Dodaj do ulubionych

Który podgrzewacz nie wymaga wyciągania wtyczki...

17.08.06, 10:38
... po urzyciu? Kupiliśmy Avent express i nie jestem z niego zadowolona,
zwłaszcza w nicy gdy na "śpiocha" próbuję zagrzać jedzenie. Trzeba nad nim
stac pilnować temperatury pokarmu i za każdym razem włączać i wyłączać z
gniazdka... Jest jakas inna opcja, czy wszystkie dostępne na rynku
podgrzewacze funkcjonują na takiej samej zasadzie?
Obserwuj wątek
    • minimis Re: Który podgrzewacz nie wymaga wyciągania wtycz 17.08.06, 10:44
      wyciągnięcie wtyczki to chyba nie aż taki problem?smile
      Avent to moim zdaniem najlepszy sprzęt na rynku - ja byłam bardzo zadowolona. A
      wkładając czy wyciągając wtyczkę miałam pewność, ze się nie spali. Zanim
      włączyłam awsze sprawdziłam czy jest woda! Jest to też pewniejsze przy starszym
      dziecku bo wtyczkę nie tak łatwo właczyć jak pstryknąć na włacznikusmile
      I nigdy przy nim nie stałam! Wkładałam wode wcześniej na minimalną temperature
      i zawsze była idealna, jeśli musiałam zrobić to szybko to wiedziałm, ze jak na
      max ustawionej temperaturze zgaśnie lampka to jedzenie jest ciepłe i juz.
      Kwestia wyczuciasmile
      • groszek2006 Re: Który podgrzewacz nie wymaga wyciągania wtycz 17.08.06, 11:12
        może masz rację, kwestia nauczenia się. Powtarzaj często douczysz się....
        wprawą.
    • koma.edziecko Re: Który podgrzewacz nie wymaga wyciągania wtycz 17.08.06, 11:26
      Ja w Avencie wstawiałam butelkę z wodą na minimum i tak sobie stała całą noc w
      razie potrzeby zawsze była w odpowiedniej temperaturze.
      A w dzień mnie to też denerwowało więc mój ojciec przerobił mi go w bardzo
      prosty sposób,dołożył na kablu taki wyłącznik jak jest w lampkach nocnych,dla
      elektronika to 5 minut roboty,więc znajdź kogoś kto Ci to przerobi.
    • magia Re: Który podgrzewacz nie wymaga wyciągania wtycz 17.08.06, 11:28
      Mikrofalowka smile
    • izawojcik1 Re: Który podgrzewacz nie wymaga wyciągania wtycz 17.08.06, 12:07
      Nie bardzo rozumiem w czy jest rzecz, bo sama mam podgrzewacz Canpol Babies i spisywal sie genialnie. Chodzil prawie rok non stop! Teraz juz go nie uzywam.
      Nalewalam do niego tylko wody i wkladalam butelke z woda. Pokretlo temperatury bylo zawsze ustawione na jednej sprawdzonej pozycji i juz. Przeciez jak sie woda podgrzeje to termostat automatycznie wylaczy podgrzewac a jak woda ostygnie to sam sie wlaczy.
      Sprecyzuj na czym polega Twoj problem, Nie masz pokretla do ustawiania temperatury???!!!

Iza Wójcik
      • mama-smyka Re: Który podgrzewacz nie wymaga wyciągania wtycz 17.08.06, 12:38
        U nas podgrzewacz Aventu chodził tylko dobę. Włączyłam podgrzewanie, słoik był
        spory, więc woda nagrzała się do 100% i zaczęła BULGOTAĆ wylewając się na
        zewnątrz. Dobrze że Antoś był na tyle mały, że nie buszował jeszcze po kuchni -
        mogłoby i na niego chlapnąć, choć podgrzewacz nie stał na brzegu blatu. sad
        Sprzedaliśmy czym prędzej.
        Później przez ponad rok sprawdzał się u nas w 100% podgrzewacz z Philipsa, ten
        żółty z wtyczką do samochodu.
        Fajny jest też Brevi, włącza alarm, gdy pokarm się podgrzeje (w Philipsie
        zdarzyło mi się zapomnieć aż cała woda wyparowała wink ale się nie spalił smile),
        też nam długo służył.
        • annab11 Re: Który podgrzewacz nie wymaga wyciągania wtycz 17.08.06, 15:06
          Ten Avent musiał być zepsuty. Używam podgrzewacza Aventu i nigdy nie zagotowała
          mi się woda, chociaż czasem właczony jest na maksymalną temperaturę przez kilka
          godzin. Ma termostat, który wyłącza go w miarę potrzeby.
          • mama-smyka Re: Który podgrzewacz nie wymaga wyciągania wtycz 17.08.06, 15:38
            Możliwe, że był zepsuty, chociaż kupiłam nowy w sklepie.
            Powiedziałam o tym koleżance, która miała ten sam model, też nie wierzyła,
            sprawdziła na swoim - włączyła na maxa i czekała - i niestety, niemile się
            zaskoczyła - bulgotał i rozlewał wrzątek na blat. sad
            Może akurat te dwa miały jakąś wadę ukrytą, ale mnie to ostatecznie zniechęciło.
            • majatusia Re: Który podgrzewacz nie wymaga wyciągania wtycz 17.08.06, 21:58
              my tez mamy philipsa..obsługuje juz 2 dziecko w rodzinie i spisuje sie super.
              Sam się wyłacza... nie trzeba nic przy nim majstrować..no poza wlaniem wody.
    • koma.edziecko Re: Który podgrzewacz nie wymaga wyciągania wtycz 18.08.06, 08:13
      Ale avent ma dokładnie tak samo,ma termostat i gdy nastawisz na minimum to też
      sam się włącza i wyłącza podtrzymując temperaturę.
      Ustawiony na 3 bardzo szybko podgrzewa wodę i tutaj już wolałabym go pilnować.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka