17.10.05, 17:16
Danusiu, tak sobie Ciebie wyobrażałam...smile)
Obserwuj wątek
    • dankarol Re: Dankarola 17.10.05, 22:49
      smile))
    • dankarol Re: Dankarola 17.10.05, 22:52
      Za szybko. Lecz tą nogę, to zrobimy następny zlot. Dużo zdrowia.
      • natla Re: Dankarola 17.10.05, 22:57
        Właśnie zrobiłam opatrunek i nic wreszcie nie boli, poza
        niesamowitą "tkliwością" więc o butach mowy nie ma...nareszcie do syta i bez
        grzechu będę sobie mogła chodzić w japonkach smile)))))))
        No w okolicach Wszystkich Świętych,prawie na pewno będę w Krakowie smile
        • dankarol Re: Dankarola 17.10.05, 23:07
          Dobrze, że ma byż trochę cieplej, przynajmniej w dzień, bo o butach nie masz co
          marzyć. A jak będziesz w Krakowie, to trzeba będzie coś wymyślić
          • natla Re: Dankarola 17.10.05, 23:08
            Myśle, że mała kawa zawsze wlezie smile
            • dankarol Re: Dankarola 17.10.05, 23:13
              nie ma sprawy
              • regine Re: Dankarola 27.10.05, 19:51
                Danusiu, czy przesyłka dotarła ?
                I może ty mi zdradzisz tajemnicę zmniejszania zdjęć, mój program jak kołek,
                pomimo zmniejszana zostawia je tak jak były lub zmniejszy do prawie zera.
                Jesli możesz to napisz.Dziękujęsmile)
                • dankarol Re: Dankarola 27.10.05, 20:05
                  Reginko dostałam ale nie mam jakiegoś programu i nie da się otworzyć, ale
                  oglądnę bo przyjdzie w najbliższym czasie jeden taki co się zna i mi pomoże. Co
                  do zdjęć, to nie wiem jaki masz program ja mam Microsoft Photo Editor.
                  • regine Re: Dankarola 27.10.05, 21:05
                    Zainstalowano mi w przeddzień wylotu nowy program , nie mogę się połapać ,
                    gdzie i co jest.W starym jakoś się odnajdywałam, teraz siedzę już kilka dni i
                    nie nadążam z GG z wklejaniem zdjęć z rozsyłaniem...Każdy chce.A ja biedna
                    sama, znikąd pomocysad
                    • dankarol Re: Dankarola 27.10.05, 21:21
                      Reginko na tych nowych programach się nie bardzo znam, ale w moim starym w
                      ramach usprawnień zamieniłam sobie piksele na centymetry i jak mam zmień obraz
                      to wiem ile wklepać
    • malwina52 Re: Dankarola 29.11.05, 20:21
      ktos szukal?
      • regine Re: Dankarol n/t 06.02.06, 12:59

• natla cd łączenia Twoicj wątków ;)) 06.02.06, 16:34
          • Dan-karol!
          maladanka 29.11.05, 01:47

Nie wiem, nie znalazłam Twojego wątku i zakładam - jakby co to Natla
          wytnie,ale czy nie za długo z tym komputerem walczysz?
          Odezwij się z kawiarenki intern.albo skądś?

• Re: Dan-karol!
          natla 29.11.05, 08:40

No faktycznie.....nie ma wątku Dankaroli....
          No faktycznie.....odezwij sie wink)))
          • natla Świeże od Kristy ;)) 06.02.06, 16:35
            • Re: Dan-karol!
            krista57 06.02.06, 16:10

Danusiu ! listonosz puka !
            • maladanka Re:znikneło! 08.02.06, 10:54
              Dankarolko! Odrabiam zaległości i weszłam na dziergadełka, a tam mi pisze,że to
              co od Ciebie znikneło bo tylko 7 dni się trzyma.Podeslij mi na gazetowy,ok?albo
              zamieść jeszcze raz
              • krista57 Re:znikneło! 13.02.06, 22:50
                Kochana Danusiu! Strasznie sie ciesze z tej ogromnej koperty!
                Ide sobie pooglądac!
                Prawie nie zaglądam do skrzynki pocztowej,oprócz rachunkow nic prawie nie
                otrzymuję...a tu taka niespodzianka.
                Rany! kiedy sie z tym zapoznam,narazie tylko zerknęłam.smile))
                • maladanka spóźnione /imieninowe/ jak mniemam... 22.02.06, 11:18
                  Da-nut-ko - przeczytałam,że koleżanki przyszły ze spóźnionymi zyczeniami, czy
                  to znaczy,że ta lutowa Danuta to TY?
                  Jeśli tak to STO LAT!STO LAT!STO LAT! no i wszystkiego naj....najszczerzej życzę
                  img62.imageshack.us/img62/1277/krolradosc4jx.gif
                  • maladanka Re: spóźnione /imieninowe/ jak mniemam... 22.02.06, 11:38
                    OK stronka! wystarczy - dzieki wielkie
                    • natla Problem WIELKICH LITER 26.02.06, 12:35
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=37329798
                      • del.wa.57 Re: Dzięki Danutka:))))) 05.03.06, 14:30
                        Za przepis na grzańca,ale jeszcze dzień dwa i wyjde z tego gów.....a.
                        Pozdrówki.smile)))) smile))
                        • del.wa.57 Re: Dzięki Danutka:))))) 05.03.06, 14:44
                          Dziękismile))
                          Kochana jesteś.Bużkasmile
                          • natla Re: Dzięki Danutka:))))) 10.03.06, 23:09
                            Jak tam Twój dołek? Mam nadzieje, że Helenka juz zasypała....tak energicznie
                            złapała za tę łopatę, ze chyba już wylazłaś.
                            To to okropne ciśnienie, ja wczoraj byłam nieżywa.
                            • del.wa.57 Re: Dzięki Danutka:))))) 13.03.06, 17:38
                              Danutka,wszystko już okey??
                              Głowa do góry,bestia zakopana!!!!Pozdrówkasmile
                              Zerknij na pocztęsmile))
                              • krista57 Re:Danutka 13.03.06, 18:35
                                Danusiu dziekuję Ci za zyczenia i egzotyczne kwiatki.
                                Na moim parapecie pysznią się wiosenne kwiatki w doniczkach, dla poprawy Twego
                                nastroju kilka Ci odstępuję.
                            • lili50 Re: Dzięki Danutka:))))) 13.03.06, 18:36
                              Bardzo Ci dziękuję za pamięć, tym bardziej, że mój nick nie ma nic wspólnego z
                              moim imieniem. A Ty zapamiętałaś, przecież nas tak dużo jest, że trudno
                              wszystkie zapamietać. Pozdrawiam
                              • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 13.03.06, 19:46
                                Dzięki Danusia,poszło do Ciebiesmile))
                                • regine Re:Dankarola:)))) 13.03.06, 20:40
                                  Dziękuję, mądre i piękne smile)
                                  • vogino55 Re:Dankarola:)))) 13.03.06, 23:22
                                    Ty sie pakuj na te Seszele,a nie degustuj w Gawiarence,za chwilę ostatni nocny
                                    Boening wylata,,,(wink))))
                                    • regine Re:Dankarola:)))) 13.03.06, 23:34
                                      Jakie znowu święto, o matko...Wielki Post, a tu święto za świętem...
                                      Nie nadążam, powiedz co za święto ?
                                      • regine Re:Dankarola:)))) 13.03.06, 23:35
                                        Wiem, wiem !!!!
                                    • vogino55 Re:Dankarola:)))) 13.03.06, 23:35
                                      Danuska w razie strajku załogi to mam w domu 4 piloty czy pilotów(smile))
                                      • vogino55 Re:Dankarola:)))) 13.03.06, 23:43
                                        Wybierz sobie samolot,,,,

www.joemonster.org/phorum/read.php?f=25&i=2460&t=2460

i przyjemności,,,,,
                                        • regine Re:Dankarola:)))) 13.03.06, 23:46
                                          Twoje, patrzyłam dobrze, swoje zrobiłaś pędź na samolot,
                                          bo Szeszele czekają na Ciebie...smile)
                                          Zasłużyłaś na urlop, z taką kasą , poszalejesz jak nic...
                                          • regine Re:Dankarola:)))) 13.03.06, 23:48
                                            Jeszcze na tym interesie zarobisz, Wojtek wie co robi...smile)
                                            Darmo głowy na karku nie nosi, swój chłopak smile)
                                            • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 14.03.06, 10:18
                                              Gratuluję Danutka!!! ale masz /farta/dzisiajsmile))
                                              Tylko nie zapomnij o tej składce...niestety-radosciami trzeba się
                                              dzielić,podwyżke dostałas to i poszaleć trzeba jest za cosmile)))))
                                              Pozdrówka Danutkasmile
                                              • wiktoria53 Re:Dankarola:)))) 14.03.06, 11:15
                                                1500 liścików to też sukces ! Poza tym też czekam na decyzję o podwyżce, ale to
                                                mam nadzieję nie będzie 30 gr wink)))))
                                                • wiktoria53 Re:Dankarola:)))) 14.03.06, 17:37
                                                  Danutko, 17 pięknych róż i super muzyczka Bitelsów sprawiła, ze chyba dzis
                                                  oddam zabrany z rana wtorkowy uśmiech wink))))))) Dzieki smileZastanawiam sie, czy
                                                  to sama robisz takie prezentacje z muzyczką?
                                                  • natla JA SOBIE NIE ŻYCZĘ!! 15.03.06, 15:14
                                                    .....takieeeego świntuszenia na forum....jasne?
                                                    Super.
                                                  • del.wa.57 Re: JA SOBIE NIE ŻYCZĘ!! 15.03.06, 16:16
                                                    Mocne to świntuszenie Danutka,mocne.
                                                    Dziękismile)))
                                                  • natla Re: JA SOBIE NIE ŻYCZĘ!! 16.03.06, 00:00
                                                    Dankarolko, Leciwa Ci podziękowała!!! w nowym prywatnym wątku, więc wpisuję to
                                                    tu. smile
                                                  • regine ReDanuś! 16.03.06, 20:39
                                                    Wyślę później, nie ma sprawy.
                                                    Jak masz jakeś jeszcze życzenie, proś, mam różne.
                                                    Z przyjemnością wyślę..smile)
                                                  • regine Re: ReDanuś! 17.03.06, 12:01
                                                    Lubię gdy ktoś obok, też się uśmiecha smile)
                                                    Nie ma sprawy...Póżniej coś jeszcze podrzucę smile)
                                                  • tofika ReDankarol:)) 17.03.06, 16:39
                                                  • tofika Re: ReDankarol:)) 17.03.06, 16:42
                                                    Gdybys zobaczyla moja radosna mine od ucha doucha usmiechnietasmile))na widok ..
                                                    ..juz biegusiem wynosze do Gawiarenki,,przeciez moge nie opamitac z .. uciechy
                                                    i nic nie doniesc... ulala... ... Gasowski chyba o plazy
                                                    spiewa?....dzieki ...smile
                                                  • regine Re: ReDankarol:)) 20.03.06, 13:07
                                                    Dziękuję, wiosennie smile))
                                                  • krista57 Re:dankarol 20.03.06, 14:04
                                                    Danusiu ! Dziękuję bardzo!
                                                  • lili50 Re:dankarol 20.03.06, 16:31
                                                    Danusiu dziękuję Ci bardzo za życzenia www.garden-of-
                                                    serenity.republika.pl/ekartki/bedeobok/bedeobok.html
                                                  • lili50 Re:dankarol 20.03.06, 16:33
                                                    www.garden-of-serenity.republika.pl/ekartki/bedeobok/bedeobok.html
    • malwina52 Re: Dankarola 21.03.06, 06:57
      Danusiu sciskam i dziekuje
      • leciwa Re: Dankarola 21.03.06, 09:26
        Ja również przyłączam się do podziękowań smile)) Powinnam to była zrobić wczoraj,
        nie zorientowałam się, że można też tu.
        • regine Re: Dankarola 26.03.06, 11:11
          Mam pytanie, a zarazem prośbę, Danusiu.
          Ale zajrzyj za chwilę na pocztę.
          • regine Re: Dankarola 26.03.06, 11:25
            Poszło.
            • regine Re: Dankarola 26.03.06, 11:50
              Dziękuję, już sprawdzam smile))))))))))
              • regine Re: Dankarola 26.03.06, 13:16
                Znalazła, 3 sztuki...Ale coś mi nie bardzo leżą, wybredna jestem moze...
                Ale jak z muzyką, bo tu nie ma...
                • regine Re: Dankarola 26.03.06, 20:24
                  Dziękuję Danusiu, już wystarczy smile)))
                  Kochana jesteś, ale jakby co to przyjmę każdą ilość smile)))))))
                  • regine Re: Dankarola 26.03.06, 20:47
                    Jeszcze nic nie ma..
                    • regine Re: Dankarola 26.03.06, 22:26
                      Danusiu, dostałam, po 20.00. Dziękujęsmile)
                      Już mi się wszystko pokręciło, coś "zjada" posty.
                      Nie mam pojęcia co jest?
                      • del.wa.57 Re: Dankarola 28.03.06, 20:26
                        Hej,Danusiu!!!!listonosz zapukał do Twoich drzwi,prosze otwórz mu bo zmoknie na
                        dworzesmile)))
                        • del.wa.57 Re: Dankarola 29.03.06, 14:44
                          Dzięki Danutka,wszystko doszło,zapisane!!!!
                          Buzka cmok...cmok...cmok.
                          • regine Re: Dankarola 29.03.06, 19:14
                            A myślałam, ze nie doszło, to fajnie, ze miałaś frajdę. Cieszę sięsmile
                            • regine Re: Dankarola 29.03.06, 20:07
                              Odpowiedziałam.
                              Jesteś cudownasmile)))))))))
                              • regine Re: Dankarola 29.03.06, 20:50
                                Dzięki Danusiusmile
                                • wiktoria53 Re: Dankarola 01.04.06, 21:06
                                  Dzięki za śliczną kartkęsmile i za stronkę przy okazji smile)))))))
                                  • regine Re: Dankarola 02.04.06, 12:42
                                    Danusiu !!! Dziękuję za bardzo miłą niespodziankę.
                                    Bardzo dziękuję, za wczoraj i za dziś smile)
                                    • regine Re: Dankarola 03.04.06, 12:27
                                      Dziękuję za piękną laurkę, przed chwileczką, dostarczono mi wielki bukiet,
                                      takich samych róż smile))
                                      • del.wa.57 Re: Dankarola 06.04.06, 18:44
                                        Dzięki Danutka za życzenia,mam nadzieję,ze złapiemy troche pogody i pogramy w
                                        tenisa.
                                        Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego
                                        a przy tym wszystkim stołu bogatego.
                                        Mokrego dyngusa, smacznego jajka
                                        i niech te święta będą jak bajka.
                                        Dzięki raz jeszcze,buzkasmile)))
                                        • regine Re: Dankarola 10.04.06, 23:03
                                          Cieszę się Danusiu, że się spodobało smile
                                          Mi też, zresztą...
                                          • regine Re: Dankarola 11.04.06, 20:15
                                            Dziękuję Danusiu, za życzenia i kartkę smile
                                            WESOŁYCH ŚWIĄT !!!
                                            • regine Re: Dankarola 21.04.06, 23:38
                                              Dziękuję za kociaki, Danusiu smile)
                                              Są cudowne!!!
                                              • regine Re: Dankarola 22.04.06, 22:47
                                                DZIĘKUJĘ !!!
                                                Zajrzyj na pocztę. DOBRANOC smile)))
                                                • del.wa.57 Re: Dankarola 23.04.06, 00:27
                                                  Dziękuje Danusiu za miłą rozmowę,masz bardzo cieplutki i miły głos,ciesze
                                                  się ,że poznałam Ciebie,mam nadzieje,ze kiedys zobaczymy się /naprawdę/bardzo
                                                  bym chciała.
                                                  Pozdrawiam i przesyłam usciskismile)
                                                  • del.wa.57 Re: Dankarola 23.04.06, 14:26
                                                    Dzięki Danutka,za odganianie chmureksmile))wiedziałam,ze zawsze moge liczyc na
                                                    Ciebie,pozdrówka i buziaczkismile)))
                                                  • regine Re: Dankarola 23.04.06, 22:14
                                                    Wpadłam już na strzemiennego, Danusiu smile
                                                  • regine Re: Dankarola 23.04.06, 23:00
                                                    Danuś, nie daję się, stawiam się, kawa rano, ale zupę muszę jeść, OBOWIĄZKOWO!!!
                                                    Nie to jak u mamy...Może nie przytyję za dużo w ciągu tygodnia, tylko się boję
                                                    ciasteczek...Bo zawsze są i to w ogromnych ilościach...Siostra piecze strasznie
                                                    dużo i tłusto, masy różne...Aż strach. Może nie dam się skusić, zobaczę.
                                                    Szczurka dawaj, mogę biegać, nie ma sprawy smile
                                                  • regine Re: Dankarola 23.04.06, 23:26
                                                    Co tam warczenie, pieski lubię i to z wzajemnością. Swojego nie mam już 6 lat.
                                                    Miała go aż 13 lat, też nie lubił rano wychodzić, a wieczorami odwrotnie, nic
                                                    tylko by łaził, zwłaszcza po deszczu. Futro miał niesamowite, mieszaniec.
                                                    Po takich wędrówkach po deszczu, lądował zawsze pod prysznicem.
                                                    W Kijowie z córki Fuksikiem będę wybiegać, tu też z ochotą, jak był, wychodził
                                                    ze mną. Brakmi strasznie kota, nawet nie myślałam, że aż tak bardzo...sad
                                                    Zabiorę im jak będę wracała, muszę mieć zwierzaka...
                                                  • regine Re: Dankarola 24.04.06, 00:01
                                                    Pędź na pocztę jutro rano smile)
                                                  • regine Re: Dankarola 24.04.06, 00:09
                                                    Zawsze do domu, na noc do swojego łóżka i na forum wracam smile))
                                                    Nie martw się Danusiu, minie jak z bata strzeli...smile
                                                    Dobranocsmile
                                                  • regine Re: Dankarola 02.05.06, 00:23
                                                    Danusiu, dzięki za miłe powitanie na "powrót" smile))
                                                  • regine Re: Dankarola 05.05.06, 00:24
                                                    Danuś, to ile tych chrupiących Ci podrzcić ?
                                                    Tak, żebym drugi raz nie musiała biec...Może masełko, powidełka, mleczko ?
                                                    Proś, wszystko mam po drodze, uwinę się w try miga...smile)
                                                  • regine Re: Dankarola 05.05.06, 00:31
                                                    Kupię 5, tak na wszelki wypadek smile
                                                  • graga21 Re: Dankarola 06.05.06, 08:10
                                                    Właśnie zaglądałam i jest pusto.
                                                  • maladanka Re: Dankarola 12.05.06, 14:51
                                                    Dankorolko - a Ty gdzie? czy z Lolkiem szukacie jego pudliczki? Chyba,ze awaria
                                                    komputrasad
                                                  • regine Re: Dankarola 12.05.06, 18:17
                                                    No właśnie, gdzie się podziewasz, Danusiu ?
                                                  • del.wa.57 Re: Dankarola 13.05.06, 17:54
                                                    Danutka!!!hej..hej..gdzie jesteś??????????????
                                                    Czyżby zezłolik Ci narozrabiał? smutno bez Ciebiesad
                                                    Pozdrówka i odezwij się jak możesz.
                                                  • krista57 Re: Dankarola 14.05.06, 08:41
                                                    Pozwoliłam sobie zadzwonic....
                                                    Wiem,ze u Ciebie wszystko na miejscu.
                                                    Pozdrawiam.
                                                  • krista57 Re: Dankarola 14.05.06, 15:12
                                                    Piszę do Cie list !
                                                  • del.wa.57 Re: Dankarola 14.05.06, 17:56
                                                    Hej,Danutka miło,ze znowu jesteś mimo zmęczenia,pozdrówkasmile))))
                                                  • regine Re: Dankarola 15.05.06, 15:02
                                                    Danutka, skopiowałam z "Naszych linków", tu jest duzo o kwiatach, zajrzyj, może
                                                    znajdziesz coś na temat swego kwiatuszka.
                                                    • Re: Nasze linki -K W I A T Y -
                                                    hania48 24.02.05, 23:44 + odpowiedz

Fotogalerie, fotokatalogi i porady

Storczyki:
                                                    www.orchidarium.pl/
                                                    www.storczyki.org.pl/index.php3
                                                    klesorchis.com/
                                                    haleahi.com/
                                                    Hippeastrum i amarylkowate:
                                                    5.ocu.ne.jp/~koyama/Hippeaskelia.htm
                                                    mwalnik.wodip.opole.pl/botanika/amaryllidaceae.html#Hippeastrum
                                                    mpeixoto.sites.uol.com.br/amaryl/fotoamaryl.html
                                                    www.ritterstern.de
                                                    hippeastrum i wiele innych bulwiastych:
                                                    www.ausbulbs.org.bulbgal/
                                                    schneckeninfo.de/static/listedentsch.htm
                                                    bulbsocjety.org.GALLERY_OF_THE_WORLDS_BULBS/index.htm
                                                    fuksja:
                                                    ftp.newave.net.au/~jmsa/fuchsia.htm
                                                    www.fuchsien.at/ABC.htm
                                                    dalie:
                                                    www.dahliafarm.com/
                                                  • regine Re: Dankarola 15.05.06, 16:10
                                                    Danuś, napisz coś więcej o tym Twoim kwiatku. Może jakąś inną nazwę posiada,
                                                    nic nie mogę wyszukać. Pnącze...???
                                                  • regine Re: Dankarola 15.05.06, 16:15
                                                    Danuś , może tu coś znajdziesz, bo ja tylko okiem rzuciałam. Dalej szukam smile
                                                    www.pnacza.pl/wms/wmsg.php/
                                                  • regine Re: Dankarola 15.05.06, 16:34
                                                    JEST DANUŚ !!!! tU MASZ :
                                                    forum.living.cz/read.php?156,1573996
                                                    ŁADNY KWIATEK , SOBIE WYMYŚLIŁAŚ smile))))
                                                  • regine Re: Dankarola 15.05.06, 16:37
                                                    TU TEŻ smile)
                                                    forum.living.cz/read.php?156,1573996,page=2
                                                    MOŻE ZNASZ CZESKI, MOŻE CZEGOŚ SIĘ DOWIESZ, POLSKICH STRON NIE WIDZIAŁAM.
                                                    Sorrki, bo mi się z tej radości, że znalazłam Caps Lock włączył smile
                                                  • regine Re: Dankarola 15.05.06, 16:44
                                                    Jeszcze jeden link:
                                                    nature.jardin.free.fr/grimpante/ft_dipladenia.html
                                                  • regine Re: Dankarola 15.05.06, 16:55
                                                    Zawsze do usług, przyjaciółko smile)To za wczoraj, taka dobra jestem smile
                                                  • regine Re: Dankarola 18.05.06, 13:03
                                                    Tak badałam Danusiu, wszystko w porządku. Mi się wydaje, ze trochę nerwówki
                                                    ostatnio w związku z wyjazdem do mamy, ślubem córki i takie tam jeszcze inne
                                                    sprawy. Nerwy tak na mnie działały od zawsze. Więc myślę, że to jest
                                                    wytłumaczenie, lekarz też to potwierdził. Polecę do córki, tam odsapnę, po tym
                                                    wszystkim i może wrócę o parę kilo grubsza smileObym tylko nie za dużo znowu
                                                    przytyła ...
                                                  • regine Re: Dankarola 18.05.06, 13:48
                                                    Tak jest Danuś, nic tylko wypoczynek. Wnusia będzie i tak chodzić do
                                                    przedszkola, więc całe dnie tylko jedzonko, wycieczki i sen.
                                                    Przyjmuję zadanie do wykonania smile Czy się uda zobaczymy...Bo różnie to bywa,
                                                    Tęsknota za codziennymi prawie, spotkaniami z Wami na forum, może zżeraćsad
                                                    Może wytrwam, bo podobno twardym człowiekiem jestem.
                                                  • graga21 Jeszcze... 20.05.06, 12:59
                                                    ...jedna propozycja, o ktorej wczoraj zapomniałam: Canon520. Miałam go w ręce,
                                                    ładne zdjęcia robi, jest łatwy w obsłudze, podoba mi się.
                                                  • krista57 Re: Jeszcze... 20.05.06, 17:54
                                                    Danusiu!podzielisz sie swoją wiedzą co kupic
                                                    i za ile?Moze i ja sie skuszę na swoj osobisty aparat?
                                                    Będziemu w Tatrach cykały zdjecia z trzech aparatów.
                                                  • regine Re: Jeszcze nie wiem... 20.05.06, 21:58
                                                    Dziękuję Danuś, zastanowię się...Pomyślę, bo może faktycznie zbyt osobiste, jak
                                                    na ogólnodostępne forum...Coś wybiorę. Bo wróciło, to co było odłożone do
                                                    lamusa smile Skrobię sobie, jak mnie "coś najdzie" smile
                                                  • vogino55 Re: Dankarola 20.05.06, 22:28

• tofika Re: Dankarola 21.05.06, 15:32
                                                    Dziekuję .wielkie dzIęki za list i zaŁączniki--UROCZE,, posyłam <uśmiech>
                                                  • del.wa.57 Re: Dankarola 21.05.06, 16:42
                                                    Serdeczne wyrazy współczucia z powodu gości Danutka.
                                                    smile)))) smile))))
                                                  • del.wa.57 Re: Dankarola 22.05.06, 22:11
                                                    Klikałam na raty,bo mnie tez nudziło,zostawiałam i wracałam znów do
                                                    kulek,trwało to chba z godzinę,tyle przy kulkach bym nie wytrzymała,pisalam z
                                                    synem z corką i znów do kulek,mam ich dosyć na jakis czassmile))))))
                                                    Nie zawsze tak sie uda Danutka nieraz do tysiąca nie dojdę nawet i czapa,
                                                    cwane te kulkismile
                                                  • regine Re: Dankarola 22.05.06, 23:30
                                                    Danuś tak późno, a tu takie piękne kwiaty smile)
                                                    Dosłownie zasypujecie mnie nimi...Boże, za co..
                                                    No to mnie wzruszyłaś, bardzo. Dziękuję serdecznie smile)
                                                    A ten rekordzik, to nas Wszystkich, nie przesadzaj, trafiło mi się, nie
                                                    polowałam...
                                                  • regine Re: Dankarola 24.05.06, 17:49
                                                    Dzięki Danuś, dzięki smile
                                                    Tak zrobię, bo szkoda %, cosik na ból duszy trzeba zażyć...
                                                    Oj, boli, boli, nie lubię rozstań, Boże jak nie lubię....sad((
                                                  • regine Re: Dankarola 24.05.06, 18:08
                                                    Danuś, ja nie z tych, co dadzą się zapomnieć tak szybko...smile)
                                                    Taki typ jak ja wraca jak bumerang...Nawet jak mnie nie chcą smile
                                                  • sagittarius954 Re: Dankarola 24.05.06, 18:10
                                                    Tylko proszę w Gawiarence szkła nie zostawiać pod drzwiami cobym sie nie
                                                    przewrócił, wpadając po północysmile))))))))
                                                  • regine Re: Dankarola 24.05.06, 18:15
                                                    Niby prawda, ale to statystycznie tylko sad
                                                    A na bieżąco, "Gaswiarenkowo ", kicha będzie...
                                                  • regine Re: Dankarola 24.05.06, 19:40
                                                    \Coś chyba mało nalałam ...Danuś jak mocno to trzeba zmoczyć ?
    • goskaa.l sandaville 25.05.06, 06:55
      Danusiu, podeślij jak ona wygląda. Mnie też nie udało się znaleźć niczego na
      jej temat, ale może wygląd coś pomoże?
      • regine Re: Masz rację :)) 25.05.06, 20:29
        Prześcieradło się przyda, bo tam w oczodołach, zawsze zbyt dużo wilgoci,
        zwłaszcza gdy radość i wzruszenie zaczyna "rządzić ". Stłunię w sobie żal,
        gorycz, ból. Nie pokażę wtedy łez, choć dusza bardzo boli.
        Szczęścia nie potrafię tak ukryć.
        • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 25.05.06, 22:12
          Miłych snów Danutkasmile)
          • regine Re:Dankarola:)))) 25.05.06, 22:15
            Ano miłych, miłych Danuś smile
            • regine Re:Dankarola:)))) 26.05.06, 21:04
              DANUŚ, ZAJRZYJ JESZCZE RAZ NA POCZTĘ. WYSŁAŁAM CI LIST.
              • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 27.05.06, 16:35
                Danutka!!!! gdzie jesteś???? patrz jak tu pusto bez nas a w gawiarence?? szkoda
                gadać,puchy totalne,odezwij się bo mi smutnosad
                • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 27.05.06, 18:12
                  Fajnie,ze zajrzałaś,juz mi się buzia śmiejesmile)))))))))))))))))))))))))))))
                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 28.05.06, 12:28
                    Hej,Danutka,masz coś z gg nie tak? wczoraj pisałam Ci na gg,nie mogłam wejśc na
                    forum(było już póżno)czekałam na rekord,biała strona i nie można znaleść
                    serwera.Zamknąc musiałam/teatrzyk/i poszłam do łózeczka.
                    • regine Re:Dankarola:)))) 28.05.06, 19:15
                      Odpisałam Danuś smile
                      Dziękuję smile
                      • regine Re:Dankarola:)))) 28.05.06, 19:41
                        No widzisz Danuś, w realu byśmy się dogadały a tu zaszło "nieporozumienie".
                        Ale i tak uśmiałam się do łez z tego smile)))))))))))
                        Nic nie szkodzi, nie będzie żadnych zman, bądź pewna.
                        Ale czasmi śmiesznie to wychodzi. Nic się nie stało...smile)))
                        • tofika Re:Dankarola:)))) 28.05.06, 22:44
                          ????????O nie!!!!!,,komu ja w gAWIARENCE..SPIEWAM,,DO sCIANsmile
                          BIEDNE ZWIERZATKA,, PATRZE ZE IM COS NIE PASUJE...smile))
                          • regine Re:Dankarola:)))) 30.05.06, 13:06
                            Danuś, cudownie, DZIĘKUJĘ smile Buziaki, jednak Cię uduszę smile))
                            Ta druga wersja, jenak i jeśli możesz dodać do niej dzisiejszą datę, już na
                            końcu. Jest śliczna smile)
                            Przed chwileczką wróciłam, trochę spraw do załatwienia przed wyjazdem.
                            Przepraszam, że tak późno odpowiadam, przepraszamsmile
                            • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 30.05.06, 14:47
                              Witaj w''klubie''mnie tez wywala i powoli sie otwierasad
                              • regine Re:Dankarola:)))) 30.05.06, 15:00
                                Danuś, dzięki, już wysłałam. Cudowny człowieku, dziękuję smile))
                                • regine Re:Dankarola:)))) 30.05.06, 15:06
                                  Tak, ja mam przyjemność, a Ty robotę. Dziękuję jeszcze razsmile)
                                  • wiktoria53 Re:Dankarola:)))) 30.05.06, 21:46
                                    Danutko, jest mi niezmiernie miło to słyszeć smile))))))))) Chyba też rzucę sobie
                                    to zdjęcie na tapetkę smile
                                    • regine Re:Dankarola:)))) 30.05.06, 23:26
                                      Wrażenie zrobiła przesyłka, niesamowite. Wielkie dzięki, Danuś, wielkie smile
                                      Cieszę się, że się udało smile)
                                      • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 02.06.06, 21:54
                                        Sorka,Danutka mam konferencję z moimi dziećmi na skype.
                                        • regine Re:Dankarola:)))) 02.06.06, 22:21
                                          Już 2 dzień tak "konferuje" na skype...Och, dzieci, dzieci...
                                          Tym dużym bardziej mama potrzebna, jak tym małym smile)
                                          • krista57 Re:Dankarola:)))) 02.06.06, 22:31
                                            Drugie i trzecie zdjecie nie otwiera sie ,nie ma ich.
                                            Piękne kwiecie na tym mikroskopijnym balkonie.
                                            • regine Re:Dankarola:)))) 02.06.06, 22:44
                                              Danuś 2 i 3 zdjęcie jest puste. Nie wiem co jest, ale nasturcji nie zobaczyłam.
                                              Dużo masz kwiecia, powoi i fuksja, którą badzo lubię. Miałam ją 2 razy, ale
                                              mszyce zniszczyły ją doszczętnie.Mam wokół pola, nic nie dały żadne opryski,
                                              wracały ciągle.
                                              • regine Re:Dankarola:)))) 03.06.06, 17:14
                                                Tak, jak powiedziałam, tak zrobię...Najnormalniej w świecie uduszę smile)
                                                Zajrzyj na pocztę smile
                                                • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 03.06.06, 17:38
                                                  Danutka,biegną na pomoc,/któś/chce Ciebie udusić,nie pozwolę!!!!
                                                  smile)
                                                  • regine Re:Dankarola:)))) 03.06.06, 18:58
                                                    Oj, nie bardzo, przeszło, ale może, kto to wie ? Kto to wie ? smile)
                                                    Sorry, sobie odpisałam, zamiast Tobiesmile Odpowiedź poszła. Dzięki Danuś smile
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 03.06.06, 20:49
                                                    Przez dwa miesiące masz spokój Danutka,potem pomyślimy jak poskromnić
                                                    dusicielasmile))
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 03.06.06, 21:12
                                                    No przeca już nie kulkuje,czekam na balsmile)
                                                  • regine Re:Dankarola:)))) 03.06.06, 22:05
                                                    Śliczne, dziękuję Danusiu smile
                                                  • maladanka Re:Dankarola:)))) 03.06.06, 22:27
                                                    Danuś - dotarlismy do domu,całą droge lało i tu tez strasznie,dobrze,ze
                                                    wKrakowie wytrzymało. Nastepnym razem wyrwę się sama i zamiast walczyc ze
                                                    smokami będziemy rajdac na zywo, a nie deczko przez telefon.I Lolka nie
                                                    widziałam...sad
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 04.06.06, 16:16
                                                    Masz Danutka link do kulek.
                                                    www.ianai.net/jokes/bubble.swf
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 04.06.06, 16:55
                                                    A to ja nie znam tych kulek Danusiu,sorkasmile
                                                  • regine Re:Dankarola:)))) 04.06.06, 23:19
                                                    Dzieki, Danus, zapisalam. Ale poklikam innym razem. Padam juz smile
                                                    Pozdrawiam cieplo, z + na 25 o tej porze...smile
                                                    Poslam duzo, dozo cieplelasmile)W dzien, bylo dzi +34 !!!! Na trmometrze na
                                                    balkonie. dzieciaki mieszkaja w centru, wiec wszystko w zasiegu i wzroku i reki
                                                    prawie. Przepiekny widok z balkomu, blyszczaca w sloncu Lawra, cuda doslownie.
                                                    obok Muzem przepiekne budynki..Nie wiem z kiedy, cudowna starowka, deptak. w
                                                    soboty i jiedziele, jest deptakiem spacerowym, w dni powszednie, normalna
                                                    dwukierunkowa jezdnia. Przrepiekne aleje kasztanowe, ogrom zieleni, ktory
                                                    wprost przerasta czlowieka. No i przepiekny Dniepr, cudowny, wielki, modry...smile
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 04.06.06, 23:29
                                                    Dobranoc Danutka słodkich snówsmile
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 05.06.06, 20:31
                                                    Danusiu!!!!gdzie jesteś????????????????????????????????????????????????????????
                                                    Sama mam pić herbate i czytać ,jakoś mi tak nie idzie a do lustra nie
                                                    lubię 'gadać'smile)
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 05.06.06, 21:06
                                                    Danusiu,co z Tobą? gdzie sie podziewasz,odezwij się,proszę.
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 05.06.06, 21:56
                                                    Przpraszam,Danusiu,nie wiedziałam.
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 06.06.06, 12:02
                                                    Witaj Danutka,jak dzisiaj Mama sie czuje?
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 06.06.06, 12:21
                                                    Odpukuje puk...puk..puk..wszystko będzie dobrze Danusiu.
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 07.06.06, 17:26
                                                    Wyrobiłaś się Danusiu? A jak mama?
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 07.06.06, 18:00
                                                    Acha,czyli wszystko wróciło do normy,jak rządzi to znaczy,że wsio wporządkusmile)))
                                                    Danusiu nie spiesz się najpierw obowiązki potem resztasmile
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 08.06.06, 12:06
                                                    Witaj Danutka,wczoraj gotowałaś kluski szpinakowe,narobiłaś mi apetytu,jak
                                                    robisz te kluski podrzuć przepis,proszęsmile
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 08.06.06, 16:37
                                                    Dziękuję Danusiu,muszę zrobić te kluseczki,czasem juz brak pomysłu co upitrasić.
                                                    Kochana jesteś,cmok..cmok..
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 08.06.06, 16:46
                                                    Danusiu,dostałam wczoraj takie gry i podrzucam Ci,czy chodziło o tą grę? takie
                                                    kulki-perełki,klikasz na ''Bubble up''gra jest super,nie trzba się logować,tam
                                                    jest mnóstwo różych gier,ja wybrałam sobie te perełki.
                                                    pl.agame.com/index.html
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 09.06.06, 16:45
                                                    Danusiu,czy to te kulki szukałaś? (perełki) czy jeszcze inne.
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 09.06.06, 19:47
                                                    Danutka,co jest dzisiaj z Tobą? smutno mi bez Ciebiesad
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 09.06.06, 21:04
                                                    Danusiu,martwisz mnie,czyżby coś złego? tfu..tfu..na babskie.....
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 09.06.06, 21:59
                                                    Nie przepraszaj,dobrze,że już jesteś,ulżyło mi bo myślalam,ze cos z Mamą.
                                                    Widisz,Danutka? Renia do nas zawitałasmile
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 12.06.06, 18:12
                                                    Danutka,listonosz puka do Twoich drzwi,otwórz musmile)))
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 12.06.06, 22:22
                                                    Fajnie,że Ci się podobało,miałaś już to..to..?
                                                  • krista57 Re:Dankarola:)))) 14.06.06, 15:26
                                                    Danusiu,nie ma to jak wesoły aniołek.A myslisz,ze będzie mi tam wesoło?
                                                    Sciagam tez wszystkie swoje osobiste,które porozsyłałam innym.
                                                    Wierzę w ich ochronę.
                                                    Muszę do 20 wrzesnia wydobrzeć...sprawa wciąż aktualna ?
                                                  • krista57 Re:Dankarola:)))) 15.06.06, 00:05
                                                    A co tez sie wycięłas?
                                                    Szkoda,ze nie wiedziałam.Dawno?
                                                    Moze przestanę palić z musu.
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 16.06.06, 15:53
                                                    Hej...Danutka,miło,że jesteś,komputer już wyleczony? smutno tu było bez Ciebie
                                                    wczoraj wieczorkiemsad
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 16.06.06, 19:08
                                                    Trzeba koniecznie z rodzinką pokonferować,zyczę Ci kochana miłego wieczorkusmile))
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 17.06.06, 19:51
                                                    Danutka,wybyłaś z domku dzisiaj,ze nie widac Ciebie tutaj? tak szczerze to
                                                    należy Ci się wychodne.
                                                  • zlapalamoddech Re:Dankarola:)))) 17.06.06, 19:54
                                                    Nie ma lekko!
                                                    O wychodne trzeba się tu postarać smile
                                                    Chyba że wagary...
                                                  • regine Re:Dankarola:)))) 17.06.06, 22:46
                                                    Dzieki Danus, juz jest niezle, a bylo paskudnie. Mialam Ci wyslac SMS,
                                                    zajrzalam a mam Twoj nr. tel.tylko stacjonarny, bo myslalam, ze mi sie limit
                                                    skonczyl.Pozdrawiam serdecznie, z juz upalnego od dzis Kijowa. Poczekam do
                                                    poniedzialku, co mi powie lekarka, jesli bedzie dobrze, wyryszam w miasto smile
                                                    Choc sil nie mam za wiele, lekow masa, do tego jakies inhalatory do wziewow do
                                                    nosa i gardla. Ale juz jest o niebo lepiej, tylko sil brakuje.Zlana potem
                                                    jestem od dwoch dni i oslabiona jak licho. Juz zmykam do lozka.
                                                    Calusy przesylam smile)
                                                  • regine Re:Dankarola:)))) 18.06.06, 18:15
                                                    Dziekuje Danusiu, zapisalam smile Mam teraz juz dwa. Jesli nie bedzie mnie na
                                                    forum, Ciebie bede powiadamiac SMS , co i jak. Dziekuje slicznie, rowniez za
                                                    zyczenia smile
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 18.06.06, 18:58
                                                    Dzięki Danutka za odzew,mam same laseczki u siebiesmile)))
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 19.06.06, 10:58
                                                    Danutka,zerknij na pocztęsmile)
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 19.06.06, 20:41
                                                    Odbierz pocztę Danutka,mimo wszystkosmile
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 20.06.06, 13:57
                                                    Witaj..jak samopoczucie dzisiaj Danutka?
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 20.06.06, 19:43
                                                    No to mi ulżyło ufff bo juz na poczte do Ciebie pisałam,fajnie,że jesteś,ale
                                                    zerknij na postsmile)
                                                  • regine Re:Dankarola:)))) 20.06.06, 20:47
                                                    Danus, co za smutny dzien, co sie dzieje ???
                                                    Az i mi sie smutno zrobilo, gdy przeczytalam, ze cos nie "halo", bylo .
                                                    Czy aby w porzadku ze zdrowiem u Ciebie i najblizszych ?
                                                    Czy po prostu taki gorszy z tych "lepszych " dni wypadl ?
                                                    Glowa do gory, nie ma tego zlego coby na dobre nie wyszlo. Pozdrawiam Danus ,
                                                    serdecznie smile)
                                                  • regine Re:Dankarola:)))) 20.06.06, 23:05
                                                    Dziekuje Danusiu, coz takie jest zycie. Pozdrawiam serdecznie smile
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 22.06.06, 17:35
                                                    Danusiu dostałaś emaila?
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 22.06.06, 17:45
                                                    Kurcze,nie zauważyłam dzięki,faktycznie przywitała sie z nami Józefina.
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 22.06.06, 18:13
                                                    Danusiu,znajdzisz coś napewno,tyle tego jest w necie,trzeba posiadziec,pokopać
                                                    powodzeniasmile)
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 22.06.06, 18:29
                                                    Danusiu zerknij raz jeszcze na postsmile)
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 22.06.06, 20:13
                                                    Danutka,to jest cudne,dzięki cmok..cmok..cmok..cmok...
                                                  • maladanka Re:Dankarola:)))) 22.06.06, 21:14
                                                    Danuś - a skąd się takie kwiaty bierze?
                                                    Mam dzięki Tobie piękny prezent na sobotnią Janinę
                                                  • tofika Re:Dankarola:)))) 23.06.06, 17:25
                                                    Danus,takiej prezentacji ,nie mialam,slicznasmiledziekuje...
                                                    a wrozba mi dala oj dala do myslenia,niby takie cos a jednak..smile
                                                  • maladanka Re:Dankarola:)))) 24.06.06, 11:36
                                                    czy to nie Lolek w locie?
                                                    plfoto.com/zdjecie.php?picture=938601
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 25.06.06, 21:05
                                                    Danusiu,zerknij na pocztęsmile)))
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 25.06.06, 22:01
                                                    Danusiu,dostaję od naszej Leontynii i pobieram z Joli poczty i podrzucam co i
                                                    rusz.
                                                    Acha,dzięki Danusiu za przepis na kluseczki szpinakowe,robiłam wczoraj,wyszły
                                                    mi troszkę za twarde,ale pychotka,nie miałam twarogu takiego
                                                    wiesz/naszego/tutaj trudno o taki twarożek,następnym razem kupię u
                                                    polańskich,tak nazywam firmę,która przyjeżda co sobotę wieczorem i można wysłać
                                                    przez nich paczkę do kraju i kupić ogórki,kapustę kiszoną/naszą/ gazety i mozna
                                                    u nich zamówić prawie wszystko,już zamówiłam twaróg,chcę zrobić trochę
                                                    pierogów,zamówiłam kg,to bdę miała co robić.
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 26.06.06, 15:47
                                                    Dzięki Danutka za link,ta wschodząca gwiazdeczka jest słodkasmile))
                                                  • natla Re:Dankarola:)))) 26.06.06, 16:04
                                                    Danusiu, na gg to naprawdę ja wink) Możesz śmiało otwierac. Hi, hi......
                                                  • regine Re:Dankarola:)))) 28.06.06, 20:56
                                                    Dziekuje Danusiu smile
                                                    Przyda sie jak nic, bo u mnie, pomimo juz, juz nocy, jest na dworze +29. Przyda
                                                    sie orzezwiajacy powiew. Dziekuje smile
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 29.06.06, 14:46
                                                    Moje gratulacje Danutka!!!!!
                                                    Stanełaś na podium,zepchałaś mnie do pionu,już nie musze tak wysoko
                                                    wchodzićsmile))))
                                                  • sagittarius954 Re:Dankarola:)))) 30.06.06, 10:39
                                                    Danusiu nie wiedziałem że te zdjęcia mogą się spodobac , a jeszcze wprawy w
                                                    opisywaniu i wstawianiu zdjęć nie mam choć przecież prywatne wątki są od tego
                                                    żeby w nich szperać co sam czynie wielokrotnie ....przyznaję sie ..smile))))))
                                                  • mania1119 Re:Dankarola:)))) 02.07.06, 16:15
                                                    Dobra,sprobuje,moze sie uda.Czytalam ten kurs komputerowy,ale jeszcze musze
                                                    uwazniej go przestudiowac.
                                                  • mania1119 Re:Dankarola:)))) 02.07.06, 16:38
                                                    Wyslalam,napisane bylo ze zalacznik jest i ze wiadomosc zostala wyslana.To moze
                                                    sie udalo...Mam komputer dopiero od dwoch miesiecy i zaczelam od zera,bo
                                                    umialam tylko ukladac pasjans i z pewnym trudem grac w kulki.Jest to
                                                    fascynujace urzadzenie,ale ja to chyba jeszcze nawet nie wystartowalam,a co
                                                    dopiero mowic o biegu.dzieki za wsparcie.
                                                  • mania1119 Re:Dankarola:)))) 02.07.06, 17:51
                                                    Bardzo,bardzo dziekuje!Ogromnie chcialam,zeby Mala sie tu znalazla,bo sa tu
                                                    Wasze zwierzeta,a kompletnie nie wiedzialam,jak sie do tego zabrac.
                                                    Moze trudno w to uwierzyc ale rano,kiedy spacerowalam z Mała,nagle pojawil
                                                    sie "przyjezdny"bullterrier ze swoja pania ( u nas chyba juz zadnego nie
                                                    ma,"tutejszego"),umaszczony bardzo podobnie jak Luna,tricolor ,tylko
                                                    pręgus.Zaczelysmy rozmawiac-bo jakze inaczej.I powiedzialam do tej pani,ze na
                                                    pewno dzis zdarzy sie cos milego,bo spotkalam psa tak podobnego do Luny.I
                                                    zdarzylo sie!Naprawde tak bylo.Dziekuje Ci.
                                                  • mania1119 Re:Dankarola:)))) 02.07.06, 18:18
                                                    Wiesz,to Forum to jest wlasnie to,czego szukalam.Wlasnie takiej pozbawionej
                                                    agresji atmosfery.Miejsca,gdzie dominujaca emocja jest zyczliwosc,choc
                                                    wiadomo,ze moga zdarzac sie zgrzyty.Jestem osoba bardzo ekspresyjna i nie
                                                    staram sie ukrywac pozytywnych uczuc,taję raczej te negatywne.Bo jestem nimi
                                                    zmeczona.Z racji swojej pracy mam do czynienia czesto z ludzkim nieszczesciem,z
                                                    sytuacjami konfliktowymi-i jestem tym piekielnie zmeczona.Dlatego moje"ciesze
                                                    sie,ze jestescie"jest bardzo szczere-tak to po prostu czuje.
                                                  • e-baba Re:Dankarola:)))) 04.07.06, 19:32
                                                    Daniusiu, piękne podziękowania za Twoje gratulacje z okazji mojego nuemrka:
                                                    58885. Piekny on jest. A nie dosyc, że piękny, to on mój p[ierwszy taki ładny.
                                                    Choć w dalszym ciągu nie wiem, skąd te numerki się biorą...
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 04.07.06, 19:42
                                                    Danutka,jesteś wielka,profi komputerowasmile
                                                  • natla Re:Dankarola:)))) 04.07.06, 20:00
                                                    Danusiu, migneła mi gdzieś nagroda w postaci Slicznego, pysznego
                                                    pifffka.....dzięki. smile
                                                  • e-baba Re:Dankarola:)))) 04.07.06, 22:30
                                                    Masz rację, Danusiu. Fajnie tak czegoś nowego się dowiadywać. Pozdrowionka.
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 04.07.06, 22:37
                                                    To nie głupoty,pomniejszyłaś zdjęcia Natli,robisz takie cudne
                                                    napisy/medale,koszulki,kwiaty itd/To jam ci głąb do Ciebiesmile))))
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 04.07.06, 23:04
                                                    No...nie mówłam,ze jesteś boska i piękna-poważnie.Widzisz? wcale sie nie
                                                    smieje,podziwiam wyrazy uznania przyjmij o Panismile
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 04.07.06, 23:09
                                                    A gdzie masz tego słonia?kurcze ja chcę zobaczyc to cudo.
                                                  • graga21 Re:Dankarola:)))) 05.07.06, 10:03
                                                    Danusiu, przepraszam, ze pomylilam Ciebie z Delwa i baaardzo dziekuje za szybka
                                                    reakcje i przetworzenie "nieludzkiego" formatu zdjec Natli na format "ludzki".
                                                    smile))))
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 05.07.06, 16:32
                                                    Dzięki Ci zdolna dziewczyno,jeszcze trzeba mieć taki program do zdjęć ja mam
                                                    inny/niemiecki/a wolałabym, żeby to było po naszemu,Danutka efekty są
                                                    cudne,bużkasmile)))))
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 06.07.06, 10:38
                                                    Gratujuję rekordu laseczkosmile))))
                                                  • natla Re:Dankarola:)))) 06.07.06, 13:10
                                                    Ja też....ale poproszę się przyłożyć do mooch czarno-białych zdjeć. Proszę,
                                                    wymyśl coś, posprawdzaj co ja mogłam nacisnać....no nie badź taka.....
                                                  • natla Re:Dankarola:)))) 06.07.06, 15:33
                                                    Rolciu, jesteś GIENIA....lna!!!
                                                    Czytałam, czytałam, pół angola przećwiczyłam, a gray nie zauważyłam.....ech, te
                                                    upały wink)
                                                    Dzięki baaaardzo sredeczne i buźka.
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 06.07.06, 16:37
                                                    Mówiłam,że Danutka jest boska,nie wierzyła mismile)))))
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 06.07.06, 16:59
                                                    Danusiu masz pocztęsmile)
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 06.07.06, 17:29
                                                    Ja tez Ci dziękuję,tego nie miałam,cudnesmile)))))
                                                  • regine Re:Dankarola:)))) 08.07.06, 20:24
                                                    Dziekuje za poczte smile)
                                                    Dziekuje za slowa otuchy smile)
                                                    Dziekuje za pamiec smile)
                                                    Masz racje, zdrowie wazniejsze nad wszystkie skarby i widoki na swiecie.
                                                    Nie po raz pierwszy sie o tym przekonalam. Dziekuje Danusiusmile
                                                  • krista57 Re:Dankarola:)))) 09.07.06, 16:08
                                                    Proszę bardzo...mówisz i masz!
                                                    Trzeba jedynie odebraćsmile))
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 11.07.06, 16:02
                                                    Danusiu puk..puk..smile)
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 11.07.06, 19:33
                                                    Zapytam syna Danutka,wielkie dziękismile Tulipany sama robiłaś to cudosmile)))
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 14.07.06, 15:28
                                                    Danutka zmieniłaś zdjęcie a gdzie się opaliłaś na zielono?
                                                    smile)))))))))))
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 15.07.06, 00:43
                                                    Danusiu listonosz puka do drzwismile))
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 15.07.06, 01:07
                                                    Dzięki Danutka za link a tam naprawdę nic niema,nic takiego nie jest tam
                                                    napisane,ze do mnie.
                                                  • dankarol Re:Dankarola:)))) 15.07.06, 01:11
                                                    po lewej stronie na samym dole plik pod czerwoną grubą kreską.
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 15.07.06, 13:54

Start | PREMIUM | Jak to działa? | Zalety | Bezpieczeństwo |
                                                    Kontakt

UNDER CONSTRUCTION

Zgłoś nadużycie / Report abuse | O nas | Reklama | Regulamin | Polityka
                                                    prywatności

Skopiowałam to..to..i tylko to mam.

• del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 15.07.06, 13:56
                                                    I nie ma tam Danutka,żadnej czerwonej linii gdzie mogłabym kliknąć.
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 15.07.06, 16:33
                                                    Danutka kochanie jasne,ze poczekam,chociaż ciekawośc mniem zżerasmile)))))
                                                  • maladanka Re:Dankarola:)))) 15.07.06, 18:37
                                                    przeczytałam,że duzo się dzieje w Krakowie i to "wstep wolny" - bywasz gdzieś?
                                                    Szczególnie Dworek Białoprądnicki działa
                                                  • regine Re:Dankarola:)))) 15.07.06, 20:21
                                                    Danusiu, dziekuje za list smile
                                                    Zaraz uloze mala do snu i odpisze. Sciskam serdecznie i pozdrawiam smile)
                                                  • regine Re:Dankarola:)))) 17.07.06, 00:36
                                                    Dzis juz odpisalam, Danus. Dziekuje i przepraszam, nie moglam wczesniej,
                                                    Troszke zalatany dzien smile
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 17.07.06, 13:50
                                                    Danutka DZIĘKUJĘsmile))))))))
                                                    Odpisałam.
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 17.07.06, 16:45
                                                    Poszła poczta puk..puk..
                                                    smile)
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 20.07.06, 17:00
                                                    Dziękujęsmile))
                                                    Odebrane i poszło z powrotem.
                                                  • wiktoria53 Re:Dankarola:)))) 20.07.06, 18:10
                                                    Danusiu, ja zrobiłam tym starym zdjęciom zdjęcia cyfrakiem i wkleiłam na forum,
                                                    bo mi się nie chciało zagłębiać w tajniki skanera.Kiedyś skanowałam, ale cóż
                                                    zapomniało się.
                                                  • wiktoria53 Re:Dankarola:)))) 21.07.06, 20:43
                                                    Dzięki za prezentację, naprawdę jesteś zdolna! Pięknie z tą muzyczką.Dzięki.
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 22.07.06, 17:27
                                                    Danutka chyba listonosz stoi pod drzwiamismile)))))
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 25.07.06, 22:52
                                                    Puk..puksmile))))
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 26.07.06, 14:10
                                                    Zajrzyj na pocztę Danutkasmile)))
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 26.07.06, 14:35
                                                    Dzięki wielkie Danutka,teraz bez problemów otwieram.
                                                    Bużkasmile)))
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 26.07.06, 19:37
                                                    Dzięki za wspaniały misiowaty chłodek Danutkasmile)))
                                                  • regine Re:Dankarola:)))) 26.07.06, 20:00
                                                    Dziekuje Danusiu za Wszystko smile) I to troszke wiecej, tez smile)
                                                    Dzis dorwalam sie troszke do komputera, wiec staram sie choc troszke poczytac.
                                                    Odezwe sie jeszcze moze po niedzieli, a w czwartek nastepny, juz po przylocie
                                                    zadzwonie . Dziekuje za serdecznoscismile
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 27.07.06, 16:43
                                                    Danutka wysłałam na interie,ciekawe czy doszło?
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 27.07.06, 19:20
                                                    Odpisałam Danutka na gazetesmile)
                                                  • tofika Re:Dankarola:)))) 27.07.06, 21:02
                                                    Danutko,mowisz spiewac...
                                                    cosik troszke sil mi brak na poprawinki,
                                                    chociaz jak slucham muzyczki to stopy mi fyrgajasmile))))
                                                    a teraz biegne od nowa Twoj filmik zapisac do WAS... smile
                                                    poogladania,
                                                    ja i Lolka i Wlascicielke Lolka ,to" misiowym "chwytem zadusze jak kiedys
                                                    spotkamsmile))))))
                                                  • tofika Re:Dankarola:)))) 28.07.06, 14:13
                                                    Danutko,jak mi nocom pozno bylo pieknie na plazach Swiata...
                                                    przeuroczo dziekuje za dotychczas nieosiagnieta realna .. a tu pobylam i oksmile)))
                                                    wrazen mnogoooooo,maluj ten pokoj i wolaj o szybkie prace..
                                                    a dziureczki nie da gdzies tam udziergac ???i komp w innym pokoju postawic?smile
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 28.07.06, 16:31
                                                    Pewnie sie nie da Tofiko,postawić tak,ale klikać nie da rady nasza Danutka,bo
                                                    to i doradzić trzeba jaki kolor,dopilnować jak kto robi,potem posprzątać
                                                    itd,wiesz urwanie parasolasmile
                                                    Współczuję Ci Danutka,roboty będziesz miała sporo,ale za to piękny pokój!!!!
                                                  • wiktoria53 Re:Dankarola:)))) 28.07.06, 22:52
                                                    Dzięki Ci za plaże światasmile))) Świetna robota !!!!!!Ale jesteś zdolna ...smile
                                                  • e-baba Re:Dankarola:)))) 29.07.06, 00:06
                                                    Danuśka, bardzo zdolna bestia z Ciebie.
                                                    Podziwiam, dziekuję i pozdrówka przesyłam.
                                                  • e-baba Re:Dankarola:)))) 30.07.06, 20:38
                                                    dankarol napisała:
                                                    > Cieszę się, że sie podobało

Bardzo, Danusiu, bardzo. I nieśmiało - że jakby coś jeszcze, to ja też
                                                    poproszę...
                                                    Chętnie bym się zrewanżowała, ale talentów w tej dziedzinie, niestety, nie
                                                    posiadam.
                                                  • e-baba Re:Dankarola:)))) 30.07.06, 22:11
                                                    Pewno, że chciałam i i wspaniale, że mam. Jak to dobrze czasem poprosić...
                                                    Danusiu, co będe pisać - jeden wielki zachwyt, godzinami można patrzeć i
                                                    patrzeć. Wielkie podziękowania za to piękno.
                                                  • e-baba Re:Dankarola:)))) 30.07.06, 22:26
                                                    dankarol napisała:
                                                    > To teraz będę chodziła jak pawica

I słusznie, Danusu, słusznie.
                                                  • mira54 Re:Dankarola:)))) 30.07.06, 23:22
                                                    Dzięki za pocztę.
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 30.07.06, 23:39
                                                    Jasne Danutka,ze zrobimy,nie ma mocnych na nassmile))))))
                                                  • wiktoria53 Re:Dankarola:)))) 31.07.06, 23:06
                                                    Danutko, dzięki za piękną różę, jeśli to dla mnie....ale na rekordy pracujemy
                                                    wszyscy.Tak mi się przytrafiło...smile
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 03.08.06, 19:53
                                                    Danutka listonosz puka do drzwismile)))
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 03.08.06, 20:45
                                                    Dzięki Danutka słodkie i cudnesmile))
                                                  • regine Re:Dankarola:)))) 03.08.06, 21:49
                                                    Danutko, dziekuje za miłe powitanie w domu. Przepraszam, że nie zadzwoniłam,
                                                    ale z lotniska prosto do domu i po drodze zapomniałam, ze telefon głuchy,
                                                    wyczerpałam kartę. Jutro wyruszę w miasto, bo pustki w domu, kupię kartę i
                                                    zadzwonię. Buziaki gorące smile)
                                                  • regine Re:Dankarola:)))) 03.08.06, 22:54
                                                    Masz rację Danutka !!! Już jestem, już jestem smile)
                                                  • e-baba Re:Dankarola:)))) 03.08.06, 22:58
                                                    Danusiu, i znów możesz jak pawica jakaś się puszyć.
                                                    Kraków znalazł się na piątym miejscu listy dziesięciu najbardziej atrakcyjnych
                                                    miast Europy w plebiscycie... . Zresztą przeczytaj sama:
                                                    wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3526439.html
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 04.08.06, 19:35
                                                    Danuś zajrzyj na wp.
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 04.08.06, 22:50
                                                    Danutka to jest cudowne, smutne a takie piękne,dziękujęsmile
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 07.08.06, 22:38
                                                    Danutka własnie dostałam i odesłałam na interiesmile))
                                                  • del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 08.08.06, 11:07
                                                    Danutka to jest wspaniałe,dziękismile))))
                                                  • natla Re:Dankarola:)))) 08.08.06, 11:23
                                                    No, doszło wink) Dzięki. Super.
                                                  • wiktoria53 Re:Dankarola:)))) 09.08.06, 10:07
                                                    img207.imageshack.us/img207/9353/misiuzagldadoskrzynmf6.gif
                                                  • wiktoria53 Re:Dankarola:)))) 09.08.06, 11:29
                                                    img108.imageshack.us/img108/3576/pirkopiszerj0.gif
                                                  • regine Re:Dankarola:)))) 10.08.06, 00:54
                                                    Danuś, to tylko deser ze zdjęć, "głównego dania" jeszcze nie podałam smile)
                                                    Ciesz oczt, a ja cieszę się, że mogę i Wam pokazać. Bo faktycznie przepiękny
                                                    ten Kijów, oj przepięknysmile)
    • bar_nata Re: Dankarola 11.08.06, 19:52
      Mówisz i maszwink). Zajrzyj na pocztęsmile
      Twoje prezentacje są piękne, też bym chaciała takie robić, ale niestety nawet
      nie wiem w jakim programie jest to możliwesad
      Ppozdrawiam
      • regine Re: Dankarola 11.08.06, 20:01
        Zajrzyj na pocztę, coś dla relaksu po remoncie smile
      • bar_nata Re: Dankarola 11.08.06, 23:21
        Danuśko tak jestem coś dziś zakręcona, że za Twojego Lolka podziękowałam Helence
        Naprawiam swój błąd i stwierdzam że Lolek jest wylodzony co w pewnych kręgach
        znaczy "coolasty" innymi słowy jest debeściaksmile)
        Pozdrawiam serdeczniesmile) Lolka teżsmile)
        • regine Re: Dankarola 12.08.06, 00:22
          Wino, kobiet i ze śpiewem na ustach pod kołdry. Ale ładne utwory, prawda ?
          Mam więcej, ale na płycie, coś Ci jeszcze prześlę, po niedzieli.
          Miłego relaksu, przy muzyce po pracy. Mnie też czeka remont, oj nie lubię, nie
          lubię sad Remontów oczywiście, reszta może być smile
          • regine Re: Dankarola 12.08.06, 00:26
            Danutko, ale to za rok, ale już psychicznie się przygotowuję.
            Och, nie lubię sad
            • regine Re: Dankarola 12.08.06, 00:38
              Też będę musiała, bo się dzieci wyprowadzą, więc mi zostanie pobojowisko.
              Wszystko od nowa, Dobrze, że troche rzeczy zabiorą.
              • del.wa.57 Re: Dankarola 14.08.06, 17:05
                Danutka listonosz stoi pod drzwiami,poczty gaz.
                smile)))
                • regine Re: Dankarola 20.08.06, 16:55
                  Danutko, te zdjęcia są z pierwszego piętra. Bo na pierwszym mieszkam. Ale
                  widoki to mam, zwłaszcza lubię wieczory, gdy cisza i spokój.
                  Wiosnę najbardziej, śpiew skowronków, świergolenie,( wielkiej rzeszy, która tuż
                  obok obsaduje prywatną posesję, szpaków. Co się nasłucham ich wiosennych,
                  szczebiotliwych zalotów, to moje smile)
                  • del.wa.57 Re: Dankarola 20.08.06, 17:36
                    Danutka a co sie stało Lolkowi,ze kulawy? pogłaskaj go odemniesmile))
                    • del.wa.57 Re: Dankarola 20.08.06, 21:27
                      Bardzo szkoda mi Lolka i kumpla też bo przeciął łapkę,posyłam drapki dla
                      walecznych czworonogowsmile)
                      • del.wa.57 Re: Dankarola 25.08.06, 19:42
                        Danuś,zajrzyj na pocztę/gazeta/ jak łapka Lolka?
                        • regine Re: Dankarola 25.08.06, 19:56
                          No właśnie, a gdzie się Danutko podziewasza ?
                          Na grzybki poszłaś, czy co, bo coś długo błądzisz...
                          • regine Re: Dankarola 26.08.06, 22:57
                            Tak i ja mam, ma za mało pamięci. Trzeba mu dołożyć. Ale to "dołożenie "
                            troszkę kosztuje, a sa inne, codzienne potrzeby. Zawsze to schodzi na dalszy
                            plan w wydatkach. Stąd i te białe strony, gdy nie otwiera się forum, gdy się
                            dziadostwo wiesz. Już mi tu mi spece dwaj wyjaśnili. Ale słucham, choć czasami
                            przerwy mam, tak samo robi mi się jak ogladam filmy.
                            Wszędzie, wszystko domaga się "wsadu" gotówki, co zrobić ....
                            • tofika Re: Dankarola 27.08.06, 10:48
                              Danus, bbbb dziekuje,juz dzis jest przepiekne slonce...smile
                              a Filmik o Lolku jest tu na topie,(W kolko, babusiu chce Lolka...i tak w kolkosmile
                              ojej, Natliusia zobaczy .. Topa zdjecia ogladane bylysmiletez!smile
                              • regine Re: Dankarola 27.08.06, 11:20
                                No widzisz, co potrafi muzyka smile) Dlatego słucham, już dawno, wieki temu tyle
                                nie słuchałam. Szkoda, ale to były inne czasy....sad
                                • del.wa.57 Re: Dankarola 27.08.06, 18:45
                                  Danutka zajrzyj na poczte gazetysmile))))
                                  • regine Re: Dankarola 28.08.06, 19:08
                                    Danutka, biegiem na pocztę smile
                                    • del.wa.57 Re: Dankarola 03.09.06, 14:44
                                      Wiesz jaka rodochę byś mi sprawiła Danutkasmile))))))))
                                      Moze kiedyś tak będzie,ze zawitasz do mnie obyśmy tylko zdrowi byli.
                                      • del.wa.57 Re: Dankarola 03.09.06, 19:48
                                        To ja trzymam Ciebie za słowo i wierze,ze sie spotkamysmile)
                                        • del.wa.57 Re: Dankarola 05.09.06, 23:02
                                          Danutka zajrzyj na pocztę/interia/
                                          smile)
                                          • del.wa.57 Re: Dankarola 06.09.06, 21:49
                                            Danutka,cała przyjemnośc po mojej stroniesmile))))
                                            • maladanka Re: Dankarola 07.09.06, 13:12
                                              Danuś - tupię z radości! Wiesz czemu,prawda?
                                              • regine Re: Dankarola 08.09.06, 21:54
                                                Danutko, będą uściski smile) Uduszę tak jak obiecałam !!!!!!!!!!!!!
                                                • regine Re: Dankarola 08.09.06, 22:28
                                                  Danutko, Ty tak nie przemyślaj, tylko do "roboty" i szykuj się
                                                  na "duszenie" smile)
    • sagittarius954 Re: Dankarola 09.09.06, 20:23
      No i dzięki Opatrzności że umieściłaś swoje zdjęcie w wizytówcesmile))))
      • luckanowa Re: Dankarola 09.09.06, 21:12
        Przepraqszam, że tak wchodzę w środek, ale mam pytanie do Dankarolki :
        czy spotykasz się czasami z ludzmi z forum w Krakowie??
        Po prostu jutro nie wiem co mam zrobić z czasem!
        Wybacz, że tak prosto z mostu pytam!!!!!smile
        • regine Re: Dankarola 09.09.06, 22:11
          Delwa jest do poniedziałku na "Wolnym". Pobierała druczek stosowny od
          Derekcji smile)
          • regine Re: Dankarola 09.09.06, 22:17
            Też dziś nie naklikałam się. Robota w domu. A teraz ani poczytać, ani napisać.
            Wszystko jak w gęstej mgle się rusza. A zaległości troszkę mam. Ale ktoś o
            Helenkę pytał i jakoś mi się tak "rzuciło" w oko...
            • del.wa.57 Re: Dankarola 10.09.06, 18:42
              Jestem juz Danutka,miałam przerwę,pisałam na wątku ,że biere wolne a i
              Derechtorka mi druczek podpisała.
              Witaj Danutkasmile)))
              • del.wa.57 Re: Dankarola 10.09.06, 19:12
                O rany,Danutka jesteś na /tapecie/ u Sagiego,wspaniale,że wrócił do tych
                opowiadań,kiedy On Ciebie spotka?
                smile))))))
                • del.wa.57 Re: Dankarola 10.09.06, 20:11
                  Ja tez się cieszę Danutka,że jestem z Wami,trochę już tęskniłam.
                  • del.wa.57 Re: Dankarola 11.09.06, 20:18
                    puk..puksmile))))))
                    • del.wa.57 Re: Dankarola 13.09.06, 20:06
                      Danutka i o to chodziło,fajnie,ze się zaraziłaś i niech juz tak zostaniesmile)))))
                      • tesunia Re: Dankarola 13.09.06, 20:19
                        o! dzieki za radosc i powitanie pourlopowe,
                        milo sie czyta ,ze bylo sie tesknionymwink)

jak sie juz obrobie dobrze to poklikam wiecej o skadnynawskich "wiesciach"

milego wieczoru Danutko.
      • kasia573 Re: Dankarola 13.09.06, 22:36
        Danutko (bo widzę, że Cię tu tak nazywają), możesz, możesz, bardzo to miłe! Ja
        też pomacham, tylko w którą stronę?
        • kasia573 Re: Dankarola 13.09.06, 22:59
          Aha! W niedzielę, o ile zapowiadane deszcze nie nadejdą, będziemy w
          Śródmieściu. Na Grodzkiej będę na pewno i na Brackiej staram się być( bo tam
          rodzina mieszkała), ale czy do Wisły dojdę...Rodzina ojca wywodzi się z
          Krakowa. Pradziadkowie z dziećmi na Dębnikach jakiś czas mieszkali, a gdzie
          jeszcze to nie wiem.
          • kasia573 Re: Dankarola 13.09.06, 23:06
            No fajnie! Czyli stanę na Rynku, pomacham w różne strony, a Ty zapewne fluidy
            odbierzesz. Do machnięcia więc!
            • kasia573 Re: Dankarola 14.09.06, 19:24
              Dobrze, Danusiu na pewno w niedzielę. Hej! big_grin
              • sagittarius954 Re: Dankarola 14.09.06, 21:27
                Danusiu z przyczyn zawodowych następny Twój odcinek opowiadania puszczę w
                przyszłym tygodniu około środy, przepraszam . Do tego dnia będę tylko starał się
                pisać statystykę . Dobranoc.smile)
                • del.wa.57 Re: Dankarola 16.09.06, 00:02
                  Dziękuję Danutka,ale mnie rozpieszczacie,lody pysznesmile)
                • vogino55 Re: Dankarola 16.09.06, 00:03
                  Właśnie minęła oo,000 a Ty stół zastawiłas dobrem wszzelakim(smile)))))))
                  no to CYK za zdrowie, i oby bylo jeszcze lepsze po raz drugi CYK
                  Wojciech
                  • malwina52 Re: Dankarola 16.09.06, 00:04
                    300 i czas na libacje u Dansi
                    na nowym mieszkankusmile
                    • vogino55 Re: Dankarola 16.09.06, 00:14
                      Sobie wyobraź że w związku z moim hobby-pracą mam tych 'parapet.ówek' oj
                      mnogo,mnogo
                      Wojciech 'budochlaniec', a moze to inaczej się pisze????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka