paris4 02.06.05, 07:48 Dziewczyny, Poleccie jakigoś dobrego zaufanego dentystę, który krzywdy mi nie zrobi:))) Mam chyba zapalenie dziąseł, więc sytuacja jest pilna a nie chcę iśc w ciemno do pierwszego lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala77a Re: Stomatolog pilnie poszukiwany!!!!!! 02.06.05, 08:58 Polecam Ci Lekarza Pani Ilona Kozłowska z Niepublicznego Zakładu Opiek zrdowotnej - Kadent, ja tam płaciłam za wszystkie wizyty ale tak dostępnie 70 za uzupełnienie, kobieta jest dobra, dla mnie ok. Podaję Ci dane Kadent ul. Bogusława 33/2 rejestracja tel. 4336 332 ala i moje 24 tygodniowe Maleństwo Odpowiedz Link Zgłoś
katkiel Re: Stomatolog pilnie poszukiwany!!!!!! 02.06.05, 09:44 Polecam stomatologa w PZM-ie w Pazimie. Pani Basia nr 606 769 903. w 24 t. miałam straszny ból zęba - doszło mi do miazdgi. Pani Basia mnie uratowała i potem zrobiła jeszcze parę małych dziurek wszystko z bezpiecznym znieczuleniem - specjalnym dla kobiet w ciąży. Zadzwoń! Pozdrawiam, Kasia oczekująca na Maksia Odpowiedz Link Zgłoś
aga305 Re: Stomatolog pilnie poszukiwany!!!!!! 02.06.05, 13:02 polecam dr Małgorzatę Piwowarczyk www.piwowarczyk.str.iap.pl/ tu są wszystkie namiary. Leczę się u niej od 8 lat i jak do tej pory nie mogę narzekać. Poza tym pani bardzo miła i delikatna. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
paris4 Re: Stomatolog pilnie poszukiwany!!!!!! 02.06.05, 14:33 Dzięki dziewczyny. Przypomniałam sobie, że moja mama ma znajomego dentystę. Jestem już po wizycie. Faktycznie stan zapalny, leki już mam i mam nadzieję, że cholerstwo szybko minie. Odpowiedz Link Zgłoś