Dodaj do ulubionych

Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełnione!

IP: *.gorzow.mm.pl 05.11.03, 13:22
Forum zebrało znaczna porcje obrażliwych życzeń co do zdrowia red
Zysnarskiego . Najwyższy modły przyjął.
Red. Zysnarski cieżko chory leży w szpitalu.
Panowie, już dziś możecie dać na kościelną tacę za dobrą realizację waszych
obraźliwych życzeń.
Amen
Obserwuj wątek
    • aborys Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni 05.11.03, 13:45
      Myślę, open, że teraz powinieneś podać przykłady takich "Obraźliwych modłów o
      zdrowie Zysnarskiego".
      Przeglądnąłem dwa wątki i nie znalazłem.
      • Gość: open Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni IP: *.gorzow.mm.pl 06.11.03, 13:42
        wystarczy jeden wątek ,ostatni z 29.07. żeby człowieka byłego ministranta,
        komucha ,redaktora gorzowskich gazet ,agnostyka zalała krew.
        brak czasu na przytoczenie inwektyw pod adresem tego faceta.
        Jestem uczuciowy i każda choroba to dla mnie nieszczęście.
        Nawet choroba Regana co to szuka tego faceta pochodzenia niemieckiego. Facet od
        kilku lat wszystko w domu Regana chowa. Jak mu tam Alzhaimer?
        • gtk Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni 06.11.03, 13:54
          Gość portalu: open napisał(a):

> Nawet choroba Regana co to szuka tego faceta pochodzenia niemieckiego. Facet
          od
          >
          > kilku lat wszystko w domu Regana chowa. Jak mu tam Alzhaimer?

To Regan tez komuch był?
          Ponoć stopień aktywności umysłowej ma wpływ na prawdopodobieństwo zachorowania
          na Alzheimera. Ulubioną lekturą Regana był Reader's Digest...
          Zysnarskiemu życzę powrotu do zdrowia. Bez względu na przeszłość. Zaś
          Reganowi... ze względu na nią.
        • Gość: borys Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni IP: *.bajt.krakow.pl / *.bajt.krakow.pl 06.11.03, 15:38

> wystarczy jeden wątek ,ostatni z 29.07. żeby człowieka byłego ministranta,
          > komucha ,redaktora gorzowskich gazet ,agnostyka zalała krew.
          Nawet zadałem sobie trud i przeglądnąłem oba wskazane wątki.
          I niczego takiego nie znalazłem (poza Twoim tekstem o ministranturze).

Podaj, proszę, linka do tej wypowiedzi o "zalewaniu krwią".
          Łapiemy adres u góry przeglądarki, robimy ctrlC, potem CtrlV w wątku i gotowe...
    • bart.q Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni 05.11.03, 15:30

> Panowie, już dziś możecie dać na kościelną tacę za dobrą realizację waszych
      > obraźliwych życzeń.

Nie myl antykomunizmu z klerykalizmem, kolego, bo pienisz się aż Ci cieknie.
      • redondo1 Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni 05.11.03, 17:06
        No Open czekam. Gdzie te przykłady?
    • Gość: Hammurabi .......... IP: *.gorzow.mm.pl 05.11.03, 17:44
      Trudno mi się zdobyć nawet na odrobinę współczucia. Znam co najmniej jeden
      przypadek gdy człowiek właśnie z powodu pana Z. znalazł się w szpitalu...
      • Gość: Filip Re: .......... IP: *.gorzow.mm.pl 06.11.03, 21:19
        Fajnie napisane...znam co najmniej jeden przypadek.
    • aborys Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni 12.11.03, 08:48

> Forum zebrało znaczna porcje obrażliwych życzeń co do zdrowia red
      > Zysnarskiego .
      Poszukaj, Open.
      Czekamy dalej na konkretne przykłady "znaczne porcje modłów".
      • Gość: open Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni IP: *.gorzow.mm.pl 12.11.03, 10:14
        Aborys masz problem z odróżnieniem obraźliwego słownictwa od dobrego w
        wypowiedziach na temat Zysnarskiego to spytaj swojego spowiednika on tobie
        wskaże paluszkiem.
        Tak na marginesie; na miejscu Zysnarskiego to bym się zdenerwował jakby mi
        mówiono ,że byłem ministrantem.
        Wytłumacz jaki ma zwiazek Wielki Allach z Zysnarskim. Czyżby klimat krakowski
        szkodził .
        • aborys Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni 12.11.03, 10:21
          Nie pytałem o ministranta ani o spowiednika.
          Pytałem o "Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego", których ponoć "Forum
          zebrało znaczna porcje".
          Osobiście uważam, że Zysnarski to wyjątkowa gnida, ale nigdy mu nie życzyłem
          choroby.
          Albo napisałeś prawdę i na tym forum wielokotnie modlono się o chorobę Zyzia
          (co możesz w prosty sposób udowodnić, bo przecież wiesz, gdzie się modlono),
          albo zwyczajnie kłamiesz.
          • Gość: open Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni IP: *.gorzow.mm.pl 12.11.03, 11:58
            W twoim pojeciu gnida to życzenie szczęścia i zdrowia dla faceta?
            Nie mówię o modłach, w dosłownym sensie, a o określeniach do zbliżonych przez
            ciebie żyjątek powodujacych tyfus .A to juz choroba. Wprawdzie Zysnarski złapał
            nie tyfus, a wylew ma więc powód do zmartwień.
            Nie myślisz ,ze ubliżajacy potrafią się modlić? . Bardzo w to wątpię.
            amen
            • aborys Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni 12.11.03, 12:14
              Więc jednak kłamiesz.
              Nie potrafisz wskazać cytatów.

Kto i kiedy na tym forum wielokrotnie modlił się o chorobę Zyzia?
              Odpowiedz, albo przeproś za insynuacje.
              Większośc z nas jest anonimowa, co nie oznacza, że nie można nas obrazić.
              • Gość: amen Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni IP: *.gorzow.mm.pl 12.11.03, 13:30
                Szkoda mojego cennego czasu na cytowanie. Kto chce moze sobie czytac lub
                przpomnieć wypisane pod jego adresem obelgi .Ty również.
                Jak czytam, w twoim pojeciu są to dobroduszne uszczypliwości.
                Jak już mowa o przepraszaniu to jednak uważam ,że to nie ja powinnienem
                przepraszać .Ja faceta cenię i zbytnio nieprzeszkadza mi fakt ,ze Zysnarski
                był słuzacym kleru , komitetu i kogo tam jeszcze. Pewne jest,że wypowiedziami
                na forum się stresował i o to wam ,przecież chodziło
                >wiekszosc z nas jest anonimowa.
                Nie czuję się wiekszością i nie jestem anonimowy. Wrecz odwrotnie.
                amen
              • Gość: Bernard Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni IP: 5.5D* / 24.70.95.* 30.11.03, 08:08
                Hey aborys,
                Przewaznie masz racje.
                Teraz tez...
                Pozdrawiam
                PS. Ja zawasze mam racje...
          • Gość: Jerzy U. Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni IP: *.gorzow.mm.pl 12.11.03, 17:25
            Czytam to wszystko, co piszecie o Panu Zysnarskim. Odnoszę wrażenie, że z tego
            aborysa to jedna, wielka męda.
            • Gość: rony Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni IP: *.gorzow.mm.pl 12.11.03, 18:02
              Gość portalu: Jerzy U. napisał(a):

> Czytam to wszystko, co piszecie o Panu Zysnarskim. Odnoszę wrażenie, że z
              tego
              > aborysa to jedna, wielka męda.

Panie Jerzy , ani "męda" ani "menda"- Aborys ma na temat faceta po prostu
              wyrobione zdanie...
              p.s.
              Aborys -pozdrowionka ;-)
              • Gość: Jerzy U. Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni IP: *.gorzow.mm.pl 12.11.03, 19:46
                • hiro Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni 12.11.03, 19:57

• Gość: drukarz Re: menda jeśli już IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 18:02
              Ja znam takich , którzy mieli zawały przez gnidowatego Zysnarskiego. Kto czym
              wojuje (media) ten od tego ginie (Forum). I tak to już jest. Nie sobie teraz
              wyobrazi jak czuli sie ludzie, których poniewierał ten szmaciak.
    • hiro Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni 12.11.03, 18:59
      palant!autor txt!
      hiro
      • hiro Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni 12.11.03, 19:33
        tak po napisanu tego poprzedniego txt pomyslałem sobie ,że i tak długo żył!
        mój kolo dużo młodszy umiera na raka płuc-i co ?-i nikt o nim nie pisze !
        a dlaczego!- bo nie był skurwysyńskim komuchem /czy jak tam o zysnarskim się
        pisywało/to jest naprawdę wspaniały fako-jego syn jest
        niezłym ....wioślarzem/np/sooory ale nie napiszę całej prawdy /
        chodzi mnie o człowieka-jak o osobę anonimową upomnie sę społeczeństwo?
        • Gość: Bernard Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni IP: 5.5D* / 24.70.95.* 13.11.03, 08:50
          Hey Hiro,
          Dlaczego nie napiszesz???????
          Napisz!!!!
          Ta osoba nie bedzie anonimowa jesli nam o Niej powiesz.
          Przestan pieprzyc tylko zrob cos...
          Serdecznie pozdrawiam
    • Gość: Kibic Zysnarski ma się dobrze! IP: *.gorzow.mm.pl 22.11.03, 04:18
      Widziałem Go wczoraj w Castoramie.
      Uśmiechnięty, rozluźniony i w towarzystwie pięknej kobiety.
      Mały Napoleon też był wielki!
      On ma Was wszystkich gdzieś - takie odniosłem wrażenie.
      Apropo - gdzie On teraz pisuje? Chętnie poczytam...
      • Gość: Janusz Re: Zysnarski ma się dobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 05:23
        > Apropo - gdzie On teraz pisuje? Chętnie poczytam...

Pisze teksty Bernardowi, więc czytaj , czytaj, czytaj ....
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=9165577
      • Gość: FILIP Re: Zysnarski ma się dobrze! IP: *.gorzow.mm.pl 22.11.03, 23:57
        W Gazecie Lubuskiej. Tam da się czytać tylko Zysnarskiego.
        • Gość: open Re: Zysnarski ma się dobrze! IP: *.gorzow.mm.pl 24.11.03, 13:05
          ABorek nie jest swietny nawet kierownicze stanowisko dostał.
          He.he
      • Gość: :-) Zysnarski chyba ma się niedobrze! IP: *.ipub.pl 28.11.03, 19:14
        Zysnarski w towarzystwie pięknej kobiety ?
        To niemozliwe - musiałeś pomylić gościa z Quasimodo.
    • r.baginski Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni 29.11.03, 15:16
      Co Wy się kurcze użalacie nad zdrowiem Zysnarskiego!!! Ten mały i
      czerwony "robak' współpracował z SB i nie ma wątpliwości, że przez tą jego
      współpracę w szpitalu, a nawet na cmentarzu...wylądowało znacznie więcej - i
      mniej winnych - osób. Jeśli jest bardzo chory, to niech mu pomoże Z.Pierożek z
      Kasy Chorych, ale "Dobrym Łotrm" to on nie jest z pewnością, więc...
      modlitwy "o zdrowie" są nie na miejscu.
      Jerzy Zysnarski to szczur wyjątkowy. Dał w kość wielu - łącznie z kolegami z
      PZPR-owskiej "Ziemi Gorzowskiej"(Włodarczak, Ampuła, Hołyński etc.)- więc nie
      ma kogo żałować.
      Dziennikarzem był (jest!) dobrym tj. umie pisać (co w Gorzowie nie należy do
      codzienności)ale przecież dziennikarstwo to jeszcze uczciwość i obiektywizm.
      Mozna pisać o jego uczciwości wiele... ale wystarczy wspomnieć jego apoteozy na
      temat składu odpadów radioaktywnych k. Międzyrzecza. Jeśli Zysnarski umrze, to
      proponuję nadać mu pośmiertnie tytuł "Głównego Ekologa Województwa"!!!
      Jak każdy pies trzymany na łańcuchu (sponsorów) Zysnarski szczekał i szczeka na
      tych, którzy mu "kości" nie dają. Ujada tym bardziej im więcej widzi w rękach
      innych. A przecież... "Ziemia Gorzowska" nigdy nie była pismem
      wysokonakładowym, skąd więc majątek Pana Zysnarskiego? Może z funduszu
      instytucji, która niegdyś miała swoją siedzibę na ul. Kwiatowej?
      Szkoda jest ludzi dobrych. Ale Zysnarski to kawał sk.......a!
      • Gość: Janusz Ale Zysnarski to wielki kawał sk.......a! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.03, 20:31
        zacytowałem końcową frazę trafnej i słusznej wypowiedzi r.baginskiego
      • Gość: open Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni IP: *.gorzow.mm.pl 29.11.03, 20:53
        Jak takie wypowiedzi mają się do bagińskiego zasiadającego w pierwszych ławach
        kościelnych i podwieszającego się pod kuriewne sukienki.
        A fe... to nie po katolicku .
        A jak już przy głosie: to co tam w polityce panie bagiński,o reszcie nie
        wpomnę -adresy mam w prasie.
      • Gość: Bernard Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni IP: 5.5D* / 24.70.95.* 29.11.03, 23:31
        hey baginski,

skad woess???
        Palpalsz tylko jak przyslowiowa plotkara... albo masz cos konkretbego??
        Oczywiscie nie masz..
        Jednym slowem... jak zawsze klamiesz
        Pamietaj, czym gorzej ty wygladasz tym lepiej Zyznarski,,,...
        Pozdrawiam
        • Gość: Anty-Bernkard Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni IP: *.gorzow.mm.pl 30.11.03, 01:02
          Powiedział, co wiedział.
          Wyedukowałeś chociaż, co znaczy Gambrinus i kto to był?
          Jeśli nie, to podpowiem, że ci pierwszy on król wynalazł nieboski trunek piwo.
          Dobre piwo, flamandzkie - nie jakieś tam meksykańskie, które ty żłopiesz.
          A zgadnij, co Gambrinus robił w Gorzowie?
          Ale ty jak zwykle nie masz racji i znasz się tylko na beleczym.
          Hehehe
          • Gość: Bernard Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni IP: 5.5D* / 24.70.95.* 30.11.03, 07:43
            Hey anty...
            Piwa nie pijam. Wole polska wodke.
            Moze Zysnarski jest skurwysynem....
            Wiesz co...Zysnarski jest skurwysynem...
            Skrurwysynem ktory potrafi pisac jak niewielu innych.
            Gdybym mial pismo...chcialbym go jako naczelnego.
            Pozdrawiam
            • Gość: Twój kolega Hołodupki hop do kupki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 11:14
              Na całe szczęście nie stać Cię gołodupcu na pismo. To dobrze gdyż powstałby
              kolejny szmatławiec , który zbankrutował by szybciuteńsko z uwagi na
              wybitną :-) postać zadeklarowanego przez Ciebie Naczelnego, Zysnarskiego!
            • Gość: r.baginski@gazeta. Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni IP: *.gorzow.mm.pl 30.11.03, 11:59
              Dla jasności mojej opinii...
              ...Uważam J.Zysnarskiego za jednego z najlepiej piszących w Gorzowie
              dziennikarzy. Zna się na temacie, umie pisać, a podstawowym nośnikiem
              dawnej "popularności" "Ziemi Gorzowskiej" był jego felieton. Szkoda tylko, że
              oprócz kunsztu dziennikarskiego prezentował w nich kunszt socjotwechniki...
              Czyste manipulacje, nieprawdy i tendencyjne komentarze..., zazwyczaj
              uzależnione od hojności sponsorów pisma. Poza tym - kompleks! On miał (ma!!!)
              wieczny kompleks, że nie był doceniany za swoją - podobno wybitną (trzba
              przyznać, że coś w tym jest) - wiedzę na temat miasta i regionu.
              JERZY ZYSNARSKI WIELE ZROBIŁ DLA MIASTA DOBREGO...!!!
              Ale wiele ZROBIŁ ZŁEGO!!!
              Jak mało kto zasłużył na miano "rzecznika reżimu komunistycznego!!!
              Był na usługach SB-cji i każdy kto interesuje się tamtym okresem wie, że jest
              to prawda!!!
              W ocenie tego "karzełka" staram się być obiektywny, ale trudno nie być
              krytycznym wobec jego nadaktywności w okresie PRL-u. Wiadomo, że chcąc być
              dziennikarzem w tamtym okresie należało pisać pozytywnie o PZPR, SB itd.-a
              opozycjonistów nazywać oszołomami, draniami itp.
              Są jednak dziennikarze, którzy wtedy również pisali w prasie o "Solidarności"
              negatywnie, ale nie wykraczali poza pewne standardy...
              Zysnarski łamał owe standardy niemal codziennie...
              Wystarczy pójść do gorzowskiej biblioteki i poczytać te dyrdymały, które
              wypisywał...
              Wszystko byłoby dobrze, gdyby nie to iż tedyrdymały wyrządziły krzywdę bardzo
              wielu ludziom!!!
              • Gość: Bernard Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni IP: 5.5D* / 24.70.95.* 30.11.03, 12:11
                Hey baginski,
                Bie musisz niczego wyjasniac...
                Wszystko bylo jasne pierwszym razem.
                Jest Zysnarski skurwysyn i jest Zysnarski dziennikarz...
                Jak powiedzialem:
                Skurwysyna na obiad nie zaprosze, ale dziennikarza zatrudnie bez gadania.
                Jest dobry i tyle....Bardzo dobry.
                Pozdrawiam
                • Gość: r.baginski@gazeta. Re: Obraźliwe modły o zdrowie Zysnarskiego spełni IP: *.gorzow.mm.pl 30.11.03, 15:13
                  Ale Hitler też był na swój sposób dobry!!!
                  Na poczatku był sam, później było ich kilkunastu, a w 1939 rozpoczął wojnę,
                  która zmieniła bieg historii...był skurwysyn dobry! W tak krótkim czasie
                  zrealizował tyle swoich marzeń!!!
                  TAK SAMO ZYSNARSKI!!!
                  Czy można było być dobrym obywatelem Niemiec...z którym można iść na obiad, a z
                  drugiej strony zbrodniarzem z którym nie można iść na obiad?
                  NIE!!!
                  SKURWYSYNEM PO PROSTU SIĘ JEST!!! ALBO NIE!!!
                  Zysnarski jest i to nie dlatego, że służył SB-ecji, ale dlatego iż skrzywdził
                  naprawdę ogromną rzeszę ludzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka