gosia244 16.02.08, 18:28 czesc. Slyszalam ze kupujecie jakies majtki popordowe. Bede rodzic w szpitalu brodnowskim i zastanawiam sie czy maja tam jakies wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annamea Re: jakie kupic majtki poporodowe najlepsze? 16.02.08, 19:23 Jak ja tam leżałam to nie mieli zastrzeżeń do mojej bielizny poporodowej. Używałam takiego mniej więcej "sprzętu": www.allegro.pl/item314026928_oryginalne_wielorazowe_majtki_poporodowe_hartmann.html Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: jakie kupic majtki poporodowe najlepsze? 16.02.08, 19:34 Pójdź do apteki i poproś o majtki poporodowe. Myślę, że wszystkie są na podobnym poziomie.. Zresztą po co majtki poporodowe miałyby być jakieś wypasione skoro i tak są tylko do jednorazowego użytku ). Odpowiedz Link Zgłoś
viki76 Re: jakie kupic majtki poporodowe najlepsze? 16.02.08, 20:05 ja po pierwszym porodzie używałam jednorazowych pakowanych chyba po 6 czy 7 sztuk z czegoś podobnego do flizeliny. Te z siateczki wielorazowego uzytku, które można prać, wydawały mi się jakieś mniej higieniczne. Teraz po drugim porodzie tez miałam te jednorazówki a jak się skończyły mąż kupił mi te siateczkowe, bo tamtych akuratt nie było i powiem ci, że są o niebo lepsze!!! miękkie, przewiewne, tyłek się w nich nie poci tak jak w tych "flizelinkach" nie przepuszczających powietrza. Tak, że ja polecam ci te siateczkowe, wielorazowego użytku. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agata99222 Re: jakie kupic majtki poporodowe najlepsze? 16.02.08, 20:58 Firma nie ma jakiegoś większego znaczenia, ale najważniejsze żeby były "siateczkowe". Te z flizeliny są do niczego: nie przepuszczają powietrza i strasznie się strzępią. Odpowiedz Link Zgłoś
babymoosia Re: jakie kupic majtki poporodowe najlepsze? 18.02.08, 21:27 wielorazowe (sa po 2 szt. w opakowaniu). ja mialam 2 opakowania, wystarczyło. Przewiewne, łatwo się pierze. Maja różne kroje: figi i takie wysokie, dobre po cesarce. Można kupić chyba wszedzie w sklepach dziecięcych, w szpitalu na żelaznej tez widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
zenit24 Re: jakie kupic majtki poporodowe najlepsze? 18.02.08, 23:14 chyba w zadnym szpitalu nie maja wymagan tylko zeby miec podklady duzo w moim wypadku wogole sie nie sprawdzily zwykla bawelna the best Odpowiedz Link Zgłoś