Dodaj do ulubionych

Spotkanie w Phoenix Park w ta niedziele?

13.06.06, 11:56
Taka byla niedawno propozycja, chcialabym sie dowiedziec, kto ma zamiar
przyjsc i czy termin i miejsce Wam odpowiadaja.
Obserwuj wątek
    • maja92 Re: Spotkanie w Phoenix Park w ta niedziele? 13.06.06, 14:58
      W niedziele, 18 Czerwca jest Dzien Ojca.

My bedziemy swietowac z naszym "ojcem";-P i raczej na druga strone rzeki sie
      nie wybieramy;-))
    • zapytajnick Re: Spotkanie w Phoenix Park w ta niedziele? 13.06.06, 16:16
      a my chetnie przyjedziemy, jeszcze pogadam z tata, ale chyba nie mamy nic w
      planach, a godzina taka sama? 14:00?
      • imszulc Re: Spotkanie w Phoenix Park w ta niedziele? 13.06.06, 23:42
        15.00 bo ostatnio na 14.00 nikt nie zdążył
        my będziemy, tylko placu zabaw na mapie znaleźć nie mogę :-(
        jak się plac zabaw ma do zoo, daleko to?
        • olliesmum Re: Spotkanie w Phoenix Park w ta niedziele? 14.06.06, 10:45
          Plac zabaw jest bardzo blisko koncowego przystanku linii autobusu nr 10, czyli
          na rogu Infirmary Road, North Circular Road i Fountain Road, w People's Garde;
          na moim planie miasta jest to miejsce oznaczone jako Park Gate. Mysle, ze
          wszyscy powinni to znalezc bez wiekszych trudnosci; od wejscia do Zoo jest to
          jakies 10 minut na pieszo (z dzieckiem! :))
          Ciakawa jestem, czy ktos jeszcze zamierza przyjsc, ja powiadomie tez te dwie
          mamy, ktore byly z nami w St. Anne's Park i moze jeszcze inna mame, ktora znam z
          innego forum.
          • olliesmum Re: Spotkanie w Phoenix Park w ta niedziele? 16.06.06, 13:27
            Drogie Mamy!
            Mam nadzieje, ze spotkanie w Phoenix Park sie uda, bo pogoda na razie dopisuje.
            Zaprosilam pare mam z innego forum, ktore tu sie powinny niebawem przedstawic.
            Ciesze sie, ze nasza grupa sie powieksza i ciesze sie na spotkanie w niedziele!
            Dla mnie do bedzie ostatnie przed wakacjami, bo wyjezdzamy na prawie 2
            miesiace, wiec tym bardziej milo bedzie sie ze wszystkimi zobaczyc :)
            Pozdrawiam, Gosia
    • k_ansia Re: Spotkanie w Phoenix Park w ta niedziele? 16.06.06, 14:20
      Ja niestety nie mogę w najbliższą niedzielę... :( a potem też nie będzie nas
      przez miesiąc...
      Życzę udanego spotkania!
      • agnieszka.matys Re: Spotkanie w Phoenix Park w ta niedziele? 17.06.06, 12:25
        Hej, a my tj Agnieszka , Mateusz (6) i Martynka (4) bedziemy na pewno, dzieci
        juz nie moga sie doczekac:) Mam nadzieje, ze bede miala okazje wyjasnic moje
        zapytanie o rozliczenie, bo zrobilo sie na ten temat niemile zamieszanie.
        Pozdrawiam i do jutra.
    • imszulc Re: Spotkanie w Phoenix Park w ta niedziele? 17.06.06, 13:09
      mam nadzieję, że Agata dzisiaj wydobrzeje, bo bardzo chcemy byc na jutrzejszym
      spotkaniu
      • olliesmum Re: Spotkanie w Phoenix Park - przekladamy? 18.06.06, 10:13
        Drogie Mamy,
        Pogoda nam sie niespodziewanie popsula... :( Wlasnie sprawdzilam prognoze na
        dzisiaj: www.met.ie/default.asp, no i nie wyglada za dobrze... Nie wiem,
        czy lepiej przelozyc to spotkanie na niedziele za tydzien, czy sprobowac znalezc
        inne miejsce na dzisiaj? Jak uwazacie?
        Serdecznie pozdrawiam, Gosia
        • olliesmum Re: Spotkanie w Phoenix Park - przekladamy? 18.06.06, 11:07
          Mysle, ze jednak lepiej to spotkanie przelozyc, bo tak na szybko nic nie
          przychodzi mi do glowy co do nowego miejsca... Proponuje wiec sobote lub
          niedziele za tydzien, w tym samym miejscu. Co Wy na to?
        • imszulc Re: Spotkanie w Phoenix Park - przekladamy? 18.06.06, 11:08
          my chyba się tak czy inaczej nie pojawimy, na razie Agata ma się całkiem nieźle
          ale w nocy temperatura skakała jej od 35 do 39, nie wiem co jej jest, wygląda
          jakby jej termoregulacja nawaliła, nie chcemy zarazić innych dzieciaczków
          • imszulc Re: Spotkanie w Phoenix Park - przekladamy? 18.06.06, 11:10
            w przyszłym tygodniu będziemy juz w Droghedzie mieszkać ale i tak postaramy się
            przyjechać jeśli spotkanie będzie przełożone
            • olliesmum Re: Spotkanie w Phoenix Park - przekladamy? 18.06.06, 11:16
              Iwona,
              moze Twoja coreczka ma tzw. 3-dniowa goraczke? Wiem, ze dziecko mojej kolezanki
              mialo cos takiego.
              Pozdr. i zycze Agatce szybkiego powrotu do zdrowia :))
              Gosia
              • olliesmum Re: Spotkanie w Phoenix Park - przekladamy? 18.06.06, 12:01
                Proponuje wiec spotkanie w przyszla sobote po poludniu, moze kolo 16-j?
                A na przyszlosc mysle, ze musimy znalezc miejsce, gdzie mozna by sie spotkac
                niezaleznie od irlndzkiej kaprysnej pogody, moze macie jakies pomysly, gdzie?
                • zapytajnick Re: Spotkanie w Phoenix Park - przekladamy? 18.06.06, 18:25
                  ja pewnie nie przyjde, juz bedziemy miec klucze do domu, wiec sie zaczna
                  przygotowania.
                  • olliesmum Re: Spotkanie w Phoenix Park - przekladamy? 18.06.06, 21:56
                    Szkoda... Ale mysle, ze powinnysmy po prostu organizowac takie spotkania czesto,
                    by kazdy mogl sie na jakies zalapac :) Po prostu proponujemy miejsce i czas
                    i...kto przyjdzie, ten przyjdzie :))
    • koliber113 Re: Spotkanie w Phoenix Park w ta niedziele? 18.06.06, 11:51
      Tak, chyba rzeczywiscie warto przelozyc to spotkanie bo sam dojazd z dziecmi
      jest dzisiaj nieprzyjemny.
      Moj synek kiedys przechodzil trzydniowa goraczke, nie bylo zadnych objawow
      tylko wysoka goraczka a trzeciego lub czwartego dnia pojawila sie drobna
      wysypka na calym ciele. Ale z tego co piszesz u Agatki trwa juz kilka dni wiec
      moze po prostu walczy z jakas infekcja.
      Zycze jej szybkiego powrotu do zdrowia.
      Hania
      • imszulc Re: Spotkanie w Phoenix Park w ta niedziele? 18.06.06, 13:15
        Z tego co słyszałam to trzydniówke ma się tylko raz. Agata już miała ją zanim
        rok skończyła, ale wtedy temperatura nie była taka wysoka a poza tym nie było
        takich skoków strasznych (35-39st.!). NIe wiem co jest grane, bo w dzień jest w
        miarę normalnie a w nocy to nawet Calpol nie działa, temperaturka skacze sobie
        jak jej się podoba. Trochę niewyspana chodzę. Agata nawet śpi całkiem dobrze ale
        ja i tak się budzę co 20 min. i sprawdzam czy wszystko jest ok.
        • dzoaann Re: Spotkanie w Phoenix Park w ta niedziele? 19.06.06, 11:50
          buu,a ja nawet wczoraj do kompa nie miałam czasu usiąść-dwóch piszczących
          rozgorączkowanych facetów z biegunką to jest coś...:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka