Gość: T-800 IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.07.05, 21:43 ... "Liczba nowych wiadomości: 152". Ale wszystkie stare, tj. już je dostałem wcześniej (czytałem itp.), a teraz mam je znowu; wszystkie "nowe" i "nieczytane"... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: T-800 Re: Wchodzę sobie ja do skrzynki, a tam... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.07.05, 21:44 Jakiś błąd, przewijam ja te "nowe" (tj. klikam na strzałki >> żeby przejść do następnego okna) i "stoi w miejscu" - ciągle ten sam zestaw wiadomości. Link Zgłoś
wave32 Re: Wchodzę sobie ja do skrzynki, a tam... 19.07.05, 22:14 U mnie - w porządku :) Pzdr! Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Wchodzę sobie ja do skrzynki, a tam... IP: *.acn.waw.pl 19.07.05, 22:28 to byl tylko koszmarny ,acz proroczy sen tych wiadomosci tak naprawde jeszcze nie czytalas zamiast wypisywac pierdoly na fof wez sie za czytanie-kto wie,moze ktos Ci wyznaje milosc Link Zgłoś
wave32 Re: Wchodzę sobie ja do skrzynki, a tam... 19.07.05, 22:26 He, he, teraz mam 184 nowe wiadomości. Link Zgłoś
eressea Re: Wchodzę sobie ja do skrzynki, a tam... 19.07.05, 22:28 Miałam wszystkie wiadomości ładnie posegregowane w osobnych folderach i wszystkie foldery są teraz puste, wrrr. Widać postmaster pracuje... :/ Link Zgłoś
mmpm Re: Wchodzę sobie ja do skrzynki, a tam... 19.07.05, 23:31 Ja mam pon. 500 maili do ponownego posegregowania... Link Zgłoś
eressea Re: Wchodzę sobie ja do skrzynki, a tam... 19.07.05, 23:48 U mnie tylko 230 (chociaż kilka minut temu było przez chwilę 432, sytuacja ciągle się zmienia ;)). W każdym razie nie opłaca się ponowne segregowanie. Miałam dobre chęci i część wiadomości poukładałam do folderów, ale znowu je wyczyściło :( Link Zgłoś
Gość: o forum przestancie spamowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 23:22 Poczta jest ciagle taka sama, a ze macie problem to tym gorzej dla was. Nie zawracajcie dupy postmasterowi on ma wazniejsze sprawy na glowie niz wasze listy. Link Zgłoś
marianna.rokita chwilowe problemy technicze 19.07.05, 23:43 znikna wkrotce:) Postmaster juz nad nimi pracuje :) ;) Link Zgłoś
marianna.rokita Re: chwilowe problemy technicze 19.07.05, 23:54 A ja nie mam zadnych starych maili :P Link Zgłoś
Gość: T-800 W takim razie buziaczki... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.07.05, 23:54 ... dla Postmastera... ;-))) Link Zgłoś
jabbur UWAGA: awaria poczty. Lepiej nie korzystac 19.07.05, 23:57 Poczta ma trudne chwile. Staramy się coś z tym zrobić, ale nie wiem czy do rana się uda. Na pocieszenie(?) mogę powiedzieć, że w moim inboxie pojawiło się 4,5tys listów... Zawał? Był bardzo blisko ;) j/a Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: UWAGA: awaria poczty. Lepiej nie korzystac IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.07.05, 23:59 Ciekawe jaki promil użytkowniów poczty przeczyta o tym tutaj. Lepiej zróbcie jakiś banner i dajcie na tytułową. ;-))) Link Zgłoś
eressea Re: UWAGA: awaria poczty. Lepiej nie korzystac 20.07.05, 00:04 jabbur napisał: > Na pocieszenie(?) mogę powiedzieć, że w moim inboxie > pojawiło się 4,5tys listów... Zawał? Był bardzo blisko ;) Mnie pociesza to, że mój program pocztowy nie zaczął ściągać tych starych listów (i mam nadzieje, że nie zamierza tego robić). Link Zgłoś
jan.kran Re: UWAGA: awaria poczty. Lepiej nie korzystac 20.07.05, 05:25 jabbur napisał: > Poczta ma trudne chwile. Staramy się coś z tym zrobić, > ale nie wiem czy do rana się uda. > > Na pocieszenie(?) mogę powiedzieć, że w moim inboxie > pojawiło się 4,5tys listów... Zawał? Był bardzo blisko ;) > > j/a Co chcesz przez to powiedzieć? Że nawet skrzynki informatyków GW nie dzialają dobrze? Jakby mój lekarz ,hydraulik czy inny specjalista przyznał się że sam nie umie się wyleczyć lub naprawić spłuczki to bym Mu nie ufała. Na Twoim miejscu bym się do takiej żenady nie przyznawała tylko cicho i bez słowa wzieła się do roboty, Link Zgłoś
d.z Re: Mała prośba 20.07.05, 07:48 2101 wiadomości nowych mnie dobiło:) Czy znów będe musiał je wszystkie klikać aby zostały uznane za przeczytane (w innym wypadku opcja "powiększ skrzynke" nie zadziała)? Jeśli już się uda "pocztowe" problemy techniczne opanować to może dodajcie opcję "oznacz wszystkie jako przeczytane". pzdr. Link Zgłoś
jabbur Re: UWAGA: awaria poczty. Lepiej nie korzystac 20.07.05, 14:16 Zasoby portalu tworzy wiele osób i wiele działów. Admini Forum wszystkiego naprawić nie mogą /chociaż byśmy chcieli ;) / j/a Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: UWAGA: awaria poczty. Lepiej nie korzystac IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 20.07.05, 15:41 "Dla chcącego nic trudnego" albo "Nie ma rzeczy nie możliwych" albo jeszcze: "Potrafisz... i Ty! :)". ;-))) Link Zgłoś
gixera Re: UWAGA: awaria poczty. Lepiej nie korzystac 20.07.05, 10:30 juz prawie poludnie, chyba nic sie nie udalo zrobic. Dodam jeszcze, ze wyslane przez mnie wiadomosci trafiaja do mnie:DD PZDR Link Zgłoś
sinistra80 Re: Wchodzę sobie ja do skrzynki, a tam... 20.07.05, 09:31 pozycja "wysłane" wyczyszczona a w "mojej skrzynce" zawartoś "kosza" "wysłanych" i "mojej skrzynki". Pls fix it Link Zgłoś
Gość: calkiem_nowy Re: Wchodzę sobie ja do skrzynki, a tam... IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.07.05, 09:37 Pewnie postmaster nowe zabezpieczenia wprowadza. A nie lepiej ściągać całą pocztę i sobie ją samemu segregować i archiwizować? Z resztą, poczta na gazecie służyć może głównie do korespondowania z innymi ludźmi z gazety. Reszta świata może się nie przebić (te SPFy są fajne w walce ze spamem, ale miałem przez nie trochę zachodu ostatnio, a tutejszy postmaster wygląda na paranoika - nie mówię że to źle, przynajmniej ma porządek ;)). Link Zgłoś