Dodaj do ulubionych

Opinie i zespole "Cień" i "Maraka"

IP: *.internet.radom.pl 03.01.07, 12:53
Czy ktoś zna te zespoły?Bardzo proszę o opinię.Dziękuję!
Obserwuj wątek
    • Gość: dika Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.internet.radom.pl 03.01.07, 20:31
      Czy nikt nie zna tych zespolow?
      • Gość: Bywalec Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 13:08
        O ZESPOLE "CIEŃ" COŚ NIECO SŁYSZAŁEM. WAGA I KLASA LEKKOPÓŁŚREDNIA I RACZEJ
        CIENKA , NATOMIAST "MARAKA" PIERWSZE SŁYSZĘ .A CÓŻ TO ZA JAKIŚ DZIWOLĄG? SĄ
        INNE ZESPOŁY ZNANE I UZNANE I PEŁNO JEST TUTAJ O NICH INFORMACJI .DO WYBORU DO
        KOLORU. POSZUKAJ "DIKA" A NA PEWNO ZNAJDZIESZ KOGO TRZEBA . O TYCH DWU LEPIEJ
        ZAPOMNIJ!!!!
        • Gość: dika Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.internet.radom.pl 04.01.07, 18:14
          Więc jaki poleciłbyś mi zespół skoro uważasz,że te dwa podane przeze mnie są do
          kitu??
          • Gość: LD Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.24.radom.pilicka.pl 04.01.07, 19:22
            Hej diki nie słuchaj bywalca znam zespół cień i to bardzo dobrze nie
            jednokrotnie słyszałem i widziałem jak grają bo często grają w lokalu w którym
            pracuje. z tego co zauwżyłem to zawsze dobrze bawiących się gości. A nie
            siedzących za stołami znudzonych gburów!
            Ja polecam!!!!
            • Gość: dika Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.internet.radom.pl 05.01.07, 10:44
              Dziekuję!A możesz mi jeszcze napisać gdzie grają na żywo bo chętnie bym ich
              posłuchała!Pozdrawiam!
              • Gość: gośc Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.24.radom.pilicka.pl 05.01.07, 15:40
                Dika najlepiej umów się znimi, zapytaj gdzie grają najbliższą imprezę
                pojedziesz i posłuchasz przed imprezą jak grają, wielu ludzi tak robi.
                Pozdrawiam
              • Gość: Bywalec Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.07, 18:53
                A co się tak uparłaś na te dwa zespoły w tym jeden nikomu nie
                znany "dziwoląg". Już to widzę jak za chwilę oburzeni członkowie i
                pseudo"fankluby" zaczną ripostować i zachwalać, że the best,że super,że
                zaj....., że cały-2007 i 3/4-2008 zajęte (i o czymś to świadczy???!!!) i takie
                różne dyrdymały. Leniwa jesteś "DIKA" nie chce Ci się poszukać kogoś
                sensownego. A jak już chcesz tylko i wyłącznie te dwa to zrób jak radzi "GOŚĆ".
                Udanych poszukiwań i pozdro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: ewik Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: 88.156.209.* 26.05.07, 00:45
            znam "cień", jest niezły. polecam "wybrani" lub "amigo"
    • Gość: Madzik Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: 82.139.60.* 07.01.07, 11:54
      Cześc Dika, ja znam zespól Cień i też mialąm dylemat co do wyboru.Byłam u nich,
      porzyczyli mi kasete z wesela i bardzo uważnie ja przesłuchałam kilkakrotnie.
      Uważam ze graja bardzo dobrze, sa uzdolnienie muzycznie bo co do śpiewu- to moze
      troche słabiej im wychodzi.(chociaż nie wiem jak na żywo).Trochę zaniepokoiło
      mnie to, ze grali mało za stołami ale to moze było życzenie państwa młodych.
      Mysle ze jest wszystko do dogadania.Ogólnie zespół dobry.Pozdrawiam
      • Gość: ania Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:26
        Grali na weselu u mojej siostry i jestem pełna zachwytu , grają ładnie , nie robią długich przerw, potrafia zabawic gości.Ja planuje wesele na lipiec 2008 u u mnie też bedą grali.Jeżeli ktoś wolin zamiast wesela dyskotekę to może zamówić sobie np. Mixturę.Pozdrawiam
        • Gość: ania Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 14:50
          Chodzi mi oczywiście o zespół Cień
          • Gość: dika Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.internet.radom.pl 08.01.07, 17:56
            aniu wiesz moze gdzie graja na zywo?
            • Gość: ania Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 22:53
              nie wiem, ale jak lubisz typowe polskie wesele( biesiadne piosenki, granie przy stołach ) to uwierz mi ze bedziesz z zespołu Cień zadowolona.A czy byłaś już u nich? Oglądałaś płytę?
              • Gość: dika Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.internet.radom.pl 09.01.07, 15:00
                Jeszcze nie ale napewno do nich zadzwonie!
                • Gość: dika Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.internet.radom.pl 10.01.07, 18:35
                  No i juz dzwonilam!Maja juz zarezerwowany termin:(
                  • poludnie_2 Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" 17.02.07, 18:40
                    Czy możecie podać namiary na zespół Cień!!:):)
                    • martilia namiar na zespol cień 26.02.07, 00:25
                      pan Marcin 502 162 599,
                      pani Justyna 606 427 619,
                      pan Krzysztof 048 363 94 12.
                    • martilia Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" 26.02.07, 00:26
                      A czy ktoś słyszał na żywo zespół RYTMIX? proszę o opinie.
                    • gw1977 Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" 26.02.07, 23:15
                      606426794 to jest telefon do Daniela z zespołu "Cień"
                      • Gość: Marcin Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.pilicka.pl 28.04.07, 22:16
                        Dla mnie to oni są slabi, nadają się na ogodki tylko i wylącznie!!!
                        • Gość: Iwona Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 23:10
                          Wlasnie skonczylam ogladac wesele, gdzie gral zespol "Cień" rewelacja!!!
                          Chcialam powoiedziec, ze srednio w roku mam 4 wesela i na kazdym zawsze jestem,
                          wiec mam porownanie jak graja inne zespoly. Ten bez mrogniecia okiem goraco
                          polecam! To ludzie, ktorzy wiedza jak rozbawic gosci! Pierwszy raz slysze
                          solistke, ktora nie "wyje" tylko swietnie spiewa, tak samo jest z meska czescia
                          zespolu, maja glosy, ktorych az chce sie sluchac i do tego sa bardzo
                          sympatyczni. ci co robia im zla reklame powinni posluchac innych zespolow, bez
                          kitu... Ja osobiscie chce tylko ten zespol!!!
                          • Gość: Andrzej Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.07, 13:57
                            Bez przesady nie wychwalaj ich jakby byli niewiadomo kim... Sorry ale za
                            przeproszeniem z gowna bata nie ukrecisz...jakys sie nie starala...Graja jak
                            kupa innych w naszym slabym miescie, nie wiem z jakiego powodu sa zmanierowani
                            bo tacy rewelacyjni to oni nie sa chlopaczki-prostaczki i tyle...Z tego co wiem
                            to dlugo graja. Wczoraj w ogrodku pod Kerfurem;) gral zespol trzech kolesi ale
                            nie mam pojecia kim sa grali rewelacyjnie...
    • Gość: ixi Re: Opinie i zespole "Cień" i "Maraka" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.07, 11:33
      Witam,

Osobiscie nie polecam zespolu Cien, bylem na dwoch weselach jednym slowem nie
      zachwycili mnie poziom cienki. Solistka nie za ciekawa. Chlopaki nawet spoko jak
      polejesz im to i pogadaja. Ale tak ogolnie poziom sredni bez zachwytu... Za
      stolami graja oczywiscie. Takze nie opisujcie ze rewelacja bo zespol zwykly jak
      kilkanascie innych...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka