Gość: potrzebujący_79 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 22:04 Znacie w Tarnobrzegu lub okolicy? Proszę o namiar. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: dobry psychiatra- poszukuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 23:15 pani dr.Korczyńska przyjmuje w poliklinice ,jest super babka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: dobry psychiatra- poszukuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 12:05 Szuka sie dobrego lekarza a nie super babki jak rozumię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry psychiatra- poszukuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 12:23 Chodziło mi że jest super lekarz,ok? Nie ma to jak się czepiać , o mało istotne rzeczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: dobry psychiatra- poszukuję IP: 212.160.110.* 20.01.09, 16:20 Tez polecam dr Korczyńską, dobry lekarz i super babka tez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dobry psychiatra- poszukuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 19:11 Nie polecam dr Korczyńskiej ...... Ona nie LECZY!!! Za to polecam doktor Rzeczycką z Rzeszowa. (depresja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: dobry psychiatra- poszukuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 23:01 aaa,dlaczego uważasz że dr.Korczyńska nie leczy?Mojej siostrze w depresji bardzo pomogła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: dobry psychiatra- poszukuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 07:36 Dlaczego nie leczy? Przez pewien czas osoba mi bliska stała się warzywem dzięki tej pani. Miała dobierane złe leki, jedynie leżała w łóżku, wstawała jedynie jeśli musiała załatwić potrzebę fizjologiczną. Po 2 wizytach u pani doktor z rzeszowa stała się taką samą osobą jak przed kilku lat ...... zawsze uśmiechnięta, wstaje z samego rana bez proszenia o podniesienie się choć na chwile z łóżka itd. Tobie pomogła.... naprawdę bardzo się z tego ciesze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: dobry psychiatra- poszukuję IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 20:00 Pani DR Rogalska przyjmuje w przychodni nr 2 we wtorki od 16 lub podejdż to możez umówić się telefonicznie na którą godzinę ,POLECAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzebujący_79 Re: dobry psychiatra- poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 11:50 Dzięki za wszystkie wpisy. Chyba spróbuję w Tarnobrzegu. No chyba, że St. Wola albo Mielec, jeśli ktoś ma jakieś jeszcze namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyleczona Re: dobry psychiatra- poszukuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 21:14 Dr Szaginian polecam bardzo dobry specjalista.Problem - bardzo długi termin przyjęć. Przyjmuje w Sandomierzu w soboty i chyba w środy, tel.603 725 307 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona pacjent Re: dobry psychiatra- poszukuję IP: *.smsiarkowiec.pl 26.01.09, 07:52 Polecam dr Szaginian lub Wesołowski przyjmują w Sandomierzu lub w Ostrowcu Świetokrzyskim w zaleznosci od dnia tygodnia. Polecam seredc znie pomogli mi i wielu moim znajomym.Jesli zadzwonisz i porposisz to jest możliwośc umówienia na szybki termin. Powodzenia i dużo zdrówka życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: dobry psychiatra- poszukuję IP: *.smsiarkowiec.pl 26.01.09, 12:06 Tak , to prawda ,ze wspanialym czlowiekiem i lekarzem jest dr Szaginian, ale tez polecam Pania Malgorzate Pietrzyk, ordynatora Oddzialu Psychiatrycznego w Nowej Debie. Odpowiedz Link Zgłoś