Dodaj do ulubionych

kto jest władny zdjąć z wizji konkurs eurowizji?

28.01.06, 22:07

dlaczego nie przerwano transmisji konkursu Eurowizji w telewizji publicznej?

ile osób musi zamarząć pod gruzami by natychmiast przerwać konkurs?

ile zamarza? 100? 200?

Obserwuj wątek
    • wladyslaw.studnicki Dworak. Albo szef jedynki, nie wiem kto nim jest. 28.01.06, 22:09

• szakal_el Re: Dworak. Albo szef jedynki, nie wiem kto nim j 28.01.06, 22:10
        TVP jak zwykle ma wszystko w d.
      • rekontra powinien być natychmiast zdjęty 28.01.06, 22:11
        wladyslaw.studnicki napisał:

Ale ktoś powinien poinformować premiera, że taki program jest nadawany.

Powinien być natychmniast zdjęty.

Nikt nie może podjąć całkowicie oczywistej decyzji?
    • hihiro A co to ma niby pomóc ? 28.01.06, 22:11
      Ja rozumiem przerwac transmisje aby nadac komunikat, poinformowac albo cokolwiek.

Ale przerwac żeby... co ?

Nie to żebym bronił tego gniota - tylko że to zupełnie pusty gest.
      • wladyslaw.studnicki To co się stało na tym forum, wciąganie w taką 28.01.06, 22:12
        tragedię Tuska, Marcinkiewicza i prezydenta, napewno bardziej pomoże.
        • hihiro No to powiedz co mamy (forumowicze) zrobić 28.01.06, 22:19
          Aby wesprzeć akcje ratunkową ?

jakbym tam był to... i tak by mnie nie wpuścili na teren akcji.
          Mógłbym co najwyżej oddac krew, albo przekazac jakieś pieniądze dla (rodzin) ofiar.

A juz zupełnie nie rozumiem co ma pomóc przerwanie transmisji jakiegoś festiwalu ?
          • rekontra chodzi o solidarność z ofiarami i rodzinami 28.01.06, 22:21

takie jest moje zdanie, ja bym zdjął natychmiast.
            • hihiro Re: chodzi o solidarność z ofiarami i rodzinami 28.01.06, 22:24
              rekontra napisał:

> takie jest moje zdanie, ja bym zdjął natychmiast.

Czyli traciłbyś czas i środki na wykonywanie nic nie znaczących gestów, których
              jedynym celem jest oszukanie samego siebie, że coś zrobiłes.

Chcesz pomóc ?
              To oddaj krew albo przekaż jakieś pieniądze. Na dniach pewno ogłosza numer konta.
              • rekontra tp jest sprawa nas wszystkich. 28.01.06, 22:26
                hihiro napisał:

> rekontra napisał:
                >
                > > takie jest moje zdanie, ja bym zdjął natychmiast.
                >
                > Czyli traciłbyś czas i środki na wykonywanie nic nie znaczących gestów,
                których
                > jedynym celem jest oszukanie samego siebie, że coś zrobiłes.

nie uważam, że to jest nic nie znaczący gest. To jest solidarność.
                To jest sprawa nas wszystkich.

• rekontra zabraknie czasu by uratować wszystkich żyjących 28.01.06, 22:13
        hihiro napisał:

> Ja rozumiem przerwac transmisje aby nadac komunikat, poinformowac albo
        cokolwie
        > k.
        >
        > Ale przerwac żeby... co ?
        >
        > Nie to żebym bronił tego gniota - tylko że to zupełnie pusty gest.

to nie jest pusty gest. Obawiam się, że giną ludzie, że po prostu zamarzają.

Nie mam wątpliwości, że powienie zostać co najmniej zdjęty.
        Nie zdążą poimc wszystkim. Po prostu zabraknie czasu.
        • hihiro Ale jaki to ma związek z jakimś programem TV? 28.01.06, 22:16
          rekontra napisał:

> to nie jest pusty gest. Obawiam się, że giną ludzie, że po prostu zamarzają.
          >
          > Nie mam wątpliwości, że powienie zostać co najmniej zdjęty.
          > Nie zdążą poimc wszystkim. Po prostu zabraknie czasu.

Przeciez te rzeczy nie mają nic wspólnego.
          Ani nie absorbuje to żadnych zasobów (prad, ludzie, etc...) ani nie blokuje
          dostepu do czegokolwiek. Wiec czemu miałoby to służyć ?
          • rekontra Re: Ale jaki to ma związek z jakimś programem TV? 28.01.06, 22:19
            hihiro napisał:

> Przeciez te rzeczy nie mają nic wspólnego.
            > Ani nie absorbuje to żadnych zasobów (prad, ludzie, etc...) ani nie blokuje
            > dostepu do czegokolwiek. Wiec czemu miałoby to służyć ?

obawiam się, wydaje mi się, że bardzi dużo ludzi zginie. Ze teraz zamarzają
            (włącz tvn24 i popatrz jak to wygląda). Zastanawiam się, ile osób powinno
            zginąć by było to tragedią narodową. To nie jest wypadek - typu samolot się
            rozbił i nikomu nie można pomóc. Ta tragedia się rozgrywa na nasztch oczach.
            Nie obwiniam nikogo, ani Dworaka, ani żadnego ministra, ale uważam że telewizja
            publiczna dlatego jest publiczną- że powina być szczególnie wyczulona na takie
            wydatrzenia.
            • hihiro Ale czego ty chcesz !? 28.01.06, 22:31
              > obawiam się, wydaje mi się, że bardzi dużo ludzi zginie. Ze teraz zamarzają
              > (włącz tvn24 i popatrz jak to wygląda). Zastanawiam się, ile osób powinno
              > zginąć by było to tragedią narodową. To nie jest wypadek - typu samolot się
              > rozbił i nikomu nie można pomóc. Ta tragedia się rozgrywa na nasztch oczach.
              > Nie obwiniam nikogo, ani Dworaka, ani żadnego ministra, ale uważam że
              > telewizja publiczna dlatego jest publiczną- że powina być szczególnie
              > wyczulona na takie wydatrzenia.

Maja przerwac wszystko i na wszystkich kanałach transmitowac ? Co ?
              Twarze ludzi, którzy stracili bliskich czy zbliżenia na zmiażdżone kości ?
              I jaka z tego pomoc - stado dziennikarzy ze sprzetem szwendających sie na
              terenie akcji ratowniczej ? To może jeszcze strażacy i lekarze winni udzielac
              wywiadów ?

Wyluzuj człowieku. Teraz potrzebni są ratownicy, lekarze i sprzęt.
              Jeśli miałbybyc jakiś pożytek z TV w katowicach to mogliby swoje reflektory
              użyczyć na czas akcji - ot co.

W czasie akcji ratowniczej histeria i rozpacz tylko przeszkadzają - na to będzie
              czas potem.
              • rekontra z sobą dyskutujesz? umiesz czytać ? 28.01.06, 22:34
                hihiro napisał:

> Maja przerwac wszystko i na wszystkich kanałach transmitowac ? Co ?
                > Twarze ludzi, którzy stracili bliskich czy zbliżenia na zmiażdżone kości ?
                > I jaka z tego pomoc - stado dziennikarzy ze sprzetem szwendających sie na
                > terenie akcji ratowniczej ? To może jeszcze strażacy i lekarze winni udzielac
                > wywiadów ?
                >
                > Wyluzuj człowieku. Teraz potrzebni są ratownicy, lekarze i sprzęt.
                > Jeśli miałbybyc jakiś pożytek z TV w katowicach to mogliby swoje reflektory
                > użyczyć na czas akcji - ot co.
                >
                > W czasie akcji ratowniczej histeria i rozpacz tylko przeszkadzają - na to
                będzi
                > e
                > czas potem.

ani nie powinni pokazywać ofiar, tak jak to robią. ani przeprowadzać
                idiotycznych rozxmó.

Ani zatrzymywać wszystkich programów.

powinni zaatrzymać KONKURS EUROWIZJI W TELEWIZJI PUBLICZNEJ _ chyba jasno
                piszę.
                • wladyslaw.studnicki Nie przejmuj się hihiro. To wojujący ateista, musi 28.01.06, 22:40
                  udowodnić wszystkim dookoła, a sobie głównie, że jest super racjonalny, i żadne
                  jakieś "sumienia", i tym podobne głupoty się go nie czepiają. Sam kiedyś
                  przechodziłem etap "wojującego ateizmu", i pamiętam jaki byłem. Mam w
                  pamiętnikach z lat nastoletnich, wpisane frazy identyczne, z tym co pisze teraz
                  hihiro.
                  • hihiro Twoje przyszczate wspomnienia mają sie nijak do mn 28.01.06, 22:47
                    Chcecie sobie udowodnic, ze coś czujecie to wasza sprawa.

Ja nie musze udawać aby poprawic sobie samoocenę.

Gdy mogę pomóc robie to bez wahania.
                    Gdy odemnie nic nie zależy siedze cicho i nie przeszkadzam.

A hipokryzja zwyczajnie mnie mierzi.
                    • rekontra musisz w wyborczej przeczytać by wyrobić sobie 28.01.06, 22:50

musisz w wyborczej przeczytać by wyrobić sobie zdanie?
                      z przeczytasz już jutro. Tylko pamiętaj co dzisiaj pisałeś.
                      • hihiro Ja myśle samodzielnie 28.01.06, 23:00
                        Dlatego nie wpadam w hiterie jak ty gdy sytuacja staje sie nietypowa.
                        Cały ten watek świadczy tylko o twoim zakłamaniu i bezmyślności.

Już ci pisałem dwa razy - chcesz NA PRAWDĘ pomóc - oddaj krew albo przekaz datek.
                        Tyle, że wtedy nikt sie nie dowie jaki jesteś "solidarny" i "współczyjący".
                        • rekontra sytuacja jest nietypowa według głupola ! 28.01.06, 23:07
                          hihiro napisał:

> Dlatego nie wpadam w hiterie jak ty gdy sytuacja staje sie nietypowa.

sytuacja jest nietypowa głupolu?

> Cały ten watek świadczy tylko o twoim zakłamaniu i bezmyślności.

to co piszesz świadczy o tym że jesteś gó..arzem.

> Już ci pisałem dwa razy - chcesz NA PRAWDĘ pomóc - oddaj krew albo przekaz
                          datek.

to są posunięcie niezależne głupolu.

> Tyle, że wtedy nikt sie nie dowie jaki jesteś "solidarny" i "współczyjący".

matole to jest forum. Nie chodzi o to kto jest współczujący czy solidarny. To
                          są sprawy elementarne. Pewnych rzeczy się człowiek nigdy nie nauczy.
                          To się wynosi z domu.
                          • hihiro Re: sytuacja jest nietypowa według głupola ! 28.01.06, 23:14
                            > sytuacja jest nietypowa głupolu?
                            > to co piszesz świadczy o tym że jesteś gó..arzem.
                            > to są posunięcie niezależne głupolu.
                            > matole to jest forum. Nie chodzi o to kto jest współczujący czy solidarny. To
                            > są sprawy elementarne. Pewnych rzeczy się człowiek nigdy nie nauczy.
                            > To się wynosi z domu.

No właśnie - np.: twoje chamstwo i hipokryzja ewidentnie są efektem błedów
                            wychowawczych. Jedyna nadzieja, że z wiekiem troche dojrzejesz. Malutka nadzieja.
                • hihiro No fakt chyba z sobą bo ty masz stupor :) 28.01.06, 22:40
                  rekontra napisał:

> powinni zaatrzymać KONKURS EUROWIZJI W TELEWIZJI PUBLICZNEJ _ chyba jasno
                  > piszę.

PO CO !?
                  • smok5 Idz się leczyć. 28.01.06, 23:03
                    Zycze aby ci dach spadł na łeb. Chociaz myśle,ze sufit już dawno cię przygniótł.
                    Lewaku bez moralności i uczuć.
                    • hihiro Z katolickim bóg zapłać bezmózgi faszysto :) 28.01.06, 23:15
                      smok5 napisał:

> Zycze aby ci dach spadł na łeb. Chociaz myśle,ze sufit już dawno cię przygniótł
                      > .
                      > Lewaku bez moralności i uczuć.
    • wladyslaw.studnicki Post z forum Katowice. 28.01.06, 22:11
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=35798851&a=35809531
      • dr.krisk To prawda. 28.01.06, 22:44
        To prawda - projekty obecnie są robione gorzej niz za PRL-u. Byle taniej,
        szybciej, na skróty. Może się nie zawali?
        Niestety - zawaliło sie.
    • t-800 Re: kto jest władny zdjąć z wizji konkurs eurowiz 28.01.06, 22:21
      Pan Dworak jest władny.
      • rekontra tłumaczą, że nie mogli zatrzymać 28.01.06, 22:24
        t-800 napisał:

> Pan Dworak jest władny.

a ja myślę, że mogli zatrzymać. "Konferansjer" nawet nie potrafił znaleźć
        odpowiedznich słow.
        • t-800 Re: tłumaczą, że nie mogli zatrzymać 28.01.06, 22:26
          Nic by się nie stało, gdyby Polacy nie obejrzeli transmisji. Możnaby powtórzyć
          np. za tydzień.
          • t-800 Re: tłumaczą, że nie mogli zatrzymać 28.01.06, 22:26
            Można by.
          • rekontra Re: tłumaczą, że nie mogli zatrzymać 28.01.06, 22:26
            t-800 napisał:

> Nic by się nie stało, gdyby Polacy nie obejrzeli transmisji. Możnaby powtórzyć
            > np. za tydzień.

oczywiście.
            • ubek-kubek Pogonić w pizdu tych Dworaków. 28.01.06, 22:27

• niezapowiedziany rozumiem, ze to ma byc pretekst. 28.01.06, 22:32

• t-800 Re: rozumiem, ze to ma byc pretekst. 28.01.06, 22:36
                  Koniec końców i tak PiS będzie winne.
    • ppppp7 Re: kto jest władny zdjąć z wizji konkurs eurowiz 28.01.06, 22:28
      rekontra napisał:
      > dlaczego nie przerwano transmisji konkursu Eurowizji w telewizji publicznej?

Masz rację. Tam tragedia, a w TVP jakieś pierdoły.
    • rekontra nie chodzi o Dworaka, w telewizji są setki kierown 28.01.06, 22:37
      w telewizji są setki dyrektorów, kierowników, dzieninkarzy.
      ze nikt z n ich nie powie STOP ??

Dziwię się, że nie potrafią przewidywać, że nie przewidują najgorszego.
      Tysiące Polaków ludzi śledzi konkurs, nie zdaje sobie sprawy z rozmiaró
      tragedii, a tam pod dachem dziesiętki, oby nie setki zamarzają.

• ubek-kubek A Dworak to nie ma słuzbowej "komóry"? 28.01.06, 22:40
        Chyba ze jeszcze nie doszedł do siebie po tym co w sejmie zaszło.
    • smok5 PeOwiec dworak jest pragmatyczny 28.01.06, 22:50
      nie przerwał programu bo mu za niego zapłacili. Hiena.
    • smok5 Wystarczy mieć trochę serca i powiedziec stop. 28.01.06, 22:54
      "Przepraszamy z powodu tragedii musimy przełożyć program". Czy do cholery było
      takie trudne. Jako ślązak jestem jeszcze bardziej oburzony. Ciekawe jak on by
      się czuł jak by mu na łeb spadłą dach a ja bym w telewizji pokazywał tandetny
      program rozrywkowy.
    • jola_iza Re: kto jest władny zdjąć z wizji konkurs eurowiz 28.01.06, 23:09
      A kto KAZAŁ oglądać konkurs Eurowizji?.U mnie nikt nie oglądał .
      • rekontra współczuję tobie 28.01.06, 23:14
        jola_iza napisała:

> A kto KAZAŁ oglądać konkurs Eurowizji?.U mnie nikt nie oglądał .

pogadaj z hihiro, to samo podejście, ten sam poziom prezentujecie.

To był program rozrywkowy, ogólnopolski, wybór piosenki polskiej na finał
        Eurowizji 2006. Jeżeli nie widzisz w tym niczego "niestosownego",
        że umierają ludzie, a na kanale pierwszym wybiera się piosenkę to współczuję.
        • jola_iza Re: współczuję tobie 28.01.06, 23:47
          Rekontra tia ten program na TVN24 jest o niebo lepszy.Wiesz co mi to
          przypomina ?Wypadek samochodowy-kupa luda wszyscy się
          gapią,współczują ,plotkują,a pomocy ani krztyny.Twoje wspólczucie to se możesz
          wsadzić..Nie oglądaliśmy konkursu i tyle.Ja rozumiem ,że niektórym trzeba
          wszystko zadekretować,jeszcze raz pytam kto KAZAŁ oglądać?
          • incognitto bydło na widowni 29.01.06, 09:20
            jola_iza napisała:

>jeszcze raz pytam kto KAZAŁ oglądać?

oczywiście masz rację
            nie wiem jakie były wymogi formalne przerwania konkursu, byc może 'musiał' dotrwac do końca
            widzialam własnie samą końcowke i musze przyznac byłam zgorszona reakcja WIDOWNI.
            Pełne rozbawienie, rozesmiane twarze, a wystarczyło po komunikacie(też takim nijakim) prowadzącego, poradzic Wisniewskiemu zeby powstrzymał się z euforią, widownia powinna jakos uczcic pamięc ofiar, wstać itd.
            Na przygotowanie samego zakończenia był czas i była już pełna świadomośc rozmiaru tragedii.

• rekontra Re: bydło na widowni 29.01.06, 09:27
              incognitto napisał:

> jola_iza napisała:
              >
              > >jeszcze raz pytam kto KAZAŁ oglądać?
              >
              > oczywiście masz rację

Po pierwsze widać jaki jest poziom twojego rozumowania. Kto kazał oglądać.
              Chodzi o oglądanie, czy o tragedię?

"bydło na widowni" jak piszesz nie znało sytuacji. Natomiast ty tak bredzisz
              znając sytuację. Więc najwyżej o tobie można tak powiedzieć.

• incognitto Re: bydło na widowni 29.01.06, 09:40
                rekontra napisał:

> incognitto napisał:
                >
                > > jola_iza napisała:
                > >
                > > >jeszcze raz pytam kto KAZAŁ oglądać?
                > >
                > > oczywiście masz rację
                >
                > Po pierwsze widać jaki jest poziom twojego rozumowania. Kto kazał oglądać.
                > Chodzi o oglądanie, czy o tragedię?
                >
                > "bydło na widowni" jak piszesz nie znało sytuacji. Natomiast ty tak bredzisz
                > znając sytuację. Więc najwyżej o tobie można tak powiedzieć.

nie, nie bredzę, opanuj się trochę, bo niby domagasz się ludzkich odruchow, a sam(a) ziejesz złością

nie ogladałam, bo zwykle nie ogladam takich programow - to po pierwsze
                na chwile się zatrzymalam na tym kanale szukając wiadomości, prawdę mowiąc dopiero wtedy zainteresowalam się co to za program, nie interesujw mnie konkursy eurowizji
                nie zdziwila mnie reakcja dezydentow TVP, ktorej podstaw, powodow nia znam, bardziej mała wrażliwośc zwykłych ludzi
                widownia chyba tez slyszala komunikat o tragedii od osoby prowadzącej??????
                (nie wiem gdzie to sie odbywało)
      • x2468 Re: kto jest władny zdjąć z wizji konkurs eurowiz 28.01.06, 23:26
        Wszopolacy ogladaja Dworska TV? To szok.Przeciez macie wasz torunski
        kolchoznik.Tam pewnie przrwali.A moze ogladacie ta wstretna Eurowizje sluzbowo?
        przeciez Prawdziwy Polak takich bezecenstw nie oglada.A tu prosze. Wychodzi
        jeszcze raz zaklamanie.Natychmiast przelaczyc na kolchoznik(tam rowniez nie
        przerwali)
        • rekontra matole forumowy 28.01.06, 23:34
          x2468 napisał:

> Natychmiast przelaczyc na kolchoznik(tam rowniez nieprzerwali)

przerasta twój poziom zrozumienie, że nie chodzi o to kto ogląda? ani co
          ogląda? Chodzi baranie o to, że to jest program telewizji publicznej,
          a w tym samym czasie działa się tragedia.
          • x2468 Re: matole forumowy 28.01.06, 23:38
            Czy naprawde nie moga sie w kolchozniku powstrzymac od wyludzania przy takiej
            tragedi pieniedzy?Zamiast pokazac Katowice,pokazuje jakas reklamowke kolchoznika
            i caly czas leci pasek z numerem konta na ktore rekontra ma wplacic pieniadze.
          • x2468 Re: matole forumowy 28.01.06, 23:45
            Do rangi telewizji publicznej baranie urusl torunski kolchoznik.To w tym medium
            kaczysci wyglaszaja swoje mowy i oklamuja narod.Czy nikta tam nie jest wladny
            aby przerwac pokazy nowego Rolls Royce i pokazac co sie dzieje w KtowicachßJa
            rozumie rydzyka kiedy mowi ze gdyby Chrystus zyl w dzisiejszych czasach to
            jezdzilby mercedesem(maybychem) lecz aby w takiej chwili pokazywac reklamowke
            jakiejs fury dla milionerow?To nawet dobrze pasuje.ojciec swiety torunski,Rolls
            i prosba o datki.Wiadomo o co chodzi.
    • henryk.log Rerekontra, matole forumowy czep sie rycyka !! 28.01.06, 23:53

• smok5 Większego matoła forumowego od ciebie nie ma 29.01.06, 08:29
        On cie nie wyzywa. Dlaczego na jego argumenty odpowiadasz inwektywami. Jesteś
        beznadziejny,.
    • rekontra pusty gest i ocenzurowane słowo IDIOTA 29.01.06, 08:16

wczoraj założyłem ten wątek, gdy przypadkowo włączyłem program pierwszy
      telewizji. W telewizji wiwaty, uśmiechy i oklaski, szampańska zabawa
      - "wielkie" wybory piosenkarza na konkurs eurowizji.

Zderzenie tragadii setek ludzi uwięzionych w zasypanej hali i tysięcy innych
      których bliscy MOGLI się tam znajdować z programem NA ŻYWO w telewizji
      publicznej. Założyłem ten wątek, pytając "kto jest władny zdjąć ten program z
      telewizji", natychmiast. Nie wskazywałem winnych, ni z lewa ni z prawa.

A tragedia zaczęła się po godzinie siedemnastej. Przecież wystarczył jeden
      telefon do Katowic, przecież można się było dowiedzieć jaki jest rozmiar
      tragedii, JAKIE SĄ PRZEWIDYWANIA.

Na forum zobaczyłem wątek satyryczno-polityczny "Kazimierz odgruzowuje halę w
      katowicach."

napisałem list bez treści, na otrzeźwienie dyskutantów, sam tytuł "IDIOTA".

Po kilku minutach zaglądam, wątek się rozwija, a mój list został wycięty.

Giwi czy Plopli??? nie wiem kto wyciął mój list.

W tym wątku można przeczytać, co forumowicze mający poglądy lewicowe,
      codziennie z wielką troską pochylające się nad każdym wykluczonym",
      utyskujący na brak tolerancji w Polsce pisało w obliczu tej tragedii
      - Hihiri, x2468, jola_iza, henryk.log.

Dzisiaj będą odwracać kota ogonem, zagadywać sprawę. Wczoraj mogli się
      sprawdzić. Mogli także się sprawdzić cenzorzy - admini forumowi - wtrącający
      się w dyskusje o byle czym, zakładając wątek, prosząc o "wyczucie".

Mogli zrobić coś dobrego. Nie potrafili wykazać się inicjatywą.

Hihiro w pierszymn liście napisał:

"Nie to żebym bronił tego gniota - tylko że to zupełnie pusty gest."

Dla niego to byłby pusty gest. A potem się tylko nakręcał i pisał coraz większe
      głupoty. Całkowicie inny sposób myślenia, całkowicie inny sposób oceniania
      wydarzenia.

Wczoraj zauważyłem:
      "musisz w wyborczej przeczytać by wyrobić sobie

z przeczytasz już jutro. Tylko pamiętaj co dzisiaj pisałeś. "

• smok5 Uważam podobnie. 29.01.06, 08:25
        Lewactwo morze łez wylewa w obronie tolerancji, ale sami ludzie ich nie
        interesują. Jeden guz na manifie jest dla nich więcej wart od tysiąca ofiar.
        Popatrz na teksty hieny.loga -hihiro -joli.izy i innych. Boże czy oni naprawde
        tak myślą?
        • x2468 Re: Uważam podobnie. 29.01.06, 08:29
          Nie podoba ci sie to ze napisalem o tyw co pokazuja w waszej kolchoznej telewizji?
          Uwazasz ze lepsza reklama RR od Eurowizji?
          • rekontra może zrozumiesz co się PISZE ?? 29.01.06, 08:36
            x2468 napisał:

> Nie podoba ci sie to ze napisalem o tyw co pokazuja w waszej kolchoznej
            telewiz
            > ji?
            > Uwazasz ze lepsza reklama RR od Eurowizji?

chodzi o telewizję PUBLICZNĄ. Tylko o to, że to jest program NUMER jedenw
            Polsce. Nie ma co porównywać z innymi stacjami.

Wczoraj przewidywałem najgorsze, że ofiar będzie dużo. Że akcja będzie trwała
            długo. Taki dyrektor z telewizji powinien chwycić za telefon - co robić??.
            Powinien być koncert muzyki poważnej. Ja tak uważałem, dlatego założyłem ten
            wątek. Trzeba mieć wyobraźnię, by wiedzieć, że to chodzi nie tylko o
            bezpośrednie ofiary, ale o ich rodziny, o wszystkich.
            Nie pisałem, że winien jest Dworak, czy premier, czy ktokolwiek.
            Pisałem, że ten program powinien być zdjęty. Nic więcej.
        • rekontra część z nich 29.01.06, 08:30
          smok5 napisał:

> Lewactwo morze łez wylewa w obronie tolerancji, ale sami ludzie ich nie
          > interesują. Jeden guz na manifie jest dla nich więcej wart od tysiąca ofiar.
          > Popatrz na teksty hieny.loga -hihiro -joli.izy i innych. Boże czy oni naprawde
          > tak myślą?

część z nich to małolaty, dla nich liczy się tylko zadyma. Należy mieć
          nadzieję, żew wyrosną z tego buntu. Za kilka lat zmienią pooglądy, zresztą
          widać na forum, że częśc osón z przechyłem na lewo, pomału odzyskuje równowagę.
          Ale nie wszyscy to małolaci, niektórzy to emeryci lewicy.
          • smok5 Bunt buntem ale jakieś wyczucie trzeba mieć. 29.01.06, 08:36
            Lewicowość to podobno wrazliwość na nieszczęścia. Na forum wrażliwością wykazują
            się sympatycy prawicy. Czy to nie chore?
            • rekontra za wszelką cenę bronić stanowiska 29.01.06, 08:40
              smok5 napisał:

> Lewicowość to podobno wrazliwość na nieszczęścia. Na forum wrażliwością
              wykazuj
              > ą
              > się sympatycy prawicy. Czy to nie chore?

myślę, że chcieli mieć inne zdanie. Dlatego jeżeli napiszesz A to oni B.
              Ty białe, to oni czarne.
              Tak myślę jeżeli chodzi o Hihiro, najpierw po prostu nie rozumiał, że sytuacja
              jest bardzo poważna, a potem za wszelką cenę bronił swojego stanowiska.
              Pomyśl co tam forumowicze, jeżeli wczoraj od siedemnastej do 22 nikt nie
              potrafił podjąć dezyzji.
              Nikt w telewizji nie potrafił walnąć pięścią w stół? Przecież oni musieli
              wiedzieć więcej. Rozumiem, że nie chcieli robić paniki. Przecież z całej Polski
              pojechali ludzie na wystawę.
              • smok5 Mój sąsiad jest strażakiem z Gliwic. 29.01.06, 08:45
                Pojechał i zadzwonił cos o 18 do domu i powiedział,że to jest ogromna tragedia i
                jest duzo ofiar i nie wróci prędko do domu. Czy telewizja nie miałą tej informacji?
                Co do forumowiczów skrzywionych. Masz rację oni nie mają wyczucia sytuacji a
                potem brna wpiramidalne bzdury. Stare komuchy piszą po to by judzić.
          • x2468 Re: część z nich 29.01.06, 08:37
            Popatrz jeszcze na teksty w wontku o zapaleniu swiec dla uczczenia pamieci ofiar
            holokaustu.
          • anyab1 rekontra - taka tragedia 29.01.06, 08:47
            a ty opluwasz wszystkich dookoła, wyzywasz od lewaków
            zamiast wymagać od telewizji publicznej, wymagaj od siebie
            nie masz współczucia dla ofiar - chcesz tylko pokazać jaki jesteś wspaniały
            jak pseudokatolik, który idzie do kościoła(żeby ludzie widzieli), a potem
            tłucze żonę, bo obiad niedzielny był zbyt słony.
            • smok5 Rekontra zajął oczywiste stanowisko. 29.01.06, 08:51
              To nie jego wina,że lewactwo forumowe wykazało się brakiem wyczucia. Przypadek?
              • anyab1 ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] ['] [']['] 29.01.06, 08:58

• smok5 Dzisiaj gdy wiesz udajesz świętego. 29.01.06, 09:30
                  Przytoczyć ci wczorajsze twoje wypowiedzi?
            • rekontra przewidziałem zachowanie gości pokroju anyaaba 29.01.06, 09:15
              anyab1 napisała:

> a ty opluwasz wszystkich dookoła, wyzywasz od lewaków
              > zamiast wymagać od telewizji publicznej, wymagaj od siebie
              > nie masz współczucia dla ofiar - chcesz tylko pokazać jaki jesteś wspaniały
              > jak pseudokatolik, który idzie do kościoła(żeby ludzie widzieli), a potem
              > tłucze żonę, bo obiad niedzielny był zbyt słony.

wczoraj napisałem:
              z przeczytasz już jutro. Tylko pamiętaj co dzisiaj pisałeś.

i już wkładają swoje lewicowe maseczki forumowicze pokroju Anyaba,
              dzisiaj to sobie popiszą, popsioszą, wykażą jacy z nich europejscy toleranci.

żenada Anyab, jesteś żałosny.

ps. jeżeli chcesz pluć, najpierw przeczytaj wątek matole.
    • rekontra koszmar trudny do opisania 29.01.06, 08:47

Młody mężczyzna z Wrocławia czekał na informacje o swoim bracie, który,
      uwięziony pod zawalonym dachem, zadzwonił do niego. Ma coś z nogą, nie wiem,
      dlaczego go nie wyciągają. Nie dzwonimy już do siebie, bateria w komórce się
      wyczerpuje - powiedział dziennikarzowi. Po długim oczekiwaniu dostał
      informację, że z bratem wszystko będzie dobrze. Uśmiechnięty, wycofał się z
      tłumu.

wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=8169126&rfbawp=1138520794.894

to jeden z wielu argumentów, dlatego należało natychmiast zdjąć program

• rekontra Szefowie TVP, podajcie się do dymisji SKANDAL 30.01.06, 11:19
      rekontra napisał:

>
      > dlaczego nie przerwano transmisji konkursu Eurowizji w telewizji publicznej?

WYRABIANIE ZDANIA. napisałem do jednego z dyskutantów w tym wątku:

"musisz w wyborczej przeczytać by wyrobić sobie zdanie?
      z przeczytasz już jutro. Tylko pamiętaj co dzisiaj pisałeś."

i wyborcza napisała:

Ale to, co telewizja zwana publiczną zademonstrowała w sobotę, kiedy doszło do
      tragedii w Chorzowie - przeszło wszystko. To nie była wpadka, to nie był
      grzeszek. To był skandal

Jakby nigdy nic na pierwszym programie transmitowała festiwal piosenki
      rozrywkowej "Eurowizja"! Jedynie na pasku informowano o katastrofie i podawano
      numery telefonów. To może na drugim poszła po rozum do głowy? Ale gdzież. Tam
      leciała rozkoszna komedia amerykańska "Romansidło"! Tylko trzeci program
      podawał informację o zdarzeniu.

Szefowie TVP, podajcie się do dymisji

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,71477,3137155.html
    • ab_extra Polacy mogli wyłączyć TV lub zmienić kanał. 30.01.06, 11:25
      Każdy może
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka