moofka 16.03.07, 20:09 dawno juz nie mialam, a dzisiaj mnie zachwycily chwalicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
demarta Re: buty od rylki dobrze sie nosza? 16.03.07, 20:12 chwaliłam.... dopóki nie użyłam baty. od tego czasu nie pamiętam co to ryłko. a tak swoją drogą niezłe nazwisko, co? Bogusława Ryłko do odpowiedzi! he he. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna56 Re: buty od rylki dobrze sie nosza? 16.03.07, 20:13 Jak dla mnie, dobrze. Właśnie kupiłam sobie bardzo ładne wiosenne. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: buty od rylki dobrze sie nosza? 16.03.07, 20:17 demarta, ale chodzi o wygode, trwalosc czy tez jeszcze co innego? Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: buty od rylki dobrze sie nosza? 16.03.07, 21:36 o wygodę najbardziej. dla mnie nieporównywalna z innymi. trwałość standardowa. bez rewolucji. dodatkowo kręci mnie niepowtarzalne wzornictwo. a ostatnio postanowilam zakupić wojasy. trzecie w moim życiu. i zapomniałam sobie, że w wojasach mam notoryczny problem - uwiera mnie w kostkę (znakiem czego mam za niskie podbicie). a takie ładne, no.... i znów muszę notorycznie wkładać korkowe "dodatkowe prawie obcasy" pod piętę, co by móc w nich chodzić, ech, a tak się cieszyłam tanim, "dobrym" zakupem. Odpowiedz Link Zgłoś
daemia_10 Re: buty od rylki dobrze sie nosza? 16.03.07, 21:26 nie życzę Ci tylko, żebyś musiała batę reklamować... bezczelni do granic a ryłko - dla mnie super pod każdym względem Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: buty od rylki dobrze sie nosza? 16.03.07, 21:37 nigdy nie reklamowałam. nie z lenistwa, a z braku potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
phantomka Re: buty od rylki dobrze sie nosza? 16.03.07, 22:26 Bate reklamujemy czesto i wlasnie za to sobie m.in. chwale ten sklep - profesjonalnie, szybko, bez problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
izydors Re: buty od rylki dobrze sie nosza? 16.03.07, 20:14 ogólnie dobrze, z reguły są bardzo wygodne; jedyny minus to słabe obcasy, dość szybko trzeba fleki wymienić, bo bardzo się ścierają; Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: buty od rylki dobrze sie nosza? 16.03.07, 20:16 uuuuuuu to paskudnie ja z flekow robie miazge Odpowiedz Link Zgłoś
oxygen100 Re: buty od rylki dobrze sie nosza? 16.03.07, 22:00 srednio. Mojjesienny zamszowy nabytek sie rozciagnal z tylu i wyje. Ale wygodne byly. Bata niestety nie ma w ofercie 35 wiec musialysmy sie czule pozegnac. Czasmi cos fajnego jest w Nine West. Trwale ladne ale niestety srednio wygodne. Moze wiec pozostaje Manolo Blahnik?? Ale na tto trzeba najbidnije wydac 300 $ Odpowiedz Link Zgłoś
jklk Re: buty od rylki dobrze sie nosza? 16.03.07, 22:40 Ja mam tylko jedną parę - sliczne, prześliczne, i wciąż jak nowe, bo mnie niestety obcierają tak, że nie jestem w stanie ich nosić... No ale mnie bardzo dużo butów obciera... Odpowiedz Link Zgłoś
agmusz Re: buty od rylki dobrze sie nosza? 16.03.07, 22:49 zimowych nie polecam- pioruńsko śliskie podeszwy, cienkie podeszwy i przez to marznące stopy, odbarwiające się obcasy mimo dbania o obuwie i konserwowania. Co do fleków 100% racji, szybko się ścierają)) Odpowiedz Link Zgłoś
janka007 Re: buty od rylki dobrze sie nosza? 17.03.07, 12:06 Nie potwierdzam opinii o zimowych, mam właśnie kupione w tym sezonie bardzo fajne, świetnie ocieplone zimowe buty, aż żal że zima była taka krótka. Poslizg to miałam jak raz nabyłam zimowe Bronksy. Od lat kupuję przede wszystkim Ryłkę i bardzo sobie chwalę - zwłaszcza wygodę i posiadanie numeru 39 1/2. Do Baty sie zraziłam, jak się okazało po nabyciu tam jakichś botków, że kuzynka handlująca butami ma dokładnie te same bo Bata skupuje od innych firm i sprzedaje pod swoją marką. Były zresztą bardzo nietrwałe. Odpowiedz Link Zgłoś
koralik12 Re: buty od rylki dobrze sie nosza? 17.03.07, 12:11 Ja mam sandały ryłko które kupiłam w podstawówce. Ciągle fajnie wyglądają. Normalnie szok. Ale to wyjątek bo inne buty ryłko wytrzymują mi ok sezon albo dwa. Bata podobnie sezon albo dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: buty od rylki dobrze sie nosza? 17.03.07, 12:19 W środę kupiłam Ecco i Gino Rossi (te ostatnie na wyprzedaży). Powiem, że od bardzo dawna nie miałam aż tak wygodnych butów. No i jak nogi świtnie wyglądają . Ale z Ryłki byłam swojego czasu zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
kruszynka301 Re: buty od rylki dobrze sie nosza? 17.03.07, 12:25 Podobnie jak u umysumak - nie istniały dla mnie lepsze buty pod względem wygody niż Ryłko (chociaż z flekami chodziłam zaraz po zakupie do szewca, kiedy jednak mąż, wieloletni wielbiciel Ecco, przekonał mnie do tej firmy, do sklepów Ryłko już nie wchodzę... Co do Baty, to dla mnie pod względem wygody porażka - nowo kupione szpilki następnego dnia po użyciu, wylądowały w kontenerze PCK. Niewyprofilowane, cena nieadekwatna do jakości. Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 Bardzo dobrze, jedne z lepszych szpilek (czyt. fun 17.03.07, 13:06 kcjonalnych, ale i atrakcyjnych wizualnie MZ) mam właśnie z Ryłka - trzeci sezon właśnie zaczynamy A no i najlepsze pod słońcem sandało-klapy mam właśnie ichnie ) Co ja bym dała, żeby identyczną parę nabyć, ehhh - niestety model też sprzed trzech lat i wyszedł z wszelkich magazynów Zimowe ze dwie pary również miałam, niezłe, na nasze zimy akurat (nie tylko takie jak tegoroczna ..tylko z fleczkami to prawda, ale przy szpilkach np od razu w opakowaniu firmowym zapasowe dołożyli Pozdrawiam i polecam P.S. Geox'y czy Ecco mam i też sobie chwalę, ale to jednak inna półka cenowa - w swojej Ryłko MZ konkurencji wielkiej nie ma, przynajmniej krajowej ..a Batę omijam szerokim łukiem od pewnego czasu, głównie ze względu na nie najlepsze doświadczenia z obuwiem dziecięcym, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: buty od rylki dobrze sie nosza? 17.03.07, 13:10 no i dzieki wlasnie kupie bate tez obejrzalam, ale wzornictwo chyba jednak rylki jest duzo ciekawsze jak dla mnie no i bede uwazac zeby zapasowych flekow nie zgubic od razu ) Odpowiedz Link Zgłoś