Dodaj do ulubionych

Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 19:39
Czy może ktoś ma telefon do Paniu dr. Wilk Mądzik lekarza ginekologa-
gdyż teraz słyszałam ze wcześniej trzeba sie umawiać telefonicznie
na wizytę., a ja nientety nie mam do niej telefonu.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.03.08, 19:45
      Jest wypisany wielkimi cyframi na oknie gabinetu!
      • Gość: jacke Re: Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.03.08, 20:07
        a od kiedy to są tam zapisy??? bo ja byłam niedawno i jak zwykle czekało się w
        kolejce???????
        • Gość: proboszcz Re: Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.03.08, 21:00
          od 1go marca?
          • Gość: kiki Re: Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.03.08, 21:07
            wcale nie trzeba sie wczesniej umawiac,jestem jej pacjentką od 2
            lat.Umawia sie zwykle na tel ze stałymi pacjentkami.Jesli idziesz
            pierwszy raz, poprostu idz w poniedzialek lub srode i czekaj w
            kolejece(lepiej idz ok 12 bo zwykle ma duuuuuzo kobitek).A jesli
            bedziesz chciala umowic sie na nastepny az telefonicznie powiedz jej
            o tym na wizycie.
            • Gość: proboszcz Re: Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.03.08, 21:18
              widać, że dawno tam nie byłaś. albo też nie zwróciłaś uwagi na wielki plakat w poczekalni mówiący o zmianie systemu przyjmowania pacjentek-klientek.
        • Gość: ja Re: Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 03.03.08, 21:12
          No to jednak byłaś dawno!W lutym już należało się umawiać!
          • Gość: m. Re: Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 21:50
            przeciez do gina nie lata się co miesiąc.Czyli jak wynika z waszych
            wypowiedzi należy dzwonic i umawiac się na konkretny termin?Czy w
            związku z tym czeka się krócej?A telefon aktualny stary czyli 822-49-
            82?
          • Gość: kikaa Re: Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 22:52
            Dziewczyny podajcie ten nr jak macie ....na który trzeba dzwonić...
    • Gość: kkk Re: Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.08, 23:39
      158224982 kom. 502560358
      • Gość: ona Re: Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.08, 21:49
        Napewno to taki nr bo na ten stacjonarny nie mozna się dodzwonic
        • Gość: kkk Re: Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: 80.48.174.* 10.03.08, 22:11
          jak dzwonisz jak nikogo nie ma w gabinecie to ciezko zebys sie dodzwonila
          • Gość: kamila odradzam znachorkę !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.08, 22:19
            gorszej znachroki nie widziałam, raz byłam nie polecam ...
            • Gość: była jej pacjentka Re: odradzam znachorkę !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.08, 18:40
              Również nie polecam!
      • Gość: olaa Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.08, 21:31
        ponawiam temat , co sądzicie o tym lekarzu?
        • Gość: elaa Re: Telefon do Pani dr. Wilk Mądzik - poszukiwany IP: 80.48.174.* 24.03.08, 22:52
          przepraszam czy ta pani ginekolog przyjuuje też na dzikowie gdzie
          pan dok.Ziobro?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka