olliesmum 13.06.06, 11:56 Taka byla niedawno propozycja, chcialabym sie dowiedziec, kto ma zamiar przyjsc i czy termin i miejsce Wam odpowiadaja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maja92 Re: Spotkanie w Phoenix Park w ta niedziele? 13.06.06, 14:58 W niedziele, 18 Czerwca jest Dzien Ojca. My bedziemy swietowac z naszym "ojcem";-P i raczej na druga strone rzeki sie nie wybieramy;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zapytajnick Re: Spotkanie w Phoenix Park w ta niedziele? 13.06.06, 16:16 a my chetnie przyjedziemy, jeszcze pogadam z tata, ale chyba nie mamy nic w planach, a godzina taka sama? 14:00? Odpowiedz Link Zgłoś
imszulc Re: Spotkanie w Phoenix Park w ta niedziele? 13.06.06, 23:42 15.00 bo ostatnio na 14.00 nikt nie zdążył my będziemy, tylko placu zabaw na mapie znaleźć nie mogę :-( jak się plac zabaw ma do zoo, daleko to? Odpowiedz Link Zgłoś
olliesmum Re: Spotkanie w Phoenix Park w ta niedziele? 14.06.06, 10:45 Plac zabaw jest bardzo blisko koncowego przystanku linii autobusu nr 10, czyli na rogu Infirmary Road, North Circular Road i Fountain Road, w People's Garde; na moim planie miasta jest to miejsce oznaczone jako Park Gate. Mysle, ze wszyscy powinni to znalezc bez wiekszych trudnosci; od wejscia do Zoo jest to jakies 10 minut na pieszo (z dzieckiem! :)) Ciakawa jestem, czy ktos jeszcze zamierza przyjsc, ja powiadomie tez te dwie mamy, ktore byly z nami w St. Anne's Park i moze jeszcze inna mame, ktora znam z innego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
olliesmum Re: Spotkanie w Phoenix Park w ta niedziele? 16.06.06, 13:27 Drogie Mamy! Mam nadzieje, ze spotkanie w Phoenix Park sie uda, bo pogoda na razie dopisuje. Zaprosilam pare mam z innego forum, ktore tu sie powinny niebawem przedstawic. Ciesze sie, ze nasza grupa sie powieksza i ciesze sie na spotkanie w niedziele! Dla mnie do bedzie ostatnie przed wakacjami, bo wyjezdzamy na prawie 2 miesiace, wiec tym bardziej milo bedzie sie ze wszystkimi zobaczyc :) Pozdrawiam, Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
k_ansia Re: Spotkanie w Phoenix Park w ta niedziele? 16.06.06, 14:20 Ja niestety nie mogę w najbliższą niedzielę... :( a potem też nie będzie nas przez miesiąc... Życzę udanego spotkania! Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka.matys Re: Spotkanie w Phoenix Park w ta niedziele? 17.06.06, 12:25 Hej, a my tj Agnieszka , Mateusz (6) i Martynka (4) bedziemy na pewno, dzieci juz nie moga sie doczekac:) Mam nadzieje, ze bede miala okazje wyjasnic moje zapytanie o rozliczenie, bo zrobilo sie na ten temat niemile zamieszanie. Pozdrawiam i do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
imszulc Re: Spotkanie w Phoenix Park w ta niedziele? 17.06.06, 13:09 mam nadzieję, że Agata dzisiaj wydobrzeje, bo bardzo chcemy byc na jutrzejszym spotkaniu Odpowiedz Link Zgłoś
olliesmum Re: Spotkanie w Phoenix Park - przekladamy? 18.06.06, 10:13 Drogie Mamy, Pogoda nam sie niespodziewanie popsula... :( Wlasnie sprawdzilam prognoze na dzisiaj: www.met.ie/default.asp, no i nie wyglada za dobrze... Nie wiem, czy lepiej przelozyc to spotkanie na niedziele za tydzien, czy sprobowac znalezc inne miejsce na dzisiaj? Jak uwazacie? Serdecznie pozdrawiam, Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
olliesmum Re: Spotkanie w Phoenix Park - przekladamy? 18.06.06, 11:07 Mysle, ze jednak lepiej to spotkanie przelozyc, bo tak na szybko nic nie przychodzi mi do glowy co do nowego miejsca... Proponuje wiec sobote lub niedziele za tydzien, w tym samym miejscu. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś
imszulc Re: Spotkanie w Phoenix Park - przekladamy? 18.06.06, 11:08 my chyba się tak czy inaczej nie pojawimy, na razie Agata ma się całkiem nieźle ale w nocy temperatura skakała jej od 35 do 39, nie wiem co jej jest, wygląda jakby jej termoregulacja nawaliła, nie chcemy zarazić innych dzieciaczków Odpowiedz Link Zgłoś
imszulc Re: Spotkanie w Phoenix Park - przekladamy? 18.06.06, 11:10 w przyszłym tygodniu będziemy juz w Droghedzie mieszkać ale i tak postaramy się przyjechać jeśli spotkanie będzie przełożone Odpowiedz Link Zgłoś
olliesmum Re: Spotkanie w Phoenix Park - przekladamy? 18.06.06, 11:16 Iwona, moze Twoja coreczka ma tzw. 3-dniowa goraczke? Wiem, ze dziecko mojej kolezanki mialo cos takiego. Pozdr. i zycze Agatce szybkiego powrotu do zdrowia :)) Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
olliesmum Re: Spotkanie w Phoenix Park - przekladamy? 18.06.06, 12:01 Proponuje wiec spotkanie w przyszla sobote po poludniu, moze kolo 16-j? A na przyszlosc mysle, ze musimy znalezc miejsce, gdzie mozna by sie spotkac niezaleznie od irlndzkiej kaprysnej pogody, moze macie jakies pomysly, gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
zapytajnick Re: Spotkanie w Phoenix Park - przekladamy? 18.06.06, 18:25 ja pewnie nie przyjde, juz bedziemy miec klucze do domu, wiec sie zaczna przygotowania. Odpowiedz Link Zgłoś
olliesmum Re: Spotkanie w Phoenix Park - przekladamy? 18.06.06, 21:56 Szkoda... Ale mysle, ze powinnysmy po prostu organizowac takie spotkania czesto, by kazdy mogl sie na jakies zalapac :) Po prostu proponujemy miejsce i czas i...kto przyjdzie, ten przyjdzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
koliber113 Re: Spotkanie w Phoenix Park w ta niedziele? 18.06.06, 11:51 Tak, chyba rzeczywiscie warto przelozyc to spotkanie bo sam dojazd z dziecmi jest dzisiaj nieprzyjemny. Moj synek kiedys przechodzil trzydniowa goraczke, nie bylo zadnych objawow tylko wysoka goraczka a trzeciego lub czwartego dnia pojawila sie drobna wysypka na calym ciele. Ale z tego co piszesz u Agatki trwa juz kilka dni wiec moze po prostu walczy z jakas infekcja. Zycze jej szybkiego powrotu do zdrowia. Hania Odpowiedz Link Zgłoś
imszulc Re: Spotkanie w Phoenix Park w ta niedziele? 18.06.06, 13:15 Z tego co słyszałam to trzydniówke ma się tylko raz. Agata już miała ją zanim rok skończyła, ale wtedy temperatura nie była taka wysoka a poza tym nie było takich skoków strasznych (35-39st.!). NIe wiem co jest grane, bo w dzień jest w miarę normalnie a w nocy to nawet Calpol nie działa, temperaturka skacze sobie jak jej się podoba. Trochę niewyspana chodzę. Agata nawet śpi całkiem dobrze ale ja i tak się budzę co 20 min. i sprawdzam czy wszystko jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
dzoaann Re: Spotkanie w Phoenix Park w ta niedziele? 19.06.06, 11:50 buu,a ja nawet wczoraj do kompa nie miałam czasu usiąść-dwóch piszczących rozgorączkowanych facetów z biegunką to jest coś...:( Odpowiedz Link Zgłoś