Gość: kikaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 19:39 Czy może ktoś ma telefon do Paniu dr. Wilk Mądzik lekarza ginekologa- gdyż teraz słyszałam ze wcześniej trzeba sie umawiać telefonicznie na wizytę., a ja nientety nie mam do niej telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.03.08, 19:45 Jest wypisany wielkimi cyframi na oknie gabinetu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacke Re: Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.03.08, 20:07 a od kiedy to są tam zapisy??? bo ja byłam niedawno i jak zwykle czekało się w kolejce??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.03.08, 21:00 od 1go marca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.03.08, 21:07 wcale nie trzeba sie wczesniej umawiac,jestem jej pacjentką od 2 lat.Umawia sie zwykle na tel ze stałymi pacjentkami.Jesli idziesz pierwszy raz, poprostu idz w poniedzialek lub srode i czekaj w kolejece(lepiej idz ok 12 bo zwykle ma duuuuuzo kobitek).A jesli bedziesz chciala umowic sie na nastepny az telefonicznie powiedz jej o tym na wizycie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: proboszcz Re: Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.03.08, 21:18 widać, że dawno tam nie byłaś. albo też nie zwróciłaś uwagi na wielki plakat w poczekalni mówiący o zmianie systemu przyjmowania pacjentek-klientek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.03.08, 21:12 No to jednak byłaś dawno!W lutym już należało się umawiać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 21:50 przeciez do gina nie lata się co miesiąc.Czyli jak wynika z waszych wypowiedzi należy dzwonic i umawiac się na konkretny termin?Czy w związku z tym czeka się krócej?A telefon aktualny stary czyli 822-49- 82? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikaa Re: Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 22:52 Dziewczyny podajcie ten nr jak macie ....na który trzeba dzwonić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 23:39 158224982 kom. 502560358 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.08, 21:49 Napewno to taki nr bo na ten stacjonarny nie mozna się dodzwonic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: 80.48.174.* 10.03.08, 22:11 jak dzwonisz jak nikogo nie ma w gabinecie to ciezko zebys sie dodzwonila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila odradzam znachorkę !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.08, 22:19 gorszej znachroki nie widziałam, raz byłam nie polecam ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była jej pacjentka Re: odradzam znachorkę !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.08, 18:40 Również nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olaa Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.08, 21:31 ponawiam temat , co sądzicie o tym lekarzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elaa Re: Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: 80.48.174.* 24.03.08, 22:52 przepraszam czy ta pani ginekolog przyjuuje też na dzikowie gdzie pan dok.Ziobro? Odpowiedz Link Zgłoś