Dodaj do ulubionych

Dzisiaj ostatni odcinek Sopranów

09.03.06, 10:46
Szkoda...
Obserwuj wątek
    • Gość: bibi pytanie o odcinek sprzed tygodnia IP: *.uje.nat.hnet.pl 10.03.06, 02:41
      kto zabił adriane?
      christopher czy tony czy inny?
      nagrywało się i kasety nie starczyło:(
      • scoutek Re: pytanie o odcinek sprzed tygodnia 10.03.06, 08:41
        Adriane zabil Silvio, jeden z najblizszych kumpli Tony'ego
        tu masz o nim:
        us.imdb.com/name/nm0005523/
        • cze67 Re: pytanie o odcinek sprzed tygodnia 10.03.06, 09:50
          Kurcze, od kiedy oglądam Sopranów zastanawiałem się, skąd ja znam tego kolesia.
          Nie przyszło mi do głowy zajrzeć do Internetu i przekonać się, że to po prostu
          muzyk zespołu Bruce'a Springsteena, którego można zobaczyć m.in. w
          teledysku "Glory Days":-)

Dzięki!

A Sopranów szkoda:-(
          Świetne zakończenie, swoją drogą. Tony poobijany ale nie pokonany:-)
    • abrams Re: Dzisiaj ostatni odcinek Sopranów 10.03.06, 08:32
      Oj, szkoda...

Prawdę mówiąc pogubiłem się - czy nakrecili jeszcze jeden sezon, czy tez to co
      skończyliśmy teraz oglądać na tvn to już definitywny koniec serii ?
    • dzika_rzeka Re: Dzisiaj ostatni odcinek Sopranów 10.03.06, 10:05
      Czy ktoś zechciałby mi naświetlić wczorajszy odcinek? Dwa dni pod rząd czekania
      na 23.45 to dla mnie spora trudność, niestety.
      Dzięki z góry.
      • cze67 Re: Dzisiaj ostatni odcinek Sopranów 10.03.06, 10:30
        Chętnie bym streścił, tyle, że mam problem z imionami tych wszystkich
        bandziorów. Po prostu ich nie pamiętam. A bez tego trudno coś zrozumiałemgo
        napisać:-(
    • nnike Re: Dzisiaj ostatni odcinek Sopranów 10.03.06, 11:19
      Jak to jest, że fabularne życie mafioza i zbira, wzbudza taką sympatię?
      • Gość: bibi Re: Dzisiaj ostatni odcinek Sopranów IP: *.uje.nat.hnet.pl 10.03.06, 13:09
        bo w 1 odcinku bandzior pokochał kaczuszki i dlatego my pokochalismy jego ;)

wydaje mi sie,ze to co wczoraj bylo,to chyba przedostatnia seria tak?
        • cze67 Re: Dzisiaj ostatni odcinek Sopranów 10.03.06, 13:19
          Gość portalu: bibi napisał(a):

> bo w 1 odcinku bandzior pokochał kaczuszki i dlatego my pokochalismy jego ;)

Pokochał? Mnie się wydawało, że ich widok sprawiał, iz Tony zaczynał płakać:-)
          • martincool Re: Dzisiaj ostatni odcinek Sopranów 10.03.06, 13:32
            Co do ostatniego odcinka (SPOILERY, jak ktoś nie chce-niech nie czyta :)

Tony Soprano wahał się czy wydać ludziom Johnny'ego Sacka swojego kuzyna
            Tony'ego Blundetto (Buscemi). W końcu by oszczędzić mu tortur, salomonowym
            rozwiązaniem, pojechał na farmę i sam wpakował mu w łeb kulkę z shotguna. Pod
            koniec odcinka spotkał sie z Johnnym (od poprzedniego odcinka boss bossów
            Nowego Jorku) by zalagodzić sprawę. Już się dogadali ale akurat FBI wpadło do
            posiadłości Johnny'ego żeby go zwinąć. Sack zostaje aresztowany, Soprano udaje
            się uciec. Okazało się że consigliere Johnny'ego sypnął jego ekipę (o Tonym nie
            wpsomniał bo to inna ekipa).
            Tak oto kończy się odcinek przedostatniej serii The Sopranos. Seria najnowsza
            zadebiutowala kilka dni temu w USA, u nas może dadzą jesienią albo za rok...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka