Dodaj do ulubionych

szkodnik!!!! powaznie?????

11.01.04, 19:27
o rany julek!! wierzyc mi sie nie chce!!!!
Obserwuj wątek
    • szkodnik1 witaj babciu czorcinko....:)))))) n/t 12.01.04, 08:10
      • iwusia Re: witaj babciu czorcinko....:)))))) 12.01.04, 10:00
        a dlaczego jest w szpitalu?!, mailnij do mnie, mam nadzieje ze nic powaznego!
    • Gość: only Re: szkodnik!!!! powaznie????? IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 12.01.04, 12:20
      o rany julek,
      oj, do ciorta,
      aj, aj, aj
      znow szkodnik jakis szkod nawyrzadzal
      oj, rany julek
      oj, do ciorta
      aj, aj, aj
      • Gość: samanta babciu???????????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.04, 14:28
        To zart czy....?mam gratulowac?????????:))))
        • szkodnik1 Re: babciu???????????? 12.01.04, 14:57
          .....może babcia zgadywać lub dzwonić.....czorcina nr tel. ma...:)))))
          • Gość: samanta Re: babciu???????????? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 12.01.04, 15:57
            Hurrra!!!!jestem babcia wiec!!!:)))czort co najwyzej dziadkiem bo to przeca moj
            maz,nie?:))) czorta poki co ni ma wiec z tel.nici:)
            • iwusia rodzina nam sie powieksza huhuhu:) 13.01.04, 10:19
              heheheheeh to ja jestem w takim razie ciotka!:)
    • messja [...] 12.01.04, 16:12
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • messja [...] 12.01.04, 16:16
        • iwusia messja 12.01.04, 17:23
          teraz to juz dobitnie wyszedł z ciebie totalny brak klasy. Przeciez wszyscy
          wiemy że w swoich gratulacjach nie jestes sczera i jest to tylko chęc wbijania
          kolejnych szpileczek.
          Zastanów się nad sobą.
          • messja wzruszylam sie:) 12.01.04, 20:55
            iwusia napisała:

> teraz to juz dobitnie wyszedł z ciebie totalny brak klasy. Przeciez wszyscy
            > wiemy że w swoich gratulacjach nie jestes sczera i jest to tylko chęc
            wbijania
            > kolejnych szpileczek.
            > Zastanów się nad sobą.

wzruszyla mnie twoja naiwnosc, ze moge sie przejac twoja szczeroscia i opinia
            na moj temat, po tych wszystkich wyzwiskach i chamskich odzywach jakie do tej
            pory mi serwowalas.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=9555890&a=9556422
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=9555890&a=9566466
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=9555890&a=9562320
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=343&w=7229803&a=7259979
            moge chyba powiedziec, ze nawet pokazalas klase, na swoj szczegolny sposob
            oczywiscie:P jeszcze troche a bedziesz mowila jak normalny, kulturalny czlowiek
            ktory potrafi bronic swoich opinii, jednoczesnie nie upadlajac sie w chamskim
            zachowaniu... i co wtedy? nie boisz sie, ze twoje srodowisko cie odrzuci?

p.s.
            zastanowilam sie nad soba i postanowilam, ze... jednak nie chce byc w tej
            samej "klasie" co ty:PPP
            • szkodnik1 Re: wzruszylam sie:) 13.01.04, 07:11
              messja napisała:

> zastanowilam sie nad soba i postanowilam, ze... jednak nie chce byc w tej
              > samej "klasie" co ty:PPP

......ty już jesteś kilka klas niżej od niej.....zastanawiaj się dalej......
            • iwusia łeeee 13.01.04, 10:14
              messja gdzie się nie pojawisz zaczyna smierdzieć. Nie psuj wątków i oddal się z
              tego forum.

"> wzruszyla mnie twoja naiwnosc, ze moge sie przejac twoja szczeroscia i
              opinia
              > na moj temat, po tych wszystkich wyzwiskach i chamskich odzywach jakie do tej
              > pory mi serwowalas. "

mogę cie jeszcze raz zapewnić że wszystko co o tobie pisałam jest szczere i z
              głębi mojego serducha:)

"moge chyba powiedziec, ze nawet pokazalas klase, na swoj szczegolny sposob
              > oczywiscie:P jeszcze troche a bedziesz mowila jak normalny, kulturalny
              czlowiek
              >
              > ktory potrafi bronic swoich opinii, jednoczesnie nie upadlajac sie w chamskim
              > zachowaniu... i co wtedy? nie boisz sie, ze twoje srodowisko cie odrzuci?"

no cóz rokowania w stosunku do ciebie sa żadne więc przestań mi juz zadrościc i
              powtarzam zastanów sie nad sobą!
              aaaa czyli idąc twoim tokiem myslenie to wszyscy cie odrzucaja boś taka
              kulturna?! hahahahahahahahahahahahah, dowcip dnia!:))))

"> zastanowilam sie nad soba i postanowilam, ze... jednak nie chce byc w tej
              > samej "klasie" co ty:PPP"

ba! masz to jak w banku! nigdy nie zdołasz! zatrzymałaś sie na etapie
              pierwotniaka więc....
              :)
              ps. daj sobie spokój z tymi linkami bo jak ktos sobie je wnikliwe poczyta to
              zobaczy jaką ty masz "klasę" a raczej jej brak.
              • messja i znowu iwusia pokazala "klase":P. n/t 13.01.04, 12:52
                iwusia napisała:

> messja gdzie się nie pojawisz zaczyna smierdzieć. Nie psuj wątków i oddal się
                z
                >
                > tego forum.
                >
                > "> wzruszyla mnie twoja naiwnosc, ze moge sie przejac twoja szczeroscia i
                > opinia
                > > na moj temat, po tych wszystkich wyzwiskach i chamskich odzywach jakie do
                > tej
                > > pory mi serwowalas. "
                >
                >
                > mogę cie jeszcze raz zapewnić że wszystko co o tobie pisałam jest szczere i z
                > głębi mojego serducha:)
                >
                > "moge chyba powiedziec, ze nawet pokazalas klase, na swoj szczegolny sposob
                > > oczywiscie:P jeszcze troche a bedziesz mowila jak normalny, kulturalny
                > czlowiek
                > >
                > > ktory potrafi bronic swoich opinii, jednoczesnie nie upadlajac sie w chams
                > kim
                > > zachowaniu... i co wtedy? nie boisz sie, ze twoje srodowisko cie odrzuci?"
                >
                > no cóz rokowania w stosunku do ciebie sa żadne więc przestań mi juz zadrościc
                i
                >
                > powtarzam zastanów sie nad sobą!
                > aaaa czyli idąc twoim tokiem myslenie to wszyscy cie odrzucaja boś taka
                > kulturna?! hahahahahahahahahahahahah, dowcip dnia!:))))
                >
                > "> zastanowilam sie nad soba i postanowilam, ze... jednak nie chce byc w tej
                >
                > > samej "klasie" co ty:PPP"
                >
                >
                > ba! masz to jak w banku! nigdy nie zdołasz! zatrzymałaś sie na etapie
                > pierwotniaka więc....
                > :)
                > ps. daj sobie spokój z tymi linkami bo jak ktos sobie je wnikliwe poczyta to
                > zobaczy jaką ty masz "klasę" a raczej jej brak.
                • saqqara dzieki Bogu nie pokazala jezyka 13.01.04, 13:15
                  bo od twojego, wywalanego ciagle jezora robi sie tu strasznie nudno....
                • szkodnik1 [...] 13.01.04, 19:01
      • iwusia [...] 13.01.04, 17:45
        • tygrysek_ Re: i znowu messja pokazała brak klasy:) 14.01.04, 08:20
          messja kochasz mnie????? bo ja Ciebie od dawna!;-)))
          • iwusia Re: i znowu messja pokazała brak klasy:) 14.01.04, 09:10
            Tajger nie wiedziałąm że uprawiasz sporty ekstremalne! hehehehhe
            buźka bracie!:)
            • saqqara Re: i znowu messja pokazała brak klasy:) 14.01.04, 09:21
              ale 'idz na calosc' wolac nie bede!!!!1
              ;))
              • iwusia Re: i znowu messja pokazała brak klasy:) 14.01.04, 09:22
                to może "daj jej szanse! daj jej szanse!" hahahahaha
                • saqqara Re: i znowu messja pokazała brak klasy:) 14.01.04, 09:47
                  hahahaha, ale podkladasz Tajgerowi swinie, i to jaka wielka;)))))
                  • iwusia Re: i znowu messja pokazała brak klasy:) 14.01.04, 09:58
                    przynajmniej z głodu nie padnie:)
                    • szkodnik1 [...] 14.01.04, 10:02
                      • iwusia Re: i znowu messja pokazała brak klasy:) 14.01.04, 10:26
                        faktycznie jest niebezpieczeństwo że mu w gardle stanie:)
                        • Gość: tygrysek_ Re: i znowu messja pokazała brak klasy:) IP: *.hcm.com.pl / *.hcm.com.pl 14.01.04, 13:00
                          spokojnie moje kochane, miłość wszystko przełknie!!!;-)))
                          ...a ja ją kocham naprawde;-)
                          • iwusia Re: i znowu messja pokazała brak klasy:) 14.01.04, 13:12
                            ale wiesz jak jej podpadniesz to cie zlincz(k)uje i juz po tobie. wielki brat
                            czuwa:))))
    • saqqara ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 13:12
      gdzie spojrzysz, to lej po wybuchu:)
      interesujacy design....
      • iwusia Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 13:18
        zastanawia mnie tylko jedna dlaczego identyczny post messji nie został wycięty
        i co było złego w moim? były przeciez identyczne. Jedyna róznica to taka że w
        tytule ja stwierdziłam fakt natomiast messja ironicznie próbowała mnie obrazić
        co wywołało uśmiech politowania na mojej twarzy.
        • saqqara Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 13:32
          hehehehe, moze stosuj wiecej kropek
          np zamiast durna doopa napisz durna d..pa, albo c..pa:)
          • szkodnik1 Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 13:36
            ....dziewczyny, a nie cieszycie się choć trochę, że macie cudowną
            reprezentantkę płci pięknej na FoF....??????? hehehehehehehehe
            • saqqara Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 13:38
              przestan!
              ja juz od dawna wiem ze sa mezczyzni, kobiety i mesja
              :P
              • szkodnik1 Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 13:42
                ......to co ona "tam" ma, bo sobie jakoś tego wyobrazić nie mogę....:)))))
                • iwusia Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 13:57
                  wątek merytoryczny hahahahahaha
                  • szkodnik1 Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 14:15
                    .....ponieważ mesyja nas czyta i twierdzi że łamiemy prawo, chciałem ją w tym
                    miejscu prtzeprosić za to, co pisałem w ostatnim moim poście powyżej...:))))))
                    .....przepraszam że naruszyłem prawo do nietykalności osobistej, nie będę
                    messjo już wnikał co ty "tam" masz.....pozostawmy to w kwestii domysłów....:)))

PS
                    a teraz możesz to skopiować na FoF hahahahahahaha
                    • messja Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 14:27
                      szkodnik1 napisał:

> .....ponieważ mesyja nas czyta i twierdzi że łamiemy prawo, chciałem ją w tym
                      > miejscu prtzeprosić za to, co pisałem w ostatnim moim poście powyżej...:))))))
                      > .....przepraszam że naruszyłem prawo do nietykalności osobistej, nie będę
                      > messjo już wnikał co ty "tam" masz.....pozostawmy to w kwestii
                      domysłów....:)))
                      >
                      > PS
                      > a teraz możesz to skopiować na FoF hahahahahahaha

nie gniewam sie, bo ja tez nie bede wnikac czy ojcem dziecka randii jest pies:P
                      • szkodnik1 Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 14:30
                        .....hau hau.....:))))))) umiem szczekać......wiedziałaś o tym ??????....:)))))
                        • saqqara mesja 'tam' ma.... 14.01.04, 14:33
                          TEKLE!!!!!!

:)))
                          • messja zainteresowania typowe dla "stokrotki" 14.01.04, 14:36
                            saqqara napisała:

>mam tam TEKLE!!!!!!
                            >
                            > :)))
                            • saqqara hahahaha, ze niby ja z toba????? 14.01.04, 14:39
                              hahahaha, mesja, zakochalas sie????
                              panie w niebiesiech, miej litosc!!!!!
                        • messja Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 14:34
                          szkodnik1 napisał:

> .....hau hau.....:))))))) umiem szczekać......wiedziałaś o
                          tym ??????....:)))))

tak. zdziwilabym sie, gdybys dla odmiany cos powiedzial po ludzku.
                          • szkodnik1 Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 14:37
                            .....mówiłem na Wigilię......:))))))))))
                            • iwusia Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 14:42
                              heheheheh ale jak widze messjo mimo szkodnikowego szczekania wszystko świetnie
                              rozumiesz:))))
                              • messja Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 14:49
                                iwusia napisała:

> heheheheh ale jak widze messjo mimo szkodnikowego szczekania wszystko
                                świetnie
                                > rozumiesz:))))

nie. ale rozumiem dlaczego ty tak sadzisz:PPP
                                • iwusia Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 17:04
                                  messja napisała:

> iwusia napisała:
                                  >
                                  > > heheheheh ale jak widze messjo mimo szkodnikowego szczekania wszystko
                                  > świetnie
                                  > > rozumiesz:))))
                                  >
                                  > nie. ale rozumiem dlaczego ty tak sadzisz:PPP

czesto go linkujesz latając na skargę na Fof, mniemam więc że rozumiesz co
                                  czytasz:)
                                  ps. a ogonek ci wtedy tak merda...:)))
                            • messja Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 15:26
                              szkodnik1 napisał:

> .....mówiłem na Wigilię......:))))))))))

mimo wszystko lepiej dla dziecka gdyby to jednak pies...jego matke, a nie ty:P
                              • saqqara Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 15:41
                                messja napisała:

> mimo wszystko lepiej dla dziecka gdyby to jednak pies...jego matke, a nie ty:P

hahahahaha, zglaszasz swoja kandydature nastepnym razem??? nie wiem czy swiat
                                przezyje taka krzyzowke bo moze wyjsc cos gorszego niz ze skrzyzowania konia z
                                oslem:)
                              • szkodnik1 Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 16:45
                                messja napisała:

> mimo wszystko lepiej dla dziecka gdyby to jednak pies...jego matke, a nie ty:P

....mówisz ???? masz w tym aż takie doświadczenie ???? a może to u was z
                                pokolenia na pokolenie....co...????? można się zatem domyślać jak
                                wyglądasz....i dobrze ktoś kiedyś podsumował......"bura suko"...:)))))))
                                hahahahahahahahaha
                                • messja Re: ten watek przypomina pole minowe 14.01.04, 17:22
                                  szkodnik1 napisał:

> messja napisała:
                                  >
                                  > > mimo wszystko lepiej dla dziecka gdyby to jednak pies...jego matke, a nie
                                  > ty:P
                                  >
                                  >dobrze ktoś kiedyś podsumował......"bura suko"...:)))))))
                                  > hahahahahahahahaha

mowisz o randii czy o dziecku teraz?:P
                                  • iwusia Re: ten watek przypomina pole minowe 15.01.04, 09:54
                                    a jak myslisz? he he he

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka