Gość: dika IP: *.internet.radom.pl 03.01.07, 12:53 Czy ktoś zna te zespoły?Bardzo proszę o opinię.Dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dika Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.internet.radom.pl 03.01.07, 20:31 Czy nikt nie zna tych zespolow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 13:08 O ZESPOLE "CIEŃ" COŚ NIECO SŁYSZAŁEM. WAGA I KLASA LEKKOPÓŁŚREDNIA I RACZEJ CIENKA , NATOMIAST "MARAKA" PIERWSZE SŁYSZĘ .A CÓŻ TO ZA JAKIŚ DZIWOLĄG? SĄ INNE ZESPOŁY ZNANE I UZNANE I PEŁNO JEST TUTAJ O NICH INFORMACJI .DO WYBORU DO KOLORU. POSZUKAJ "DIKA" A NA PEWNO ZNAJDZIESZ KOGO TRZEBA . O TYCH DWU LEPIEJ ZAPOMNIJ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dika Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.internet.radom.pl 04.01.07, 18:14 Więc jaki poleciłbyś mi zespół skoro uważasz,że te dwa podane przeze mnie są do kitu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LD Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.24.radom.pilicka.pl 04.01.07, 19:22 Hej diki nie słuchaj bywalca znam zespół cień i to bardzo dobrze nie jednokrotnie słyszałem i widziałem jak grają bo często grają w lokalu w którym pracuje. z tego co zauwżyłem to zawsze dobrze bawiących się gości. A nie siedzących za stołami znudzonych gburów! Ja polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dika Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.internet.radom.pl 05.01.07, 10:44 Dziekuję!A możesz mi jeszcze napisać gdzie grają na żywo bo chętnie bym ich posłuchała!Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.24.radom.pilicka.pl 05.01.07, 15:40 Dika najlepiej umów się znimi, zapytaj gdzie grają najbliższą imprezę pojedziesz i posłuchasz przed imprezą jak grają, wielu ludzi tak robi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bywalec Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 18:53 A co się tak uparłaś na te dwa zespoły w tym jeden nikomu nie znany "dziwoląg". Już to widzę jak za chwilę oburzeni członkowie i pseudo"fankluby" zaczną ripostować i zachwalać, że the best,że super,że zaj....., że cały-2007 i 3/4-2008 zajęte (i o czymś to świadczy???!!!) i takie różne dyrdymały. Leniwa jesteś "DIKA" nie chce Ci się poszukać kogoś sensownego. A jak już chcesz tylko i wyłącznie te dwa to zrób jak radzi "GOŚĆ". Udanych poszukiwań i pozdro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: 88.156.209.* 26.05.07, 00:45 znam "cień", jest niezły. polecam "wybrani" lub "amigo" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzik Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: 82.139.60.* 07.01.07, 11:54 Cześc Dika, ja znam zespól Cień i też mialąm dylemat co do wyboru.Byłam u nich, porzyczyli mi kasete z wesela i bardzo uważnie ja przesłuchałam kilkakrotnie. Uważam ze graja bardzo dobrze, sa uzdolnienie muzycznie bo co do śpiewu- to moze troche słabiej im wychodzi.(chociaż nie wiem jak na żywo).Trochę zaniepokoiło mnie to, ze grali mało za stołami ale to moze było życzenie państwa młodych. Mysle ze jest wszystko do dogadania.Ogólnie zespół dobry.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:26 Grali na weselu u mojej siostry i jestem pełna zachwytu , grają ładnie , nie robią długich przerw, potrafia zabawic gości.Ja planuje wesele na lipiec 2008 u u mnie też bedą grali.Jeżeli ktoś wolin zamiast wesela dyskotekę to może zamówić sobie np. Mixturę.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 14:50 Chodzi mi oczywiście o zespół Cień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dika Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.internet.radom.pl 08.01.07, 17:56 aniu wiesz moze gdzie graja na zywo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:53 nie wiem, ale jak lubisz typowe polskie wesele( biesiadne piosenki, granie przy stołach ) to uwierz mi ze bedziesz z zespołu Cień zadowolona.A czy byłaś już u nich? Oglądałaś płytę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dika Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.internet.radom.pl 09.01.07, 15:00 Jeszcze nie ale napewno do nich zadzwonie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dika Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.internet.radom.pl 10.01.07, 18:35 No i juz dzwonilam!Maja juz zarezerwowany termin:( Odpowiedz Link Zgłoś
poludnie_2 Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" 17.02.07, 18:40 Czy możecie podać namiary na zespół Cień!!:):) Odpowiedz Link Zgłoś
martilia namiar na zespol cień 26.02.07, 00:25 pan Marcin 502 162 599, pani Justyna 606 427 619, pan Krzysztof 048 363 94 12. Odpowiedz Link Zgłoś
martilia Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" 26.02.07, 00:26 A czy ktoś słyszał na żywo zespół RYTMIX? proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
gw1977 Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" 26.02.07, 23:15 606426794 to jest telefon do Daniela z zespołu "Cień" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.pilicka.pl 28.04.07, 22:16 Dla mnie to oni są slabi, nadają się na ogodki tylko i wylącznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwona Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 23:10 Wlasnie skonczylam ogladac wesele, gdzie gral zespol "Cień" rewelacja!!! Chcialam powoiedziec, ze srednio w roku mam 4 wesela i na kazdym zawsze jestem, wiec mam porownanie jak graja inne zespoly. Ten bez mrogniecia okiem goraco polecam! To ludzie, ktorzy wiedza jak rozbawic gosci! Pierwszy raz slysze solistke, ktora nie "wyje" tylko swietnie spiewa, tak samo jest z meska czescia zespolu, maja glosy, ktorych az chce sie sluchac i do tego sa bardzo sympatyczni. ci co robia im zla reklame powinni posluchac innych zespolow, bez kitu... Ja osobiscie chce tylko ten zespol!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 13:57 Bez przesady nie wychwalaj ich jakby byli niewiadomo kim... Sorry ale za przeproszeniem z gowna bata nie ukrecisz...jakys sie nie starala...Graja jak kupa innych w naszym slabym miescie, nie wiem z jakiego powodu sa zmanierowani bo tacy rewelacyjni to oni nie sa chlopaczki-prostaczki i tyle...Z tego co wiem to dlugo graja. Wczoraj w ogrodku pod Kerfurem;) gral zespol trzech kolesi ale nie mam pojecia kim sa grali rewelacyjnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ixi Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 11:33 Witam, Osobiscie nie polecam zespolu Cien, bylem na dwoch weselach jednym slowem nie zachwycili mnie poziom cienki. Solistka nie za ciekawa. Chlopaki nawet spoko jak polejesz im to i pogadaja. Ale tak ogolnie poziom sredni bez zachwytu... Za stolami graja oczywiscie. Takze nie opisujcie ze rewelacja bo zespol zwykly jak kilkanascie innych... Odpowiedz Link Zgłoś