elmira_k 18.08.08, 11:22 czy modne są jeszcze takie buty? Nie chodzi mi o jakieś podrabiane ale takie prawdziwe "sztifle". Podobaja się Wam takie buty? Kiedyś takie miałam ale nie wiem czy się nie wygłupię jak teraz takie założę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morgen_stern Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 11:40 Jak kto woli, ale dla mnie - obciach. Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 11:40 a co cię to obchodzi, czy się wygłupisz czy nie, podobają ci się, czujesz się w nich sieksi czy jakkolwiek dobrze, to nie żałuj sobie. Osobiście nie znoszę i nie noszę, ale szanuję odważne osóbki. Jest mnóstwo ludzi, którzy nie znoszą Martensów i zdawa im się, że czas ich przeminął, ale co mnie to obchodzi??? na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 11:46 Choć coś mi się przypomniało.. jest jeden zestaw, gdzie te kowbojki ujdą w tłoku. Widziałam to gdzieś chyba na teledysku Aerosmith, ale nie jestem pewna. American girl w rustykalnej sukience, takiej wiejskiej, dziewczęcej sukience, kowbojkach na gołe nogi i kapeluszu - jak dziewucha młoda i jędrna, to naprawdę fajnie i luzacko to wygląda Ale np. do dżinsów.. i jeszcze ten charakterystyczny stukot przy chodzeniu.. brr Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 11:50 DDD osobiście to brrr jeszcze do mokasynów mam, zwłaszcza białych i zielonych ( i wszelakich pastelowych), ale o gustach się kochana Morgen nie dyskutuje Autorko wątku nie zrażaj się;P Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 11:54 Ale net, wyobraź sobie, podchodzi do ciebie facet kołyszącym sie krokiem w dżinsach na kant i robi stuk stuk obcasikami uaaaaa uciekałabym z krzykiem Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 12:08 Morgen a gdyby przyszedł bez spodni, eno stukałDDD Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 12:13 Zemdlałabym. Dawno mężczyzny nie oglądałam Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 11:53 Mniej więcej o to mi chodzi: www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/679333/2/istockphoto_679333_cowboy_girl_sitting.jpg img2.timeinc.net/people/i/2005/gallery/springtrends/olsenbosworth.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
misi24 Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 12:06 Ja mieszkam w UK i nie wiem co się dzieje, ale kowbojki opanowały wszystkie sklepy w tym sezonie. Szukałam właśnie ładnych eleganckich bucików jesienno-zimowych a tu w większości sklepów na większości półek kowbojki. Odwagi raz się żyje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
elmira_k We Włoszech. Hiszpanii to samo:) 18.08.08, 12:12 i tak sobie ochoty narobiłam Odpowiedz Link Zgłoś
elmira_k Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 12:05 No to nieżle pojechałyście)) Mam 39 lat i pomimo zgrabnej figury, w moim wieku nie przystoi ubrać się tak jak te młode dziewczynyze zdjęcia)) Chodziło mi raczej do spodni ale chyba dam spokój Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 12:10 nie przystoi ubrać się tak jak te młode dziewczynyze > zdjęcia)) A, to ty za matrone robisz.. Odpowiedz Link Zgłoś
elmira_k Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 12:14 lola211 napisała: > A, to ty za matrone robisz.. > Taaak z tyłu liceum z przodu muzeum Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 12:18 luz brykaj po te buty, a na wieczór dokup (albo uszyj) zestaw: www.dziennik.pl/files/archive/00076/FR_amoresa_corset_3_76145g.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 12:22 Aaa tam, może od razu tak DD ecx.images-amazon.com/images/I/41YjVxMNjOL._SS500_.jpg www.pinkpineappleparty.co.uk/images/wild%20west%20cowgirl%20la53026.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
net79 Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 12:29 ło to to chyba jednak przejdę na tą pi.....ną dietę;P Odpowiedz Link Zgłoś
elmira_k Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 12:24 o takw takim stroju to mój mąż nawet zaakceptował by kowbojki pod warunkiem że za chwilę nie miałabym nic na sobie Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 17:45 net79 napisała: > luz brykaj po te buty, a na wieczór dokup (albo uszyj) zestaw: > www.dziennik.pl/files/archive/00076/FR_amoresa_corset_3_76145g.jpg hmm, czyli jednak białe kozaczki mozna sobie włozyc....żeby tylko na stronce BK nie wylądować. to tak a propos mojego pytania jakis czas temu o białe kozaczki Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 12:19 Mam 39 lat i pomimo zgrabnej figury, > w moim wieku nie przystoi ubrać się tak jak Jaja se robisz??? Tzn. że mi za 7 lat też nie będzie pasowało ubierać się jak młoda dziewczyna??? Weź no, nie żartuj. Masz dopiero 39 lat i zgrabną figurę. Odpowiedz Link Zgłoś
dirgone Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 12:29 A jakie ma to znaczenie, czy modne czy nie? Podoba ci się - zakładaj, nie podoba - nie zakładaj. Dla mnie im bardziej jest coś niemodnego, tym chętniej to założę, bo mam wtedy dużą gwarancję, że nikogo tak samo ubranego nie spotkam. Odpowiedz Link Zgłoś
selavi2 Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 12:54 Od 30 lat mam słabość do kowbojek. Nic na to nie poradzę. I w nosie mam czy są modne czy nie. Tylko ja lubię takie gładkie, bez wstawek i haftów. Odpowiedz Link Zgłoś
selavi2 Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 13:00 A i kocham glany wszelkiego rodzaju. Najbardziej mi się podobają do sukienek i spódnic różnej dlugości. I mam sporo kolegów( motocyklistów), którzy nosza różne modyfikacje kowbojek, niezależnie od wieku. I zawsze robi na mnie wrażenie zgrabny facet w obcisłych dżinach lub skórzanych spodniach i fajnych "laczkach" a la kowbojki. Bo nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 13:13 Uprzejmie informuje ze kowbojki powracają na salony!obecnie sa na topie i bede swietowac renesens na jesien. Osobiscie srednio mi sie podobają ale jak ktos wystylizowany odpowiednio to why not? Odpowiedz Link Zgłoś
in-ca Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 13:36 selavi2 mam dokładnie tak jak Ty uwielbiam takie buty. Kowbojki to jeszcze lubię, jak mają takie okute czuby <czerwieni się>, a glany to po prostu klasyka Odpowiedz Link Zgłoś
woman_in_love lepsze kowbojki niz zlote balerinki 18.08.08, 14:00 lub w jakimkolwiek innym kolorze. To bylo juz dla mnie maksymalnie obciachowe. Odpowiedz Link Zgłoś
moninia2000 Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 14:37 Dla mnie super sexi jest laseczka zgrabna w wlasnie takiej halce czy sukience prostej, wiejskiej jak z Aerosmith Liv Tylor z teledysku.... (morgen chyba pisalas o tym?) w kowbojkach na gole nogi! Czad, mi sie podobaja. Zreszta jak Ci sie podobaja to nie zastanawiaj sie czy modne czy ladne...nos jesli chcesz Odpowiedz Link Zgłoś
asia.asz Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 17:54 w cieplych krajach bardzo popularne latem, w zimie jeszcze bardziej (oczywiscie zimowe sa innego rodzaju) wiecej na ten temat nie wiem, bo ja standardowe obuwie nosze, ale mysle ze jeszcze z kilka lat tu pomieszkam i moze sobie letnie kowbojki kupie Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 18:45 aaa... tylko nie to... blagam... poniekad czuje sie zobowiazana wypowiedziec, bo mieszkam nie dosyc, ze w Stanach to jeszcze w Colorado... prawdziwy dziki zachod! Iiiiiha! Jak widze goscia albo gosciowke, w pick up'ie, w dzinsach, kapelusz, zuje toto tyton w gebie, kapelusz na glowie, a za pick up'em przyczepa z konikami albo swinkami - czad, typowy kowboj...jak ide na rodeo - innego wygladu sie nie spodziewam, ba! sama bym sie tak ubrala gdybym miala elementy stroju potrzebne... ale w Polsce? dla mnie kowbojki to prawie element stroju ludowego...kumacie? jak widze takie panienki w stylu Britney Spears - sukieneczka i na gole nogi kowbojki to sie zastanawiam - a dlaczego kowbojki, a nie np. kalosze - dokladnie to samo dla mnie... jestem jeszcze w stanie zdzierzyc kowbojki do dzinsow... niebieskich oczywiscie... do tego koszula w kratke... kapelusz mozna sobie odpuscic... Odpowiedz Link Zgłoś
ania_2000 Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 20:27 E tam, kowbojki do dzinsow sa jak najbardziej OK Sto razy lepsze niz Crocks))) Odpowiedz Link Zgłoś
mijaczek Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 21:10 ania_2000 napisała: > E tam, kowbojki do dzinsow sa jak najbardziej OK > Sto razy lepsze niz Crocks))) ma sie jak piernik do wiatraka, bo moim zdaniem crocsy to ogolny styl, a kowbojki zgodnie ze swoja nazwa naleza sie kowbojom... Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 21:16 Z naciskiem na "moim zdaniem" i tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
hamerykanka Re: buty kowbojki:) 18.08.08, 21:39 Nie tylko w Teksasie, ale i w Arkansas:0 Pozdro dla mijaczka-w Kolorado mieszkalam przez dwa lata. Nie zapomnijcie tez ze do tych kowbojek nosi sie obowiazkowo pasek do spodni ze skory longhorna z roznymi nabijaniami!! Wlasnie takie cos mam na sobie...coz , w mojej pracy jezdze pickupem, nosze dzinsy i kraciasta koszule, mam tez kowbojski kapelusz. Tylko konika jeszcze nie mam, ale kto wie Odpowiedz Link Zgłoś