swinka_morska 18.12.06, 22:24 zupelnie nie mam pomyslu, a zawsze slysze to samo: cokolwiek pomozecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamapiotra Re: co rodzicom i tesciom na prezent? 18.12.06, 22:38 ja jednym i drugim daję zdjęcia rodzinne w antyramach. Zdjęcia formatu 45*30. szwagrowi luksusowy cukier i przyprawy do kawy (bo jest snobem), a mojemu bratu i przyszłej bratowej (właściwie to tylko jej) taki fajny, duży kuferek ręcznie robiony. A synkowi elektryczne organki dla maluchów (bo widzę, ze bardzo lubi się takimi bawić u kolerzanek). Odpowiedz Link Zgłoś
mamitka Re: co rodzicom i tesciom na prezent? 18.12.06, 23:30 Mamie kupiłam fajny podkład, tacie - maszynke do golenia. A tesciom co maja juz "wszystko" zamowilam kalendarz na 2007 ze zdjeciami ukochanego wnusia i do tego kubki tez z jego zdjeciami. Wiem ze beda zachwyceni.. Odpowiedz Link Zgłoś
edytek1 Re: co rodzicom i tesciom na prezent? 19.12.06, 00:01 My do tej pory zawsze robiliśmy takie same prezenty dla 1 i 2 dziadków ewentualnie babcie dostawały coś do domu lub dla siebie takie samo a w innych ( ulubionych kolorach) a dziadkowie to samo np. koszule, ksiązki ale tym razem moim rodzicom popsuło się dvd postanowiliśmy wieć im kupić nowe (jeden prezent na 2) teściowie dostali już sokowirówkę by mogli jej używać wcześniej pod choiną znajdą drobiazgi teść kosmetyki teściowa ksiażkę z przepisami. Odpowiedz Link Zgłoś
arnikaarnika Re: co rodzicom i tesciom na prezent? 19.12.06, 08:09 Rodzicom skarpetki teściowi maszynkę do golenia ,teściowej płyn do higieny intymnej . Odpowiedz Link Zgłoś
esi1 Re: co rodzicom i tesciom na prezent? 19.12.06, 09:50 Prezentem dla teściów ma zająć się mąż i nie wiem co wymyślił. Natomiast ja: dla mamy - naturalne, piękne mydełko (zakupione na www.mydlandia.pl), ozdobny świecznik z zapachowymi świeczkami oraz ładne majteczki. Dla taty - też coś z bielizny i tabletki lub plastry antynikotynowe (wiem, że zabiera się do rzucenia palenia) Odpowiedz Link Zgłoś
cyrylla Re: co rodzicom i tesciom na prezent? 19.12.06, 10:07 Moja teściowa od dwóch lat robi w domu wino więc kupiłam jej stojak na 10 butelek wina aby leżakowały.Mamie kupuję tarkę w Ikei - pomysł oryginalny ale wiem że sie ucieszy. Obu tatusiom czasowstrzymywacze ale każdy w innym stylu: dla teścia elektroniczny z radiem by rano gdy wstaje mógł sobie choć pogody wysluchać i całego domu nie budzić, a mojemu tacie taki staromodny. Polecam patent mojej mamy z tego roku - prezenty za 20 zł. Pierwszy raz spędzimy święta w trzy rodziny i będzie nas dużo a przecież nie chodzi o to by kupić coś drogiego ale od serca Odpowiedz Link Zgłoś
mamand Re: co rodzicom i tesciom na prezent? 19.12.06, 10:13 mama - książka tata - książka teściowa - śmierdzuch, tfu woda toaletowa Odpowiedz Link Zgłoś
iwek33 Re: co rodzicom i tesciom na prezent? 19.12.06, 16:15 Mama: książka + kalendarz z wnukami+ kubek z napiem:"Kubek naszej babci"i fotkami wnuków Teściowa: to samo, tylko inna książka Teść: śledź do komputera, markowy długopis Dziadek ( czyli pradziadek moich synków) kalendarz z prawnukami, ozdobna puszka z landrynkami ( uwielbia je) i kubek z napisem: "Kubek naszego pradziadka". Odpowiedz Link Zgłoś
mama-smyka Re: co rodzicom i tesciom na prezent? 19.12.06, 17:45 mama: zestaw kosmetyków Eris Nano Entre, książka Steffena z jego dedykacją i autografem + kalendarz z wnukiem tata: 3 książki + kalendarz z wnukiem (dostają osobno,bo każda ma w pracy swój gabinecik ) teść: książka teściowa: książka + kalendarz z wnukami Z teściami skromnie, bo tak się zawsze umawiamy. Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: co rodzicom i tesciom na prezent? 19.12.06, 21:36 Mój tato w tym roku sam zasugerowal, o dziwo, prezent - spinki do mankietów. Teść - moneta do kolekcji. Teściowa - książka i jeszcze coś chcemy dokupić, najpewniej jakiś fajny zestaw kosmetyków do ciała, a może dobry tusz do rzęs (bo używa jakichś badziewnych). aga Odpowiedz Link Zgłoś