Dodaj do ulubionych

Gdzie pyszny tort urodzinowy w Warszawie??

18.01.05, 13:48
Proszę o polecenie mi cukierni z dobrymi tortami. Mieszkam od niedawna w
Warszawie (Ochota) i jakoś nie odkryłam tu jeszcze miejsca gdzie moglabym
kupić dobry tort na urodzinki synka. Na roczek, więc tort i tak raczej dla
dorosłych. Mogą być punkty spoza Ochoty to żaden problem.
Obserwuj wątek
    • klubofaza Re: Gdzie pyszny tort urodzinowy w Warszawie?? 18.01.05, 16:16
      Najlepszy dla mnie, na calym swiecie jest TORT KAJMAKOWY (slodki ale w miare)
      cukiernia MISISANKA na ulicy Zwiazkowej (nie pamietam telefonu ale postaram sie
      zdobyc|)Tylko oni jedyni na cala wawe robia tort kajmakowy

Tort pobil wszystkie dotychczasowe na glowe...
      • zuzia_i_werka Re: Gdzie pyszny tort urodzinowy w Warszawie?? 18.01.05, 18:31
        Hej! Na Ochocie,na Grójeckiej niedaleko za Korotyńskiego w kier Raszna(muszę
        sprawdzić dokładny numer) jest absolutnie genialna cukiernia Jotkasmile))Polecam
        Ci tam zajrzeć i spróbować najwspanialsze w mieście kremówki(z taką pianką
        jakby z bitej śmietankismile).Może moga tez zrobić taki tort? Robią mnóstwo
        dziecięcych w najróżniejszych kształtach. Pozdrawiam Z.
        • blacky7 Re: Gdzie pyszny tort urodzinowy w Warszawie?? 18.01.05, 20:24
          Ooooo to całkiem blisko od nas ..... fajnie, człowiek nie wie co ma pod nosem.
          Musimy teraz zrobić wyprawę po te kremówki. Dzięki.
      • blacky7 Re: Gdzie pyszny tort urodzinowy w Warszawie?? 18.01.05, 20:21
        Kajmakowy .... na pewno spróbujemy. Dzięki za info!!
        • carminamama Re: Gdzie pyszny tort urodzinowy w Warszawie?? 19.01.05, 10:23
          Ja też polecam Cafe Misiankasmile jadłam kilka tortów od nich na róznych
          urodzinach zresztą i potwierdzam to najlepsze torty jakie kiedykolwiek jadłam,
          pycha!wink
          adres: Park Skaryszewski [Praga Pd.],
          tel.: 654 43 34, telefon: (0-22) 617-49-53 - nie wiem który aktualny wiec
          podaje dwa.
    • janeausten1 Re: Gdzie pyszny tort urodzinowy w Warszawie?? 19.01.05, 11:54
      Cukiernia "Irena" na Saskiej Kępie ul. Zakopiańska 20. Ciasta wspaniałe, torty
      także, szczególnie dla dzieci dekorowane : Kubuś Puchatek, rybka Nemo,
      Spiderman, pszczółki i coś tam jeszcze.
    • kasiula.m Re: Gdzie pyszny tort urodzinowy w Warszawie?? 19.01.05, 21:39
      Oj, od przeczytania tego wątku dziS rano nie mogę przestać myśleć o torcie
      kajmakowym!!!
      W zasadzie nie jestem łasuchem, ale ... w jednym miejscu (kawiarnia Tchibo) w w
      Katowicach był kiedys kajmak, niestety tylko jakiś czas. Późnie bezskutecznie
      poszukiwałam go w dobrych cukierniach na śląsku, po czym zapomniałam.
      A teraz Wy piszecie o tym torcie!
      Przy najbliższej okazji (ktoś tam zawsze jeździ do Warszawy) BĘDĘ GO
      MIEĆ!!! smile))))

Pozdrawiam!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka