natla 17.10.05, 17:16 Danusiu, tak sobie Ciebie wyobrażałam...) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dankarol Re: Dankarola 17.10.05, 22:52 Za szybko. Lecz tą nogę, to zrobimy następny zlot. Dużo zdrowia. Odpowiedz Link
natla Re: Dankarola 17.10.05, 22:57 Właśnie zrobiłam opatrunek i nic wreszcie nie boli, poza niesamowitą "tkliwością" więc o butach mowy nie ma...nareszcie do syta i bez grzechu będę sobie mogła chodzić w japonkach ))))))) No w okolicach Wszystkich Świętych,prawie na pewno będę w Krakowie Odpowiedz Link
dankarol Re: Dankarola 17.10.05, 23:07 Dobrze, że ma byż trochę cieplej, przynajmniej w dzień, bo o butach nie masz co marzyć. A jak będziesz w Krakowie, to trzeba będzie coś wymyślić Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 27.10.05, 19:51 Danusiu, czy przesyłka dotarła ? I może ty mi zdradzisz tajemnicę zmniejszania zdjęć, mój program jak kołek, pomimo zmniejszana zostawia je tak jak były lub zmniejszy do prawie zera. Jesli możesz to napisz.Dziękuję) Odpowiedz Link
dankarol Re: Dankarola 27.10.05, 20:05 Reginko dostałam ale nie mam jakiegoś programu i nie da się otworzyć, ale oglądnę bo przyjdzie w najbliższym czasie jeden taki co się zna i mi pomoże. Co do zdjęć, to nie wiem jaki masz program ja mam Microsoft Photo Editor. Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 27.10.05, 21:05 Zainstalowano mi w przeddzień wylotu nowy program , nie mogę się połapać , gdzie i co jest.W starym jakoś się odnajdywałam, teraz siedzę już kilka dni i nie nadążam z GG z wklejaniem zdjęć z rozsyłaniem...Każdy chce.A ja biedna sama, znikąd pomocy Odpowiedz Link
dankarol Re: Dankarola 27.10.05, 21:21 Reginko na tych nowych programach się nie bardzo znam, ale w moim starym w ramach usprawnień zamieniłam sobie piksele na centymetry i jak mam zmień obraz to wiem ile wklepać Odpowiedz Link
natla cd łączenia Twoicj wątków ;)) 06.02.06, 16:34 • Dan-karol! maladanka 29.11.05, 01:47 Nie wiem, nie znalazłam Twojego wątku i zakładam - jakby co to Natla wytnie,ale czy nie za długo z tym komputerem walczysz? Odezwij się z kawiarenki intern.albo skądś? • Re: Dan-karol! natla 29.11.05, 08:40 No faktycznie.....nie ma wątku Dankaroli.... No faktycznie.....odezwij sie ))) Odpowiedz Link
natla Świeże od Kristy ;)) 06.02.06, 16:35 • Re: Dan-karol! krista57 06.02.06, 16:10 Danusiu ! listonosz puka ! Odpowiedz Link
maladanka Re:znikneło! 08.02.06, 10:54 Dankarolko! Odrabiam zaległości i weszłam na dziergadełka, a tam mi pisze,że to co od Ciebie znikneło bo tylko 7 dni się trzyma.Podeslij mi na gazetowy,ok?albo zamieść jeszcze raz Odpowiedz Link
krista57 Re:znikneło! 13.02.06, 22:50 Kochana Danusiu! Strasznie sie ciesze z tej ogromnej koperty! Ide sobie pooglądac! Prawie nie zaglądam do skrzynki pocztowej,oprócz rachunkow nic prawie nie otrzymuję...a tu taka niespodzianka. Rany! kiedy sie z tym zapoznam,narazie tylko zerknęłam.)) Odpowiedz Link
maladanka spóźnione /imieninowe/ jak mniemam... 22.02.06, 11:18 Da-nut-ko - przeczytałam,że koleżanki przyszły ze spóźnionymi zyczeniami, czy to znaczy,że ta lutowa Danuta to TY? Jeśli tak to STO LAT!STO LAT!STO LAT! no i wszystkiego naj....najszczerzej życzę img62.imageshack.us/img62/1277/krolradosc4jx.gif Odpowiedz Link
maladanka Re: spóźnione /imieninowe/ jak mniemam... 22.02.06, 11:38 OK stronka! wystarczy - dzieki wielkie Odpowiedz Link
natla Problem WIELKICH LITER 26.02.06, 12:35 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=37329798 Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dzięki Danutka:))))) 05.03.06, 14:30 Za przepis na grzańca,ale jeszcze dzień dwa i wyjde z tego gów.....a. Pozdrówki.)))) )) Odpowiedz Link
natla Re: Dzięki Danutka:))))) 10.03.06, 23:09 Jak tam Twój dołek? Mam nadzieje, że Helenka juz zasypała....tak energicznie złapała za tę łopatę, ze chyba już wylazłaś. To to okropne ciśnienie, ja wczoraj byłam nieżywa. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dzięki Danutka:))))) 13.03.06, 17:38 Danutka,wszystko już okey?? Głowa do góry,bestia zakopana!!!!Pozdrówka Zerknij na pocztę)) Odpowiedz Link
krista57 Re:Danutka 13.03.06, 18:35 Danusiu dziekuję Ci za zyczenia i egzotyczne kwiatki. Na moim parapecie pysznią się wiosenne kwiatki w doniczkach, dla poprawy Twego nastroju kilka Ci odstępuję. Odpowiedz Link
lili50 Re: Dzięki Danutka:))))) 13.03.06, 18:36 Bardzo Ci dziękuję za pamięć, tym bardziej, że mój nick nie ma nic wspólnego z moim imieniem. A Ty zapamiętałaś, przecież nas tak dużo jest, że trudno wszystkie zapamietać. Pozdrawiam Odpowiedz Link
vogino55 Re:Dankarola:)))) 13.03.06, 23:22 Ty sie pakuj na te Seszele,a nie degustuj w Gawiarence,za chwilę ostatni nocny Boening wylata,,,()))) Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 13.03.06, 23:34 Jakie znowu święto, o matko...Wielki Post, a tu święto za świętem... Nie nadążam, powiedz co za święto ? Odpowiedz Link
vogino55 Re:Dankarola:)))) 13.03.06, 23:35 Danuska w razie strajku załogi to mam w domu 4 piloty czy pilotów()) Odpowiedz Link
vogino55 Re:Dankarola:)))) 13.03.06, 23:43 Wybierz sobie samolot,,,, www.joemonster.org/phorum/read.php?f=25&i=2460&t=2460 i przyjemności,,,,, Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 13.03.06, 23:46 Twoje, patrzyłam dobrze, swoje zrobiłaś pędź na samolot, bo Szeszele czekają na Ciebie...) Zasłużyłaś na urlop, z taką kasą , poszalejesz jak nic... Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 13.03.06, 23:48 Jeszcze na tym interesie zarobisz, Wojtek wie co robi...) Darmo głowy na karku nie nosi, swój chłopak ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 14.03.06, 10:18 Gratuluję Danutka!!! ale masz /farta/dzisiaj)) Tylko nie zapomnij o tej składce...niestety-radosciami trzeba się dzielić,podwyżke dostałas to i poszaleć trzeba jest za co))))) Pozdrówka Danutka Odpowiedz Link
wiktoria53 Re:Dankarola:)))) 14.03.06, 11:15 1500 liścików to też sukces ! Poza tym też czekam na decyzję o podwyżce, ale to mam nadzieję nie będzie 30 gr ))))) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re:Dankarola:)))) 14.03.06, 17:37 Danutko, 17 pięknych róż i super muzyczka Bitelsów sprawiła, ze chyba dzis oddam zabrany z rana wtorkowy uśmiech ))))))) Dzieki Zastanawiam sie, czy to sama robisz takie prezentacje z muzyczką? Odpowiedz Link
natla JA SOBIE NIE ŻYCZĘ!! 15.03.06, 15:14 .....takieeeego świntuszenia na forum....jasne? Super. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: JA SOBIE NIE ŻYCZĘ!! 15.03.06, 16:16 Mocne to świntuszenie Danutka,mocne. Dzięki))) Odpowiedz Link
natla Re: JA SOBIE NIE ŻYCZĘ!! 16.03.06, 00:00 Dankarolko, Leciwa Ci podziękowała!!! w nowym prywatnym wątku, więc wpisuję to tu. Odpowiedz Link
regine ReDanuś! 16.03.06, 20:39 Wyślę później, nie ma sprawy. Jak masz jakeś jeszcze życzenie, proś, mam różne. Z przyjemnością wyślę..) Odpowiedz Link
regine Re: ReDanuś! 17.03.06, 12:01 Lubię gdy ktoś obok, też się uśmiecha ) Nie ma sprawy...Póżniej coś jeszcze podrzucę ) Odpowiedz Link
tofika Re: ReDankarol:)) 17.03.06, 16:42 Gdybys zobaczyla moja radosna mine od ucha doucha usmiechnieta))na widok .. ..juz biegusiem wynosze do Gawiarenki,,przeciez moge nie opamitac z .. uciechy i nic nie doniesc... ulala... ... Gasowski chyba o plazy spiewa?....dzieki ... Odpowiedz Link
lili50 Re:dankarol 20.03.06, 16:31 Danusiu dziękuję Ci bardzo za życzenia www.garden-of- serenity.republika.pl/ekartki/bedeobok/bedeobok.html Odpowiedz Link
lili50 Re:dankarol 20.03.06, 16:33 www.garden-of-serenity.republika.pl/ekartki/bedeobok/bedeobok.html Odpowiedz Link
leciwa Re: Dankarola 21.03.06, 09:26 Ja również przyłączam się do podziękowań )) Powinnam to była zrobić wczoraj, nie zorientowałam się, że można też tu. Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 26.03.06, 11:11 Mam pytanie, a zarazem prośbę, Danusiu. Ale zajrzyj za chwilę na pocztę. Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 26.03.06, 13:16 Znalazła, 3 sztuki...Ale coś mi nie bardzo leżą, wybredna jestem moze... Ale jak z muzyką, bo tu nie ma... Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 26.03.06, 20:24 Dziękuję Danusiu, już wystarczy ))) Kochana jesteś, ale jakby co to przyjmę każdą ilość ))))))) Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 26.03.06, 22:26 Danusiu, dostałam, po 20.00. Dziękuję) Już mi się wszystko pokręciło, coś "zjada" posty. Nie mam pojęcia co jest? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola 28.03.06, 20:26 Hej,Danusiu!!!!listonosz zapukał do Twoich drzwi,prosze otwórz mu bo zmoknie na dworze))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola 29.03.06, 14:44 Dzięki Danutka,wszystko doszło,zapisane!!!! Buzka cmok...cmok...cmok. Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 29.03.06, 19:14 A myślałam, ze nie doszło, to fajnie, ze miałaś frajdę. Cieszę się Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Dankarola 01.04.06, 21:06 Dzięki za śliczną kartkę i za stronkę przy okazji ))))))) Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 02.04.06, 12:42 Danusiu !!! Dziękuję za bardzo miłą niespodziankę. Bardzo dziękuję, za wczoraj i za dziś ) Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 03.04.06, 12:27 Dziękuję za piękną laurkę, przed chwileczką, dostarczono mi wielki bukiet, takich samych róż )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola 06.04.06, 18:44 Dzięki Danutka za życzenia,mam nadzieję,ze złapiemy troche pogody i pogramy w tenisa. Zdrowia, szczęścia, humoru dobrego a przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka i niech te święta będą jak bajka. Dzięki raz jeszcze,buzka))) Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 10.04.06, 23:03 Cieszę się Danusiu, że się spodobało Mi też, zresztą... Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 11.04.06, 20:15 Dziękuję Danusiu, za życzenia i kartkę WESOŁYCH ŚWIĄT !!! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola 23.04.06, 00:27 Dziękuje Danusiu za miłą rozmowę,masz bardzo cieplutki i miły głos,ciesze się ,że poznałam Ciebie,mam nadzieje,ze kiedys zobaczymy się /naprawdę/bardzo bym chciała. Pozdrawiam i przesyłam usciski) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola 23.04.06, 14:26 Dzięki Danutka,za odganianie chmurek))wiedziałam,ze zawsze moge liczyc na Ciebie,pozdrówka i buziaczki))) Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 23.04.06, 23:00 Danuś, nie daję się, stawiam się, kawa rano, ale zupę muszę jeść, OBOWIĄZKOWO!!! Nie to jak u mamy...Może nie przytyję za dużo w ciągu tygodnia, tylko się boję ciasteczek...Bo zawsze są i to w ogromnych ilościach...Siostra piecze strasznie dużo i tłusto, masy różne...Aż strach. Może nie dam się skusić, zobaczę. Szczurka dawaj, mogę biegać, nie ma sprawy Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 23.04.06, 23:26 Co tam warczenie, pieski lubię i to z wzajemnością. Swojego nie mam już 6 lat. Miała go aż 13 lat, też nie lubił rano wychodzić, a wieczorami odwrotnie, nic tylko by łaził, zwłaszcza po deszczu. Futro miał niesamowite, mieszaniec. Po takich wędrówkach po deszczu, lądował zawsze pod prysznicem. W Kijowie z córki Fuksikiem będę wybiegać, tu też z ochotą, jak był, wychodził ze mną. Brakmi strasznie kota, nawet nie myślałam, że aż tak bardzo... Zabiorę im jak będę wracała, muszę mieć zwierzaka... Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 24.04.06, 00:09 Zawsze do domu, na noc do swojego łóżka i na forum wracam )) Nie martw się Danusiu, minie jak z bata strzeli... Dobranoc Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 05.05.06, 00:24 Danuś, to ile tych chrupiących Ci podrzcić ? Tak, żebym drugi raz nie musiała biec...Może masełko, powidełka, mleczko ? Proś, wszystko mam po drodze, uwinę się w try miga...) Odpowiedz Link
maladanka Re: Dankarola 12.05.06, 14:51 Dankorolko - a Ty gdzie? czy z Lolkiem szukacie jego pudliczki? Chyba,ze awaria komputra Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola 13.05.06, 17:54 Danutka!!!hej..hej..gdzie jesteś?????????????? Czyżby zezłolik Ci narozrabiał? smutno bez Ciebie Pozdrówka i odezwij się jak możesz. Odpowiedz Link
krista57 Re: Dankarola 14.05.06, 08:41 Pozwoliłam sobie zadzwonic.... Wiem,ze u Ciebie wszystko na miejscu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola 14.05.06, 17:56 Hej,Danutka miło,ze znowu jesteś mimo zmęczenia,pozdrówka)))) Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 15.05.06, 15:02 Danutka, skopiowałam z "Naszych linków", tu jest duzo o kwiatach, zajrzyj, może znajdziesz coś na temat swego kwiatuszka. • Re: Nasze linki -K W I A T Y - hania48 24.02.05, 23:44 + odpowiedz Fotogalerie, fotokatalogi i porady Storczyki: www.orchidarium.pl/ www.storczyki.org.pl/index.php3 klesorchis.com/ haleahi.com/ Hippeastrum i amarylkowate: 5.ocu.ne.jp/~koyama/Hippeaskelia.htm mwalnik.wodip.opole.pl/botanika/amaryllidaceae.html#Hippeastrum mpeixoto.sites.uol.com.br/amaryl/fotoamaryl.html www.ritterstern.de hippeastrum i wiele innych bulwiastych: www.ausbulbs.org.bulbgal/ schneckeninfo.de/static/listedentsch.htm bulbsocjety.org.GALLERY_OF_THE_WORLDS_BULBS/index.htm fuksja: ftp.newave.net.au/~jmsa/fuchsia.htm www.fuchsien.at/ABC.htm dalie: www.dahliafarm.com/ Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 15.05.06, 16:10 Danuś, napisz coś więcej o tym Twoim kwiatku. Może jakąś inną nazwę posiada, nic nie mogę wyszukać. Pnącze...??? Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 15.05.06, 16:15 Danuś , może tu coś znajdziesz, bo ja tylko okiem rzuciałam. Dalej szukam www.pnacza.pl/wms/wmsg.php/ Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 15.05.06, 16:34 JEST DANUŚ !!!! tU MASZ : forum.living.cz/read.php?156,1573996 ŁADNY KWIATEK , SOBIE WYMYŚLIŁAŚ )))) Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 15.05.06, 16:37 TU TEŻ ) forum.living.cz/read.php?156,1573996,page=2 MOŻE ZNASZ CZESKI, MOŻE CZEGOŚ SIĘ DOWIESZ, POLSKICH STRON NIE WIDZIAŁAM. Sorrki, bo mi się z tej radości, że znalazłam Caps Lock włączył Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 15.05.06, 16:44 Jeszcze jeden link: nature.jardin.free.fr/grimpante/ft_dipladenia.html Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 15.05.06, 16:55 Zawsze do usług, przyjaciółko )To za wczoraj, taka dobra jestem Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 18.05.06, 13:03 Tak badałam Danusiu, wszystko w porządku. Mi się wydaje, ze trochę nerwówki ostatnio w związku z wyjazdem do mamy, ślubem córki i takie tam jeszcze inne sprawy. Nerwy tak na mnie działały od zawsze. Więc myślę, że to jest wytłumaczenie, lekarz też to potwierdził. Polecę do córki, tam odsapnę, po tym wszystkim i może wrócę o parę kilo grubsza Obym tylko nie za dużo znowu przytyła ... Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 18.05.06, 13:48 Tak jest Danuś, nic tylko wypoczynek. Wnusia będzie i tak chodzić do przedszkola, więc całe dnie tylko jedzonko, wycieczki i sen. Przyjmuję zadanie do wykonania Czy się uda zobaczymy...Bo różnie to bywa, Tęsknota za codziennymi prawie, spotkaniami z Wami na forum, może zżerać Może wytrwam, bo podobno twardym człowiekiem jestem. Odpowiedz Link
graga21 Jeszcze... 20.05.06, 12:59 ...jedna propozycja, o ktorej wczoraj zapomniałam: Canon520. Miałam go w ręce, ładne zdjęcia robi, jest łatwy w obsłudze, podoba mi się. Odpowiedz Link
krista57 Re: Jeszcze... 20.05.06, 17:54 Danusiu!podzielisz sie swoją wiedzą co kupic i za ile?Moze i ja sie skuszę na swoj osobisty aparat? Będziemu w Tatrach cykały zdjecia z trzech aparatów. Odpowiedz Link
regine Re: Jeszcze nie wiem... 20.05.06, 21:58 Dziękuję Danuś, zastanowię się...Pomyślę, bo może faktycznie zbyt osobiste, jak na ogólnodostępne forum...Coś wybiorę. Bo wróciło, to co było odłożone do lamusa Skrobię sobie, jak mnie "coś najdzie" Odpowiedz Link
tofika Re: Dankarola 21.05.06, 15:32 Dziekuję .wielkie dzIęki za list i zaŁączniki--UROCZE,, posyłam <uśmiech> Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola 21.05.06, 16:42 Serdeczne wyrazy współczucia z powodu gości Danutka. )))) )))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola 22.05.06, 22:11 Klikałam na raty,bo mnie tez nudziło,zostawiałam i wracałam znów do kulek,trwało to chba z godzinę,tyle przy kulkach bym nie wytrzymała,pisalam z synem z corką i znów do kulek,mam ich dosyć na jakis czas)))))) Nie zawsze tak sie uda Danutka nieraz do tysiąca nie dojdę nawet i czapa, cwane te kulki Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 22.05.06, 23:30 Danuś tak późno, a tu takie piękne kwiaty ) Dosłownie zasypujecie mnie nimi...Boże, za co.. No to mnie wzruszyłaś, bardzo. Dziękuję serdecznie ) A ten rekordzik, to nas Wszystkich, nie przesadzaj, trafiło mi się, nie polowałam... Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 24.05.06, 17:49 Dzięki Danuś, dzięki Tak zrobię, bo szkoda %, cosik na ból duszy trzeba zażyć... Oj, boli, boli, nie lubię rozstań, Boże jak nie lubię....(( Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 24.05.06, 18:08 Danuś, ja nie z tych, co dadzą się zapomnieć tak szybko...) Taki typ jak ja wraca jak bumerang...Nawet jak mnie nie chcą Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dankarola 24.05.06, 18:10 Tylko proszę w Gawiarence szkła nie zostawiać pod drzwiami cobym sie nie przewrócił, wpadając po północy)))))))) Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 24.05.06, 18:15 Niby prawda, ale to statystycznie tylko A na bieżąco, "Gaswiarenkowo ", kicha będzie... Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 24.05.06, 19:40 \Coś chyba mało nalałam ...Danuś jak mocno to trzeba zmoczyć ? Odpowiedz Link
goskaa.l sandaville 25.05.06, 06:55 Danusiu, podeślij jak ona wygląda. Mnie też nie udało się znaleźć niczego na jej temat, ale może wygląd coś pomoże? Odpowiedz Link
regine Re: Masz rację :)) 25.05.06, 20:29 Prześcieradło się przyda, bo tam w oczodołach, zawsze zbyt dużo wilgoci, zwłaszcza gdy radość i wzruszenie zaczyna "rządzić ". Stłunię w sobie żal, gorycz, ból. Nie pokażę wtedy łez, choć dusza bardzo boli. Szczęścia nie potrafię tak ukryć. Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 26.05.06, 21:04 DANUŚ, ZAJRZYJ JESZCZE RAZ NA POCZTĘ. WYSŁAŁAM CI LIST. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 27.05.06, 16:35 Danutka!!!! gdzie jesteś???? patrz jak tu pusto bez nas a w gawiarence?? szkoda gadać,puchy totalne,odezwij się bo mi smutno Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 27.05.06, 18:12 Fajnie,ze zajrzałaś,juz mi się buzia śmieje))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 28.05.06, 12:28 Hej,Danutka,masz coś z gg nie tak? wczoraj pisałam Ci na gg,nie mogłam wejśc na forum(było już póżno)czekałam na rekord,biała strona i nie można znaleść serwera.Zamknąc musiałam/teatrzyk/i poszłam do łózeczka. Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 28.05.06, 19:41 No widzisz Danuś, w realu byśmy się dogadały a tu zaszło "nieporozumienie". Ale i tak uśmiałam się do łez z tego ))))))))))) Nic nie szkodzi, nie będzie żadnych zman, bądź pewna. Ale czasmi śmiesznie to wychodzi. Nic się nie stało...))) Odpowiedz Link
tofika Re:Dankarola:)))) 28.05.06, 22:44 ????????O nie!!!!!,,komu ja w gAWIARENCE..SPIEWAM,,DO sCIAN BIEDNE ZWIERZATKA,, PATRZE ZE IM COS NIE PASUJE...)) Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 30.05.06, 13:06 Danuś, cudownie, DZIĘKUJĘ Buziaki, jednak Cię uduszę )) Ta druga wersja, jenak i jeśli możesz dodać do niej dzisiejszą datę, już na końcu. Jest śliczna ) Przed chwileczką wróciłam, trochę spraw do załatwienia przed wyjazdem. Przepraszam, że tak późno odpowiadam, przepraszam Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 30.05.06, 14:47 Witaj w''klubie''mnie tez wywala i powoli sie otwiera Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 30.05.06, 15:00 Danuś, dzięki, już wysłałam. Cudowny człowieku, dziękuję )) Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 30.05.06, 15:06 Tak, ja mam przyjemność, a Ty robotę. Dziękuję jeszcze raz) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re:Dankarola:)))) 30.05.06, 21:46 Danutko, jest mi niezmiernie miło to słyszeć ))))))))) Chyba też rzucę sobie to zdjęcie na tapetkę Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 30.05.06, 23:26 Wrażenie zrobiła przesyłka, niesamowite. Wielkie dzięki, Danuś, wielkie Cieszę się, że się udało ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 02.06.06, 21:54 Sorka,Danutka mam konferencję z moimi dziećmi na skype. Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 02.06.06, 22:21 Już 2 dzień tak "konferuje" na skype...Och, dzieci, dzieci... Tym dużym bardziej mama potrzebna, jak tym małym ) Odpowiedz Link
krista57 Re:Dankarola:)))) 02.06.06, 22:31 Drugie i trzecie zdjecie nie otwiera sie ,nie ma ich. Piękne kwiecie na tym mikroskopijnym balkonie. Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 02.06.06, 22:44 Danuś 2 i 3 zdjęcie jest puste. Nie wiem co jest, ale nasturcji nie zobaczyłam. Dużo masz kwiecia, powoi i fuksja, którą badzo lubię. Miałam ją 2 razy, ale mszyce zniszczyły ją doszczętnie.Mam wokół pola, nic nie dały żadne opryski, wracały ciągle. Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 03.06.06, 17:14 Tak, jak powiedziałam, tak zrobię...Najnormalniej w świecie uduszę ) Zajrzyj na pocztę Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 03.06.06, 17:38 Danutka,biegną na pomoc,/któś/chce Ciebie udusić,nie pozwolę!!!! ) Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 03.06.06, 18:58 Oj, nie bardzo, przeszło, ale może, kto to wie ? Kto to wie ? ) Sorry, sobie odpisałam, zamiast Tobie Odpowiedź poszła. Dzięki Danuś Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 03.06.06, 20:49 Przez dwa miesiące masz spokój Danutka,potem pomyślimy jak poskromnić dusiciela)) Odpowiedz Link
maladanka Re:Dankarola:)))) 03.06.06, 22:27 Danuś - dotarlismy do domu,całą droge lało i tu tez strasznie,dobrze,ze wKrakowie wytrzymało. Nastepnym razem wyrwę się sama i zamiast walczyc ze smokami będziemy rajdac na zywo, a nie deczko przez telefon.I Lolka nie widziałam... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 04.06.06, 16:16 Masz Danutka link do kulek. www.ianai.net/jokes/bubble.swf Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 04.06.06, 23:19 Dzieki, Danus, zapisalam. Ale poklikam innym razem. Padam juz Pozdrawiam cieplo, z + na 25 o tej porze... Poslam duzo, dozo cieplela)W dzien, bylo dzi +34 !!!! Na trmometrze na balkonie. dzieciaki mieszkaja w centru, wiec wszystko w zasiegu i wzroku i reki prawie. Przepiekny widok z balkomu, blyszczaca w sloncu Lawra, cuda doslownie. obok Muzem przepiekne budynki..Nie wiem z kiedy, cudowna starowka, deptak. w soboty i jiedziele, jest deptakiem spacerowym, w dni powszednie, normalna dwukierunkowa jezdnia. Przrepiekne aleje kasztanowe, ogrom zieleni, ktory wprost przerasta czlowieka. No i przepiekny Dniepr, cudowny, wielki, modry... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 05.06.06, 20:31 Danusiu!!!!gdzie jesteś???????????????????????????????????????????????????????? Sama mam pić herbate i czytać ,jakoś mi tak nie idzie a do lustra nie lubię 'gadać') Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 05.06.06, 21:06 Danusiu,co z Tobą? gdzie sie podziewasz,odezwij się,proszę. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 06.06.06, 12:21 Odpukuje puk...puk..puk..wszystko będzie dobrze Danusiu. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 07.06.06, 18:00 Acha,czyli wszystko wróciło do normy,jak rządzi to znaczy,że wsio wporządku))) Danusiu nie spiesz się najpierw obowiązki potem reszta Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 08.06.06, 12:06 Witaj Danutka,wczoraj gotowałaś kluski szpinakowe,narobiłaś mi apetytu,jak robisz te kluski podrzuć przepis,proszę Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 08.06.06, 16:37 Dziękuję Danusiu,muszę zrobić te kluseczki,czasem juz brak pomysłu co upitrasić. Kochana jesteś,cmok..cmok.. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 08.06.06, 16:46 Danusiu,dostałam wczoraj takie gry i podrzucam Ci,czy chodziło o tą grę? takie kulki-perełki,klikasz na ''Bubble up''gra jest super,nie trzba się logować,tam jest mnóstwo różych gier,ja wybrałam sobie te perełki. pl.agame.com/index.html Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 09.06.06, 16:45 Danusiu,czy to te kulki szukałaś? (perełki) czy jeszcze inne. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 09.06.06, 19:47 Danutka,co jest dzisiaj z Tobą? smutno mi bez Ciebie Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 09.06.06, 21:04 Danusiu,martwisz mnie,czyżby coś złego? tfu..tfu..na babskie..... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 09.06.06, 21:59 Nie przepraszaj,dobrze,że już jesteś,ulżyło mi bo myślalam,ze cos z Mamą. Widisz,Danutka? Renia do nas zawitała Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 12.06.06, 18:12 Danutka,listonosz puka do Twoich drzwi,otwórz mu))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 12.06.06, 22:22 Fajnie,że Ci się podobało,miałaś już to..to..? Odpowiedz Link
krista57 Re:Dankarola:)))) 14.06.06, 15:26 Danusiu,nie ma to jak wesoły aniołek.A myslisz,ze będzie mi tam wesoło? Sciagam tez wszystkie swoje osobiste,które porozsyłałam innym. Wierzę w ich ochronę. Muszę do 20 wrzesnia wydobrzeć...sprawa wciąż aktualna ? Odpowiedz Link
krista57 Re:Dankarola:)))) 15.06.06, 00:05 A co tez sie wycięłas? Szkoda,ze nie wiedziałam.Dawno? Moze przestanę palić z musu. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 16.06.06, 15:53 Hej...Danutka,miło,że jesteś,komputer już wyleczony? smutno tu było bez Ciebie wczoraj wieczorkiem Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 16.06.06, 19:08 Trzeba koniecznie z rodzinką pokonferować,zyczę Ci kochana miłego wieczorku)) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 17.06.06, 19:51 Danutka,wybyłaś z domku dzisiaj,ze nie widac Ciebie tutaj? tak szczerze to należy Ci się wychodne. Odpowiedz Link
zlapalamoddech Re:Dankarola:)))) 17.06.06, 19:54 Nie ma lekko! O wychodne trzeba się tu postarać Chyba że wagary... Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 17.06.06, 22:46 Dzieki Danus, juz jest niezle, a bylo paskudnie. Mialam Ci wyslac SMS, zajrzalam a mam Twoj nr. tel.tylko stacjonarny, bo myslalam, ze mi sie limit skonczyl.Pozdrawiam serdecznie, z juz upalnego od dzis Kijowa. Poczekam do poniedzialku, co mi powie lekarka, jesli bedzie dobrze, wyryszam w miasto Choc sil nie mam za wiele, lekow masa, do tego jakies inhalatory do wziewow do nosa i gardla. Ale juz jest o niebo lepiej, tylko sil brakuje.Zlana potem jestem od dwoch dni i oslabiona jak licho. Juz zmykam do lozka. Calusy przesylam ) Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 18.06.06, 18:15 Dziekuje Danusiu, zapisalam Mam teraz juz dwa. Jesli nie bedzie mnie na forum, Ciebie bede powiadamiac SMS , co i jak. Dziekuje slicznie, rowniez za zyczenia Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 18.06.06, 18:58 Dzięki Danutka za odzew,mam same laseczki u siebie))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 20.06.06, 19:43 No to mi ulżyło ufff bo juz na poczte do Ciebie pisałam,fajnie,że jesteś,ale zerknij na post) Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 20.06.06, 20:47 Danus, co za smutny dzien, co sie dzieje ??? Az i mi sie smutno zrobilo, gdy przeczytalam, ze cos nie "halo", bylo . Czy aby w porzadku ze zdrowiem u Ciebie i najblizszych ? Czy po prostu taki gorszy z tych "lepszych " dni wypadl ? Glowa do gory, nie ma tego zlego coby na dobre nie wyszlo. Pozdrawiam Danus , serdecznie ) Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 20.06.06, 23:05 Dziekuje Danusiu, coz takie jest zycie. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 22.06.06, 17:45 Kurcze,nie zauważyłam dzięki,faktycznie przywitała sie z nami Józefina. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 22.06.06, 18:13 Danusiu,znajdzisz coś napewno,tyle tego jest w necie,trzeba posiadziec,pokopać powodzenia) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 22.06.06, 20:13 Danutka,to jest cudne,dzięki cmok..cmok..cmok..cmok... Odpowiedz Link
maladanka Re:Dankarola:)))) 22.06.06, 21:14 Danuś - a skąd się takie kwiaty bierze? Mam dzięki Tobie piękny prezent na sobotnią Janinę Odpowiedz Link
tofika Re:Dankarola:)))) 23.06.06, 17:25 Danus,takiej prezentacji ,nie mialam,slicznadziekuje... a wrozba mi dala oj dala do myslenia,niby takie cos a jednak.. Odpowiedz Link
maladanka Re:Dankarola:)))) 24.06.06, 11:36 czy to nie Lolek w locie? plfoto.com/zdjecie.php?picture=938601 Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 25.06.06, 22:01 Danusiu,dostaję od naszej Leontynii i pobieram z Joli poczty i podrzucam co i rusz. Acha,dzięki Danusiu za przepis na kluseczki szpinakowe,robiłam wczoraj,wyszły mi troszkę za twarde,ale pychotka,nie miałam twarogu takiego wiesz/naszego/tutaj trudno o taki twarożek,następnym razem kupię u polańskich,tak nazywam firmę,która przyjeżda co sobotę wieczorem i można wysłać przez nich paczkę do kraju i kupić ogórki,kapustę kiszoną/naszą/ gazety i mozna u nich zamówić prawie wszystko,już zamówiłam twaróg,chcę zrobić trochę pierogów,zamówiłam kg,to bdę miała co robić. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 26.06.06, 15:47 Dzięki Danutka za link,ta wschodząca gwiazdeczka jest słodka)) Odpowiedz Link
natla Re:Dankarola:)))) 26.06.06, 16:04 Danusiu, na gg to naprawdę ja ) Możesz śmiało otwierac. Hi, hi...... Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 28.06.06, 20:56 Dziekuje Danusiu Przyda sie jak nic, bo u mnie, pomimo juz, juz nocy, jest na dworze +29. Przyda sie orzezwiajacy powiew. Dziekuje Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 29.06.06, 14:46 Moje gratulacje Danutka!!!!! Stanełaś na podium,zepchałaś mnie do pionu,już nie musze tak wysoko wchodzić)))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re:Dankarola:)))) 30.06.06, 10:39 Danusiu nie wiedziałem że te zdjęcia mogą się spodobac , a jeszcze wprawy w opisywaniu i wstawianiu zdjęć nie mam choć przecież prywatne wątki są od tego żeby w nich szperać co sam czynie wielokrotnie ....przyznaję sie ..)))))) Odpowiedz Link
mania1119 Re:Dankarola:)))) 02.07.06, 16:15 Dobra,sprobuje,moze sie uda.Czytalam ten kurs komputerowy,ale jeszcze musze uwazniej go przestudiowac. Odpowiedz Link
mania1119 Re:Dankarola:)))) 02.07.06, 16:38 Wyslalam,napisane bylo ze zalacznik jest i ze wiadomosc zostala wyslana.To moze sie udalo...Mam komputer dopiero od dwoch miesiecy i zaczelam od zera,bo umialam tylko ukladac pasjans i z pewnym trudem grac w kulki.Jest to fascynujace urzadzenie,ale ja to chyba jeszcze nawet nie wystartowalam,a co dopiero mowic o biegu.dzieki za wsparcie. Odpowiedz Link
mania1119 Re:Dankarola:)))) 02.07.06, 17:51 Bardzo,bardzo dziekuje!Ogromnie chcialam,zeby Mala sie tu znalazla,bo sa tu Wasze zwierzeta,a kompletnie nie wiedzialam,jak sie do tego zabrac. Moze trudno w to uwierzyc ale rano,kiedy spacerowalam z Mała,nagle pojawil sie "przyjezdny"bullterrier ze swoja pania ( u nas chyba juz zadnego nie ma,"tutejszego"),umaszczony bardzo podobnie jak Luna,tricolor ,tylko pręgus.Zaczelysmy rozmawiac-bo jakze inaczej.I powiedzialam do tej pani,ze na pewno dzis zdarzy sie cos milego,bo spotkalam psa tak podobnego do Luny.I zdarzylo sie!Naprawde tak bylo.Dziekuje Ci. Odpowiedz Link
mania1119 Re:Dankarola:)))) 02.07.06, 18:18 Wiesz,to Forum to jest wlasnie to,czego szukalam.Wlasnie takiej pozbawionej agresji atmosfery.Miejsca,gdzie dominujaca emocja jest zyczliwosc,choc wiadomo,ze moga zdarzac sie zgrzyty.Jestem osoba bardzo ekspresyjna i nie staram sie ukrywac pozytywnych uczuc,taję raczej te negatywne.Bo jestem nimi zmeczona.Z racji swojej pracy mam do czynienia czesto z ludzkim nieszczesciem,z sytuacjami konfliktowymi-i jestem tym piekielnie zmeczona.Dlatego moje"ciesze sie,ze jestescie"jest bardzo szczere-tak to po prostu czuje. Odpowiedz Link
e-baba Re:Dankarola:)))) 04.07.06, 19:32 Daniusiu, piękne podziękowania za Twoje gratulacje z okazji mojego nuemrka: 58885. Piekny on jest. A nie dosyc, że piękny, to on mój p[ierwszy taki ładny. Choć w dalszym ciągu nie wiem, skąd te numerki się biorą... Odpowiedz Link
natla Re:Dankarola:)))) 04.07.06, 20:00 Danusiu, migneła mi gdzieś nagroda w postaci Slicznego, pysznego pifffka.....dzięki. Odpowiedz Link
e-baba Re:Dankarola:)))) 04.07.06, 22:30 Masz rację, Danusiu. Fajnie tak czegoś nowego się dowiadywać. Pozdrowionka. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 04.07.06, 22:37 To nie głupoty,pomniejszyłaś zdjęcia Natli,robisz takie cudne napisy/medale,koszulki,kwiaty itd/To jam ci głąb do Ciebie)))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 04.07.06, 23:04 No...nie mówłam,ze jesteś boska i piękna-poważnie.Widzisz? wcale sie nie smieje,podziwiam wyrazy uznania przyjmij o Pani Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 04.07.06, 23:09 A gdzie masz tego słonia?kurcze ja chcę zobaczyc to cudo. Odpowiedz Link
graga21 Re:Dankarola:)))) 05.07.06, 10:03 Danusiu, przepraszam, ze pomylilam Ciebie z Delwa i baaardzo dziekuje za szybka reakcje i przetworzenie "nieludzkiego" formatu zdjec Natli na format "ludzki". )))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 05.07.06, 16:32 Dzięki Ci zdolna dziewczyno,jeszcze trzeba mieć taki program do zdjęć ja mam inny/niemiecki/a wolałabym, żeby to było po naszemu,Danutka efekty są cudne,bużka))))) Odpowiedz Link
natla Re:Dankarola:)))) 06.07.06, 13:10 Ja też....ale poproszę się przyłożyć do mooch czarno-białych zdjeć. Proszę, wymyśl coś, posprawdzaj co ja mogłam nacisnać....no nie badź taka..... Odpowiedz Link
natla Re:Dankarola:)))) 06.07.06, 15:33 Rolciu, jesteś GIENIA....lna!!! Czytałam, czytałam, pół angola przećwiczyłam, a gray nie zauważyłam.....ech, te upały ) Dzięki baaaardzo sredeczne i buźka. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 06.07.06, 16:37 Mówiłam,że Danutka jest boska,nie wierzyła mi))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 06.07.06, 17:29 Ja tez Ci dziękuję,tego nie miałam,cudne))))) Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 08.07.06, 20:24 Dziekuje za poczte ) Dziekuje za slowa otuchy ) Dziekuje za pamiec ) Masz racje, zdrowie wazniejsze nad wszystkie skarby i widoki na swiecie. Nie po raz pierwszy sie o tym przekonalam. Dziekuje Danusiu Odpowiedz Link
krista57 Re:Dankarola:)))) 09.07.06, 16:08 Proszę bardzo...mówisz i masz! Trzeba jedynie odebrać)) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 11.07.06, 19:33 Zapytam syna Danutka,wielkie dzięki Tulipany sama robiłaś to cudo))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 14.07.06, 15:28 Danutka zmieniłaś zdjęcie a gdzie się opaliłaś na zielono? ))))))))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 15.07.06, 01:07 Dzięki Danutka za link a tam naprawdę nic niema,nic takiego nie jest tam napisane,ze do mnie. Odpowiedz Link
dankarol Re:Dankarola:)))) 15.07.06, 01:11 po lewej stronie na samym dole plik pod czerwoną grubą kreską. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 15.07.06, 13:54 Start | PREMIUM | Jak to działa? | Zalety | Bezpieczeństwo | Kontakt UNDER CONSTRUCTION Zgłoś nadużycie / Report abuse | O nas | Reklama | Regulamin | Polityka prywatności Skopiowałam to..to..i tylko to mam. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 15.07.06, 13:56 I nie ma tam Danutka,żadnej czerwonej linii gdzie mogłabym kliknąć. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 15.07.06, 16:33 Danutka kochanie jasne,ze poczekam,chociaż ciekawośc mniem zżera))))) Odpowiedz Link
maladanka Re:Dankarola:)))) 15.07.06, 18:37 przeczytałam,że duzo się dzieje w Krakowie i to "wstep wolny" - bywasz gdzieś? Szczególnie Dworek Białoprądnicki działa Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 15.07.06, 20:21 Danusiu, dziekuje za list Zaraz uloze mala do snu i odpisze. Sciskam serdecznie i pozdrawiam ) Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 17.07.06, 00:36 Dzis juz odpisalam, Danus. Dziekuje i przepraszam, nie moglam wczesniej, Troszke zalatany dzien Odpowiedz Link
wiktoria53 Re:Dankarola:)))) 20.07.06, 18:10 Danusiu, ja zrobiłam tym starym zdjęciom zdjęcia cyfrakiem i wkleiłam na forum, bo mi się nie chciało zagłębiać w tajniki skanera.Kiedyś skanowałam, ale cóż zapomniało się. Odpowiedz Link
wiktoria53 Re:Dankarola:)))) 21.07.06, 20:43 Dzięki za prezentację, naprawdę jesteś zdolna! Pięknie z tą muzyczką.Dzięki. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 22.07.06, 17:27 Danutka chyba listonosz stoi pod drzwiami))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 26.07.06, 14:35 Dzięki wielkie Danutka,teraz bez problemów otwieram. Bużka))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 26.07.06, 19:37 Dzięki za wspaniały misiowaty chłodek Danutka))) Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 26.07.06, 20:00 Dziekuje Danusiu za Wszystko ) I to troszke wiecej, tez ) Dzis dorwalam sie troszke do komputera, wiec staram sie choc troszke poczytac. Odezwe sie jeszcze moze po niedzieli, a w czwartek nastepny, juz po przylocie zadzwonie . Dziekuje za serdecznosci Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 27.07.06, 16:43 Danutka wysłałam na interie,ciekawe czy doszło? Odpowiedz Link
tofika Re:Dankarola:)))) 27.07.06, 21:02 Danutko,mowisz spiewac... cosik troszke sil mi brak na poprawinki, chociaz jak slucham muzyczki to stopy mi fyrgaja)))) a teraz biegne od nowa Twoj filmik zapisac do WAS... poogladania, ja i Lolka i Wlascicielke Lolka ,to" misiowym "chwytem zadusze jak kiedys spotkam)))))) Odpowiedz Link
tofika Re:Dankarola:)))) 28.07.06, 14:13 Danutko,jak mi nocom pozno bylo pieknie na plazach Swiata... przeuroczo dziekuje za dotychczas nieosiagnieta realna .. a tu pobylam i ok))) wrazen mnogoooooo,maluj ten pokoj i wolaj o szybkie prace.. a dziureczki nie da gdzies tam udziergac ???i komp w innym pokoju postawic? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 28.07.06, 16:31 Pewnie sie nie da Tofiko,postawić tak,ale klikać nie da rady nasza Danutka,bo to i doradzić trzeba jaki kolor,dopilnować jak kto robi,potem posprzątać itd,wiesz urwanie parasola Współczuję Ci Danutka,roboty będziesz miała sporo,ale za to piękny pokój!!!! Odpowiedz Link
wiktoria53 Re:Dankarola:)))) 28.07.06, 22:52 Dzięki Ci za plaże świata))) Świetna robota !!!!!!Ale jesteś zdolna ... Odpowiedz Link
e-baba Re:Dankarola:)))) 29.07.06, 00:06 Danuśka, bardzo zdolna bestia z Ciebie. Podziwiam, dziekuję i pozdrówka przesyłam. Odpowiedz Link
e-baba Re:Dankarola:)))) 30.07.06, 20:38 dankarol napisała: > Cieszę się, że sie podobało Bardzo, Danusiu, bardzo. I nieśmiało - że jakby coś jeszcze, to ja też poproszę... Chętnie bym się zrewanżowała, ale talentów w tej dziedzinie, niestety, nie posiadam. Odpowiedz Link
e-baba Re:Dankarola:)))) 30.07.06, 22:11 Pewno, że chciałam i i wspaniale, że mam. Jak to dobrze czasem poprosić... Danusiu, co będe pisać - jeden wielki zachwyt, godzinami można patrzeć i patrzeć. Wielkie podziękowania za to piękno. Odpowiedz Link
e-baba Re:Dankarola:)))) 30.07.06, 22:26 dankarol napisała: > To teraz będę chodziła jak pawica I słusznie, Danusu, słusznie. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 30.07.06, 23:39 Jasne Danutka,ze zrobimy,nie ma mocnych na nas)))))) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re:Dankarola:)))) 31.07.06, 23:06 Danutko, dzięki za piękną różę, jeśli to dla mnie....ale na rekordy pracujemy wszyscy.Tak mi się przytrafiło... Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 03.08.06, 21:49 Danutko, dziekuje za miłe powitanie w domu. Przepraszam, że nie zadzwoniłam, ale z lotniska prosto do domu i po drodze zapomniałam, ze telefon głuchy, wyczerpałam kartę. Jutro wyruszę w miasto, bo pustki w domu, kupię kartę i zadzwonię. Buziaki gorące ) Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 03.08.06, 22:54 Masz rację Danutka !!! Już jestem, już jestem ) Odpowiedz Link
e-baba Re:Dankarola:)))) 03.08.06, 22:58 Danusiu, i znów możesz jak pawica jakaś się puszyć. Kraków znalazł się na piątym miejscu listy dziesięciu najbardziej atrakcyjnych miast Europy w plebiscycie... . Zresztą przeczytaj sama: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3526439.html Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 04.08.06, 22:50 Danutka to jest cudowne, smutne a takie piękne,dziękuję Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:Dankarola:)))) 07.08.06, 22:38 Danutka własnie dostałam i odesłałam na interie)) Odpowiedz Link
wiktoria53 Re:Dankarola:)))) 09.08.06, 10:07 img207.imageshack.us/img207/9353/misiuzagldadoskrzynmf6.gif Odpowiedz Link
wiktoria53 Re:Dankarola:)))) 09.08.06, 11:29 img108.imageshack.us/img108/3576/pirkopiszerj0.gif Odpowiedz Link
regine Re:Dankarola:)))) 10.08.06, 00:54 Danuś, to tylko deser ze zdjęć, "głównego dania" jeszcze nie podałam ) Ciesz oczt, a ja cieszę się, że mogę i Wam pokazać. Bo faktycznie przepiękny ten Kijów, oj przepiękny) Odpowiedz Link
bar_nata Re: Dankarola 11.08.06, 19:52 Mówisz i masz). Zajrzyj na pocztę Twoje prezentacje są piękne, też bym chaciała takie robić, ale niestety nawet nie wiem w jakim programie jest to możliwe Ppozdrawiam Odpowiedz Link
bar_nata Re: Dankarola 11.08.06, 23:21 Danuśko tak jestem coś dziś zakręcona, że za Twojego Lolka podziękowałam Helence Naprawiam swój błąd i stwierdzam że Lolek jest wylodzony co w pewnych kręgach znaczy "coolasty" innymi słowy jest debeściak) Pozdrawiam serdecznie) Lolka też) Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 12.08.06, 00:22 Wino, kobiet i ze śpiewem na ustach pod kołdry. Ale ładne utwory, prawda ? Mam więcej, ale na płycie, coś Ci jeszcze prześlę, po niedzieli. Miłego relaksu, przy muzyce po pracy. Mnie też czeka remont, oj nie lubię, nie lubię Remontów oczywiście, reszta może być Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 12.08.06, 00:26 Danutko, ale to za rok, ale już psychicznie się przygotowuję. Och, nie lubię Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 12.08.06, 00:38 Też będę musiała, bo się dzieci wyprowadzą, więc mi zostanie pobojowisko. Wszystko od nowa, Dobrze, że troche rzeczy zabiorą. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola 14.08.06, 17:05 Danutka listonosz stoi pod drzwiami,poczty gaz. ))) Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 20.08.06, 16:55 Danutko, te zdjęcia są z pierwszego piętra. Bo na pierwszym mieszkam. Ale widoki to mam, zwłaszcza lubię wieczory, gdy cisza i spokój. Wiosnę najbardziej, śpiew skowronków, świergolenie,( wielkiej rzeszy, która tuż obok obsaduje prywatną posesję, szpaków. Co się nasłucham ich wiosennych, szczebiotliwych zalotów, to moje ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola 20.08.06, 17:36 Danutka a co sie stało Lolkowi,ze kulawy? pogłaskaj go odemnie)) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola 20.08.06, 21:27 Bardzo szkoda mi Lolka i kumpla też bo przeciął łapkę,posyłam drapki dla walecznych czworonogow) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola 25.08.06, 19:42 Danuś,zajrzyj na pocztę/gazeta/ jak łapka Lolka? Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 25.08.06, 19:56 No właśnie, a gdzie się Danutko podziewasza ? Na grzybki poszłaś, czy co, bo coś długo błądzisz... Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 26.08.06, 22:57 Tak i ja mam, ma za mało pamięci. Trzeba mu dołożyć. Ale to "dołożenie " troszkę kosztuje, a sa inne, codzienne potrzeby. Zawsze to schodzi na dalszy plan w wydatkach. Stąd i te białe strony, gdy nie otwiera się forum, gdy się dziadostwo wiesz. Już mi tu mi spece dwaj wyjaśnili. Ale słucham, choć czasami przerwy mam, tak samo robi mi się jak ogladam filmy. Wszędzie, wszystko domaga się "wsadu" gotówki, co zrobić .... Odpowiedz Link
tofika Re: Dankarola 27.08.06, 10:48 Danus, bbbb dziekuje,juz dzis jest przepiekne slonce... a Filmik o Lolku jest tu na topie,(W kolko, babusiu chce Lolka...i tak w kolko ojej, Natliusia zobaczy .. Topa zdjecia ogladane bylytez! Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 27.08.06, 11:20 No widzisz, co potrafi muzyka ) Dlatego słucham, już dawno, wieki temu tyle nie słuchałam. Szkoda, ale to były inne czasy.... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola 03.09.06, 14:44 Wiesz jaka rodochę byś mi sprawiła Danutka)))))))) Moze kiedyś tak będzie,ze zawitasz do mnie obyśmy tylko zdrowi byli. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola 03.09.06, 19:48 To ja trzymam Ciebie za słowo i wierze,ze sie spotkamy) Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 08.09.06, 21:54 Danutko, będą uściski ) Uduszę tak jak obiecałam !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 08.09.06, 22:28 Danutko, Ty tak nie przemyślaj, tylko do "roboty" i szykuj się na "duszenie" ) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dankarola 09.09.06, 20:23 No i dzięki Opatrzności że umieściłaś swoje zdjęcie w wizytówce)))) Odpowiedz Link
luckanowa Re: Dankarola 09.09.06, 21:12 Przepraqszam, że tak wchodzę w środek, ale mam pytanie do Dankarolki : czy spotykasz się czasami z ludzmi z forum w Krakowie?? Po prostu jutro nie wiem co mam zrobić z czasem! Wybacz, że tak prosto z mostu pytam!!!!! Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 09.09.06, 22:11 Delwa jest do poniedziałku na "Wolnym". Pobierała druczek stosowny od Derekcji ) Odpowiedz Link
regine Re: Dankarola 09.09.06, 22:17 Też dziś nie naklikałam się. Robota w domu. A teraz ani poczytać, ani napisać. Wszystko jak w gęstej mgle się rusza. A zaległości troszkę mam. Ale ktoś o Helenkę pytał i jakoś mi się tak "rzuciło" w oko... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola 10.09.06, 18:42 Jestem juz Danutka,miałam przerwę,pisałam na wątku ,że biere wolne a i Derechtorka mi druczek podpisała. Witaj Danutka))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola 10.09.06, 19:12 O rany,Danutka jesteś na /tapecie/ u Sagiego,wspaniale,że wrócił do tych opowiadań,kiedy On Ciebie spotka? )))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola 10.09.06, 20:11 Ja tez się cieszę Danutka,że jestem z Wami,trochę już tęskniłam. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola 13.09.06, 20:06 Danutka i o to chodziło,fajnie,ze się zaraziłaś i niech juz tak zostanie))))) Odpowiedz Link
tesunia Re: Dankarola 13.09.06, 20:19 o! dzieki za radosc i powitanie pourlopowe, milo sie czyta ,ze bylo sie tesknionym) jak sie juz obrobie dobrze to poklikam wiecej o skadnynawskich "wiesciach" milego wieczoru Danutko. Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dankarola 13.09.06, 22:36 Danutko (bo widzę, że Cię tu tak nazywają), możesz, możesz, bardzo to miłe! Ja też pomacham, tylko w którą stronę? Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dankarola 13.09.06, 22:59 Aha! W niedzielę, o ile zapowiadane deszcze nie nadejdą, będziemy w Śródmieściu. Na Grodzkiej będę na pewno i na Brackiej staram się być( bo tam rodzina mieszkała), ale czy do Wisły dojdę...Rodzina ojca wywodzi się z Krakowa. Pradziadkowie z dziećmi na Dębnikach jakiś czas mieszkali, a gdzie jeszcze to nie wiem. Odpowiedz Link
kasia573 Re: Dankarola 13.09.06, 23:06 No fajnie! Czyli stanę na Rynku, pomacham w różne strony, a Ty zapewne fluidy odbierzesz. Do machnięcia więc! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dankarola 14.09.06, 21:27 Danusiu z przyczyn zawodowych następny Twój odcinek opowiadania puszczę w przyszłym tygodniu około środy, przepraszam . Do tego dnia będę tylko starał się pisać statystykę . Dobranoc.) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dankarola 16.09.06, 00:02 Dziękuję Danutka,ale mnie rozpieszczacie,lody pyszne) Odpowiedz Link
vogino55 Re: Dankarola 16.09.06, 00:03 Właśnie minęła oo,000 a Ty stół zastawiłas dobrem wszzelakim())))))) no to CYK za zdrowie, i oby bylo jeszcze lepsze po raz drugi CYK Wojciech Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dankarola 16.09.06, 00:04 300 i czas na libacje u Dansi na nowym mieszkanku Odpowiedz Link
vogino55 Re: Dankarola 16.09.06, 00:14 Sobie wyobraź że w związku z moim hobby-pracą mam tych 'parapet.ówek' oj mnogo,mnogo Wojciech 'budochlaniec', a moze to inaczej się pisze???? Odpowiedz Link