polokokt 21.11.05, 19:56 jeszcze na zadnym forum nie bylem pierwszy :) ale zaszczyt :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guayazyl1 Re: pierwszy... 21.11.05, 20:04 nie ma rzeczy niemozliwych, sa tylko malo prawdopodobne a jeszcze nie tak dawno...nie warto jednak juz o tym wspominac skoro na miesiac przed swietami Derekcja czyli nasi opiekunowie zafundowali nam taki prezent. legionowskie forum ma wiec nowy rozdzial w swoim zyciorysie.hurrra! Odpowiedz Link Zgłoś
cafelegionowo Re: pierwszy... 21.11.05, 20:07 kompromisy sa dobre i mysle, ze dobrze bedzie jak forum sie rozrosnie...pozdrawiam i na poczatek serwuje kawe ale taka jak we Wloszech a nie tak jak ...wstawcie swoj typ:)) (_)~ Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: pierwszy... 21.11.05, 20:56 guayazyl1 napisał: > nie ma rzeczy niemozliwych, sa tylko malo prawdopodobne a jeszcze nie tak > dawno...nie warto jednak juz o tym wspominac skoro na miesiac przed swietami > Derekcja czyli nasi opiekunowie zafundowali nam taki prezent. > legionowskie forum ma wiec nowy rozdzial w swoim zyciorysie.hurrra! wystarczylo napisac do admina z propozycja zalozenia takiego forum oczywiscie to tylko moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka323 Re: pierwszy... 21.11.05, 21:00 wreszcie...hura i to w dniu życzliwości:))) a ja chce podłączyć fotke...tylko jak??? Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: pierwszy... 21.11.05, 21:08 polokokt może powinieneś zmienić nicka:)) Pierwszy brzmi dumnie:))...lepiej niż zawsze drugi....() Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 witam wszystkich, których lubię 22.11.05, 08:55 a tych, których nie lubię też pozdrawiam ( bo mam dziś dobry nastrój hehe) :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
keechaczu Re: witam wszystkich, których lubię 22.11.05, 09:04 ja tam nie marnuje czasu na negatywne uczucia... pozdrawiam i mam nadzieje, ze forum bedzie dobrze sluzyc Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Re: witam wszystkich, których lubię 22.11.05, 09:30 a mną targają złe emocje, przyznaję się. Nic co ludzkie nie jest mi obce. Odpowiedz Link Zgłoś
zuziknatropie Re: witam wszystkich, których lubię 22.11.05, 09:18 dzięki Aga, wiemy o co chodzi:)) ps. czy ten nastrój to w związku z pierwszym śniegiem?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aganiok32 Śniegu to akurat nie cierpię 22.11.05, 09:31 chyba, że jestem akurat na nartach - wtedy może być Odpowiedz Link Zgłoś