czort 11.01.04, 19:27 o rany julek!! wierzyc mi sie nie chce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwusia Re: witaj babciu czorcinko....:)))))) 12.01.04, 10:00 a dlaczego jest w szpitalu?!, mailnij do mnie, mam nadzieje ze nic powaznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: szkodnik!!!! powaznie????? IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 12.01.04, 12:20 o rany julek, oj, do ciorta, aj, aj, aj znow szkodnik jakis szkod nawyrzadzal oj, rany julek oj, do ciorta aj, aj, aj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta babciu???????????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.04, 14:28 To zart czy....?mam gratulowac?????????:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: babciu???????????? 12.01.04, 14:57 .....może babcia zgadywać lub dzwonić.....czorcina nr tel. ma...:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: babciu???????????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.04, 15:57 Hurrra!!!!jestem babcia wiec!!!:)))czort co najwyzej dziadkiem bo to przeca moj maz,nie?:))) czorta poki co ni ma wiec z tel.nici:) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia rodzina nam sie powieksza huhuhu:) 13.01.04, 10:19 heheheheeh to ja jestem w takim razie ciotka!:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja [...] 12.01.04, 16:12 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
messja [...] 12.01.04, 16:16 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia messja 12.01.04, 17:23 teraz to juz dobitnie wyszedł z ciebie totalny brak klasy. Przeciez wszyscy wiemy że w swoich gratulacjach nie jestes sczera i jest to tylko chęc wbijania kolejnych szpileczek. Zastanów się nad sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
messja wzruszylam sie:) 12.01.04, 20:55 iwusia napisała: > teraz to juz dobitnie wyszedł z ciebie totalny brak klasy. Przeciez wszyscy > wiemy że w swoich gratulacjach nie jestes sczera i jest to tylko chęc wbijania > kolejnych szpileczek. > Zastanów się nad sobą. wzruszyla mnie twoja naiwnosc, ze moge sie przejac twoja szczeroscia i opinia na moj temat, po tych wszystkich wyzwiskach i chamskich odzywach jakie do tej pory mi serwowalas. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=9555890&a=9556422 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=9555890&a=9566466 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=9555890&a=9562320 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=7229803&a=7259979 moge chyba powiedziec, ze nawet pokazalas klase, na swoj szczegolny sposob oczywiscie:P jeszcze troche a bedziesz mowila jak normalny, kulturalny czlowiek ktory potrafi bronic swoich opinii, jednoczesnie nie upadlajac sie w chamskim zachowaniu... i co wtedy? nie boisz sie, ze twoje srodowisko cie odrzuci? p.s. zastanowilam sie nad soba i postanowilam, ze... jednak nie chce byc w tej samej "klasie" co ty:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: wzruszylam sie:) 13.01.04, 07:11 messja napisała: > zastanowilam sie nad soba i postanowilam, ze... jednak nie chce byc w tej > samej "klasie" co ty:PPP ......ty już jesteś kilka klas niżej od niej.....zastanawiaj się dalej...... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia łeeee 13.01.04, 10:14 messja gdzie się nie pojawisz zaczyna smierdzieć. Nie psuj wątków i oddal się z tego forum. "> wzruszyla mnie twoja naiwnosc, ze moge sie przejac twoja szczeroscia i opinia > na moj temat, po tych wszystkich wyzwiskach i chamskich odzywach jakie do tej > pory mi serwowalas. " mogę cie jeszcze raz zapewnić że wszystko co o tobie pisałam jest szczere i z głębi mojego serducha:) "moge chyba powiedziec, ze nawet pokazalas klase, na swoj szczegolny sposob > oczywiscie:P jeszcze troche a bedziesz mowila jak normalny, kulturalny czlowiek > > ktory potrafi bronic swoich opinii, jednoczesnie nie upadlajac sie w chamskim > zachowaniu... i co wtedy? nie boisz sie, ze twoje srodowisko cie odrzuci?" no cóz rokowania w stosunku do ciebie sa żadne więc przestań mi juz zadrościc i powtarzam zastanów sie nad sobą! aaaa czyli idąc twoim tokiem myslenie to wszyscy cie odrzucaja boś taka kulturna?! hahahahahahahahahahahahah, dowcip dnia!:)))) "> zastanowilam sie nad soba i postanowilam, ze... jednak nie chce byc w tej > samej "klasie" co ty:PPP" ba! masz to jak w banku! nigdy nie zdołasz! zatrzymałaś sie na etapie pierwotniaka więc.... :) ps. daj sobie spokój z tymi linkami bo jak ktos sobie je wnikliwe poczyta to zobaczy jaką ty masz "klasę" a raczej jej brak. Odpowiedz Link Zgłoś
messja i znowu iwusia pokazala "klase":P. n/t 13.01.04, 12:52 iwusia napisała: > messja gdzie się nie pojawisz zaczyna smierdzieć. Nie psuj wątków i oddal się z > > tego forum. > > "> wzruszyla mnie twoja naiwnosc, ze moge sie przejac twoja szczeroscia i > opinia > > na moj temat, po tych wszystkich wyzwiskach i chamskich odzywach jakie do > tej > > pory mi serwowalas. " > > > mogę cie jeszcze raz zapewnić że wszystko co o tobie pisałam jest szczere i z > głębi mojego serducha:) > > "moge chyba powiedziec, ze nawet pokazalas klase, na swoj szczegolny sposob > > oczywiscie:P jeszcze troche a bedziesz mowila jak normalny, kulturalny > czlowiek > > > > ktory potrafi bronic swoich opinii, jednoczesnie nie upadlajac sie w chams > kim > > zachowaniu... i co wtedy? nie boisz sie, ze twoje srodowisko cie odrzuci?" > > no cóz rokowania w stosunku do ciebie sa żadne więc przestań mi juz zadrościc i > > powtarzam zastanów sie nad sobą! > aaaa czyli idąc twoim tokiem myslenie to wszyscy cie odrzucaja boś taka > kulturna?! hahahahahahahahahahahahah, dowcip dnia!:)))) > > "> zastanowilam sie nad soba i postanowilam, ze... jednak nie chce byc w tej > > > samej "klasie" co ty:PPP" > > > ba! masz to jak w banku! nigdy nie zdołasz! zatrzymałaś sie na etapie > pierwotniaka więc.... > :) > ps. daj sobie spokój z tymi linkami bo jak ktos sobie je wnikliwe poczyta to > zobaczy jaką ty masz "klasę" a raczej jej brak. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara dzieki Bogu nie pokazala jezyka 13.01.04, 13:15 bo od twojego, wywalanego ciagle jezora robi sie tu strasznie nudno.... Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 [...] 13.01.04, 19:01 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia [...] 13.01.04, 17:45 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: i znowu messja pokazała brak klasy:) 14.01.04, 08:20 messja kochasz mnie????? bo ja Ciebie od dawna!;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: i znowu messja pokazała brak klasy:) 14.01.04, 09:10 Tajger nie wiedziałąm że uprawiasz sporty ekstremalne! hehehehhe buźka bracie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: i znowu messja pokazała brak klasy:) 14.01.04, 09:21 ale 'idz na calosc' wolac nie bede!!!!1 ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: i znowu messja pokazała brak klasy:) 14.01.04, 09:22 to może "daj jej szanse! daj jej szanse!" hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: i znowu messja pokazała brak klasy:) 14.01.04, 09:47 hahahaha, ale podkladasz Tajgerowi swinie, i to jaka wielka;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: i znowu messja pokazała brak klasy:) 14.01.04, 09:58 przynajmniej z głodu nie padnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 [...] 14.01.04, 10:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: i znowu messja pokazała brak klasy:) 14.01.04, 10:26 faktycznie jest niebezpieczeństwo że mu w gardle stanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tygrysek_ Re: i znowu messja pokazała brak klasy:) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 14.01.04, 13:00 spokojnie moje kochane, miłość wszystko przełknie!!!;-))) ...a ja ją kocham naprawde;-) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: i znowu messja pokazała brak klasy:) 14.01.04, 13:12 ale wiesz jak jej podpadniesz to cie zlincz(k)uje i juz po tobie. wielki brat czuwa:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 13:12 gdzie spojrzysz, to lej po wybuchu:) interesujacy design.... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 13:18 zastanawia mnie tylko jedna dlaczego identyczny post messji nie został wycięty i co było złego w moim? były przeciez identyczne. Jedyna róznica to taka że w tytule ja stwierdziłam fakt natomiast messja ironicznie próbowała mnie obrazić co wywołało uśmiech politowania na mojej twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 13:32 hehehehe, moze stosuj wiecej kropek np zamiast durna doopa napisz durna d..pa, albo c..pa:) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 13:36 ....dziewczyny, a nie cieszycie się choć trochę, że macie cudowną reprezentantkę płci pięknej na FoF....??????? hehehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 13:38 przestan! ja juz od dawna wiem ze sa mezczyzni, kobiety i mesja :P Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 13:42 ......to co ona "tam" ma, bo sobie jakoś tego wyobrazić nie mogę....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 13:57 wątek merytoryczny hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 14:15 .....ponieważ mesyja nas czyta i twierdzi że łamiemy prawo, chciałem ją w tym miejscu prtzeprosić za to, co pisałem w ostatnim moim poście powyżej...:)))))) .....przepraszam że naruszyłem prawo do nietykalności osobistej, nie będę messjo już wnikał co ty "tam" masz.....pozostawmy to w kwestii domysłów....:))) PS a teraz możesz to skopiować na FoF hahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 14:27 szkodnik1 napisał: > .....ponieważ mesyja nas czyta i twierdzi że łamiemy prawo, chciałem ją w tym > miejscu prtzeprosić za to, co pisałem w ostatnim moim poście powyżej...:)))))) > .....przepraszam że naruszyłem prawo do nietykalności osobistej, nie będę > messjo już wnikał co ty "tam" masz.....pozostawmy to w kwestii domysłów....:))) > > PS > a teraz możesz to skopiować na FoF hahahahahahaha nie gniewam sie, bo ja tez nie bede wnikac czy ojcem dziecka randii jest pies:P Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 14:30 .....hau hau.....:))))))) umiem szczekać......wiedziałaś o tym ??????....:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja zainteresowania typowe dla "stokrotki" 14.01.04, 14:36 saqqara napisała: >mam tam TEKLE!!!!!! > > :))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara hahahaha, ze niby ja z toba????? 14.01.04, 14:39 hahahaha, mesja, zakochalas sie???? panie w niebiesiech, miej litosc!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 14:34 szkodnik1 napisał: > .....hau hau.....:))))))) umiem szczekać......wiedziałaś o tym ??????....:))))) tak. zdziwilabym sie, gdybys dla odmiany cos powiedzial po ludzku. Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 14:37 .....mówiłem na Wigilię......:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 14:42 heheheheh ale jak widze messjo mimo szkodnikowego szczekania wszystko świetnie rozumiesz:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 14:49 iwusia napisała: > heheheheh ale jak widze messjo mimo szkodnikowego szczekania wszystko świetnie > rozumiesz:)))) nie. ale rozumiem dlaczego ty tak sadzisz:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 17:04 messja napisała: > iwusia napisała: > > > heheheheh ale jak widze messjo mimo szkodnikowego szczekania wszystko > świetnie > > rozumiesz:)))) > > nie. ale rozumiem dlaczego ty tak sadzisz:PPP czesto go linkujesz latając na skargę na Fof, mniemam więc że rozumiesz co czytasz:) ps. a ogonek ci wtedy tak merda...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 15:26 szkodnik1 napisał: > .....mówiłem na Wigilię......:)))))))))) mimo wszystko lepiej dla dziecka gdyby to jednak pies...jego matke, a nie ty:P Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 15:41 messja napisała: > mimo wszystko lepiej dla dziecka gdyby to jednak pies...jego matke, a nie ty:P hahahahaha, zglaszasz swoja kandydature nastepnym razem??? nie wiem czy swiat przezyje taka krzyzowke bo moze wyjsc cos gorszego niz ze skrzyzowania konia z oslem:) Odpowiedz Link Zgłoś
szkodnik1 Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 16:45 messja napisała: > mimo wszystko lepiej dla dziecka gdyby to jednak pies...jego matke, a nie ty:P ....mówisz ???? masz w tym aż takie doświadczenie ???? a może to u was z pokolenia na pokolenie....co...????? można się zatem domyślać jak wyglądasz....i dobrze ktoś kiedyś podsumował......"bura suko"...:))))))) hahahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 17:22 szkodnik1 napisał: > messja napisała: > > > mimo wszystko lepiej dla dziecka gdyby to jednak pies...jego matke, a nie > ty:P > >dobrze ktoś kiedyś podsumował......"bura suko"...:))))))) > hahahahahahahahaha mowisz o randii czy o dziecku teraz?:P Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: ten watek przypomina pole minowe 15.01.04, 09:54 a jak myslisz? he he he Odpowiedz Link Zgłoś