olcia-oleczka 24.01.08, 09:29 Witam. Czy ktoś korzystał z usług ww kwiaciarni przy dekoracji sali weselnej??? Powiedzcie mi jaki jest koszt takiej imprezy??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babs_82 Re: Ogrody cynamonowe 28.01.08, 14:52 Mialam tam zamawiac swoj bukiet slubny, ale wczesniej poprosilam mojego meza zeby przetestowal kwiaciarnie, zamowil tam bukiety i niestety kwiaty byly nieswieze, wytrzymaly moze jeden dzien. Zrezygnowalam wiec i zamowilam piekny bukiet w kwiaciarni Camelia w III alei (w bramie). Polecam!!! Odpowiedz Link
kultowamimi Re: Ogrody cynamonowe 01.02.08, 21:33 powiem szczerze , że wiele moich znajomych w tym siostra zamawiała tam kwiaty, mnie osobiście bardzo się podobało , zarówno przystrojenie auta jak i wiązanka , sama w sierpniu zarezerwowałam sobie u tych pań full service , ja bardzo polecam . Podczas wybierania wiązanki dla siostry , czułyśmy się swobodnie i nie bałyśmy się narzekania , panie bardzo cierpliwie z nami przegadały co do oczekiwań i co bardzo było miło gdy po pół roku później poszłyśmy zamówić termin dla mnie panie od razu poznały moją siostrę. Dla mnie to prawdziwe artystki Odpowiedz Link
olcia-oleczka Re: Ogrody cynamonowe 02.02.08, 12:14 Tzn. Będą Ci dekorowac kościół samochód sale i wiązanke ślubną tak??? A mogłabyś mi powiedziec ile za to wszytsko płacicie??? Odpowiedz Link
brown.spy Re: Ogrody cynamonowe 22.04.08, 21:14 Jeśli chodzi o trwałość kwiatków to nie więdną tylko dlatego,że są nie świeże, moja ciotka ma szklarnie (ona też robi mi bukiet ślubny z róż)jak wybierałam z nią kolor to wzięłam sobie parę do domu (prosto ze szklarni) zwiędły po paru godzinach, po prostu temperatura się zmieniła było zbyt gorąco. Natomiast bukiet ślubny w tej gąbce wytrzymuje ok 1 dnia, ale można go podlewać to dotrzyma do sesji w plenerze.Z porady ciotki zawsze warto skorzystać pozdrawiam. Odpowiedz Link
m_lenka Re: Ogrody cynamonowe 07.02.08, 15:11 Ja w zeszłym roku brałam z tej kwiaciarni wiązankę ślubną i dziewczyny przystrajały nam samochód. Z tego co pamiętam wiązanka 160zł, samochód - 120. Ceny jak wiadomo zależą od tego co sie dokładnie chce. Moja wiązanka była z róż i była dokładnie taka jak chciałam - może się zbyt długo nie trzymała - ale na ślubie była piękna. Odpowiedz Link
aaniaimichal Re: Ogrody cynamonowe 07.02.08, 19:26 My rowniez zamowilismy cala oprawe slubno-weselna wlasnie w tej kwiaciarni ( moja wiazanke, dekoracje kosciola, sali, samochodu ). Bardzo symatyczne panie, pelne pomyslow, ale nie narzucajace swojego zdania. Na dzien dzisiejszy polecam w 100%, a jak wyjdzie cala oprawa kwiatowa poinformowac moge,ale dopiero w sierpniu :-))) Odpowiedz Link
olcia-oleczka Re: Ogrody cynamonowe 09.02.08, 16:10 A możecie mi napisac ile płacicie za wszystko???? Odpowiedz Link
aaniaimichal Re: Ogrody cynamonowe 23.04.08, 09:19 Auto ok. 100zl, moj bukiet ok. 300zl ( ale jest baaaardzo dlugi, prawie do ziemi i Panie od razu powiedzialy, ze nie bedzie tani ), sala ok. 700 zl, a kosciol dopiero sie okaze, bo w naszym kosciele sa jeszcze po nas 3 sluby i musimy ustalic cos wspolnie z tymi parami. Do tego mamy gratis kwiatki dla mnie do wlosow na 2 dni i butonierke dla mojego narzeczonego :-))) Ceny moga ulec lekko zmianie jak juz Panie zrobia dekoracje, ale podobno na nasza korzysc. Pozdrawiamy Odpowiedz Link
esther28 Re: Ogrody cynamonowe 12.08.08, 09:54 Zamawiałam w Ogrodach Cynamonowych kwiaty do ślubu i muszę przyznać, że bukiet był piękny - co prawda nie taki jaki kazałam sobie zrobić ale był ok. Ale jeśli chodzi o świeżość kwiatów to już jadąc do kościoła był lekko obwiędnięty, a za dwa dni nic z niego nie zostało. Nadmieniam, że były to róże wiec powinny dłużej wytrzymać. To samo było z kwiatami dla rodziców we wtorek po weselu zostały same badyle. Wydaje mi sie, że Panie maja wiele zamówień i bukiety są robione długo wcześniej - ale to ich nie tłumaczy żeby młoda szła z obwiedniętnym bukietem do ołtarza. Dodam również, że to nie pierwsza taka sytuacja bowiem kilka moich znajomych zamawiało tam kwiaty i sytuacja była identyczna. Wiem jedno jakbym miała zamawiać bukiet ślubny drugi raz to na pewno nie w Ogrodach Cynamonowych, tym bardziej, że kwiaty nie są od nich tanie. Odpowiedz Link
brzuchaczek Re: Ogrody cynamonowe 12.08.08, 11:50 Powiem ,że opinie są bardzo różne ,ten wątek był już na forum ,moja kumpela w kwietniu za samochód, bukiet ,wystrój sali weselnej zapłaciła -słyszałam dwie wersje 2,6 tys i 2,2 tys ,więc nie wiem już nie drążyłam tematu Odpowiedz Link