prędzej się zameldowałam, żebyście
            mnie nie pogonili. Wtedy stary wątek wszedł wyżej.
            Mea culpa sad
            • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 12.09.05, 08:59
              Gosiu, to żaden problem, a ja też jestem gapa, bo nie zmieniłam linku na górze
              głównej strony.....smile
    • annal74 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 26.09.05, 23:04
      Mieszkam w Warszawie na Ursynowie, nowa dzielnica w miarę zielona ,po sąsiedzku
      z Lasem Kabackim.Czasu mam niewiele chociaż jestem rencistką .Opiekuję się mamą
      a tak rzeczywiście pochodzę z pięknego mazowieckiego miasta Płocka .Dawno temu
      zajmowałam się przewodnictwem/prowadziłam grupy po Płocku i trzech dawnych
      województwach:warszawskim,kieleckim i krakowskim/;nie tolerowało mojej osoby
      tylko Zakopane ,bo zaraz wiał halny jak stawiałam stopy na góralsiej ziemi.
      Rozpisałam się , kończę,słodkich snów dla wszystkich Annal
      • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 26.09.05, 23:28
        Aniu, czyli jesteś towarzyską, marzycielska duszą...pasujesz do nas smile
      • malwina52 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 27.09.05, 06:57
        Aniu to widzialas tyle pieknych miejsc,
        teraz juz sie nie wykrecisz od pisania
        o swoich przygodach,
        pozdrowienia
    • kesaira Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 09.10.05, 16:13
      Witam serdecznie wszystkie i wszystkich 50latków.
      Płeć żeńska z samego środka znaku bliźniąt, 50+, rencistka po traumie,
      przymusowa emerytka, choć macierzysta firma raz na jakis czas zarobić dajesmile)
      Stosunek do mężczyzn, pozytywny: w separacji, ale dwóch wspaniałych synów i
      takiź wnuczek, ostatni romans na 50-tkę szczęśliwie, acz nie bez szlochów w
      poduszkę, zakończony. "Po czterdziestce kobieta ma wieksze szanse na to, ze
      trafi w nią meteoryt niż przeżyje romans" jest może i prawdziwe w ustach
      młodych mężczyzn, ale życiowo fałszywe. /Zapamiętany cyt. pochodzi z
      filmu "Bezsenność w Seattle"./
      Ważne: nie szukam nikogo na stałe ani przejściowo, sama ze sobą też mam niezły
      mętlik w głowie, ale sam na sam też nieźle sie mam.
      Ulubiony mężczyzna, Einstein, niestety, zmarły jakiś czas temu. /ten rok-to
      jego rok/
      Współlokatorka kotki-przybłędy.
      Ewa-Mysłowice /lub,jak chce pewna grupa muzyczna, Myslovitz/.

• takanietaka Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 09.10.05, 16:57
        AHA!Pasujesz do nas!!Mnie ujął ten Einstein,innym spodoba sie bezdomna
        kotka ..nadasz sie!
        <<nigdy nic nie wiadomosmile)>>
      • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 09.10.05, 16:58
        Witaj sąsiadkosmile)) Rzucam do Ciebie beretem wink
        Jak fajnie się przedstawiłaś, jak miło kiedy sie wie z kim zaszczyt wink)
        No i od razu robię napad na Ciebie......w sobotę lub w niedzielę urządzamy
        rocznicowy podzlot w Krakowie i oczywiście jedziesz ze mną smile)) Wymówek nie
        przyjmuję smile
    • czarny.humor Jakieś podejrzanie sfeminizowane to forum. 10.10.05, 20:04
      Chyba ujawnię się tu jako pierwszy facet?!

Aaa co mi tam.

Wielkopolanin, rocznik '54, skorpion.
      • natla Re: Jakieś podejrzanie sfeminizowane to forum. 10.10.05, 20:24
        Hmorku, zmykaj na drzewo, bo jak sie wszystkie na Ciebie rzucimy, to koniec
        z Toba. wink))
        Witaj, jako trzeci.....choć drugi ostsnio wagaruje....wink
        • czarny.humor Rany Boskie!! Natla!! 10.10.05, 20:34
          Tak czarno, to nawet ja nie żartuję.

Ale nie dam się zniechęcić - będę tu wpadał co jakiś czas.
          • takanietaka Hej Czarny, 10.10.05, 20:52
            Witamy, jestes troche ryzykant ...strasznie tu jetesmy mądre ,ale mężczyzn nie
            zjadamy na sniadanie!Dasz sobie rade !!
            <<nigdy nic nie wiadomosmile)>>
            • krista57 Re: Hej Czarny, 10.10.05, 21:03
              ...i ambitny.Większosc z tego rocznika wieczorem siedzi w fotelu z piwem lub
              "władcą" w dłoni i przysypia z nosem na gazecie.
              Fajnie,że jestes !
              • czarny.humor Rocznik '54, to bardzo dobry rocznik. Najlepszy!! 10.10.05, 22:38
                Z niego wywodzą się wybitne jednostki np:
                A. Kwaśniewski (też skorpion), A. Łukaszenko, A. Lepper i wiele, wiele innych
                znakomitości!!

O qrczę!!
                Teraz dopiero zauważyłem!
                Inicjał mojego imienia to też "A"!!!

Czy to znaczy, że mam zadatki na wielkiego przywódcę??
                • natla Re: Rocznik '54, to bardzo dobry rocznik. Najleps 10.10.05, 22:45
                  No to bierz sie do władzy....zacznij rządzić, oczywiście jak jesteś
                  A. z charakterem wink) Pokaż co potrafisz....Moze jesteś normalnym A.wink))
                  • regine Re: Rocznik '54, to bardzo dobry rocznik. Najleps 10.10.05, 22:54
                    A zebys wiedzial ,Czarny Humorze,ze tu wcale nie jest ponuro, pomimo przewagi
                    pan smile)
                    Witam w swiom imieniu, dzieki, ze masz humor...Moze byc i czarny smile)
                    A co sie tyczy tego "A", to wszystkich, ktorych znam i maja "A" sa naprawde
                    wspanialymi ludzmi..
                    Bierz sie do pracy ...Milo bedzie, im nas wiecej tym weselej....smile)
                    • maladanka Re: Rocznik '54, to bardzo dobry rocznik. Najleps 11.10.05, 00:33
                      Mmmmm... i czarny i humor....smile
                    • czarny.humor Re: Rocznik '54, to bardzo dobry rocznik. Najleps 11.10.05, 00:34
                      Wiem, wiem, że tu nie jest ponuro, bo zanim się wpisałem, odwiedziłem parę
                      wątków.

Przewaga pań choć mnie trochę onieśmiela, to jednak mi tez bardzo odpowiada.
          • natla Re: Rany Boskie!! Natla!! 10.10.05, 21:09
            Zaraz, zaraz... co znaczy "co jakiś czas" i "wpadał"....Ty już wpadłeś
            i poproszę mi tu grzecznie po proesu BYĆ! Jasne? wink)))
            Jeżeli jesteś brunetem i masz humor, to niechaj zostanie, bedzie
            co "przekręcać" smile))
    • del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 06.11.05, 11:53
      Witam cieplutko wszystkich,jestem 50+ i podczytuje Was od jakiegos czasu,a
      wiecej pisałam na /seniorach/.Dzieki dankarol,zajrzałam i tutaj,milutko tutajwink)
      Helena-Niemcy,/Delmenhorst/
      • wiktoria53 Re: Skąd przybywamy......-witaj Helenko :) 06.11.05, 12:09

• malwina52 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 06.11.05, 12:13
        witamy serdecznie!!!!!
        napewno nas polubisz smile))))
        • tofika Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 06.11.05, 12:16
          Witaj Helenkosmile))
          mam przyjaciolke Helenke ,wiec tym bardziej serdecznie Cie witam,
          pozdrawiam ,tofikasmile
          • del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 06.11.05, 12:30
            Dzieki za miłe przywitaniewink)))))))))))) juz Was lubię.
            • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 06.11.05, 12:33
              A spróbuj nie lubić, to zobaczysz wink)))
              Jeszcze raz - witaj. smile
            • kesaira Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 13:42
              Witam Del.wawink)
        • tofika Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 06.11.05, 12:18
          Humorka ,muchomorka tez ,
          kurcze ,ale sie zagapilam .... smile
          • wiktoria53 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 06.11.05, 12:21
            No, ja chyba też nie powitałam tego skorpionka, trzeciego pana -Witaj Humorku i
            wybacz , czytam również i Twoje liściki.
    • anna41 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 06.11.05, 12:34
      Witam wszystkich !
      Jestem zodiakalną panną z południa Dolnego śląska, otoczonego górami.
      Forum wynalazłam niedawno i myślę, że będę Was odwiedzać i klikać,
      aby coś dopowiedzieć.
      pozdrawiam !

• wiktoria53 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 06.11.05, 12:35
        Aniu, serddecznie Cię witam.
      • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 06.11.05, 15:18
        Witaj Aniu i czuj sie jak u siebie. smile
        Pięknie mieszkasz....smile
        • regine Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 06.11.05, 16:51
          Witaj Czarrny Humorku, choć późno, ale zawsze lepiej niż wcale,
          Witaj Aniu,
          Witaj również prześmieszna dziewczno Del.Wo57,
          Witajcie, miło się z Wami pisze smile)
          • fleur1 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 06.11.05, 19:04
            Witam serdecznie wszystkich, którzy ostatnio przybyli i panie i panów.
            Nie piszę dużo ale śledzę co tu piszą i staram się właczać.
            Życzę wielu radosnych forumowych wrażeń.
            • goskaa.l Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 07.11.05, 15:10
              Witam (ojej, ale mam zaległości) wszystkich nowych!
              Czarny Humor raczej nie strachliwy i nie ucieknie nawet na drzewo (witaj
              roczniku). A nieco dziegciu do tej beczki miodu sie prayda - czasem tu aż za
              słodko, a ja nie potrafię dobrze przyprawić.
              Dziewczyny jak zazwyczaj bywa delikatniejsze, ale mam nadzieje, że będą miały
              sporo do powiedzenia. Dolny Śląsk uwielbiam, choć dawno już tam nie byłam...
              • natla Bardzo chciałabym powitać Baśkę i Inną..... 07.11.05, 21:27
                ......ale sie jeszcze nie zameldowały. wink
                Napiszcie coś o sobie i witam was serdecznie, bo przypasowałyście do nas wink)))
                • regine Re: Bardzo chciałabym powitać Baśkę i Inną..... 07.11.05, 22:57
                  Ja witam i pytam....Napiszecie ????
                  Czekamy smile
                  • maladanka Re: Bardzo chciałabym powitać Baśkę i Inną..... 08.11.05, 00:56
                    witam witam - przybywajcie, ślad na forum zostawiajcie! smile
      • kesaira Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 13:44
        Witam Annosmile)
    • b_ska56 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 08.11.05, 16:16
      Natla, już nie krzycz...już sie melduję!!!
      Nie wiem skąd Wy przybyłyście...ale mnie przyniósł bocian i zostawił na
      wycieraczce...
      Działo się to w stolicy, lat temu pięćdziesiąt i sześć.I tak zostałam "rodowitą
      warszawianką".Chociaż nie wiem, czy nie wolałabym być np. "krakowianką"lub
      "gdańszczanką".W Krakowie sa bardzo mili ludzie (nieprawda, że nie lubia
      warszawiaków, prawda Kla-ro?!)a Gdańsk leży nad morzem, które uwielbiam (bez
      względu na pogodę).
      Zresztą podobają mi się wszystkie miejscowości nadmorskie.
      I pewnie dlatego(a nie odwrotnie!) jestem RYBĄ.
      • kesaira Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 08.11.05, 16:20
        Cześć. Ja też uwielbiam Gdańsk, choc już jakiś czas tam nie byłamsmile
      • goskaa.l Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 08.11.05, 16:39
        Witaj nam, b_sko!
        Bardzo mi miło powitać warszawiankę (nie mam uprzedzeń do żadnych miast, a
        wydaje mi się, że inni też) Napisz jeszcze trochę więcej o sobie - czym się
        zajmujesz, jakie masz zainteresowania itp. Są jeszcze inne wątki, na których
        możesz dać upust swoim cechom (uzdolnieniom, pasjom itp) - poszukaj. Niestety,
        trzeba trochę pogrzebać. Jest galeria, jest wątek o tym, czego się boimy, o
        rodzeństwie, pasjach, zwartości torebek. W każdym z nich poznajesz nas (a mam
        nadzieję, że dasz poznać siebie) dokładniej.
        W jednym tylko się różnimy: JA NIE CIERPIĘ PLAŻY. Nad morze jadę jedynie wtedy,
        kiedy nikogo "normalnego" tam nie ma. Nie lubię się opalać w grajdole, żle się
        czuję w tłumie plażowiczów. Wtedy, kiedy ich nie ma, robię długi spacer wzdłuż
        brzegu morza i rozkoszuję się pustką. Wtedy słychać oddech morza, widać jak
        żyje.
        • regine Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 14.11.05, 17:49
          Proszę Żyrafo, poczytaj....
          • margo.pf Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 17.11.05, 12:24
            Moge wam pomatkowac? Bo ja mam jue 52 i prawie pol jako blizniak urodzony 19
            czerwca. Przyjmiecie?
            A mieszkam tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=705&w=29773650
            • goskaa.l Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 17.11.05, 12:34
              Kochana, witaj z gorącej wyspy! Tylko dlaczego mówisz o matkowaniu?
              Pięćdziesiątka nie jest górnym pułapem wieku, lecz czymś okolo dolnej granicy
              (chyba niezbyt ortodoksyjnie przestrzeganej).
              Czytaj i pisz jak najczęściej, i pokazuj takie śliczne zdjęcia, jak z tym
              koteczkiem...
              Witam jak najcieplej z zimnego (właśnie zawitały pierwsze powiewy zimy) kraju.
              • wiktoria53 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 17.11.05, 12:44
                Margo witaj z dalekiego i cieplutkiego miejsca na Ziemi.
              • margo.pf Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 17.11.05, 13:43
                Dziekuje smile)
                za zima mi wlasnie teskno, tym bardziej, ze tu niedlugo zacznie sie lato.
                tak popatrzylam na te moje fotografie i wyszlo mi, ze tak naprawde
                interesujacych jest niewiele. Mam duzo kwiatow na ktorych sie nie znam i nawet
                nie wiem jak sie nazywaja, i duzo zachodow slonca i morza.
                • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 17.11.05, 14:09
                  My kochamy kwiaty i zachody,,,,na pewno zauważysz na forum. wink
                  Twoje lato chyba nie jest męczące......Ty nam bedziesz posyłała podmuchy
                  ciepełka, a my w Ciebie porzucamy kulkami wink
                  • maladanka Re: Skąd przybywamy margo 2 ..........42 17.11.05, 14:19
                    Łomatko! A jak nas znalazłaś? Czy to nie cudo ten internet? I jeszcze kota na
                    początek podesłałaś - obiecuję Ci w zamian tony śniegu i najwiekszego
                    bałwana/jak się przekopię prez to co mam w komputerze i na CD/
                • goskaa.l Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 17.11.05, 15:18
                  Margo, przysyłaj kwiaty - a my postaramy się je zidentyfikować. A jeśli nie uda
                  się, to przynajmniej powieje nieco odmiennoscią.
                • kesaira Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 13:45
                  Witaj Margosmile)
                  Za zimą nie tęsknię. Gdybym mogła to wyeksportowałabym ją...
            • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 17.11.05, 14:06
              Witaj smarkata Margo wink), pięknie mieszkasz smile
              Czuj się już jak u siebie w domu i pisz, pisz, pisz. Szczególnie o swoich
              stronach , no i wklejaj zdjecia.....pomarzymy smile)
            • kesaira Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 17.11.05, 14:43
              Witaj bliźniaczko. W przyjemniej okolicy mieszkasz i takiej cieplutkiej, aż
              zazdroszczę.smile
              Z tym matkowaniem to nie trafiłaś...
              • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 17.11.05, 15:07
                No, chyba utworzymy klub bliżniaków wink)
                • kesaira Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 17.11.05, 15:27
                  Natlo, Ty też Bliźniak??
                  • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 17.11.05, 16:41
                    Też bliżniak smile)
                    • regine Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 17.11.05, 17:08
                      Witajcie !!!
                      Margo, Waratu - miło Was też witam.
                      Margo - jesteśmy rówieśnicami...smile)
                      Witajcie, czytajcie i piszcie, jest tyle ciekawych wątków,
                      Zapraszam serdecznie smile)
                      Waratu, widzę,że już rozgościłaś się tutaj, Ciebie Margo też proszę, nie tylko
                      o egzotyczne zdjęcia, ale również o pisanie...
                      Pozdrawiam było mi miło Was powitać.
    • tofika Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 17.11.05, 15:23
      witaj margosmile)
      • waratu Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 17.11.05, 15:47
        Mam ponad 50.
        Mieszkam w Kowalu koło Włocławka.
        Niemam zwierząt, działki, ogrodu, domu.Pracuję z męzem we własnej firmie
        ksiegowo podatkowej.
        • wiktoria53 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42- 17.11.05, 16:12
          Witaj waratu.
          Kowal, jak blisko ................pozdrawiam... smile)))))))
          • waratu Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 17.11.05, 16:20
            Blisko czego?, kogo?
            Ciebie?
        • kesaira Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 13:48
          Witaj Waratusmile)
          • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 13:49
            Kesairo, bo się złamiesz w pół wink)))
            • kesaira Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 13:56
              Wczesniej nie pozdrowiłam i boli mnie juz kręgosłup od pokłonów.smile))
    • axsa Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 17.11.05, 17:29
      Witajcie "nowe duszyczki".
      Waratu - mam wrażenie,
      ze kiedys cos juz tu skrobnęłaś.
      • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 17.11.05, 18:57
        Też miałam takie wrażenie, ale pewnie dopiero teraz sie ujawniła wink) i dobrze.
        • emma50 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 20.11.05, 11:00
          Witam wszystkich. Ujawniam się i ja - czytam Was od początku, więc
          stwierdziłam, że wreszcie należy do Was dołączyć. Mieszkam z mężem w woj.
          opolskim, lat 50+, emerytka od kilku lat(oczywiście oświata).
          • regine Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 20.11.05, 11:24
            Witaj Emma, dzięki ,że czytałaś, a teraz zaczynaj pisać, jak czytałaś to wiesz
            co i jak smile)
            Miłego pobytu, tu razem z nami !!!
            Pozdrów Opole Śl.,za którym bardzo tęsknię i za znajomymi, których dawno nie
            widziałam smile)
          • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 20.11.05, 11:29
            Witam Emmo smilei pozdrów ode mnie też Opole......najpiekniejsze wspomnienia wiążą
            misię z Tym miasem.
            Czytasz od początku i dopiero dziś sie ujawniłaś??? No ale dzieki temu będzie
            Ci się łatwiej po forum poruszać. Czyli nie jesteś tak całkiem nowa, zresztą
            wydaje mi się, że kiedyś dałaś głos wink)
            • aaj3 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 26.11.05, 01:19
              Witajcie
              i ja pozwolę sobie wsadzić swoje trzy grosze.Bardzo spodobało mi się Wasze
              forum Mieszkam od prawie pół wieku w Warszawce,na Mokotowie,moja rodzinka to 2
              plus 1, rybki,żółwie,ptaszki,szczurki,ukochany pies niestety niedawno zszedł a
              na nowego nie jestem jeszcze gotowa.Dzięki za miłe przyjęcie i
              zaproszenie.Obiecuję do Was wpadać, a może się zadomowię, pa pa
              • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 26.11.05, 08:09
                Woitam Cię bardzo serdecznie artystyczna duszo, lubiąca zwierzaki.
                Poproszę mi tu nie pisać "może sie zadomowię", tylko "już z Wami jestem" wink))
                • wredna2 Re: Skąd przybywamy. 27.11.05, 12:46
                  Witam wszystkie piękne Panie i tu obecne...;P
                  Chodzę wkoło "Was" juz od wielu tygodni, podpatruję, obwąchuję wink...nawet
                  dorzuciłam to forum do Ulubionych...
                  ale dopiero dziś mam nastrój i wolną wolę by tu coś skrobnąć.
                  Poza tym wcale nie czuję sie "nowa", bo pełno mnie bywało na róznych innych
                  Forach GW / uzywałam tez innego nicka/ od wielu miesięcy / może lat?/ ale ...
                  no właśnie, chodzi o to maluśkie ale... uznałam, że chyba już czas zacząć
                  próbowac bywać w gronie rówiesników własnych, a nie tylko rówieśników córki
                  /i wnuczki?/wink

A co do meritum, to jestem z Wrocka, choć tak naprawde to podobno "z Krainy
                  Czarów" wink, ale ostatnio staram się bardziej wczuć w rolę obywatela świata.

PS. Zawsze na poczatku wole uprzedzić, że mój aktualny nick w jakimś sensie
                  odzwierciedla mój charakterek....wrrrrrrrr wink
                  • maladanka Re: Skąd przybywamy. 27.11.05, 13:01
                    hm, faktycznie nick taki "samokrytyczny" ale na pewno z przymrużeniem oka,
                    witam krajankę choć ja na emigracji w Beskidzie Niskim
                  • fleur1 Re: Skąd przybywamy. 27.11.05, 13:03
                    Witam Ciebie, ja tez jestem z Dolnego Sląska.
                    Jak ktoś się tak miło przedstawia to nie moze
                    być aż taki wreeeeeeeednyyyyyyyy.

Ja zaglądam tutaj niedawno, wcześniej nie wiedziałam,
                    że istnieje takie miłe Forum, nie korzystałam
                    z innych również.
                    Na wszystko przychodzi czas, a chłodne dni i nowe
                    znajomości sprzyjają kolejnym zainteresowaniom.
                  • natla Re: Skąd przybywamy. 27.11.05, 13:07
                    Witaj Wredna smile
                    Czuje sie obwąchana i to dobrze, bo już wiesz z kim masz do czynienia.
                    Wytrzymasz? wink))
                    Jakeś taka Wredna i to 2, to na pewno nie jesteś wredna wink
                    Ale i tak pomyślę nad drugim imieniem dla Ciebie...o Redna, to tak ładnie
                    brzmi wink)
                    Więc witaj Redna.....tylko mnie nie skrzycz na początku....wiem, imon i nazwisk
                    sie nie przekręca, ale ja zawsze miałam do tego tendencję wink)
                    • regine Re: Skąd przybywamy. 27.11.05, 13:37
                      Witaj, Wredoto, witaj.....smile)
                      Nie zawsze jesteśmy też tacy układni, jak byśmy chcieli...
                      Cóż czasami warto być, wredną i postawić na swoim ....
                      Pozdrawiam i dobrze, że masz nas w ulubionych, teraz dołączaj, pisz, krytykuj,
                      tu każdy może mieć własne zdanie...
                      Jestem szczęśliwa,że znowu ktoś nowy zawitał, zawsze wtedy forum ożywia się
                      jeszcze bardziej.
                      Miłego czytania i pisania....smile
                    • wredna2 Ale macie tempo:) 27.11.05, 14:03
                      Czy zawsze zamiast gotować niedzielny obiad / rosół z wiejskiej kury, domowy
                      makaron / mniammm /i schabowy z kapustąsmile/, siedzicie przy komputerze?!
                      Bo Wasz odzew i witanko dotarły z predkoscią światła?
                      Tylko nie mówcie czasem rodzinie, że to przeze mnie!wink
                      Hmmm...wiec po takim powitanku może /eeeee....na pewno!/ coś tu jeszcze kiedys
                      skrobnę. Obiecuję.
                      Ps. Redna chyba sie nie przyjmie. Sorry! Nie przedstawiłam sie wprost,fakt,
                      ale dla ułatwienia podałam Krainę, z której sie wywodzę...smile
                      Niedzielne, wredne wink, pozdro!
                      A.

• natla Re: Ale macie tempo:) 27.11.05, 15:24
                        No dobra...jak nie Redna to Wróżka....w końcu jesteś z Krainy Czarów, bo Babą
                        Jagą nie jesteś....chyba wink)
                        No dobra, niech Ci bedzie Wredna smile
                        • tofika Re: Ale macie tempo:) 27.11.05, 16:39
                          Wrednisiu smile))
                          witaj@->>-->>----
                  • kesaira Re: Skąd przybywamy. 29.11.05, 13:54
                    Żartownisia z Ciebie, Wredna. Oceniam z powodu nicku. Pozdrwaiamwink)
              • kesaira Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 13:50
                Witaj Aajsmile)
                Pozdrawiam rybki,żółwie,ptaszki,szczurki. Nie szczurka nie pozdrowie bo nie
                lubięsmile
          • kesaira Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 13:46
            Witam Emmosmile)
    • bryza102 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 27.11.05, 15:54
      Nadrabiam zaległości,dołączam się do "komitetu powitalnego"
      WITAM WSZYSTKICH NOWOPRZYBYŁYCH !!!!!!!!!!!!!!!
      • del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 27.11.05, 16:35
        Ja tez witam nowe duszyczki,nie zagladalam na forum przez pare dni.Bawcie sie
        dobrzewink)))
        • wiktoria53 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 27.11.05, 16:40
          Widzę nowe twarze ! Jak miło ! Witam Was miłe Panie. Czytajcie, czytajcie ale
          więcej piszcie. Pozdrawiam.
    • po_rzeczka Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 13:38
      Witam. Jestem pierwszy raz na forum Gazety i od razu trafiłam na rówieśników,
      więc chyba to fajny przypadek. Troszkę o sobie. Dużo lat, dużo uśmiechu,
      spojrzenie na świat- realistyczno-optymistyczne. Dorosła córka, wnusia. Kilka
      zainteresowań (pasji?); ksiązki, wędrówki, to, co niezwykłe, próby literackie i
      jeszcze parę innych. Jestem Warszawianką. Lubię ludzi, lubię rozmawiać. Będzie
      fajnie, jeśli ktoś mi odpowie...
      • kesaira Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 13:41
        Witam Porzeczkosmile)
      • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 13:48
        Hej Porzeczko, tu Ci wszyscy odpowiedzą smile)
        Zostań z nami (nam nawet W-wa nie przeszkadza wink)))), czytaj i pisz, bo los Cie
        ewidentnie do nas skierowł.
        Baw się dobrze...pozdrówki.smile
      • krista57 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 13:49
        Witaj porzeczko u nas,milo,ze nas znalazlas.
        Dobrze,ze masz talent literacki,jest odpowiedni wątek...podziel się wiec z nami!
        Mam tez pasję wędrowniczki,lubię spacerowac i zwiedzac...bardziej przyrodę niż
        zabytki.
        Bądz z nami i pisz.
      • malwina52 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 13:52
        witaj optymistko,
        moze to nie przypadek a los Cie do nas
        podrzucilsmile wykorzystaj to i pisz
        napewno znajdziesz czytelnikow i dyskutantow
        serdeczne powitalne usciski
        • po_rzeczka Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 13:56
          Dzięki za błyskawiczny odzew. Przyznam, że nie oczekiwałam, więc tym bardziej
          się cieszę wink)) Mam nadzieję, że pogadamy wieczorem, jestem
          bardziej "wieczorna".
          • po_rzeczka Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 14:00
            Moja odpowiedź jest skierowana do Was wszystkich wink) Nie bardzo jednak się
            orientuję, kto z kim rozmawia, bo jakoś niewyraźnie to wygląda na monitorze.
            Wszystkie wypowiedzi mam w jednym słupku. Skąd jesteście? Pozdrawiam gorąco wink))
            • maladanka Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 14:06
              witam i macham z Beskidu Niskiego - heeej,
              a skąd jestesmy to właśnie w tym wątku jest - tylko trzeba się przebić - jest
              Kraków,Szczecin,Toruń,Polinezja Francuska,Szwecja,Chorzów,USA - to tak z grubsza
            • tofika Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 15:44
              po-rzeczko,
              smile))) ,
              jak kojarzyc z porzeczka ?? ktory gatuneczek??,
              czy chodze po rzeczce bo juz lod ...
              mialam w dziecinstwie karyzele na rozlanej lace i zamarznietej,
              oczywiscie zakrecono mi tak karuzela,ze chyba 200 metow zostalam wyrzucona w
              przestrzen na szczescie po plaskim lodzie...uffff co za zawrot w glowie
              mialam...

a to moze do tej pory fikamsmile))))

pozdrawiam po-rzeczka... witaj,,, zobacz jak mnie sprowokowalas do wspomniensmile)
              smile)))))) bywaj i twaj wsrod Nassmile)
      • goskaa.l Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 14:54
        Witaj smaczny owocu (a'propos, jaką lubisz najbardziej?)!
        Z tego, co piszesz o sobie, trafiłaś jak najlepiej. Są odpowiednie wątki -
        tylko poszukaj:
        - literacki
        - o pasjach i nietypowych umiejętnościach
        - fotograficzny
        - o zwierzakach
        - o rękodziełach
        itp..
        Zapraszam gorąco, udzielaj się...
        • wiktoria53 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 15:24
          Witaj Porzeczko, czytaj i pisz więcej smile
      • czarny.humor Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 15:59
        Witaj nam!!

Dobrze trafiłaś.
        To forum jest jak słoik "twist" na dżemy i inne przetwory.
        Dobrze sie tu poczujesz. Zawartość jest bardzo słodka, a dzięki Tobie ma szansę uzyskać nowy smak, albo i nawet smaczek.

Ja tu robię za pektynę - zagęszczam.smile))
        • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 16:02
          Ja Ci pokaże słoik twist ze słodką zawartości.....Ty, Ty.......Czarnyhumorze
          jeden.
          Mam tu wprowadzić trochę goryczki? Nie ma sprawy, tylko czy forum się
          ostanie.......wink
          • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 16:03
            Aha, a na goryczke , to fora ze dwora na inne fora....jasne?
            • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 16:07
              Porzeczko mamy jednak 3 króli i pektynowego księcia wink))))))
              • kesaira Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 16:08
                Skad Ty masz godz.16:07 jak ja miałam dopiero 16;04
                • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 20:23
                  Kesairo, nastaw sobie po prostu zegarek wink)
      • del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 16:22
        Witaj porzeczko,pisz i baw sie razem z nami jesli masz ochotę....itd.Tak
        naprawde to jestes czarna porzeczka czy czerwona? czarnego....humora mamy, badz
        mi czerwienią o Pani.Pozdrówka cieplutkiewink))))))
        • regine Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 16:46
          Dołączm i ja, już Cię Po_rzeczko, Wszyscy powitali, a to spryciarzesmile)
          Witaj, pisz, czytaj i czuj się jak w domu.
          Pozdrawiam Cię spod Warszawy,
          Wiama gorąco - Regina smile)
          • ania091951 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 19:37
            Ja tez Ciebie witam Po_rzeczko Warszawianka Ania mieszkajaca w Chicago
            • po_rzeczka Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 20:50
              Witam wszystkich, których nie zdążyłam jeszcze powitać. Jesteście przemili,
              naprawdę nie oczekiwałam aż takiego odzewu. Dzisiaj w ten Andrzejkowy wieczór
              powinniśmy sobie wszyscy wywróżyć dalsze piękne lata, ale myślę, że i bez
              wróżenia mamy je zaprogramowane? wink)
              Troszkę mi przeszkadza czatowy układ postów na tym forum. Jestem przyzwyczajona
              do Onetu (sama prowadzę tam jedno forum), tam dzięki wielostopniowemu układowi
              postów widać kto z kim rozmawia. A tu - nowy styl - nowe wyzwanie wink)))
              • regine Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 21:08
                Więc, pokaż jak walczysz, jak widzę lubisz nowe wyzwania smile)
                • po_rzeczka Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 21:13
                  Miałam na myśli układ postów wink) Można z tym jakoś walczyć? wink)
                  • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 29.11.05, 22:07
                    Rany, Porzeczko, chyba Cię nie rozumiem. Układ listów sama sobie dobierasz
                    w "Moim forum" na górze strony.
                    Nie ma tu żadnych udziwnień. smile

• wiktoria53 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 18.12.05, 12:52
                      Serdecznie witam wszystkich nowych forumowiczów, nie będę wymieniała imion bo
                      już nie wiem kogo wcześniej witałam, a kogo nie, więc witam, witam nowe twarze,
                      piszcie, zakładajcie nowe wątki.....itd smile
                      Dla wszystkich nowych:

img471.imageshack.us/img471/332/czerwra8qh.gif
                      • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 18.12.05, 13:40
                        • Skad przybywamy
                        ewka1021 17.12.05, 23:53

Oczywiście, że jak i Wy w swoją 50-tkę to ja nie wierzę, chociaż moje lustro
                        codziennie mi to przypomina. Ale kto by tam kawałkowi szkła wierzył?!
                        Mieszkam w Warszawie, jeszcze pracuję (dokąd się da) ale już i do emerytury mi
                        tęskno - mam mnóstwo planów na ten czas.
                        Mam wnuczka (ok. 1,5 roku)- facet jak się patrzy...
                        Lubię podróże i rysowanie - to najnowsze moje hobby

• Re: Skad przybywamy
                        natla 17.12.05, 23:57

Dzięki za subordynacje wink))
                        Zwierciadełko na pewno kłamie!!! Moje też! Do metryki nie zagladam, gorzej jak
                        czasem muszę dane podać....ale co tam,,,,juz ustaliliśmy tu, że mamy tyle na
                        ile sie czujemy......jakos tylko dziwnie często nam sie te daty urodzenia
                        skaczaco zmieniają. wink)

• Witaj Ewuniu!!
                        czarny.humor 18.12.05, 00:14

Pisz jak najwięcej - na każdy temat.

Daj się poznać.smile))
                        • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 18.12.05, 13:43
                          Powtarzam jeszcze dzisiejszy liścik Wiktorii, żeby miał sens, czyli obejmował
                          też Ewkę wink)
                          "Serdecznie witam wszystkich nowych forumowiczów, nie będę wymieniała imion bo
                          już nie wiem kogo wcześniej witałam, a kogo nie, więc witam, witam nowe twarze,
                          piszcie, zakładajcie nowe wątki.....itd smile
                          Dla wszystkich nowych:

img471.imageshack.us/img471/332/czerwra8qh.gif "
                          • axsa Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 22.12.05, 07:34
                            Przyłaczam sie do OFIcjalnych powitań Ewki. Nieoficjalnie juz się zapoznałyśmy
                            smile))
                            • misia007 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 30.12.05, 20:30
                              Bardzo się cieszę, ze na Was trafiłam, mam nadzieję,że lista przyjęć nie jest
                              jeszcze zamknięta.Wiekowe kryteria spełniam a jak się poznamy to może mnie
                              troche polubicie.Mieszkam na warszawskim Zoliborzu z mężem ale już bez
                              dzieci(córka i syn),wnuków jeszcze nie posiadam i coś się nie zanosi,mam
                              natomiast trzy koty.
                              Pozdrawiam wszystkich i życze Szczęśliwego Nowego Roku.
                              • czarny.humor Cześć Misiaczku. 30.12.05, 20:42
                                Wprawdzie sam od pewnego czasu miałem przerwę na forum, ale miło mi Cię powitać!!
                                Pisz jak najwięcej!!

Spodoba Ci się tu na pewno.

smile))
                              • tofika Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 30.12.05, 21:18
                                Witaj ..misiaoo7

badz z nami ,badz...

a jaka sygnaturka....porozmyslam,moze cos wymyslesmile))
                                • august2 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 30.12.05, 21:23
                                  Witaj Misia007!

Czy te 007 to z filmu o slynnym agencie J. Bondzie?
                                • dankarol Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 30.12.05, 21:24
                                  witaj, witaj, tu bywa naprawdę wesoło
                                  • gwiazda37 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 30.12.05, 22:07
                                    Witaj Misia007! Tym bardziej Cię witam, ze i ja mam dwa kociambry w
                                    domu........dodam, że kochane futrzaki........
                                    • tesunia Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 30.12.05, 22:12
                                      miasia 007,
                                      brzmi jak agent z jemas bondemwink)))))
                                      dolanczam do witanek nowej kociej mamy,
                                      sama obecnie zajmuje sie podrzudkiem kocim,dla ktorego od listopada szukam domu,
                                      pozdrawiam cieplutko.
                                      • del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 30.12.05, 23:50
                                        Witam Cię agencie 007wink))dziękuje za zyczenia noworoczne i zycze Ci Misiu
                                        wszystkiego dobrego w Nowym Roku....
                                        Tutaj jest milutko,cieplutko i miło zapraszamywink)))
                                        • natla Witaj Misiaczku :)) 30.12.05, 23:59
                                          Fajnie , że jesteś z nami, bo my bardzo lubimy zwierzęta, a w Tobie mamy misia
                                          i koty.....super wink)
                                          Gdzieś tam była mowa o zmianie nazwy forum, bo 50-tki się starzeją (to wcale
                                          nie jest prawda, nie wierz w towink), więc jakby już musiała być zmiana, to
                                          najlepsza nowa nazwa mogłaby spokojnie brzmieć "kocie forum", a w nim
                                          wątki: "kocia muzyka", "spacery naszych kotów", "opowieści przez koty pisane".
                                          "Kotawiarenka" itp. smile
                                          Nie dziw sie ,ze tak piszę, ale jesteś u nas kolejną już miłosniczka kotów smile)
                                          • misia007 Re: Witaj Misiaczku :)) 31.12.05, 14:53
                                            Dzieki za powitanie, jesteście wszyscy strasznie mili, wprost zwaliły mnie z
                                            nóg wasze posty.Staro się nie czuję i chyba nie wyglądam, więc mi ta 50 nie
                                            wadzi.Misia to po mojej kotce a 007 oczywiście z Bonda,a całość, żeby
                                            zdenerwować męża, który twierdził, że to kretyński nick.Pisać, będę dużo bo
                                            lubię no i myślę, ze warto podzielić się przemyśleniami z ludżmi z tej samej
                                            półki(wiekowej).W sprawach kotów mogę służyć poradami, bo miałam ich w życiu
                                            wiele i przyszłam do Was z kociego forum.Zatęskniłam za ludżmi i jestem. Póki co
                                            wspaniałej zabawy życzę i jutro miłego przebudzenia pod śniegową kołderką.
                                            Buziaki dla wszystkich.
    • sagittarius954 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 31.12.05, 15:52
      Dzień dobry a w zasadzie dobry wieczór Wam którzy przekroczyliście zaczarowaną
      granicę wieku i przy okazji składam Wam życzenia noworoczne, szczęścia
      zdrowia,wszelkiej pomyślności.
      Zbyszek,W-wa Wola .
      • dankarol Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 31.12.05, 15:55
        Witaj w tą zwariowany sylwestrowy wieczór
      • del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 31.12.05, 16:14
        Witaj Zbyszku!!!zapraszamy do naswink))dzieki za zyczenia i wzajemnie WSZYSTKIEGO
        NAJLEPSZEGO!!!
        • sagittarius954 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 31.12.05, 16:32
          Dzięki,kłaniam się , " w czym może być pomocny?"smile
          • krista57 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 31.12.05, 16:40
            *witaj Misiu...potrzebny nam koci ekspert bo ciagle czekam na długą wizytę
            jakiegos kotka tylko nie wiem na co mam sie zdecydowac...ale już decyzja coraz
            bliżej.Bądz z nami !

*witaj Zbyszku ,na pewno jestes potrzebny,zeby widziec świat innymi oczami,panów
            takich 100 % mamy trzech...rozpieszczają nas nieco smile))
            • sagittarius954 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 31.12.05, 16:49
              Taki egzemplarz zwierzęcy posiadam a jest to : Kotka Zwana Dolores. na
              rozpieszczaniu też jako płeć przeciwna, powinienem znać się-z racji wieku.Jeśli
              tak mało panów to " w czym może być pomocny "?smile)))
              • wiktoria53 Witam Misiaczka i Zbyszka............... 31.12.05, 16:55
                miło, że nas przybywa smile bądźcie z nami, piszcie, zakładajcie nowe wątki, WITAM
                SERDECZNIE
                • kryzar Podziękowania............ 31.12.05, 17:10
                  za bardzo miłe forum. Trafiłam tu latem, gdy podłączono mi stałe łącze.Wpadłam
                  tu zupełnie przypadkiem. I nie żałuję.
                  Przesyłam moc życzeń NOWOROCZNYCH dla wszystkich forumowiczów, ze szczególnym
                  uwzględnieniem kociarzy. Sama mam 3 przybłędy i wszystkie urocze. Każde z
                  kociąt miało być tylko na chwilę ale się zadomowiły i dobrze.
                  Jeszcze raz pozdrawiam, ale działacie jak narkotyk. Codziennie muszę wejść na
                  forum i tak bedzie też w następnym roku. Zupy nie ugotuje a zajrzę.
                  • gwiazda37 Re: Podziękowania............ 31.12.05, 17:20
                    Sagittarius954 witaj........pisz dużo i często........
                    Jak to się stało, że dopiero w taką magiczną noc do nas dołączasz??
                    • sagittarius954 Re: Podziękowania............ 31.12.05, 17:46
                      To typowe dla strzelców czekają by w odpowiednim momencie zrobić wejście .
                      Czytam Was, radio wawa i Wy, ....teraz , teraz , teraz... zespół Oni.
              • natla Re: Skąd przybywamy......Zbyszek z Woli :) 03.01.06, 20:03
                Rany, to Cie Zbychu przegapiłam, ale to Sylwester, to dlatego wink)
                Witaj i badź naszym "Piątym", bo mamy "Trzech Króli" (August, Carny Humor
                i Vogino), czasem zagląda Czwarty Król - Sioma i teraz Ty.
                Mozesz pomóc w wielu rzeczach i na pewno zostaniesz w tym babińcu
                wykorzystany wink))
                • tofika Re: Skąd przybywamy......Zbyszek z Woli :) 04.01.06, 01:10
                  ale niespodziankasmile)
                  witaj Zbyszku z Woli...
                  wiec tylko zaczynaj juz klikac,
                  bedzie o wiele radosniej ,gdy panow wsrod nas przybywa,,
                  a kobietki nie beda tak czasem zamartwiac jak nie ma komu w gawiarenkowej
                  drewutni przygotowac drewienek wiecej --zapasu do kominka,
                  ostatnio ja przygotowalam tam luczywo na rozpalkesmile)
    • savan1 Re: Skąd przybywamy............. 03.01.06, 18:24
      Prawie 50tka. dwie (prawie) córki, studentki.Mąż po 50 ce , bardzo dobry, od
      35 lat ten sam.Mieszkam w Krakowie, uprawiam wolny zawód.Lubie samochodowe
      podróze, czytanie po nocach, wiśniówke i moje od niepamietnych lat przyciółki.
      • mira54 Re: Skąd przybywamy............. 03.01.06, 18:35
        Witaj Savan1, zagosc u nas na dluzej.
      • natla Re: Skąd przybywamy............. 03.01.06, 18:53
        I do tego łapiesz w lot wink))
        Mamy z Krakowa kilka osób. Pewnie się niebawem ( koło wiosny) znów spotkamy
        i będzie nas więcej smile
        • savan1 Re: Skąd przybywamy............. 03.01.06, 18:58
          dzieki za mile przyjecie, bede zagladac częściej. Dotychczas często czytałam
          rózne wątki,ale pierwszy raz zdecydowałam się napisac coś od siebie,
          pozdrowienia dla wszystkich
          • del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 03.01.06, 21:29
            Witam nowa duszyczkę i pozdrawiamwink))
            • tesunia Re: Skąd przybywamy............. 03.01.06, 21:39
              witam nowo przybylych....
              pozdrawiajac cieplutkosmile
      • dankarol Re: Skąd przybywamy............. 03.01.06, 22:10
        witaj savan krajanko moja, cieszą się, że do nas trafiłaś
      • tofika Re: Skąd przybywamy............. 04.01.06, 01:13
        Witaj Savan1,
        i prosze ktos nas raczy swoja obecnosci z miasta Kraka,,
        badz ,klikaj,a my bedziemy podziwiac ...
      • kesaira Re: Skąd przybywamy............. 05.01.06, 17:35
        savan1 napisała:

> Prawie 50tka. dwie (prawie) córki, studentki.Mąż po 50 ce , bardzo dobry, od
        > 35 lat ten sam.
        ==========

Ojej, czyzbyś jako nastolatka wyszła za mąż ??
        A co to znaczy "dwie (prawie) córki ??
        Pozdrawiam
    • jolantas1955 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 03.01.06, 22:20
      Jestem ze Śląska (Górnego). Mam dwóch dorosłych synów i drugiego męża. Acha!
      Cztery koty - Persy i pies owczarek niemiecki.
      • regine Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 03.01.06, 22:26
        Witam i ja serdecznie nowych piędziesięciolatków, tych z "+ " i "-".
        Miło się Was czyta i fajnie, że jesteście tu z nami smile)
      • dankarol Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 03.01.06, 22:27
        witaj jak miło, że następna miłośniczka zwierzaczków do nas zawitała,
      • tofika Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 04.01.06, 01:16
        jolantas,zamawiam oj ,,pomylka to pies ..
        a czy mu sie zdarza miec male piesiatka? marzy mi sie taki owczarek ,,lub
        lepiej owczarkowa ,,
        teraz to w watku o zwierzatkach dowiemy ..oj bedzie opisowsmile)zapraszamy..
        do wszystkich watkow i do zakladania nowych tez!smile))
        • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 04.01.06, 01:20
          Witaj Jolantas, z którego miasta, bo ja o rzut beretwm od Katowic wink)))
          • wiktoria53 Witaj savan1 i jolantas1955 04.01.06, 09:43
            Witam Was serdecznie.To wspaniale, ze nas przybywa smile Pozdrawiam.
            • kesaira Re: Witaj savan1 i jolantas1955 05.01.06, 17:32
              Również witam serdecznie !
              • gwiazda37 Re: Witaj savan1 i jolantas1955 05.01.06, 18:01
                ja też witam........jolantas1955, całkiem spory ten czworonożny
                przychówek......tym bardziej witamy i o imiona pytamy.......
      • del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 04.01.06, 10:27
        Witaj!!!zobaczysz,ze Ci sie tutaj spodobawink))
      • kesaira Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 05.01.06, 17:38
        Witam krajankę.
        A z jakich okolic Górnego Śląska ?
        • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 05.01.06, 17:52
          Mnie też zaintygrowały
        • wasia6 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 12.01.06, 12:54
          Witam Was serdecznie. Jestem baaaardzo początkującą internautką. Przypadkowo
          weszłam na to forum i mam nadzieję tu często zagladac, ale dopireo po 25,01.
          Na razie Was podczytuje, uczę sie na "Kursie komputerowym" i śmieje z Waszego
          humoru.
          Jestem ciut starsza od Was, ale duchem w Waszym wieku (czasem wydaje mi się ,
          ze jeszcze młodszasmile).
          Mieszkam na Górnym Śląsku, jestem już emerytką, byłą chemiczką (Wiecie kim jest
          chemiczka? To kobieta, która rozkłada sie w temperaturze pokojowej - tak mnie
          przyjęła na pierwszej wizycie moja ukochana teściowa)
          Mam 2 dorosłych synów i troje wnuków.
          Pozdrawiam i czekajcie na mnie, zgłoszę sie, jak tylko podłaczą mi internet na
          stałe. Elka.
          • wasia6 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 12.01.06, 12:58
            Witam Cię Elżbietko bardzo serdecznie, będziemy na Ciebie czekać cierpliwie,
            tylko nas nie zawiedź.
            Fajnie, że zaczęłaś od "Kursu komputerowego".
            Zagladnij jeszcze do Gawiarenki.....tylko nam sę tam nie rozkładaj. wink)))
          • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 12.01.06, 13:03
            Witam Cię Elżbietko bardzo serdecznie, będziemy na Ciebie czekać cierpliwie,
            tylko nas nie zawiedź.
            Fajnie, że zaczęłaś od "Kursu komputerowego".
            Zagladnij jeszcze do Gawiarenki.....tylko nam sę tam nie rozkładaj. wink)))
            • regine Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 12.01.06, 13:11
              Witam i ja smile)
              szybko szykuj się i wpadaj jak najczęściej!!!
              W metrykę nikomu nie zaglądamy, mamy tyle, na ile się czujemy.
              To jest najważniejsze.
              Humor Ci Elu dopisuje, jak widzęsmile)
              Teściowa też miała poczucie, jak tak Cię powitała smile)
              Więc szukuj się i pisz, pisz...
              • krista57 Re'Wasia6 12.01.06, 13:33
                Elka ! Witam serdecznie z Zachodniopomorskiego,gdzie dzisiaj nie ma słońca.
                Czekamy na Ciebie,tu jest nas więcej,które surfowanie po internecie rozpoczęły
                własnie od TEGO forum.
                W gawiarence to uważaj! ...fotel zajmują psy lub koty...a mnie czasami uda się
                tam zasiąść.
                • dankarol Re: Re'Wasia6 12.01.06, 14:08
                  Witaj Elu. Powiem Ci coś w tajemnicy, to forum ma coś takiego, że kto tu
                  zaglądnie to wsiąka. Chiba jakiś klej.
                  • del.wa.57 Re: Re'Wasia6 12.01.06, 15:15
                    Witaj Ela.Danusia ma rację. To forum wciąga...spodoba Ci sie tutaj,czekamy na
                    Ciebiesmile)
    • ot_taksobie Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 13.01.06, 00:06
      Witajcie Wszyscy!!1
      jestem też już po.... i na upragnionej emeryturze.wynioslam się na wieś -
      okolice Lublina.Piękne widoki, kot i pies. I tylko wnuków upragnionych brakuje-
      gratuluję wszystkim ,którzy mają i ciesze sie razem z Wamismile))NO i brak czasu
      bo tyle ciekawych rzeczy do zrobienia....
      • takanietaka witaj Taksobie! 13.01.06, 00:33
        hej-witamy!Ja z psem ,bez wnuków i bez widoków..wiec i tak ci zazdroszczę -kota!
        _______________________________________________________ ** nigdy nic nie
        wiadomosmile **
        • maladanka Re: witaj Taksobie! i Wasiu 13.01.06, 00:48
          Witam razem i osobno smilesmile
          Chemia dla mnie to prawie jak stworzenie świata i padam na twarz przed takimi
          umiejętnościami - no i jeszcze to zapisać? i zrozumieć? łomatko!
          Ja bez wnuków,bez kota i psa,ale z widokami ...najprędzej na zwierzaki
          Pozdrawiam z Beskidu Niskiego
      • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 13.01.06, 00:52
        Witaj Otta (kasobie) wink. Aż Ci zadroszcze tej wsi. Poczytaj nas trochę i włącz
        sie w nasze rózne śmieszne i poważne dyskusje smile, a wnuki jeszcze będą, wiesz
        jak to łatwo wink)
      • tofika Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 13.01.06, 07:16
        Witaj wsrod nas,
        "ot--takasobie,
        juz z kilku slowek Twoich wiem,ze temtow do rozmow i klikan nam tu nie zbraknie,
        tez mam daleko wnuczeta i tesknie bbb do nich,
        ale odnajduje sie tutaj na forum wsrod wielu innych watkow,cos gdzies
        odezwe,lepiej lub nie bardzo ciekawie,ale prawie nikomu tu nie przeszkadza
        ..... czy klikam z upodobaniem innych czy ,nie,,
        wiec zaczynaj,pisz co czujesz.co uwazasz za sluszne wg Ciebie?,,i zawsze ktos
        znajdzie sie ,ze tez Ci cos napisze...powodzonka ,klikaj i badz z
        nami..sredecznie pozdrawiam...tak fika...maria z warm --mazursk....
        • dankarol Re: ot_taksobie witaj 13.01.06, 11:31
          a jak znajdziesz trochę czasu to opowiedz o swoich zwierzaczkach.
          • del.wa.57 Re: ot_taksobie witaj 13.01.06, 13:25
            Witaj i zapraszamy do dyskusji na różne tematy,plotki...tutaj jest bardzo
            miło,ludzie wspaniali,można o wszystkim pogadać a nawet(zakląć)smile)))
            • gwiazda37 Wasia6 i Taksobie........ 13.01.06, 16:51
              Witam Was obie bardzo serdecznie...........piszcie, śmiejcie się..... smile))
      • regine Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 13.01.06, 18:36
        Witaj ot_taksobie,
        Witaj miło, z moich stron pochodzisz smile)
        Witam również zwierzaki, napisz więcej o nich.
        Poczytam chętnie, co tam co nowego pod Lublinem i w Lublinie.
        Pozdrawiam serdecznie smile)
        • antomas1 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 15.01.06, 19:44
          Jestem tu pierwszy raz. Jestem z małego miasta z terenu Wielkopolski.
          Witam wszystich serdecznie i mam nadzieję, iż mimo, iż jestem w połowie drogi
          między 50 a 60 to mnie przyjmiecie. Właściwie to mam problem, który wątek
          wybrać - Wasz czy +/- 60 bo kwalifikuję się chyba tam i tu. Pozdrawiam
          • takanietaka Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 15.01.06, 19:58
            Starsi też są tutaj...nie bój nic!!!
            _______________________________________________________ ** nigdy nic nie
            wiadomosmile **
          • tofika Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 15.01.06, 19:59
            jesli "antomas zwiodlo Ciebie tu,,
            to badz tusmile)klikaj .pisz.zawsze bedzie wiecej do poczytania i rozmyslen....
            • del.wa.57 Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 15.01.06, 21:19
              Witam!!!możesz pisać na kilku forach,przyjmujemy z otwartymi ramionamismile)
              Baw sie dobrzesmile)
            • dankarol Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 15.01.06, 21:20
              Witaj, a co to za różnica w tą czy w tamtą stronę bliżej, najważniejsze co w
              duszy gra.
              • tesunia Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 15.01.06, 22:24
                witaj antomas....
                my w metryki niezagladamy tylko w duszyczekewink)
                pozdrawiam cieplutko.
                • natla Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 15.01.06, 23:51
                  Witaj Antomasie......a moze Antomasko???? smile)
                  Bywaj tam, gdzie Ci serce dyktuje, ale 55 to akurat drogowskaz do nas wink)
          • kesaira Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 15.01.06, 22:45
            Nie tylko, Ty się kwalifikujesz, Antomas...
            Dobry wieczór
            Pozdrawiam
            • goskaa.l Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 16.01.06, 07:20
              Witam gorąco z bardzo zimnego Szczecina wszystkich nowych i zapraszam do
              pisania.
    • kesaira Re: Skąd przybywamy............. 2 ..........42 17.01.06, 23:52
      Adasha nie zameldował sie w tym wątku;-(

Może przefrunął po tym Forum niczym ptak po niebie?
      • natla WĄTEK ZAMKNIĘTY, PROSZE PISAĆ W 3 CZĘŚCI 19.01.06, 12:19

• aatamm Re: WĄTEK ZAMKNIĘTY, PROSZE PISAĆ W 3 CZĘŚCI 20.01.06, 00:00
          Wybaczcie,ze tak po nocy tu zagladam.Do piecdziesiatki troszke brakuje,ale milo
          u Was wiec przeczekamsmilePisze z Trojmiasta.Na balkonowym termometrze -16,by
          moglo jeszcze sniegiem dosypac(lubie jasno okreslony stan rzeczy).
          • yoanna Re: WĄTEK ZAMKNIĘTY, PROSZE PISAĆ W 3 CZĘŚCI 20.01.06, 00:12
            Witaj aatamm smile
            Miło,że zaglądaszwink
            Rozgość się wygodnie,poczytaj i skrobnij coś do nas czasamiwink)))
            Ponieważ godzina już dojrzała do snu dobrej nockiwink
            -----------------------------------

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka