kociaczek22 12.02.07, 11:17 Bardzo zalezy mi na numerze telefonu do tego lekarza Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
doomiskaa Re: Dr Zdun - bardzo prosze o dokładne namiary 12.02.07, 12:27 dr Rafał Zdun - przyjmuje w Zielonce przy ul. Kolejowej w każdą sob od godz. 8.00; tel. 604 435 327; Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek22 Re: Dr Zdun - bardzo prosze o dokładne namiary 12.02.07, 12:50 Bardzo dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
zysiolinka14 Re: Dr Zdun - bardzo prosze o dokładne namiary 22.03.14, 20:12 Czy możecie mi napisać ile obecnie kosztuje wizyta u dr Zduna prywatnie w Zielonce? Może któraś z Was orientuję się jak pan dr zapatruje się na drugi poród po cesarce - kieruje na drugie cc czy każe rodzić naturalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
switchon Re: Dr Zdun - bardzo prosze o dokładne namiary 22.03.14, 22:27 Wizyta 120zl. Jestem w podobnej sytuacji, pierwszy poród cc i teraz tez będę chciała cc :) myśle, ze nie powinno być problemu. Wstępnie jestem umówiona na 39tydz., wiec czekam :) Odpowiedz Link Zgłoś
tylkocafe stan po cc to wskazanie do cc 29.03.14, 21:15 stan po cc jest wskazaniem do kolejnego cc .A dr Zduna proszę pozdrowic od pacjentki ze szpitala na Szaserów,kiedyś chyba do 1996 roku był tam odział położniczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
zysiolinka14 Re: stan po cc to wskazanie do cc 10.06.14, 22:01 I jak udało się drugie cc? nie było problemu? Odpowiedz Link Zgłoś
switchon Re: stan po cc to wskazanie do cc 15.06.14, 22:32 Tak udało sie cc i nie było w ogole problemu tyle tylko, ze nie robił to dr Zdun (z racji kontuzji), tylko koleżanka doktora po fachu :) polecam panią dr Borodij rownież - jest bardzo miała i delikatna przede wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
zysiolinka14 Re: stan po cc to wskazanie do cc 09.08.14, 00:02 a możesz napisać czy miałaś jakieś wskazania do cc? czy tylko stan po cc? umawiałaś się ze dr Zdunem czy w szpitalu Odpowiedz Link Zgłoś
switchon Re: stan po cc to wskazanie do cc 11.08.14, 20:39 Nie, żadnych wskazań do cc, wręcz przeciwnie, dr namawiał mnie na poród naturalny, ale odmówiłam. W wypisie mam cc z wyboru :) Tak, wcześniej sie umawialam na konkretny dzień i godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
digi21 Re: stan po cc to wskazanie do cc 17.09.14, 11:58 hej a czy wiecei jak to jest z prywatną salą po porodzie? Chodzi mi o to że też chciałabym cesarkę z racji endometriozy w bliźnie po pierwszym cc i chciałabym aby wyczyścili mi co potrzeba. Czy można od razu zamówić sobie tą salę? czy można wynająć położną, pielęgniarkę na noc po cc? jak to wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
switchon Re: stan po cc to wskazanie do cc 17.09.14, 15:18 Co do prywatnej sali, to zawsze jest kolejka i załatwia sie ja w dzien porodu. Ja za pierwszym razem miałam (sala jednoodobowa z 2 łozkami, tv itd ale bez łazienki) za drugim juz nie chciałam. Trafiłam do sali 3osobowej i niebylo wbrew pozorom tak zle. Odnosnie położnych i piielegniarek, to nie wiem czy mozna je wynająć. Mnie osobiście nie były potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
digi21 Re: Dr Zdun - bardzo prosze o dokładne namiary 18.09.14, 22:06 a orientuje się ktoś ile kosztuje i mówienie się na cesarke która zrobi doktor? i ile kosztuje usg u niego na placu przymierza w 30 tyg? Odpowiedz Link Zgłoś
necia27 [...] 27.09.14, 22:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś